- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Bende oğluma chicco duo.love up kullanıyorum travel sistem 6 aya kadar pusetini kullandık şimdi de araba olarak kullanıyoruz puset ı çift yönlü kullanabiliyorsun hem sana bakabilir hemde dışarıya bakabilir. Bebek arabası da kullanışlı tek bir hareketle katlanıyor tek dezavantajı biraz ağır onun dışında sürümü falan çok iyi.O ne kadar süre kullanılıyor
2,3 yaşına kadar kullanılabilir mi bu. Baktığım modelle aynı fiyatı en uygun 4 binBende oğluma chicco duo.love up kullanıyorum travel sistem 6 aya kadar pusetini kullandık şimdi de araba olarak kullanıyoruz puset ı çift yönlü kullanabiliyorsun hem sana bakabilir hemde dışarıya bakabilir. Bebek arabası da kullanışlı tek bir hareketle katlanıyor tek dezavantajı biraz ağır onun dışında sürümü falan çok iyi.
Baston diye geçiyo baktım şimdi puseti yok ilk doğunca binemez. Zahmet olmazsa size link var mı bulamadım pusetlisini aklıma yattı fiyatı da uygunAraba markası yazmışım ama siz iyi bulmuşsunuzchicco liteway 3 lerde kullanışşı pusetide var travel değil
Kullanılır hatırladığım kadarıyla 15-20 kg ye kadar kullanılıyor.2,3 yaşına kadar kullanılabilir mi bu. Baktığım modelle aynı fiyatı en uygun 4 bin
Kızlar haftaya okullar açılıyormuş, öğretmen arkadaşlara soruyorum idari izne kadar Çalışacak mısınız? Ben gitmek istemiyorum okulaKorkuyorum zaten eşim gidiyordu okula ona sürekli tembihliyordum bak çok dikkat et diye. 1 ay var daha 24. Haftaya. Rapor almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Drum rapora sicak bakmiyor malesef, imkaniniz varsa alin, yazi geldi okuldan korkunc, sinifta pozitif vaka ciksa hatta ogretmen pozitif ciksa bile maske takarak okula devam eder, 14 gun temasli sayilir, 2 saat arayla ates olcumu yapilir egitime devam eder diyor, covid pozitifsek bile okula devam edicekmisizKızlar haftaya okullar açılıyormuş, öğretmen arkadaşlara soruyorum idari izne kadar Çalışacak mısınız? Ben gitmek istemiyorum okulaKorkuyorum zaten eşim gidiyordu okula ona sürekli tembihliyordum bak çok dikkat et diye. 1 ay var daha 24. Haftaya. Rapor almayı düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Yarın sabah 11 de bakan anlatacakmış.Ben de korkuyorum ama gideceğim sanırım. Kaç gün kaç saat olacak acaba açıklandı mı?takip edemedim.
Evet aynen öyle okudum ben de. Anlamadığım hasta hasta neden öğretmeni okulda tutacaklar? Bir maske bile almadım okula gittiğim günlerde. Verilmemiş okula maske falan. Müdürden istedim hocam vermediler dedi.dezenfektan falan almışlar hep okul aile birliği sayesinde. Yazıklar olsun böyle bakanlığa.Drum rapora sicak bakmiyor malesef, imkaniniz varsa alin, yazi geldi okuldan korkunc, sinifta pozitif vaka ciksa hatta ogretmen pozitif ciksa bile maske takarak okula devam eder, 14 gun temasli sayilir, 2 saat arayla ates olcumu yapilir egitime devam eder diyor, covid pozitifsek bile okula devam edicekmisiz
Kesinlikle ogrencilerede dagitilmali,Evet aynen öyle okudum ben de. Anlamadığım hasta hasta neden öğretmeni okulda tutacaklar? Bir maske bile almadım okula gittiğim günlerde. Verilmemiş okula maske falan. Müdürden istedim hocam vermediler dedi.dezenfektan falan almışlar hep okul aile birliği sayesinde. Yazıklar olsun böyle bakanlığa.
günaydın benm solumda oluyodu aşırı ötesi özellikle doğrulurken kalkmaya çalışırken ama şuan biraz azaldıHerkese slm.Belki yazan olmustur gormedim ama belinin saginda geceleri surekli agri olan varmi bicak batmasi gibi dayanilmayacak seviyede.Doktora gittim bsy yok dedi.Idrar yolu enfeksiyonu var ama o yapmaz bukadar dedi.
Umarim benimkide bi an once azalirb
günaydın benm solumda oluyodu aşırı ötesi özellikle doğrulurken kalkmaya çalışırken ama şuan biraz azaldı
Umarim benimkide bir an once azalir.23 haftasiniz galiba belki o haftaya gelince bendede durum degisir.b
günaydın benm solumda oluyodu aşırı ötesi özellikle doğrulurken kalkmaya çalışırken ama şuan biraz azaldı
Ben ücretsiz izin yada rapor alırım diye düşünüyorum.24 de izne ayrılacak olanlar 32 de ne yapacaksınız?
32 de çalışabilir alıp 5 hafta daha çalışıcam inşallah bir sorun çıkmazsa.doğumdan sonra çook işime yarayacak bu izinler
2.cocuğumdada öyle yaptım .37 ye kadar çalıştım 1 hafta sonra sezeryana girdimhelal olsn resmen doğuma kadar işe gitceksn
2.cocuğumdada öyle yaptım .37 ye kadar çalıştım 1 hafta sonra sezeryana girdimAllah nasip ederse bundada 37 ye kadar çalışıp 38 de sezeryan yolcusuyum doğumdan sonra 7 haftamı aktarırım .kar kardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?