2021 Şubat Anneleri

eşininki keyfi olduğu için ben olsam ben de kızardım açıkçası, ben de eşim de yoğun çalışan insanlar ve mecburen insanlarla temas halindeyz ama bu zorunlulktan evde oturma şansm olsa daha dkkat ederdim
Dün akşamdan beri o kadar sinirliyim ki. Ben annemi bile marttan beri ancak ağıstosta görebildim şimdi de yine 2 ay geçti onlar bile gelmek istemiyor bana bulaştırmakta korkuyorlar bizim ki keyfinde.

Ben de görüşme diyorum şubata kadar ne olacak acaba? Zaten bizim çocuğumuz çok zor oldu. Bunları hiç düşünmeden hareket ediyor. Eğer bi şey olursa vebali nasıl alacak ? Bunları da söylüyorum sonra bana söyleniyor.

Bizde çok onemsemiyoruz virüsü. Eşimin birlikte çalıştığı iki arkadaşı apartmandan bir sürü kişi virüs oldu iki hamile arkdasim virüs oldu benim iş yerimdede bir sürü kişiye bulaştı hiç kimsenin bı şikayeti yok temaslı oldukları için tahlil yapıldı öyle öğrendiler oyuzden bende çok korkmuyorum

Acikcasi biz kimseyle gorusmuyoruz, esim de disarda is yemekleri dahil katilmiyor.. bilmedigimiz biseye kafa tutmayalim mantigindayiz biz

Çok teşekkür ederim o fiyata görünce düşünmeden aldım bide alan arkadaslarım çok memnun. Ben bide çilekten oda takımı alcam içinde büyüyen beşik gardırop ve şifonyer var chicco küçük gelince ona geçerim

tm işte covid olan eve gider diğerleri devam 2.kişi tespit durumunda sınıf karantina.

Bime goden kizlar su çekmeceli raflardan gördünüz mü kalitesi nasıldı? Ben kaçırdım

Bim indiriminden alışveriş yapan arkadaşlarım , güzel günlerde kullanmak nasip olsun inşallah. Bende gittim anne yanı , reflü yatağı , nevresim , battaniye ne varsa topladım valla gözüm döndü epey bir şey aldım küvet almadım ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…