Dün akşamdan beri o kadar sinirliyim ki. Ben annemi bile marttan beri ancak ağıstosta görebildim şimdi de yine 2 ay geçti onlar bile gelmek istemiyor bana bulaştırmakta korkuyorlar bizim ki keyfinde.eşininki keyfi olduğu için ben olsam ben de kızardım açıkçası, ben de eşim de yoğun çalışan insanlar ve mecburen insanlarla temas halindeyz ama bu zorunlulktan evde oturma şansm olsa daha dkkat ederdim
Ben de görüşme diyorum şubata kadar ne olacak acaba? Zaten bizim çocuğumuz çok zor oldu. Bunları hiç düşünmeden hareket ediyor. Eğer bi şey olursa vebali nasıl alacak ? Bunları da söylüyorum sonra bana söyleniyor.Aileler dışında kimseyle gorusmemeye çalışıyoruz eşim de arkadaşlarıyla açık havada görüşcekse görüşüyor ama o da çok nadir.iş yerinde de herkesle mesafeli duruyorum yemeğe bile tek çıkıyorum. Geçen şefimizin eşi pozitif kendi negatif çıkınca hepimize tedbir amaçlı test yapıldı yanimda oturan iş arkadaşımın hiç bir belirtisi olmadan ve o kadar dikkat etmesine rağmen testi pozitif cıktı hepimiz çok şaşırdık. Demem o ki çok dikkat edelim maske ve maske oldukça da yapabilceğimizi yapalim.
Ben de aldımBim ganimetleri
Hayırlı olsun :)Ben de aldım
Aa süper bim e bugün geldi sanırım.. Bende bir ara gideyim...gülerek kullan canım sağlıkla inşallahBim ganimetleri
Evet canım kaldıysa al. Zira kadınlar ahtapot gibi sarıldılar.Aa süper bim e bugün geldi sanırım.. Bende bir ara gideyim...gülerek kullan canım sağlıkla inşallah
Bim ganimetleri
Bizde çok onemsemiyoruz virüsü. Eşimin birlikte çalıştığı iki arkadaşı apartmandan bir sürü kişi virüs oldu iki hamile arkdasim virüs oldu benim iş yerimdede bir sürü kişiye bulaştı hiç kimsenin bı şikayeti yok temaslı oldukları için tahlil yapıldı öyle öğrendiler oyuzden bende çok korkmuyorumEşim virüsü çok önemsemiyor, dün arkadaşına gitti ve tam 6 saat takıldı. 3 kişilerdi rakı balık yaptılar. Gitme diyorum bak ben kimseyle görüşmüyorum şu çocuk doğana kadar bekle diyorum yok. Bir iki gün duruyor sonra dayanamıyor ama ben karşıdakinin kendini ne kadar koruduğunu nerden bileyim? Hadi dursun 2 saat gelsin belki virüs varsa daha az virüs yükü almış olur yok olursa 5 dk da da bulaşırmış. E gitme ozmn diyorum birşey olmaz diyor. Tamam da ya olursa ilaç da kullanılmıyor hamilelerde sanırım. Kendimi geçtim bebeğe zararı olmaz mı bu virüsün? Siz nasıl davranıyorsunuz bu dönemde? Birileriyle görüşüyor musunuz?
Acikcasi biz kimseyle gorusmuyoruz, esim de disarda is yemekleri dahil katilmiyor.. bilmedigimiz biseye kafa tutmayalim mantigindayiz bizEşim virüsü çok önemsemiyor, dün arkadaşına gitti ve tam 6 saat takıldı. 3 kişilerdi rakı balık yaptılar. Gitme diyorum bak ben kimseyle görüşmüyorum şu çocuk doğana kadar bekle diyorum yok. Bir iki gün duruyor sonra dayanamıyor ama ben karşıdakinin kendini ne kadar koruduğunu nerden bileyim? Hadi dursun 2 saat gelsin belki virüs varsa daha az virüs yükü almış olur yok olursa 5 dk da da bulaşırmış. E gitme ozmn diyorum birşey olmaz diyor. Tamam da ya olursa ilaç da kullanılmıyor hamilelerde sanırım. Kendimi geçtim bebeğe zararı olmaz mı bu virüsün? Siz nasıl davranıyorsunuz bu dönemde? Birileriyle görüşüyor musunuz?
güle güle sağlıkla kullan inşallahEvet canım kaldıysa al. Zira kadınlar ahtapot gibi sarıldılar.
20. Haftada 10 kilo aldım çünküAhaha niye ya
Çok teşekkür ederim o fiyata görünce düşünmeden aldım bide alan arkadaslarım çok memnun. Ben bide çilekten oda takımı alcam içinde büyüyen beşik gardırop ve şifonyer var chicco küçük gelince ona geçerimBende ilk önce anne yanı istiyordum Chicco, prego,Kraft baktım ama 6 ay kadar kullanıldığı için anne yanı beşik almaya karar verdim. Aman baya ucuzlamış,denk getirmenize sevindim.,Güle güle kullanın sonra ne almayı düşünüyorsunuz?
Ben 52 ile başladım şu an 58,5 lardayım. Ama bu son iki haftada hem karnım aşırı büyüdü hemde kilo aldım. Öyle iştahlıda değilim. Sadece karnım büyüdübu bile bana çok garip geliyor hiç bu kadar kilolu olmamıştım. Göbeğim beni hayrete düşürüyor daha ne kadar büyüyecek dedikçe daha da büyüyor
Bnm de kesin değil cnm düşünüyorum sadece..ayse Lina, Zümra,Asel,Meyra,İkra hepsi listede var bnm deAsel trendmiş ya bende anlamıyorum güzel diye eklemiştim listeye eşim olsun bizde koyarız ne olacak dedi bakalım karar veremedik daha
20. Haftada 10 kilo aldım çünkü57 ile başladım 66 şuan
A101e de geliyo ordan al. Küveti iyi yakalamışsın. Reflüyü kadının teki vazgeçti öyle aldımşu reflü yatağnı yakalayamadım ama küvet aldım ben de
Benim doktorum ye gitsin kafasında hiç uyarmadı beni. Şimdi başka doktora başlıcam haftaya bakalım o ne dicek.23.haftada 5,5 kilo aldım bende ama bebeğin göbüşü 1 hafta önden gidiyormuş ondan diyet dedi bana günde 2 dilim ekmeği geçirmeyecekmişim.
Ben göremedim dikkat etmedim ama haftaya 101 e de gelicekmiş oryada bi bakarsın istersen canım belki şansına denk gelirBime goden kizlar su çekmeceli raflardan gördünüz mü kalitesi nasıldı? Ben kaçırdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?