Ciddimiz ccccoooooookkk teşekkürlerBen göremedim dikkat etmedim ama haftaya 101 e de gelicekmiş oryada bi bakarsın istersen canım belki şansına denk gelir
101 deki plastik aktüel de görmüştümCiddimiz ccccoooooookkk teşekkürlerbir plastikten olan varmış birde suntadan.
A101e de geliyo ordan al. Küveti iyi yakalamışsın. Reflüyü kadının teki vazgeçti öyle aldım
[/QUOTE
ben işten çıkana kdar çöp kalcağını sanmıyorm
Bebek bezi işi risk stok yapmak pek mantıklı değil. Pişik yaparsa elinizde patlar. Benim oğluma huggies, Prima bimdeki bez pişik yapmıştı. Molfix kullandık. Ama ben Prima almıştım en baştaIslak mendil bebek bezi vs şimdiden alıcak olanınız var mı nelere öncelik vermeliyim fikirlerinize ihtiyacım var
Ama bu kalıcı hasarlar bırakabiliyormuş, kimde nasıl bir olumsuz sonuç yaratacağım belli değil. Konsantrasyon eksikliği, karar verememe vs bir sürü etkisi olabiliyormuş. Bir de hamilelikte ilaç da kullanılmıyor.Bizde çok onemsemiyoruz virüsü. Eşimin birlikte çalıştığı iki arkadaşı apartmandan bir sürü kişi virüs oldu iki hamile arkdasim virüs oldu benim iş yerimdede bir sürü kişiye bulaştı hiç kimsenin bı şikayeti yok temaslı oldukları için tahlil yapıldı öyle öğrendiler oyuzden bende çok korkmuyorum
Stok yapmayı bende düşünmüyorum.atıyorum 1 ay yetcek kadar alıp, gerisini ihtiyac neyse pişik, sızma yada memnuniyetime göre sonra almak aklıma yatan. Detaylıdan sonra almaya başladım elime bi cüzi bi miktar para geçti gereksiz bişi almak istemiyorum.o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var :)Bebek bezi işi risk stok yapmak pek mantıklı değil. Pişik yaparsa elinizde patlar. Benim oğluma huggies, Prima bimdeki bez pişik yapmıştı. Molfix kullandık. Ama ben Prima almıştım en başta
Hasta olan tanıdıklarım zaten ilaçsız atlattı.sen bilirsin benim çevremde çok fazla hasta olunca gözlemlediğim kadarıyla kimsenin bı şikayeti yokAma bu kalıcı hasarlar bırakabiliyormuş, kimde nasıl bir olumsuz sonuç yaratacağım belli değil. Konsantrasyon eksikliği, karar verememe vs bir sürü etkisi olabiliyormuş. Bir de hamilelikte ilaç da kullanılmıyor.
Bez için çok erken ve stok bez için gerçekten risk ! Ben pamuk almistim ıslatıp siliyordum sonra uni baby almıştım.Stok yapmayı bende düşünmüyorum.atıyorum 1 ay yetcek kadar alıp, gerisini ihtiyac neyse pişik, sızma yada memnuniyetime göre sonra almak aklıma yatan. Detaylıdan sonra almaya başladım elime bi cüzi bi miktar para geçti gereksiz bişi almak istemiyorum.o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var :)
İşte bilebilsek bize bir şey olmayacağını tamam ama hiç bir hastalığı olmayan insanlar bile ağır geçirebiliyor.Hasta olan tanıdıklarım zaten ilaçsız atlattı.sen bilirsin benim çevremde çok fazla hasta olunca gözlemlediğim kadarıyla kimsenin bı şikayeti yok
Ben bezi sleepy kullandım canım çok da memnun kaldım hiç bir sorun yaşamadım ıslak bezi de unibaby yenidoğan kullandım 1 yasa kadar şimdi onda da sleepy ye gectim bir sorun yaşamadık. Bez alabilirsin ama bence ıslak mendil için erken olabilir daha zaman var ya kuruma yapabilir istersen onu son aylara bırakabilirsin.Stok yapmayı bende düşünmüyorum.atıyorum 1 ay yetcek kadar alıp, gerisini ihtiyac neyse pişik, sızma yada memnuniyetime göre sonra almak aklıma yatan. Detaylıdan sonra almaya başladım elime bi cüzi bi miktar para geçti gereksiz bişi almak istemiyorum.o yüzden fikirlerinize ihtiyacım var :)
Ben hepsini aldım, malum kur her geçen gün artıyo, stok yapayım kesin fiyatları artar diye düşündüm. Aldıklarımı ekliyorum.Islak mendil bebek bezi vs şimdiden alıcak olanınız var mı nelere öncelik vermeliyim fikirlerinize ihtiyacım var
ben ebebeğin kendi ürünü babayme yenidoğan kullanıyorum. stok da yaparım indirim gördükçe. mühendisinoğlu yıldızlılar listesinde... bebek bezi de neye alışıyorsa öyle devam ediyor. sleepy kullanıyoruz, sızdırma alerji vs yaşamadık... ama bedenleri kiloyla uyumlu değil, ara ara başka markalar denedim ama hepsi cildini kızarttı. bu defa canbebenin pamuk bir ürünü çıktı onu kullanıcam.Islak mendil bebek bezi vs şimdiden alıcak olanınız var mı nelere öncelik vermeliyim fikirlerinize ihtiyacım var
Canım malları nasıl pamuk mu naylon karışımı miBen de aldım
Benim 2. Bebegim ıslak mendil de sleepy yenidogan kullandım hala kullanıyorum malum daha 16 aylığız geçen hafta 1 koli aldım ikisine de kullanırım diye . Ama ben çoğunlukla pamuk kullanıyorum ıslak mendil kutusuna 1 aylık hazırlıyorum daha sağlıklı geliyor ıslak mendili dr dışarı çıktıkça. Bez de hep molfix kullandım memnun kaldim gene ondan devam ederim . 1 numara 200 lü falan kullandım. Sonra hemen 2 ye geçtik biz . Deterjan da doğal katkısız diye dalan toz bebek deterjanı kullanıyorumIslak mendil bebek bezi vs şimdiden alıcak olanınız var mı nelere öncelik vermeliyim fikirlerinize ihtiyacım var
Muslın lerı begendım. Pijama ve alt takım lar da yumusacık ben genel olarak sevdim fiyatlar da baya uygunCanım malları nasıl pamuk mu naylon karışımı mi
LCW de küçük ama ebbek okadar memnunum ki? Kızımın kiler kardeşine kaldı belki bir tane alırımBen de bime gittim bişeyler aldım. Müslinler berbattı yıkayınca avuç kadar kalır. Çok ince ve gevşek dokusu vardı bikaç tl daha ekler ebebek veya lcwden alırım dedim. Battaniyeler iyiydi battaniye aldım. Yorgan ve nevresim takımı alcam a101i bekliyorum orada daha uyguna geliyor haftaya perşembe
Yıkadım utuledım aldıgım gjbı duruyor canım Bı sıkıntı olmadı ben de 2 tane aldım ama cok ise yarıyor babymall dan alacagım 2 tane de 4 de yeter zatenBen de bime gittim bişeyler aldım. Müslinler berbattı yıkayınca avuç kadar kalır. Çok ince ve gevşek dokusu vardı bikaç tl daha ekler ebebek veya lcwden alırım dedim. Battaniyeler iyiydi battaniye aldım. Yorgan ve nevresim takımı alcam a101i bekliyorum orada daha uyguna geliyor haftaya perşembe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?