2021 Şubat Anneleri

Bişi olmaz canım kafana takma ben de kaldırıyorum ama Bi daha kaldırma

Yıkadım utuledım aldıgım gjbı duruyor canım Bı sıkıntı olmadı ben de 2 tane aldım ama cok ise yarıyor babymall dan alacagım 2 tane de 4 de yeter zaten
Görsel olarak beni hiç tatmin etmedi ya almadım o yüzden. Gevşek dokuluydu

LCW de küçük ama ebbek okadar memnunum ki? Kızımın kiler kardeşine kaldı belki bir tane alırım
Annem lcwden almış boyutları aynıydı bimdekiyle. Ebebekte 3 farklı ölçüde var

Bimden bende aldım bi şeyler kızıma da basamak aldım küçük toplarla birlikte kaydıraklı havuzu var toplarıda tamamladık bebişe de battaniye biberon emzik çorap çıtçıtlı badi aldım a101 den de bakarım haftaya nasip olursa herkes sağlıkla hayırlı günlerde kullansın inşallah aldıklarını

Biz kaç aylık hamileyiz ya

Eklentiler

• 20201009_221124.webp
    56,7 KB · Görüntüleme: 98
  • Screenshot_20201009-221108_Instagram.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 138
Eheeheheheheh demek 3 yıl önce baktigımda küçük gelmişti?

Doğrudur cnm ben olcusune bakip aldim ama iki cesit var lcwda ikili.satilanlar var 65*65 ölçüsü onlar cok.kucuk ama.tek satilan var onlar. Normal.standart muslin boyutunda yani ben cok rahat puseti bebek arabasinin ustunu ortuyodum

O hesapla yanlış olmuyor mu? 40 haftalık 10 ay yapıyo ama 9 ayda doğuruyosun. Nasıl oluyor kafam karışıyor. Şu 2 tablo da farklı hangisi doğru?

Haftaya gore ay hesabi yapan tablo doğru canim net ay ordaki yani insanlar 18. Haftaua girdigi zaman 5 ayin icindeyim diyo ama kafa karistirici ben suan 19+3 teyim sorana 4 bucuk aylik.diyorum Halbuki 4 haftayi 1 ay saysak 4 gun sonra 5 aylik gibi oluyor ve 10 ayda dogum olmus oluyor ben soldaki renkli tablodan takipediyorim en doğrusu o

Ya su bime gidipde oyuncak dolabını gören varmi nasıl kalitelimi arkadaslar
Bende burada bir kaç sayfa önce sormuştum ama bilen yoktu nasipse bu hafta a101 de var ve sunta kenarliymis yetisirsem alicam inşallah

Bende burada bir kaç sayfa önce sormuştum ama bilen yoktu nasipse bu hafta a101 de var ve sunta kenarliymis yetisirsem alicam inşallah

Evet a101 dekinide görmüştüm bende bayadir bakiyodum hep sunta malzemesi ikea en pahalisi onun bile.kasasi suntaymjs yani bosuna ekstra o kadar para vermeye gerek yok. A101 in internet sitesine yuklenirse bende siparis vereyim bari gidip almak zor olucak benim.icin

Ben de bime gittim kızlar şu anakucağı işe yarar mı aldım ama bilmiyorum. Bide reflü yatağı, anne yanı yatak ve küvet kova aldım. Ha bide yastık yorgan İnş kaliteli çıkar

Eklentiler

• IMG_20201009_215359.webp
    60,3 KB · Görüntüleme: 112
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…