- 28 Mart 2019
- 2.288
- 4.221
- 63
Bişi olmaz canım kafana takma ben de kaldırıyorum ama Bi daha kaldırmaKızlar bugün çok ağır değildir büyük ihtimal diye bazayı kaldırdım belim ve kasığım agrıdı. bişey olmaz inşşalah değil mi çok cahilce davranışta bulundum bu ikidir çift kişilk bazayı kaldırıyorum tek basıma ya
Kızlar ben geçen sene muslin ı metre isi aldım 2 ye böldüm dikip kullandım 20 tl di metresi . Çok memnun kaldim . Hem daha uygun oldu hemde çok kaliteliydiLCW de küçük ama ebbek okadar memnunum ki? Kızımın kiler kardeşine kaldı belki bir tane alırım
Görsel olarak beni hiç tatmin etmedi ya almadım o yüzden. Gevşek dokuluyduYıkadım utuledım aldıgım gjbı duruyor canım Bı sıkıntı olmadı ben de 2 tane aldım ama cok ise yarıyor babymall dan alacagım 2 tane de 4 de yeter zaten
Annem lcwden almış boyutları aynıydı bimdekiyle. Ebebekte 3 farklı ölçüde varLCW de küçük ama ebbek okadar memnunum ki? Kızımın kiler kardeşine kaldı belki bir tane alırım
20. Haftada 10 kilo aldım çünkü57 ile başladım 66 şuan
LCW de küçük ama ebbek okadar memnunum ki? Kızımın kiler kardeşine kaldı belki bir tane alırım
Eheeheheheheh demek 3 yıl önce baktigımda küçük gelmişti?Oğluma lcw dan aldim kocaman muslinler valla hic cekmedide
5. Ayın içindeyizBiz kaç aylık hamileyiz ya
6 ay ne zaman oluyoruz hangi hafta?5. Ayın içindeyiz
24 oluyor bildiğim kadarıyla6 ay ne zaman oluyoruz hangi hafta?
O hesapla yanlış olmuyor mu? 40 haftalık 10 ay yapıyo24 oluyor bildiğim kadarıyla
Eheeheheheheh demek 3 yıl önce baktigımda küçük gelmişti?
O hesapla yanlış olmuyor mu? 40 haftalık 10 ay yapıyoama 9 ayda doğuruyosun. Nasıl oluyor kafam karışıyor. Şu 2 tablo da farklı hangisi doğru?
Bende burada bir kaç sayfa önce sormuştum ama bilen yoktu nasipse bu hafta a101 de var ve sunta kenarliymis yetisirsem alicam inşallahYa su bime gidipde oyuncak dolabını gören varmi nasıl kalitelimi arkadaslar
Bende burada bir kaç sayfa önce sormuştum ama bilen yoktu nasipse bu hafta a101 de var ve sunta kenarliymis yetisirsem alicam inşallah
İyi kapmışsınBen de bime gittim kızlarşu anakucağı işe yarar mı aldım ama bilmiyorum. Bide reflü yatağı, anne yanı yatak ve küvet kova aldım. Ha bide yastık yorgan İnş kaliteli çıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?