- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Ahşap canım beşik gibi de karyola gibi. 60x120 ler beşik gibi küçüklerteşekkürler sizinki de ahşap beşik mi?
Evet ahşap beşik düşünüyorum. Park beşiği hiç sevmedim almayı da hiç düşünmedim.koruyucu fln yaptrıcağım o yüzden daha büyük mü yaptırım dedm
Çaktırma benimki de ağırBende bunu aldım inşallah memnun kalırım çok dolandım ama en hoşuma giden bu oldu biraz ağır
Ya o mizaçla ilgili biliyor musun? Benim oğlum 7 yaşında çok masum çok kibar ufacık bebekten bile dayak yetip eziliyor. Mesela şefimin iki oğlu var araları 2 yaş bebek olan eziliyormuş. Diğeri sürekli vuruyor hırpalıyor diyordu. Şimdi büyüdüler biri 6 diğeri 4 yaşında ama büyük olan hala baskınmış. Onun için hiç endişe etme. Kendileri belirleyecekler durumuEvet ilerde ikisi arkadaş olurlad orasi doğru sadece büyügu ezilir diye korkuyorum cevremde yaslari yakin dogum yapan herkes ayni şeyi söylüyor tek korkum küçük bebek yüzünden büyük.bebegimi üzmek yoksa Allah yardimci olur inaniyorum
Biz üç kız kardeşiz anneme hep bir tane daha doğur erkek olur belki dedilerAynen öyle kızı olmayan ya da oğlu hiç farketmiyor... ileride olmayanın hasretini çekenleri bende görüyorum... Allah hakkımızda hayirli olani versin demekten baska yapabilecek bisey yok su an için... evet birde etrafınızdaki insanlar in yorumları bazen beni de çok etkiliyor...Tam alışıp adapte oluyorum 3. Oğlan a.. sonra biri çıkıyor belki kız olur sürpriz olur...Yok kesin erkek mi... belki yanlis görmüştür dr..böyle şeyler deyip can sikanlar da oluyor...ya aslında can sıkmak için demiyorlar ama ben cok etkileniyorum..
Çok özellikli masraflı birşey yaptırmayın derim ben. Çünkü çocuklar kendi belirliyor yatmak istediklerini. Hiç sallamam, biberon vermem, emzik asla, kucağa alıltırmam, yatağı bu olacak dediklerimin hiçbirini yaptırmamıştı oğlum. Belki 5 yaşına kadar sizin yatakta uyur hiç belli olmazteşekkürler sizinki de ahşap beşik mi?
Evet ahşap beşik düşünüyorum. Park beşiği hiç sevmedim almayı da hiç düşünmedim.koruyucu fln yaptrıcağım o yüzden daha büyük mü yaptırım dedm
Sağolasın teşekkür ederim... Aynen 4. De erkek olabilir o zaman daha da ben şok olurumBiz üç kız kardeşiz anneme hep bir tane daha doğur erkek olur belki dedilerannem de rahmetli babam da Yok istemiyoruz oğlan iyi ki 3 kızımız var derlerdi. Hiç de demediler keşke bir oğlan olsaydı diye. O yüzden takmayın onları 4. De oğlan olabilir nasip yani. Bu arada komşumun 3 oğlu var pırlanta gibiler. Öyle 3 oğlum olsa okeyim yani ama ben 3 çocuğa bakacak kapasitede değilim
Benimki dokunmuyor bile. Hissedersem içim tuhaf olur diyoKızlar eşlerinizden bebeği hisseden var mı?
Benim bebek tekme attığında disardanda belli oluyo orası anlık zipliyoKızlar eşlerinizden bebeği hisseden var mı?
Benim ki de tekmesini hissetmedi ama suyun içinde hareketini hissetti dalgalandı gibi oldu dedi. Elini koydu hissettiği an eli yanmış gibi çekti hemenBenimki dokunmuyor bile. Hissedersem içim tuhaf olur diyo
Benimki neden belli olmuyo ki bide senin ki 3 hafta daha küçükmüş benimkindenBenim bebek tekme attığında disardanda belli oluyo orası anlık zipliyo
Çok özellikli masraflı birşey yaptırmayın derim ben. Çünkü çocuklar kendi belirliyor yatmak istediklerini. Hiç sallamam, biberon vermem, emzik asla, kucağa alıltırmam, yatağı bu olacak dediklerimin hiçbirini yaptırmamıştı oğlum. Belki 5 yaşına kadar sizin yatakta uyur hiç belli olmazçok fena oluyorlar çünkü
Ben 17.haftada net emin oldum hissettiğim şeyin bebeişim olduğunu o gün eşim de hissetti. Yani 6 haftadır hissediyor. Hatta artık baya güçlendi dışardan bakınca bile anlaşılıyor. Siz daha yeni mi hissediyorsunuz?Kızlar eşlerinizden bebeği hisseden var mı?
Bende 17. Haftadan beri hissediyorum ama dışardan hissedilmiyorAslında aralarında 100-250 TL fark ediyor. Ama dediğiniz gibi çok belirliyor hiç. Yatmayadabilir diyende var . Odası olmayacak diğer odamda genç odası takımım var o yüzden yatak odasına büyük bir şey yaptırmayın
Ben 17.haftada net emin oldum hissettiğim şeyin bebeişim olduğunu o gün eşim de hissetti. Yani 6 haftadır hissediyor. Hatta artık baya güçlendi dışardan bakınca bile anlaşılıyor. Siz daha yeni mi hissediyorsunuz?
Ben çok zayıfım bide ikiz gebelik belki ondandirBenimki neden belli olmuyo ki bide senin ki 3 hafta daha küçükmüş benimkinden
Merhaba arkadasim, yanlis anlama ama annen biraz bencilce yaklasiyor bence konuya, Allah korusun kendi sagligini riske atiyor bide uzerine seninkini de atmak istiyor. Bence cok haklisin, bunun hayirsizlikla alakasi yok otursun 2 hafta evde 3. Hafta gidersin.Kızlar, annem sürekli apartmanında geziyor komşularıyla. Hastanede yatmış insanlarla içli dışlı oluyor. Sürekli bana gel ya da ben sana geleyim diye de baskı yapıyor ben çok korkuyorum. komşuları ile birbirlerine gidip girişlerinde hiçbir şekilde maske takmıyorlar.Sürekli bana hayırsız evlat muamelesi yapıyor çok yoruldum sizce haksız mıyım? İlk gebeliğim erken doğum oldu hiç umrunda değil, bir şeyler bir şeylere sebeb olacak diyor
Öyle evet biliyorum ama maalesef bir hafta bile durmuyor evde ... Sürekli baskı yapıyor tarzı bu ama bende alisamiyorum. Hele hamilelikteMerhaba arkadasim, yanlis anlama ama annen biraz bencilce yaklasiyor bence konuya, Allah korusun kendi sagligini riske atiyor bide uzerine seninkini de atmak istiyor. Bence cok haklisin, bunun hayirsizlikla alakasi yok otursun 2 hafta evde 3. Hafta gidersin.
Aynı mantık. Ultrasonda görünce bile tuhaf oldu zaten kan aldırınca falan bayılıyor. Böyle şeyleri kaldırmıyo bünyesiBenim ki de tekmesini hissetmedi ama suyun içinde hareketini hissetti dalgalandı gibi oldu dedi. Elini koydu hissettiği an eli yanmış gibi çekti hemennoldu dedim içim tuhaf oldu dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?