2021 Şubat Anneleri

Kızlar gözümüz aydın arabayı aldım kurtuldunuz benden mamas papas urbo 2 aldım içine de avionaut oto koltuğu alacağım. Bide teşhirde chicco nun mama sandalyesini gördüm 500 TL ye verdiler uyguna aldım diye düşünüyorum inş işe yarar Bi şeydir

Eklentiler

• IMG_20201017_151122.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 76
  • IMG_20201017_131729.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 82
  • IMG_20201017_131054.webp
    56,5 KB · Görüntüleme: 91
Ya o mizaçla ilgili biliyor musun? Benim oğlum 7 yaşında çok masum çok kibar ufacık bebekten bile dayak yetip eziliyor. Mesela şefimin iki oğlu var araları 2 yaş bebek olan eziliyormuş. Diğeri sürekli vuruyor hırpalıyor diyordu. Şimdi büyüdüler biri 6 diğeri 4 yaşında ama büyük olan hala baskınmış. Onun için hiç endişe etme. Kendileri belirleyecekler durumu

Biz üç kız kardeşiz anneme hep bir tane daha doğur erkek olur belki dediler annem de rahmetli babam da Yok istemiyoruz oğlan iyi ki 3 kızımız var derlerdi. Hiç de demediler keşke bir oğlan olsaydı diye. O yüzden takmayın onları 4. De oğlan olabilir nasip yani. Bu arada komşumun 3 oğlu var pırlanta gibiler. Öyle 3 oğlum olsa okeyim yani ama ben 3 çocuğa bakacak kapasitede değilim

Çok özellikli masraflı birşey yaptırmayın derim ben. Çünkü çocuklar kendi belirliyor yatmak istediklerini. Hiç sallamam, biberon vermem, emzik asla, kucağa alıltırmam, yatağı bu olacak dediklerimin hiçbirini yaptırmamıştı oğlum. Belki 5 yaşına kadar sizin yatakta uyur hiç belli olmaz çok fena oluyorlar çünkü

Kızlar, annem sürekli apartmanında geziyor komşularıyla. Hastanede yatmış insanlarla içli dışlı oluyor. Sürekli bana gel ya da ben sana geleyim diye de baskı yapıyor ben çok korkuyorum. komşuları ile birbirlerine gidip girişlerinde hiçbir şekilde maske takmıyorlar.Sürekli bana hayırsız evlat muamelesi yapıyor çok yoruldum sizce haksız mıyım? İlk gebeliğim erken doğum oldu hiç umrunda değil, bir şeyler bir şeylere sebeb olacak diyor

Sağolasın teşekkür ederim... Aynen 4. De erkek olabilir o zaman daha da ben şok olurum

Benimki dokunmuyor bile. Hissedersem içim tuhaf olur diyo
Benim ki de tekmesini hissetmedi ama suyun içinde hareketini hissetti dalgalandı gibi oldu dedi. Elini koydu hissettiği an eli yanmış gibi çekti hemen noldu dedim içim tuhaf oldu dedi.

Aslında aralarında 100-250 TL fark ediyor. Ama dediğiniz gibi çok belirliyor hiç. Yatmayadabilir diyende var . Odası olmayacak diğer odamda genç odası takımım var o yüzden yatak odasına büyük bir şey yaptırmayın

Kızlar eşlerinizden bebeği hisseden var mı?
Ben 17.haftada net emin oldum hissettiğim şeyin bebeişim olduğunu o gün eşim de hissetti. Yani 6 haftadır hissediyor. Hatta artık baya güçlendi dışardan bakınca bile anlaşılıyor. Siz daha yeni mi hissediyorsunuz?

Bende 17. Haftadan beri hissediyorum ama dışardan hissedilmiyor

Merhaba arkadasim, yanlis anlama ama annen biraz bencilce yaklasiyor bence konuya, Allah korusun kendi sagligini riske atiyor bide uzerine seninkini de atmak istiyor. Bence cok haklisin, bunun hayirsizlikla alakasi yok otursun 2 hafta evde 3. Hafta gidersin.

Öyle evet biliyorum ama maalesef bir hafta bile durmuyor evde ... Sürekli baskı yapıyor tarzı bu ama bende alisamiyorum. Hele hamilelikte

Benim ki de tekmesini hissetmedi ama suyun içinde hareketini hissetti dalgalandı gibi oldu dedi. Elini koydu hissettiği an eli yanmış gibi çekti hemen noldu dedim içim tuhaf oldu dedi.
Aynı mantık. Ultrasonda görünce bile tuhaf oldu zaten kan aldırınca falan bayılıyor. Böyle şeyleri kaldırmıyo bünyesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…