İkincileri bekleyince daha yavaştan alıyoruz her şeyiMerhaba, bende 2. Oğlumu kucağıma almaya hazırlanıyorum. Şöyle bir bakayım dedim, sizler epey hazırlığa başlamışsınız. Ben hiç birşey almadımazıcık geç kalıyorum sanırım. Çilekte beşiklere baktım. Birde dolap alırım diye düşündüm. Bebek arabası alanlar varmış. Bende fikir edineyim azıcık. Oğlum 10 yaşında ve ben bebek bakımına dair herşeyi unuttum herkese sağlıklı, hayırlı doğumlar dilerim.
Dimi dimi yaİkincileri bekleyince daha yavaştan alıyoruz her şeyiben de sadece araştırma yapıyorum... Kimi şeylerin gereksizliğini tecrübe edince de hiç hevesle bakamıyorum ihtiyaç gibi görünen şeylere
Maalesef yaDimi dimi ya
Aynen ya neler neler almışız .... Bende satmayı düşünüyorum ... Sadece cinsiyet degisti diye kıyafet alicam onu da 30dan sonra alırım diyorumMaalesef yadün taşındık söylenip duruyorum müsrifliğime... Emzirme yastığı, süt sağma makinası, giymediği Bi dünya kıyafet, baby nest,çok emzik emdi ya emzik tutucuları... Battaniyeleri, yorganları, el işi göz nuru yapılan nevrem takımları...Bi ay sonrası ayağına olmayan ayakkabıları şimdilik gözüme çarpanlar müsait Bi zamanda dolaba yükleyip satıcam...
Herkese günaydınSizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Nasıl bir oda hazırlamalıyım çok kararsızım. Başlangıçta anne yanında beşik kullanılması daha pratik oluyor diyorlar. Ama bir sürü çeşit var. Hangisini alırsam daha uzun süre gider? Bir de kaç cm lik dolap almalıyım?
Evet bizde de cinsiyet değişti unisex kıyafetleri ayırdım. 30dan sonra alıcam eksikleri ama fiyatlar 3 senede deli artmış, hoş neyde artmadı kiAynen ya neler neler almışız .... Bende satmayı düşünüyorum ... Sadece cinsiyet degisti diye kıyafet alicam onu da 30dan sonra alırım diyorum
Merhaba ben oğluma lcw ve civilden alıyorum. Yerel olarak kilisenin yanında bir bebek mağazası var bir kaç kere gitmistim. Başka bilmiyorumGünaydın ben de şubat anası olacağım kismetse. Sizleri okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyordu. Konyadaki annelere sorum olacakti. Bebek mağazaları nerede var? Cıvıl lcw e bebek biliyorum ama. Ben daha yerel mağazaları öğrenmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla @Sosyolog anne2 @sosyolog_anne var konyadan. Biri daha vardı ama hatırlayamadım. Şehre yeni geldik sayılır. Yardımcı olursanız sevinirim.
Benim ilk kızımda 6 aya yakın erkek denildi insanda baya kıyafet var ama mevsimsel olarak bazıları olmiyacak ... Kızıma baza almıştık onun beşik kardeşe kaldı. Bizde de durum aynı sayılırEvet bizde de cinsiyet değişti unisex kıyafetleri ayırdım. 30dan sonra alıcam eksikleri ama fiyatlar 3 senede deli artmış, hoş neyde artmadı ki. Kızıma ikea beşiği almıştık hiç kullanmadık. Bebişleriyle oyun oynadı. Onu oğlana hazırlıcam, kıza da montessori Bi karyola çatısızlardan bitti gitti diyorum yaşlarının yakın olmasının şimdilik güzelliği bunlar
Magnezyum kullaniyormusun?Benim gibi bacak arası ağrısından yuruyemeyen var mı? Bir haftadır iyice arttı sağa sola dönerken resmen acı çekiyorum. Evdeyim zaten izin aldım işten koridorda yürürken bile sağa sola tutunarak yürüyorum. Ev işi yapamıyorum artık 3 yaşında oğlum var ama ona bile gücüm yetmiyor
Düzenli icemiyorum modemi bulandırıyor kusuyorum genelde zorlayarak haftada 2 falan alıyorum.Magnezyum kullaniyormusun?
Bana iyi geliyor magnezyum baya ...Düzenli icemiyorum modemi bulandırıyor kusuyorum genelde zorlayarak haftada 2 falan alıyorum.
Deneyeyim tekrar içmeyi. Birde idrarda yanma var enfeksiyon var galiba bir kaç gündür. Haftaya randevum var soracağım ilaç falan verir belki oda ağrı yapıyor birazBana iyi geliyor magnezyum baya ...
12den beri çekiyorum, yatakta dönemiyorum, yorulunca yürüyemiyorum. Cumartesi doktor eliyle burası mı dedi ağrıyan yer tam vajina nın üstündeki kemik... Magnezyum takviyesi alıyordum onu değişti hap gibi bu defa içtiğim. Bir de buscopan plus verdi dayanamadığın zaman ağrıya al dedi.Benim gibi bacak arası ağrısından yuruyemeyen var mı? Bir haftadır iyice arttı sağa sola dönerken resmen acı çekiyorum. Evdeyim zaten izin aldım işten koridorda yürürken bile sağa sola tutunarak yürüyorum. Ev işi yapamıyorum artık 3 yaşında oğlum var ama ona bile gücüm yetmiyor
Aynen tam benimde ağrıyan o kemik elimle dokumamiyorum bile sızlıyor magnezyum almaya çalışacağım yapamazsan söyleyeyim doktora degistirsin ilacı berbat bişey kullandigim12den beri çekiyorum, yatakta dönemiyorum, yorulunca yürüyemiyorum. Cumartesi doktor eliyle burası mı dedi ağrıyan yer tam vajina nın üstündeki kemik... Magnezyum takviyesi alıyordum onu değişti hap gibi bu defa içtiğim. Bir de buscopan plus verdi dayanamadığın zaman ağrıya al dedi.
Enfeksiyon da tabii yaparAynen tam benimde ağrıyan o kemik elimle dokumamiyorum bile sızlıyor magnezyum almaya çalışacağım yapamazsan söyleyeyim doktora degistirsin ilacı berbat bişey kullandigim
Çok mu geldi acaba benim hep öyle akıntım oluyor fazlasını bilmiyorum amaGeçen hafta pazar günü ve bu akşam aynısı benimde başıma geldi. Sebebini öğrenebildiniz mi acaba? Doktoruma anlatmıştım durumu ama normal olabileceğini söyledi bugünde olunca bi korktum belim falanda ağrıyor hafiften
Evet, buda etken tabi. Nasıl stok yapmıştık herşeyi. Sanki mahrumiyet bölgesinde yaşıyormuşuzda asla dışarı çıkamazmışız, bulamazmışız gibiİkincileri bekleyince daha yavaştan alıyoruz her şeyiben de sadece araştırma yapıyorum... Kimi şeylerin gereksizliğini tecrübe edince de hiç hevesle bakamıyorum ihtiyaç gibi görünen şeylere
Merhaba benim magnezyumum adı Magnorm. Suda erititorsun portakal suyu tadında ve görünütsünde midem bulanıyor diyince söyleyim dedm istersen doktoruna sor onaylarsa kullanmanı tavsiye ederim.Düzenli icemiyorum modemi bulandırıyor kusuyorum genelde zorlayarak haftada 2 falan alıyorum.
Bizim bu ağrıya esas etken kucak istiyen minnaklarımız, benimki 2 yaş sendromunda kreşe gidiyordu onun huysuzlugu, şimdi evdeyim biraz daha sakin olur demiştim ama bu defa taşınma nedeniyle şapsiğe dönüştü, evi arıyor. Tabi bütün huysuzlukları anne kucaklı cümleler barındırıyor. Mecbur alıyorum...Aynen tam benimde ağrıyan o kemik elimle dokumamiyorum bile sızlıyor magnezyum almaya çalışacağım yapamazsan söyleyeyim doktora degistirsin ilacı berbat bişey kullandigim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?