2021 Şubat Anneleri

İkincileri bekleyince daha yavaştan alıyoruz her şeyi ben de sadece araştırma yapıyorum... Kimi şeylerin gereksizliğini tecrübe edince de hiç hevesle bakamıyorum ihtiyaç gibi görünen şeylere

İkincileri bekleyince daha yavaştan alıyoruz her şeyi ben de sadece araştırma yapıyorum... Kimi şeylerin gereksizliğini tecrübe edince de hiç hevesle bakamıyorum ihtiyaç gibi görünen şeylere
Dimi dimi ya

Maalesef yadün taşındık söylenip duruyorum müsrifliğime... Emzirme yastığı, süt sağma makinası, giymediği Bi dünya kıyafet, baby nest,çok emzik emdi ya emzik tutucuları... Battaniyeleri, yorganları, el işi göz nuru yapılan nevrem takımları...Bi ay sonrası ayağına olmayan ayakkabıları şimdilik gözüme çarpanlar müsait Bi zamanda dolaba yükleyip satıcam...

Aynen ya neler neler almışız .... Bende satmayı düşünüyorum ... Sadece cinsiyet degisti diye kıyafet alicam onu da 30dan sonra alırım diyorum

gunaydın canım bence o biraz kişiden kişiye değişecek bişi ilk bebek mi ikinci mi ya da llkse ikinciyi düşünüyomsn evınde yeterli depolama dolap alanı var mı gibi. mesela benm ilk bebek ama ben 2.yi düşünüyorm ve evmde dolap azlığı var die ikeadan 4 kapılı bişi aldm ama bazılarına 2 kapılı da yetebliyo ben oda takımı yapmak istemedm şifonyer almadım mesela sadece bir beşik bir de dolap aldım ama biraz sana bağlı dediğm gibi

Aynen ya neler neler almışız .... Bende satmayı düşünüyorum ... Sadece cinsiyet degisti diye kıyafet alicam onu da 30dan sonra alırım diyorum
Evet bizde de cinsiyet değişti unisex kıyafetleri ayırdım. 30dan sonra alıcam eksikleri ama fiyatlar 3 senede deli artmış, hoş neyde artmadı ki. Kızıma ikea beşiği almıştık hiç kullanmadık. Bebişleriyle oyun oynadı. Onu oğlana hazırlıcam, kıza da montessori Bi karyola çatısızlardan bitti gitti diyorum yaşlarının yakın olmasının şimdilik güzelliği bunlar

Merhaba ben oğluma lcw ve civilden alıyorum. Yerel olarak kilisenin yanında bir bebek mağazası var bir kaç kere gitmistim. Başka bilmiyorum

Benim ilk kızımda 6 aya yakın erkek denildi insanda baya kıyafet var ama mevsimsel olarak bazıları olmiyacak ... Kızıma baza almıştık onun beşik kardeşe kaldı. Bizde de durum aynı sayılır

Benim gibi bacak arası ağrısından yuruyemeyen var mı? Bir haftadır iyice arttı sağa sola dönerken resmen acı çekiyorum. Evdeyim zaten izin aldım işten koridorda yürürken bile sağa sola tutunarak yürüyorum. Ev işi yapamıyorum artık 3 yaşında oğlum var ama ona bile gücüm yetmiyor

Magnezyum kullaniyormusun?

12den beri çekiyorum, yatakta dönemiyorum, yorulunca yürüyemiyorum. Cumartesi doktor eliyle burası mı dedi ağrıyan yer tam vajina nın üstündeki kemik... Magnezyum takviyesi alıyordum onu değişti hap gibi bu defa içtiğim. Bir de buscopan plus verdi dayanamadığın zaman ağrıya al dedi.

Aynen tam benimde ağrıyan o kemik elimle dokumamiyorum bile sızlıyor magnezyum almaya çalışacağım yapamazsan söyleyeyim doktora degistirsin ilacı berbat bişey kullandigim

Aynen tam benimde ağrıyan o kemik elimle dokumamiyorum bile sızlıyor magnezyum almaya çalışacağım yapamazsan söyleyeyim doktora degistirsin ilacı berbat bişey kullandigim
Enfeksiyon da tabii yapar sizde danışın bakalım ne verecek . Bende hap formunu kullanıyorum magnezyum.

Çok mu geldi acaba benim hep öyle akıntım oluyor fazlasını bilmiyorum ama

Evet, buda etken tabi. Nasıl stok yapmıştık herşeyi. Sanki mahrumiyet bölgesinde yaşıyormuşuzda asla dışarı çıkamazmışız, bulamazmışız gibi 1 yaşına kadar kıyafet almış 3 aylıktan sonra hesaplarım tutmamış, bütün aldıklarım ziyan olmuştu. Bu sefer stoklu gitmek yok.

Bizim bu ağrıya esas etken kucak istiyen minnaklarımız, benimki 2 yaş sendromunda kreşe gidiyordu onun huysuzlugu, şimdi evdeyim biraz daha sakin olur demiştim ama bu defa taşınma nedeniyle şapsiğe dönüştü, evi arıyor. Tabi bütün huysuzlukları anne kucaklı cümleler barındırıyor. Mecbur alıyorum... Rabbim 3 ay daha dayanma gücü versin bu ağrıyı çekenleree. Şu an 850 gr olmuş bile daha da kilo alınca ben bu ağrıyı düşünemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…