Yaş arası yakın olmasının tek sıkıntısı ne biliyor musunuz. Oyuncak paylaşımı. İkisine aynı renk model de alsanız yine de kavga çıkıyoronunkinin rengi biraz daha açık duruyor, lastiğinde yamukluk yok gibi gibi
teşekkürler sizinki de ahşap beşik mi?
Evet ahşap beşik düşünüyorum. Park beşiği hiç sevmedim almayı da hiç düşünmedim.koruyucu fln yaptrıcağım o yüzden daha büyük mü yaptırım dedm
Benim oğlum sürekli dokunuyor ve hissediyor dışarıdan da belli oluyor. 2. Gebelik benimkiKızlar eşlerinizden bebeği hisseden var mı?
Bende aynı problemleri yaşıyorum, ilk gebelikte son haftalarda bile böyle olmamıştı. Bende de kist var ama kist kaynaklı gibi gelmedi bana. Biraz ayakta kalınca iş yapınca kasıkta ağrı ve baskı başlıyor, biraz daha devam edersem ayakta duramayacak kadar zorluyor. Oturunca geçiyor. Kontrole 2 hafta var doktorla konuşamadım o yüzden.Kızlar merhaba, sizin de kasık ağrılarınız oluyor mu . Özellikle ayaklarımı karnıma çektiğimde çorap giymek için falan batma şeklinde ağrılarım oluyor. Ayakta durunca bir müddet kasıklarıma ağrı giriyor oturma ihtiyacı hissediyorum. Özellikle sağ kasığımda elimle krem sürerken bile hissettiğim bir ağrı var bastırınca acıyor. Corona korkusundan çok sık doktora da gidemiyorum. Acaba çikolata kistim mi kötüleşti, hamilelikten mi oluyor düşündükçe endişeleniyorum.
Benim ki 80×140Kızlar merhaba yatak ölçüsü olarak ne seçilmeli?
90x130 yaptıracaktım,yatağı mı bulmkta zorlanıyorum.onu da geçtim çok mu büyük olur? Daha uzun kullanılır dedim.
Ama ama tanıtımlarda 60x120cm lere bile 4 yaşa kadar kullanılır diyorlar doğru mu?kafam çok karıştı.erkek çocuğu dar alanda sıkılır büyğk al dediler.
Siz hangi ölçülerde aldınız?
Kizlar ben de dun besigimi aldim oda takimi almadım ikeadan da 4 kapili dolap aldim
Benim ilk gebeliğim onun verdiği bilgisizlik de var . Tek taraflı daha baskın ağrılar olunca kistten dolayı diye düşündüm . Bugün de karnım çok sert mesela hiç hareket edesim yok.Bende aynı problemleri yaşıyorum, ilk gebelikte son haftalarda bile böyle olmamıştı. Bende de kist var ama kist kaynaklı gibi gelmedi bana. Biraz ayakta kalınca iş yapınca kasıkta ağrı ve baskı başlıyor, biraz daha devam edersem ayakta duramayacak kadar zorluyor. Oturunca geçiyor. Kontrole 2 hafta var doktorla konuşamadım o yüzden.
Benim ilk hamileligimde öyleydi plesenta önde demek doktorum normal doğum yapmak istiyorsun örneğin dedi evden dışarı çıkmak istiyorsun ama önünde bir osa daha var dedi 7 aya kadar ya oda yer değiştirir ya da odanın duvarını yikamayacagimiza göre normal doğum yolların kapalı sezeryan olacaksın dedi hamileligim boyunca çok hafif 4 defa kanamam oldu ilkinde çok endiselenmistim bebek plasenta ya surtundukce oradaki kan pihtilari düşer olacak da bir kaç defa demişti ve sonuç olarak evet ilk hamileligim belki olur ümidiyle normal doğumu bekledim ama sancı vs hiçbir belirti olmadı 40+4 de mecburi sezeryan oldumDün gece kafayı yeme sebebim oldu bu olaydetaylı raporunda herşey normal yazmış plesenta önde yazmış adam.
Ama ne perinatolog ne de doktorum tehlike var demedi. Nette bir sürü koru senaryo var. Benim bildiğim aşağıda olursa sorun değil mi?
Perinatolog da doktorumda bir şey demedi ama bu hafta nasipse konuşacağım. Zaten ben normal doğum yapamam ilkim sezeryanla olduBenim ilk hamileligimde öyleydi plesenta önde demek doktorum normal doğum yapmak istiyorsun örneğin dedi evden dışarı çıkmak istiyorsun ama önünde bir osa daha var dedi 7 aya kadar ya oda yer değiştirir ya da odanın duvarını yikamayacagimiza göre normal doğum yolların kapalı sezeryan olacaksın dedi hamileligim boyunca çok hafif 4 defa kanamam oldu ilkinde çok endiselenmistim bebek plasenta ya surtundukce oradaki kan pihtilari düşer olacak da bir kaç defa demişti ve sonuç olarak evet ilk hamileligim belki olur ümidiyle normal doğumu bekledim ama sancı vs hiçbir belirti olmadı 40+4 de mecburi sezeryan oldum
Sen tedirgin olmakta çok haklısın benceKızlar, annem sürekli apartmanında geziyor komşularıyla. Hastanede yatmış insanlarla içli dışlı oluyor. Sürekli bana gel ya da ben sana geleyim diye de baskı yapıyor ben çok korkuyorum. komşuları ile birbirlerine gidip girişlerinde hiçbir şekilde maske takmıyorlar.Sürekli bana hayırsız evlat muamelesi yapıyor çok yoruldum sizce haksız mıyım? İlk gebeliğim erken doğum oldu hiç umrunda değil, bir şeyler bir şeylere sebeb olacak diyor
Geçen hafta pazar günü ve bu akşam aynısı benimde başıma geldi. Sebebini öğrenebildiniz mi acaba? Doktoruma anlatmıştım durumu ama normal olabileceğini söyledi bugünde olunca bi korktum belim falanda ağrıyor hafiftenKızlar az önce devamı olmayan beyaz ama sarıya yakın yapışkan şekilde akıntım oldu
İnternette baktım yapışkan falan diyince mukus nişan gelmesi diyor nişan gelmesi böyle bi şey mi evham yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?