2021 Şubat Anneleri

Cok mantıklı aynen olabilri ama cinsiyetleri farkli belki ilgi.alanlari farkli diye kavga cikarmazlae umuyirum

Valla park besigi bende gorselden dolayi istemedim ahsap istedim.cok sık duruyor diye ama sonra guzellik kalmiyor cocuk rahat etsin oluyor ama tabi olcusunu buyuk yaptırırsan.yada alirsan sorun yasamazsin ben verdigin olculere gore yorum yaptim

Kızlar merhaba, sizin de kasık ağrılarınız oluyor mu . Özellikle ayaklarımı karnıma çektiğimde çorap giymek için falan batma şeklinde ağrılarım oluyor. Ayakta durunca bir müddet kasıklarıma ağrı giriyor oturma ihtiyacı hissediyorum. Özellikle sağ kasığımda elimle krem sürerken bile hissettiğim bir ağrı var bastırınca acıyor. Corona korkusundan çok sık doktora da gidemiyorum. Acaba çikolata kistim mi kötüleşti, hamilelikten mi oluyor düşündükçe endişeleniyorum.

Bende aynı problemleri yaşıyorum, ilk gebelikte son haftalarda bile böyle olmamıştı. Bende de kist var ama kist kaynaklı gibi gelmedi bana. Biraz ayakta kalınca iş yapınca kasıkta ağrı ve baskı başlıyor, biraz daha devam edersem ayakta duramayacak kadar zorluyor. Oturunca geçiyor. Kontrole 2 hafta var doktorla konuşamadım o yüzden.

Kızlar bel ağrısından yatamaz oldum şuan saat gece ikiyi buluyor mesela bende bi sağ bi sol belimi kıtlatma isteği (bunu herkes anlayamaz :)) benim ikinci gebeliğim ilki spinal anesteziydi . İlk gebeliğimde bu kadAr erken başlamış mıydı bel agrısı Hatırlamıyorum. Birde şeker çıktı bende sanırım dr diyet başlayacak. Sağ salim şu süreci bitirseydik bi. Herkes hamilelik tadını cıkarırken ben de hep bir endişe . sonu güzel olsun inşşalah

Benim ki 80×140

Merhaba, bende 2. Oğlumu kucağıma almaya hazırlanıyorum. Şöyle bir bakayım dedim, sizler epey hazırlığa başlamışsınız. Ben hiç birşey almadım azıcık geç kalıyorum sanırım. Çilekte beşiklere baktım. Birde dolap alırım diye düşündüm. Bebek arabası alanlar varmış. Bende fikir edineyim azıcık. Oğlum 10 yaşında ve ben bebek bakımına dair herşeyi unuttum herkese sağlıklı, hayırlı doğumlar dilerim.

Benim ilk gebeliğim onun verdiği bilgisizlik de var . Tek taraflı daha baskın ağrılar olunca kistten dolayı diye düşündüm . Bugün de karnım çok sert mesela hiç hareket edesim yok.

Benim ilk hamileligimde öyleydi plesenta önde demek doktorum normal doğum yapmak istiyorsun örneğin dedi evden dışarı çıkmak istiyorsun ama önünde bir osa daha var dedi 7 aya kadar ya oda yer değiştirir ya da odanın duvarını yikamayacagimiza göre normal doğum yolların kapalı sezeryan olacaksın dedi hamileligim boyunca çok hafif 4 defa kanamam oldu ilkinde çok endiselenmistim bebek plasenta ya surtundukce oradaki kan pihtilari düşer olacak da bir kaç defa demişti ve sonuç olarak evet ilk hamileligim belki olur ümidiyle normal doğumu bekledim ama sancı vs hiçbir belirti olmadı 40+4 de mecburi sezeryan oldum

Perinatolog da doktorumda bir şey demedi ama bu hafta nasipse konuşacağım. Zaten ben normal doğum yapamam ilkim sezeryanla oldu

Sen tedirgin olmakta çok haklısın bence

Kızlar az önce devamı olmayan beyaz ama sarıya yakın yapışkan şekilde akıntım oldu
İnternette baktım yapışkan falan diyince mukus nişan gelmesi diyor nişan gelmesi böyle bi şey mi evham yaptım
Geçen hafta pazar günü ve bu akşam aynısı benimde başıma geldi. Sebebini öğrenebildiniz mi acaba? Doktoruma anlatmıştım durumu ama normal olabileceğini söyledi bugünde olunca bi korktum belim falanda ağrıyor hafiften

Günaydın ben de şubat anası olacağım kismetse. Sizleri okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyordu. Konyadaki annelere sorum olacakti. Bebek mağazaları nerede var? Cıvıl lcw e bebek biliyorum ama. Ben daha yerel mağazaları öğrenmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla S Sosyolog anne2 S sosyolog_anne var konyadan. Biri daha vardı ama hatırlayamadım. Şehre yeni geldik sayılır. Yardımcı olursanız sevinirim.

Herkese günaydın Sizin fikirlerinizi almak istiyorum.
Nasıl bir oda hazırlamalıyım çok kararsızım. Başlangıçta anne yanında beşik kullanılması daha pratik oluyor diyorlar. Ama bir sürü çeşit var. Hangisini alırsam daha uzun süre gider? Bir de kaç cm lik dolap almalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…