2021 Şubat Anneleri

maşallah kilosu çok ii inş böyle sağlklı devam etsn geçmiş olsn çok bu arada

İlk çocuğum. 2.yi düşünmüyorum canım. O zaman ufak bir dolap ve beşik alayım

Amin inşaallah son aylarda daha zor olacak

İkincileri bekleyince daha yavaştan alıyoruz her şeyi ben de sadece araştırma yapıyorum... Kimi şeylerin gereksizliğini tecrübe edince de hiç hevesle bakamıyorum ihtiyaç gibi görünen şeylere
evet biz de büyük şeyler tamam zaten arabası puseti beşiği süt sağma makinası ateş ölçeri falan bi kıyafet battaniye gbi parçalarda eksikler var ama onları da yavaştan alıyorum dont panic. :)

arkadaşlar haftaya göre crl( baş popo mesafesi) sayılarından cinsiyeti tahmin edebilir miyiz ya da bebek bir iki gün geriden geliyorsa bunlar kıstas olabilir mi sizce

maşallah kilosu çok ii inş böyle sağlklı devam etsn geçmiş olsn çok bu arada
Evet kız da böyleydi hatta dosyaya iri bebek yazmıştı, 3400 doğup utandırdı dru ileride gidiyor benim bebekler ama anne baba olarak boylu postlu, kemikliyiz. Geçen kontrole gittim asistan çık kantara dedi onu istemeseydiniz dedim 79 olmuşum. Hiç göstermiyorsunuz dedi ah Bi de bana sorsa hüsmen ağa gibi hissediyorum. İndirin kaldırın yapacağım doğumda

ben 1 ay fln gtmem herhalde artık inş gerekmezde bu arada .
maşallah gerçekten :)

Çok teşekkür ederim. @faminas sizin de bir öneriniz var mı?
Ben Evimin yakinindan bir bebek magazasindan alışveriş yaptım
Kültür park ve zafer de bebek mağazaları var viar da da bebek eşyaları var yani çarşıda hepsi tam konum bilmiyorum.

Bu cinsiyeti sonradan degisen arkadaşlar detayli ultrasonda mi cinsiyet farkli dendi

İlk çocuğum. 2.yi düşünmüyorum canım. O zaman ufak bir dolap ve beşik alayım

Bence ufak bir dolap almayin sonucta ilerde de kullanabileceği bisey olsun bide bende düşünmüyordum ama cok hizli bi sekilde 2.ye hamile.kaldik.isler çok değişti tavsiyem 3 kapılı bir dolap almanız

Ya evet 2. Bebe rahatlığı sanırım. Bizim cinsiyette aynı. Alayım nişeyler diyorum ne alacağımıda bulamıyorum. Garip evlatçığım bir iğne almadık daha
Ayy hiç sorma benimde cinsiyetler aynı herşeyden var bide benimkilerin arası 1.5 yaş herşey yeni de ama bu çocuğuma da üzülüyorum yeni biseyi olmıycak diye. Güzel bi hastane çıkışı alırım diyorum bide bikac tane uzun kollu badi alt üst takım alırım . Ilk oğlum haziran doğumlu şimdi de ocak olucak biraz mevsim farkı var ama artık evlerde sıcak zaten dışarı çıkamıyoruz olani giydiririz. İlk oğluma da ilgisiz kalır diye üzülüyorum bebek olunca annelik ne zormuş bişey yapsam diğerinde aklım kalıyor. Büyük oğluma uyku tulumu alıyorum yanında badi hediye onu da bari küçüğe alıyım yeni biseyi olsun diyorum

Slmlar Konya da Madrenino ya bakin, henuz almadim ama mobilyalarimizi arabamizi ve kiyafetlerimizi ordan alicam

Odasi ayrimi oğlunun cnm suan geceleri kalkiyormu ? Odayi ayirmayi dusunuyormusun yok iki bebekle ayni odadami kalicaksin

Odasi ayrimi oğlunun cnm suan geceleri kalkiyormu ? Odayi ayirmayi dusunuyormusun yok iki bebekle ayni odadami kalicaksin
Şuanda aynı odadayız canım karyolası yanimda aslında ayırmak istemiyorum ama odam küçük beşik sığmaz hemde biri diğerini uyandırır diye ayircam emzirmeyi de bitirdik geceleri kalkıp su içiyor bir müddet eşim yanında yatarım diyor alışınca tamamen tek yatar herhalde ama içime de sinmiyor bilmiyorum siz nasıl yapicaksınız

Bende ayni odada kaliriz dedim ilk hamile.kaldigimda ama gece uyanip.mama istiyor su verip yatirinca uyumuyor karni doyunca uykuya daliyor yani gece uyanmalarimiz devam kısacası birbirlerini uyandirirlar diye simdi ayri bi oda hazirliyorum oğluma dogim yapmadan ayirirsam sonra bende lohusa kafasiyla zorlanmam diye düşündüm alisana kadar yaninda yaticam.sonra telsiz koyup odamda yaticam yani dogum yapmadan odayi ayiricam muhtemeln 1 hafta içinde yaparım bu dediğimi lohusayken vicdan yapar ayiramam diye düşünüyorum bi yandanda üzülüyorum daha bebek diye ama bakalim tecrubelerimi paylasirim akli daha fazla kesmeden ayirmam iyi olcak sanırım

Aynen öyle onceden ayirmak lazım yoksa duygusallığımıza gelip hiç ayiramıcaz gibi Allah yardımcımız olsun işimiz zor . Idare izne çıktım tek başıma çok zorlaniyorum tam oyun çocuğu peşinde koşuyorum eğilip kalkıyorum valla yoruluyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…