Bizim bu ağrıya esas etken kucak istiyen minnaklarımız, benimki 2 yaş sendromunda kreşe gidiyordu onun huysuzlugu, şimdi evdeyim biraz daha sakin olur demiştim ama bu defa taşınma nedeniyle şapsiğe dönüştü, evi arıyor. Tabi bütün huysuzlukları anne kucaklı cümleler barındırıyor. Mecbur alıyorum...Rabbim 3 ay daha dayanma gücü versin bu ağrıyı çekenleree. Şu an 850 gr olmuş bile daha da kilo alınca ben bu ağrıyı düşünemiyorum
Çok teşekkür ederim. @faminas sizin de bir öneriniz var mı?Merhaba ben oğluma lcw ve civilden alıyorum. Yerel olarak kilisenin yanında bir bebek mağazası var bir kaç kere gitmistim. Başka bilmiyorum
İlk çocuğum. 2.yi düşünmüyorum canım. O zaman ufak bir dolap ve beşik alayımgunaydın canım bence o biraz kişiden kişiye değişecek bişi ilk bebek mi ikinci mi ya da llkse ikinciyi düşünüyomsn evınde yeterli depolama dolap alanı var mı gibi. mesela benm ilk bebek ama ben 2.yi düşünüyorm ve evmde dolap azlığı var die ikeadan 4 kapılı bişi aldm ama bazılarına 2 kapılı da yetebliyo ben oda takımı yapmak istemedm şifonyer almadım mesela sadece bir beşik bir de dolap aldım ama biraz sana bağlı dediğm gibi
Amin inşaallah son aylarda daha zor olacakBizim bu ağrıya esas etken kucak istiyen minnaklarımız, benimki 2 yaş sendromunda kreşe gidiyordu onun huysuzlugu, şimdi evdeyim biraz daha sakin olur demiştim ama bu defa taşınma nedeniyle şapsiğe dönüştü, evi arıyor. Tabi bütün huysuzlukları anne kucaklı cümleler barındırıyor. Mecbur alıyorum...Rabbim 3 ay daha dayanma gücü versin bu ağrıyı çekenleree. Şu an 850 gr olmuş bile daha da kilo alınca ben bu ağrıyı düşünemiyorum
evet biz de büyük şeyler tamam zaten arabası puseti beşiği süt sağma makinası ateş ölçeri falan bi kıyafet battaniye gbi parçalarda eksikler var ama onları da yavaştan alıyorum dont panic. :)İkincileri bekleyince daha yavaştan alıyoruz her şeyiben de sadece araştırma yapıyorum... Kimi şeylerin gereksizliğini tecrübe edince de hiç hevesle bakamıyorum ihtiyaç gibi görünen şeylere
Evet kız da böyleydi hatta dosyaya iri bebek yazmıştı, 3400 doğup utandırdı drumaşallah kilosu çok ii inş böyle sağlklı devam etsn geçmiş olsn çok bu arada
Evet kız da böyleydi hatta dosyaya iri bebek yazmıştı, 3400 doğup utandırdı druileride gidiyor benim bebekler ama anne baba olarak boylu postlu, kemikliyiz. Geçen kontrole gittim asistan çık kantara dedi onu istemeseydiniz dedim 79 olmuşum. Hiç göstermiyorsunuz dedi ah Bi de bana sorsa hüsmen ağa gibi hissediyorum. İndirin kaldırın yapacağım doğumda
Ben Evimin yakinindan bir bebek magazasindan alışveriş yaptımÇok teşekkür ederim. @faminas sizin de bir öneriniz var mı?
Teşekkür ederimBen Evimin yakinindan bir bebek magazasindan alışveriş yaptım
Kültür park ve zafer de bebek mağazaları var viar da da bebek eşyaları var yani çarşıda hepsi tam konum bilmiyorum.
İlk çocuğum. 2.yi düşünmüyorum canım. O zaman ufak bir dolap ve beşik alayım
Ayy hiç sorma benimde cinsiyetler aynı herşeyden var bide benimkilerin arası 1.5 yaş herşey yeni de ama bu çocuğuma da üzülüyorum yeni biseyi olmıycak diye. Güzel bi hastane çıkışı alırım diyorum bide bikac tane uzun kollu badi alt üst takım alırım . Ilk oğlum haziran doğumlu şimdi de ocak olucak biraz mevsim farkı var ama artık evlerde sıcak zaten dışarı çıkamıyoruz olani giydiririz. İlk oğluma da ilgisiz kalır diye üzülüyorum bebek olunca annelik ne zormuş bişey yapsam diğerinde aklım kalıyor. Büyük oğluma uyku tulumu alıyorum yanında badi hediye onu da bari küçüğe alıyım yeni biseyi olsun diyorumYa evet 2. Bebe rahatlığı sanırım. Bizim cinsiyette aynı. Alayım nişeyler diyorum ne alacağımıda bulamıyorum. Garip evlatçığım bir iğne almadık daha
Slmlar Konya da Madrenino ya bakin, henuz almadim ama mobilyalarimizi arabamizi ve kiyafetlerimizi ordan alicamGünaydın ben de şubat anası olacağım kismetse. Sizleri okuyorum ama yazmaya fırsatım olmuyordu. Konyadaki annelere sorum olacakti. Bebek mağazaları nerede var? Cıvıl lcw e bebek biliyorum ama. Ben daha yerel mağazaları öğrenmek istiyorum. Bildiğim kadarıyla @Sosyolog anne2 @sosyolog_anne var konyadan. Biri daha vardı ama hatırlayamadım. Şehre yeni geldik sayılır. Yardımcı olursanız sevinirim.
Maden suyu ve magnezyum rahatlatiyor benide, bende maden suyunu icemiyorum zorla yarisini, midem bulaniyorDeneyeyim tekrar içmeyi. Birde idrarda yanma var enfeksiyon var galiba bir kaç gündür. Haftaya randevum var soracağım ilaç falan verir belki oda ağrı yapıyor biraz
Ayy hiç sorma benimde cinsiyetler aynı herşeyden var bide benimkilerin arası 1.5 yaş herşey yeni de ama bu çocuğuma da üzülüyorum yeni biseyi olmıycak diye. Güzel bi hastane çıkışı alırım diyorum bide bikac tane uzun kollu badi alt üst takım alırım . Ilk oğlum haziran doğumlu şimdi de ocak olucak biraz mevsim farkı var ama artık evlerde sıcak zaten dışarı çıkamıyoruz olani giydiririz. İlk oğluma da ilgisiz kalır diye üzülüyorum bebek olunca annelik ne zormuş bişey yapsam diğerinde aklım kalıyor. Büyük oğluma uyku tulumu alıyorum yanında badi hediye onu da bari küçüğe alıyım yeni biseyi olsun diyorum
Şuanda aynı odadayız canım karyolası yanimda aslında ayırmak istemiyorum ama odam küçük beşik sığmaz hemde biri diğerini uyandırır diye ayircam emzirmeyi de bitirdik geceleri kalkıp su içiyor bir müddet eşim yanında yatarım diyor alışınca tamamen tek yatar herhalde ama içime de sinmiyor bilmiyorum siz nasıl yapicaksınızOdasi ayrimi oğlunun cnm suan geceleri kalkiyormu ? Odayi ayirmayi dusunuyormusun yok iki bebekle ayni odadami kalicaksin
Şuanda aynı odadayız canım karyolası yanimda aslında ayırmak istemiyorum ama odam küçük beşik sığmaz hemde biri diğerini uyandırır diye ayircam emzirmeyi de bitirdik geceleri kalkıp su içiyor bir müddet eşim yanında yatarım diyor alışınca tamamen tek yatar herhalde ama içime de sinmiyor bilmiyorum siz nasıl yapicaksınız
Aynen öyle onceden ayirmak lazım yoksa duygusallığımıza gelip hiç ayiramıcaz gibi Allah yardımcımız olsun işimiz zor . Idare izne çıktım tek başıma çok zorlaniyorum tam oyun çocuğu peşinde koşuyorum eğilip kalkıyorum valla yoruluyorumBende ayni odada kaliriz dedim ilk hamile.kaldigimda ama gece uyanip.mama istiyor su verip yatirinca uyumuyor karni doyunca uykuya daliyor yani gece uyanmalarimiz devam kısacası birbirlerini uyandirirlar diye simdi ayri bi oda hazirliyorum oğluma dogim yapmadan ayirirsam sonra bende lohusa kafasiyla zorlanmam diye düşündüm alisana kadar yaninda yaticam.sonra telsiz koyup odamda yaticam yani dogum yapmadan odayi ayiricam muhtemeln 1 hafta içinde yaparım bu dediğimi lohusayken vicdan yapar ayiramam diye düşünüyorumbi yandanda üzülüyorum daha bebek diye ama bakalim tecrubelerimi paylasirim akli daha fazla kesmeden ayirmam iyi olcak sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?