2021 Şubat Anneleri

Çok geçmiş olsun. İlaç vermediler değil mi hamile olduğun için kullanamazsın. Allah yardım etsin vakalar aşırı arttı bu günlerde.
Çok teşekkür ederim. Evet ilaç yok ama çok şükür ihtiyaçta duymadım rabbime binlerce şükür kihamileler çabuk yakalanıp hafif atlatıyorlrmış

Çok teşekkür ederim. Evet ilaç yok ama çok şükür ihtiyaçta duymadım rabbime binlerce şükür kihamileler çabuk yakalanıp hafif atlatıyorlrmış
Çok geçmiş olsun tez zamanda atlatırsın inşallah. Doktorlar hamile olduğun için özel bişey dedi mi yoksa bebek hiç etkilenmezmiymiş

Uyku duzeniniz ne zaman oturdu ya biz hala gece 4-5 kere kalkiyoruz 17 aylığız bu arada

Kızlar selam
Korktugum başıma geldi 50 mg seker yuklemesi sonrasi 1 saat sonra kan verdim ve pat 148 yani sınırı da gectim sekerim var. Ben simdi ne yapacagim
Ayyy iyiki yaptırmışsın yoksa nerden bilcektin şekerin oldugunu. Tatlı ve hamur işinden uzak dur bir hafta sonra tekrardan şekerini kontrol ettir

Kızlar selam
Korktugum başıma geldi 50 mg seker yuklemesi sonrasi 1 saat sonra kan verdim ve pat 148 yani sınırı da gectim sekerim var. Ben simdi ne yapacagim
Çok yüksek değil canım doktorun gördü mü ? Benim ilk hamileligimde öyleydi sadece dikkat et demişti şimdi de bazı kan testleri istedi onlar normal çıkarsa yükleme yapmicam dedi çok şükür onlarda güzel çıktı.

Uyku duzeniniz ne zaman oturdu ya biz hala gece 4-5 kere kalkiyoruz 17 aylığız bu arada
Öyle bizde kalkıyoruz canım tamamen uyanmıyor değil hemde ağlaya ağlaya kalkıyoruz ama emzirdigim zamanlar gibi değil o zaman hiç bırakmıyodu beni uyiyamiyodum şimdi yine kalkıyor pışpis yapıyorum geri yatıyor.

Ayyy iyiki yaptırmışsın yoksa nerden bilcektin şekerin oldugunu. Tatlı ve hamur işinden uzak dur bir hafta sonra tekrardan şekerini kontrol ettir
Doktorum izne ckcak ama devlette falan baktiririm herhalde o zaman. Saglik ocagindaki izne cikiyor. Doktorumu aradim sekerli, hamur isi ekmek, tatli, pilav yasakladi. Nasil doyacagim hic fikrim yok. Malum açıldı mide

Evet canim ailede seker var birde o sebeple daha tedirgin oldum. Dikkat etmem lazim o sebeple kalici olmamasi için

Doktorum izne ckcak ama devlette falan baktiririm herhalde o zaman. Saglik ocagindaki izne cikiyor. Doktorumu aradim sekerli, hamur isi ekmek, tatli, pilav yasakladi. Nasil doyacagim hic fikrim yok. Malum açıldı mide
Şekerine baktırcaksın zaten dahiliyeye falanda gitsen olur hastanedede aile hekimi oluyo onada çıkabilirsin

Ben Ankara'da gidicegm döneme denk geliyor detaylı ultrason. Ama dönüşte kendi doktorm ayrı bakacak o zaman raporlu olacak mecburen

Kızlar selam
Yaaa bu sorunum cevabini ben de cok merak ediyorum cunku ayni korku bende de var babam seker hastasi genetik yatkinligimda var doktorunla konustun mu ne dedi?

Merhaba kizlar. Tanıdığım gebelik şekeri olan herkes çok rahat atlattı diyetle. Bebisleri çok sağlıklı dogdu, sadece sanırım diyetle kontrol edilmezse bebiş kilolu olacağı için normal dogum zorlaşıyor. Hamile arkadaşlarım da hiç sorun yasamadilar, şekeri sınırlı normal perhiz yaptılar, her şeyi yediler aynı şekilde ama sınırlı sayıda tukettiler, mesela günde yarım şeftali vb. Gibi. Inşallah siz de kolaylıkla atlatirsiniz

Hanımlar aranızda öğretmen olanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam . Ben bugün idari izne ayrıldım ama müdürüm canlı ders yapmak zorunda olduğumu söylüyor böyle bir şey durum ile karşılaşan var mi acaba ?

Çok geçmiş olsun tez zamanda atlatırsın inşallah. Doktorlar hamile olduğun için özel bişey dedi mi yoksa bebek hiç etkilenmezmiymiş
Teşekkür ederim . Normal kullanmış olduğum vitaminler dışında herhangi birşey vermediler. Ocean d3k2 kullanıyorum birde pregnamarin diye yüksek omega3 lü bi vitamin kullanıyorum. Bebek etkilenmemzmiş şükür ki
Benim kızım memeye çok düşkündü, memeyle uyuyup memeyle devam ediyordu uykuya. Memeyi bıraktığım gibi deliksiz uyumaya başladı. Şimdi kitap okuyup saçlarını ayaklarını seviyorum öyle uyuyor. Bazen 1 defa kalkıyor ama genelde hiç kalkmıyor artık. Ben bel fıtığı oldum ve yerimden kalkamadım mecburi memeyi 20 aylıkken bıraktık. Ama onun içinde benim içinde çok iyi oldu

Öğretmen değil memurum idari işler şefi, şefin eğer ihtiyacım var gel derse gelmek zorundasın bilgin olsun dedi, yasal Bi dayanak ya da emsal Bi örnek olmasa demezdi böyle bir şeyi... Hoş benim Şefim çağırmaz, 3 personele işlerimi öğrettim, telefonla destek veriyorum onlara da eksik kaldığı yerlerde...

26 aylık oldu hala oturmadı. Biz memeyi bıraktık ama unutamıyor anne meme diyip sarılıyor pişpiş yaparken uyuyor kucağımda. Geceleri de birlikte yattığınızdan kanal frekansı arıyor. Karnı doymadıysa uyanır ağlar su içer tekrar uyur ama doyduysa uyanmaz...

aynen karbonhidrat yasak malesef şeker ölçüm cihazıyla takip etmeni isteyebilir 140 sınır öğünlerini ona göre ayarlamalısın haftaya da ben yaptırıcam ilkinde bende de çıkmıştı bakalım bu hamileliğimde de çıkacak mı ?

H heyecanli_anneee Detaylıya girdim Bugün Mehmet Uludoğan’a ama hiç memnun kalmadım.Başta iyi gibiydi ama bana biraz paracı geldi yani nerden buldun burayı daha yeni başladım ben benim kendi muaynehanem vardı falan. Ayrıca hiç anlatmadı şurası kalbi burası beyni hiç bir şey söylemedi sadece ölçüp ölçüp yazdı. Ben sordum bir iki şey öyle söyledi, bide Makinesi kesinlikle çok kötü hiç bir şey anlaşılmıyor ve suyum da az zaten az olduğundan 4 boyutlu göremeyiz dedi yüzünün resmî bile yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…