Cok gecmis olsun insalah en hafifinden gecer giderBu arada ben covid oldum, bugğb 6. Günümüz karantina. Şükür ki ben iyi atlatıyorum. Eşimde malesef öksürük iştahsızlık var
Çok teşekkür ederim. Evet ilaç yok ama çok şükür ihtiyaçta duymadım rabbime binlerce şükür kihamileler çabuk yakalanıp hafif atlatıyorlrmışÇok geçmiş olsun. İlaç vermediler değil mi hamile olduğun için kullanamazsın. Allah yardım etsin vakalar aşırı arttı bu günlerde.
Çok geçmiş olsun tez zamanda atlatırsın inşallah. Doktorlar hamile olduğun için özel bişey dedi mi yoksa bebek hiç etkilenmezmiymişÇok teşekkür ederim. Evet ilaç yok ama çok şükür ihtiyaçta duymadım rabbime binlerce şükür kihamileler çabuk yakalanıp hafif atlatıyorlrmış
H heyecanli_anneee
Ayy hiç sorma benimde cinsiyetler aynı herşeyden var bide benimkilerin arası 1.5 yaş herşey yeni de ama bu çocuğuma da üzülüyorum yeni biseyi olmıycak diye. Güzel bi hastane çıkışı alırım diyorum bide bikac tane uzun kollu badi alt üst takım alırım . Ilk oğlum haziran doğumlu şimdi de ocak olucak biraz mevsim farkı var ama artık evlerde sıcak zaten dışarı çıkamıyoruz olani giydiririz. İlk oğluma da ilgisiz kalır diye üzülüyorum bebek olunca annelik ne zormuş bişey yapsam diğerinde aklım kalıyor. Büyük oğluma uyku tulumu alıyorum yanında badi hediye onu da bari küçüğe alıyım yeni biseyi olsun diyorum
Ya bende 21 aylıkken öğrendim 30 ay olacak araları. Benim kızımda bana aşırı düşkün nasıl olacak hiç bilmiyorum. Ben şimdiden strese girdim yetebilir miyim, biri bebek diye , biri büyük diye eksik bırakırmıyım gibi birsürü kafamda sorular.
bende bi hastane çıkışı alırım diyorum birde bir kaç uzun kollu zıbın. çünkü herşeyi yeni gibi, hele ki yenidoğan da zatrn giydirilmiyor pek çabucak büyüyorlar , ziyan olurlar yeni daha da alırsam.
ben kızımı 4.5 aylıkken ayırmıştım odasını çünkü hem eşim çok horluyor , hem de beşiğine sığmamaya başlamıştı, ayırdın hemen ama bi bakıma iyi oldu. Hoş meme bağımlısı bi kızım olduğu için olan bana oldu da, odasında sandalye tepesinde geçti 1,5 sene. Neysrki memeyi bıraktı da 20 aylıkken , hepimiz rahatladık uyuyabildik.
aynı oda yapıcam ben bakalım korkuyorym inş birbirlerini uyandırmazlar doğumdan 4-5 ay sonra. Hazır uyku düzeni oturtmuşken
Ayyy iyiki yaptırmışsın yoksa nerden bilcektin şekerin oldugunu. Tatlı ve hamur işinden uzak dur bir hafta sonra tekrardan şekerini kontrol ettirKızlar selam
Korktugum başıma geldi 50 mg seker yuklemesi sonrasi 1 saat sonra kan verdim ve pat 148 yani sınırı da gectim sekerim var. Ben simdi ne yapacagim
Çok yüksek değil canım doktorun gördü mü ? Benim ilk hamileligimde öyleydi sadece dikkat et demişti şimdi de bazı kan testleri istedi onlar normal çıkarsa yükleme yapmicam dedi çok şükür onlarda güzel çıktı.Kızlar selam
Korktugum başıma geldi 50 mg seker yuklemesi sonrasi 1 saat sonra kan verdim ve pat 148 yani sınırı da gectim sekerim var. Ben simdi ne yapacagim
Öyle bizde kalkıyoruz canım tamamen uyanmıyor değil hemde ağlaya ağlaya kalkıyoruz ama emzirdigim zamanlar gibi değil o zaman hiç bırakmıyodu beni uyiyamiyodum şimdi yine kalkıyor pışpis yapıyorum geri yatıyor.Uyku duzeniniz ne zaman oturdu ya biz hala gece 4-5 kere kalkiyoruz 17 aylığız bu arada
Doktorum izne ckcak ama devlette falan baktiririm herhalde o zaman. Saglik ocagindaki izne cikiyor. Doktorumu aradim sekerli, hamur isi ekmek, tatli, pilav yasakladi. Nasil doyacagim hic fikrim yok. Malum açıldı mideAyyy iyiki yaptırmışsın yoksa nerden bilcektin şekerin oldugunu. Tatlı ve hamur işinden uzak dur bir hafta sonra tekrardan şekerini kontrol ettir
Evet canim ailede seker var birde o sebeple daha tedirgin oldum. Dikkat etmem lazim o sebeple kalici olmamasi içinÇok yüksek değil canım doktorun gördü mü ? Benim ilk hamileligimde öyleydi sadece dikkat et demişti şimdi de bazı kan testleri istedi onlar normal çıkarsa yükleme yapmicam dedi çok şükür onlarda güzel çıktı.
Şekerine baktırcaksın zaten dahiliyeye falanda gitsen olur hastanedede aile hekimi oluyo onada çıkabilirsinDoktorum izne ckcak ama devlette falan baktiririm herhalde o zaman. Saglik ocagindaki izne cikiyor. Doktorumu aradim sekerli, hamur isi ekmek, tatli, pilav yasakladi. Nasil doyacagim hic fikrim yok. Malum açıldı mide
Ben Ankara'da gidicegm döneme denk geliyor detaylı ultrason. Ama dönüşte kendi doktorm ayrı bakacakBen perinatalogta yaptırdım bana rapor verdi o raporu doktoruma göstereceğim. Raporyasal olarak verilmek zorunda sanırım içindeki cümlelerden öyle anladım. Hasta bilgilendirildi falan yazıyor sorumluluk kabul etmemek adına yazılı bir şey veriyorlar öyle anladım. Senin doktorun kendi bakacaksa gerek olmayabilir sonuçta ben de kendi doktoruma iletecek bu raporu
Yaaa bu sorunum cevabini ben de cok merak ediyorum cunku ayni korku bende de varKızlar selam
Teşekkür ederim . Normal kullanmış olduğum vitaminler dışında herhangi birşey vermediler. Ocean d3k2 kullanıyorum birde pregnamarin diye yüksek omega3 lü bi vitamin kullanıyorum. Bebek etkilenmemzmiş şükür kiÇok geçmiş olsun tez zamanda atlatırsın inşallah. Doktorlar hamile olduğun için özel bişey dedi mi yoksa bebek hiç etkilenmezmiymiş
Benim kızım memeye çok düşkündü, memeyle uyuyup memeyle devam ediyordu uykuya. Memeyi bıraktığım gibi deliksiz uyumaya başladı. Şimdi kitap okuyup saçlarını ayaklarını seviyorum öyle uyuyor. Bazen 1 defa kalkıyor ama genelde hiç kalkmıyor artık. Ben bel fıtığı oldum ve yerimden kalkamadım mecburi memeyi 20 aylıkken bıraktık. Ama onun içinde benim içinde çok iyi olduUyku duzeniniz ne zaman oturdu ya biz hala gece 4-5 kere kalkiyoruz 17 aylığız bu arada
Öğretmen değil memurum idari işler şefi, şefin eğer ihtiyacım var gel derse gelmek zorundasın bilgin olsun dedi, yasal Bi dayanak ya da emsal Bi örnek olmasa demezdi böyle bir şeyi... Hoş benim Şefim çağırmaz, 3 personele işlerimi öğrettim, telefonla destek veriyorum onlara da eksik kaldığı yerlerde...Hanımlar aranızda öğretmen olanlar vardı yanlış hatırlamıyorsam . Ben bugün idari izne ayrıldım ama müdürüm canlı ders yapmak zorunda olduğumu söylüyor böyle bir şey durum ile karşılaşan var mi acaba ?
26 aylık oldu hala oturmadı. Biz memeyi bıraktık ama unutamıyor anne meme diyip sarılıyor pişpiş yaparken uyuyor kucağımda. Geceleri de birlikte yattığınızdan kanal frekansı arıyor. Karnı doymadıysa uyanır ağlar su içer tekrar uyurUyku duzeniniz ne zaman oturdu ya biz hala gece 4-5 kere kalkiyoruz 17 aylığız bu arada
aynen karbonhidrat yasak malesef şeker ölçüm cihazıyla takip etmeni isteyebilir 140 sınır öğünlerini ona göre ayarlamalısınDoktorum izne ckcak ama devlette falan baktiririm herhalde o zaman. Saglik ocagindaki izne cikiyor. Doktorumu aradim sekerli, hamur isi ekmek, tatli, pilav yasakladi. Nasil doyacagim hic fikrim yok. Malum açıldı mide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?