Kendi muayenesi bağdat caddesinde zeki şahinoğluyla birlikte çalışıyorlar orda da detaylı 600 tl canım bilmiyorum para için yapar mı ama banada anlatırken detaylı detaylı göstermedi sağlıklı olduğunu söyledi ben çok soru sormuştum ama riskli durumum olduğu için belki onun için daha bilgilendirici konuşmuştur. Allah allah bize 4 boyutlu da verdi görmek için de baya uğraşmıştı . Suyunun az olduğunu o da söyledi mi yada bununla ilgili bilgi verdi mi canım ?H heyecanli_anneee Detaylıya girdim Bugün Mehmet Uludoğan’a ama hiç memnun kalmadım.Başta iyi gibiydi ama bana biraz paracı geldi yani nerden buldun burayı daha yeni başladım ben benim kendi muaynehanem vardı falan. Ayrıca hiç anlatmadı şurası kalbi burası beyni hiç bir şey söylemedi sadece ölçüp ölçüp yazdı. Ben sordum bir iki şey öyle söyledi, bide Makinesi kesinlikle çok kötühiç bir şey anlaşılmıyor ve suyum da az zaten az olduğundan 4 boyutlu göremeyiz dedi yüzünün resmî bile yok
H heyecanli_anneee Detaylıya girdim Bugün Mehmet Uludoğan’a ama hiç memnun kalmadım.Başta iyi gibiydi ama bana biraz paracı geldi yani nerden buldun burayı daha yeni başladım ben benim kendi muaynehanem vardı falan. Ayrıca hiç anlatmadı şurası kalbi burası beyni hiç bir şey söylemedi sadece ölçüp ölçüp yazdı. Ben sordum bir iki şey öyle söyledi, bide Makinesi kesinlikle çok kötühiç bir şey anlaşılmıyor ve suyum da az zaten az olduğundan 4 boyutlu göremeyiz dedi yüzünün resmî bile yok
Merhaba kızlar, baya geciktim yazmak için ama bende 2,5 hafta önce (20hafta+4gün) detaylı ultrasona girdim sonra biraz şehirdışına çıkmak istedim havalar soğumadan. Allaha şükür bir sıkıntı çıkmadı ama 2 şey söylemişlerdi bana biri kalbinde odak izlendi (ki bunların hemen hemen hepsi yok oluyormuş zamanla) ikincisi de sol rahim damarında sınırın azıcık üstü hafif yüksek akım.. Ama kadın doğum uzmanım sorun görmedi bende de kafa rahat.
O 2 günlük tatilin son gününe kadar bebişin hareketleri mi değil mi tam anlayamıyordum ki hafifçe itekledi karnımı. Sonra eşim bunu kaçırdı derken ki acayip şaşkındı sonra babasına da merhaba dedi :) Kendi çalıştığım kurumda çekilmiştim detaylı ultrasonumu ama o gün arkasını döndü uyudu bebeğim. Ertesi hafta çok net olamasa da görebildik kendisini, koca burunlu oğlumuNeyse o günden beri artık eşim baba olduğunu anladıysa demek hepsi bebeğimizi de soruyor geldiğinde ona da selam veriyor konuşuyoruz ana baba oğul :)
Sizlerde durumlar nasıl?
Ben su konusunu kafaya taktığım için girerken daha ben söyledim suyu nasıl diye! Keşke söylemeseydim. O anlayacak mıydı acaba??? Öyle bir moralimi bozdu ki anlatamamKendi muayenesi bağdat caddesinde zeki şahinoğluyla birlikte çalışıyorlar orda da detaylı 600 tl canım bilmiyorum para için yapar mı ama banada anlatırken detaylı detaylı göstermedi sağlıklı olduğunu söyledi ben çok soru sormuştum ama riskli durumum olduğu için belki onun için daha bilgilendirici konuşmuştur. Allah allah bize 4 boyutlu da verdi görmek için de baya uğraşmıştı . Suyunun az olduğunu o da söyledi mi yada bununla ilgili bilgi verdi mi canım ?
Aynen ya bide şehir dışından geldim salak gibi. İyi diye gittim. Resimlerden hiç bir şey anlaşılmıyor 4 boyutlu resim de vermedi çünkü suyum az diye gözükmezmiş. Bir de üstüne eşimle tartıştım çünkü ben buldum diye doktorubenm de öyleydi ben de yazdım buraya canım ben çok beğenemedim o doktoru. belki ben de problem vadır fazla seçici miyim diye çok üstünde durmadım ama cihaz berbattı başım ağrıdı bakmaktan ne fotoğraf verdi doğru düzgün
yetersz de bi rapor yazmış bi rahim uzunluğumu bile yazmamıştı iyi iyi dedi geçti
Valla üzüldüm canım ya bende yorumlarına baktığımda hep iyi görmüştüm fiyatı da diğerlerine göre daha uygun diye onu tercih etmiştim. Doktoruna raporunu gösterdin mi ?Ben su konusunu kafaya taktığım için girerken daha ben söyledim suyu nasıl diye! Keşke söylemeseydim. O anlayacak mıydı acaba??? Öyle bir moralimi bozdu ki anlatamam
Aynen ya bide şehir dışından geldim salak gibi. İyi diye gittim. Resimlerden hiç bir şey anlaşılmıyor 4 boyutlu resim de vermedi çünkü suyum az diye gözükmezmiş. Bir de üstüne eşimle tartıştım çünkü ben buldum diye doktoru
Ya keşke gitmeseydim ne moral kaldı ne bişey. Kimse gitmesin oraya gidecek olan da Görür belki bu yazdıklarımızı. Bide suyu az diye gözükmüyormuş yazık çok üzüldüm.walla benm su mu demedi ama verdiği fotoğraf bulanıktı
hatta eve geldm komşmzn bebeği 5 yaşnda o şey dedi benmki bile daha iidi dedi.
ben bana kötü bişi demedi bi de çok pahalı değil die takılmadım ama kmseye önermem
Dr a gittim gösterdim ağladım zaten, benim Dr um sağolsun moral verdi biraz.Valla üzüldüm canım ya bende yorumlarına baktığımda hep iyi görmüştüm fiyatı da diğerlerine göre daha uygun diye onu tercih etmiştim. Doktoruna raporunu gösterdin mi ?
Senin suyun hep mi azdı canım yoksa azaliyor muymuş?Dr a gittim gösterdim ağladım zaten, benim Dr um sağolsun moral verdi biraz.
Geçen hafta gittiğimde dedi ilk kez.ondan önce iyiydi. Anlamadım neden böyle oldu. Bebekte sorun görmedi dr Bugün detaylıda. Ama suyu az çok az değil ama az.Senin suyun hep mi azdı canım yoksa azaliyor muymuş?
Eğer azalma olmayıp normali buysa canini sıkma canım belki senin suyunun normali odur bazılarının az oluyomuş diye duymuştum sorun olsa kendi doktorun da extra test falan isterdi herhalde o da rahat davranmış anladığım kadarıyla sende üzme kendini .Geçen hafta gittiğimde dedi ilk kez.ondan önce iyiydi. Anlamadım neden böyle oldu. Bebekte sorun görmedi dr Bugün detaylıda. Ama suyu az çok az değil ama az.
Normali bu demedi alttan sulu akıntı oluyor mu dikkat et yaparız test dedi. Şu An kontrol ediyorum Zaten 1 ay kadar öncede vardı akıntı ozmn suyum İyi demişti doktor. Allah’a sığınıyorum inş suyum düzelir. Çok zor bu bebeği elde ettik inş sağlıkla kucağıma alırım. Bekleyen isteyen herkes sağlıkla kavuşsunEğer azalma olmayıp normali buysa canini sıkma canım belki senin suyunun normali odur bazılarının az oluyomuş diye duymuştum sorun olsa kendi doktorun da extra test falan isterdi herhalde o da rahat davranmış anladığım kadarıyla sende üzme kendini .
İnşallah canım ama suyunun gelme ihtimali varsa doktorunun bunu tespit etmesi lazım. Benim de daha önce anlatmıştım prof bi doktor suyun az suyun geliyo diyip beni eve göndermişti daha sonra kendi doktorum suyu az olan bi hasta eve gönderilmez gidip devlete amnisur testi yaptır bakalım ona göre biseyler yaparız demişti canım sen doktorundan memnun musun ?Normali bu demedi alttan sulu akıntı oluyor mu dikkat et yaparız test dedi. Şu An kontrol ediyorum Zaten 1 ay kadar öncede vardı akıntı ozmn suyum İyi demişti doktor. Allah’a sığınıyorum inş suyum düzelir. Çok zor bu bebeği elde ettik inş sağlıkla kucağıma alırım. Bekleyen isteyen herkes sağlıkla kavuşsun
Yani memnun gibiyim ama testi yapmak mi zor, yapmak istemiyor mu anlamadım! Bugün yapabilirdi aslında. Ama takip et ıslaklık varsa yapalım dedi ama ben ona haftalardır akıntı var diyordum suyun değildir o demişti.İnşallah canım ama suyunun gelme ihtimali varsa doktorunun bunu tespit etmesi lazım. Benim de daha önce anlatmıştım prof bi doktor suyun az suyun geliyo diyip beni eve göndermişti daha sonra kendi doktorum suyu az olan bi hasta eve gönderilmez gidip devlete amnisur testi yaptır bakalım ona göre biseyler yaparız demişti canım sen doktorundan memnun musun ?
Korona oldugundan gitmek istemiyorum hastaneye. Bakalim hekim gerekli görürse giderim. O da dkkat et dedi sadeceŞekerine baktırcaksın zaten dahiliyeye falanda gitsen olur hastanedede aile hekimi oluyo onada çıkabilirsin
Bende de genetik yatkinlik var. Ailede var. Zaten tahmin ettim ailede oldugundan cikacagni. Dikkat et dedi yediklerine. Bende dikkat etmeye calisacgm ama her seyi kesmeyecegim. Tam bugday ekmegi gunde 2 dilim yiyecgim. Cok aşırı yüksek çıkmadi çünkü. Pilav baya yerken artik 1 2 kasik yiyecegm gbi...Yaaa bu sorunum cevabini ben de cok merak ediyorum cunku ayni korku bende de varbabam seker hastasi genetik yatkinligimda var doktorunla konustun mu ne dedi?
Kac cikti senin? Neler yaptın o süreçte.aynen karbonhidrat yasak malesef şeker ölçüm cihazıyla takip etmeni isteyebilir 140 sınır öğünlerini ona göre ayarlamalısınhaftaya da ben yaptırıcam ilkinde bende de çıkmıştı bakalım bu hamileliğimde de çıkacak mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?