2021 Şubat Anneleri

Anladim benim bebegim mama yiyor mama vermemek için su icirip geri yatırıyorum kalktiginda geceleri ama kesinlikle uyumuyor illa mama istiyor nezaman mama veriyoruz oyle uyutmama musade ediyor cok yoruldum bide 2.de gelicek nasil yeticem bilmiyorum mamayi kestirmiyor asla acaba meme gibi biberon dan tiksindirsem beslenmeyi bırakır mi geceleri bizimki de

Ben kasim 5de izne ayrilcagimi, o tarihe kadarda rapor alacagimi soyledim, 12. Sinif ogrencilerimin hepsi bende gitmek istemedim, bana program yapmadi, derslerimi arkadaslara dagitti, siz izinlisiniz, okul olsa gitmiyceksiniz, o yuzden ders yapmakta mantiksiz

Otomatik değilde geleneksel cin takvimi var aya göre yasına 1-2 ekleyip aylara bakıp buluyosun google görsellerde var.. önce ona göre olan yasını tespit et . Bir kızım var şimdi oglm olacak ikiside dpgru. Yanlş diyen de arkdasm olmadı hiç . Yüksek ihtimal çıkar

Ben karnini yatirip uyutuyorum ama gece yine mamaya kalkiyor su veriyorum ama yok ne uyuyo ne uyutuyor o mamayi icene kadar. Esimde bende baya uykusu geceler modundayiz 17 aydır

Kizlar önceki bebeginde veya simdi alicqk anneler varsa tavsiye ettiginiz benek.telsizi varmı yalnız kameralı düşünmüyorum sadece çift taraftan ses iletilebilen telsiz istiyorum
Motorola mbp140 baktım memnun olanida cok ama sizlerinde kullanip.memnun kaldigi telsiz varmı

çok teşekkür ederim :)

Ben de dün gebelik durum belgesi aldım. Bu haftaki yüz yüze derslerimi yaptım. Canlı dersleri de yapacağım. Yerime bir öğretmen ayarlandı. Sadece alttan alta idari iznin isteğe bağlı olduğu ve ayrılmayabileceğim mesajı verildi. Canlı dersleri yapmak zorunda olduğum söylenmedi. Biz canlı ders yaparsak diğer öğretmen ne yapacak ki? Ben bir grup 12. sınıf öğrencim ile gönüllü olarak çalışacağım uzaktan.

Evet benim de aynı yer ağrıyor. Dönmekte yürümekte zorluk çekiyorum. Daha erkendi sanki bu ağrılar için.

Küçüğe şimdiden üzülmeyin yeni bişeyi yok diye. Zira kendisi size bunu ileride hep hatırlatacak :) benim ufaklık hep abisininkileri kullanıyor küçülünce. Ama aklı erdiği için artık dile getiriyor bana niye yenisi alınmıyor, keşke de bana alınsaydı dediğinde babası kıyamıyor ihtiyaç fazlası bile olsa alıyor

Merhaba kizlar. Inşallah herkesin keyfi ve sağlığı yerindedir.
Çanta hazırlıklarına ne zaman başlamayı düşünüyorsunuz? Simdiden söylemeye başladılar bana gelecek ay toparlanmaya başla diye.. ama kararsız kaldım. Sizler ne yaptınız?

Hele bir 30 olsun yahu ne bu acele?

Ben 28 gibi baslicam erken dogum riskin varsa erkenden baslamak en iyisi ama normalde 32.-33.haftada baslanilsa yeter

Yok çok gelmedi. Sadece uzamış bir şekilde geldi peçeteye sildim daha gelmedi. İlk geçen hafta pazar günü geldi bir de dün akşam geldi yani
Akıntı bana yıllardır geliyor günlük ped kullanmak zorundayım hep doktorum kokusuz ise sorun yok kokulu ise enfeksiyon vardır demişti

Ben daha çantaya koyulacakları bile almadım ruhen de hiç hazır değilim sanki doğuma. Yani ağırlaşmış olmasam, uykusuzluk çekmesem bi kaç yıl kalsa içimde ben 3.çocuk fikrine sıcak bakınca doğsa ah ahh bi çantayla bitse keşke hazırlıklar

Ben 28 gibi baslicam erken dogum riskin varsa erkenden baslamak en iyisi ama normalde 32.-33.haftada baslanilsa yeter

Yok kuzum erken doğum riski de yok cok şükür. Yani ben de daha almadim her şeyi ve sanki çantayı hazirlarsam bebek aniden çıkıp gelecek gibi hissediyorum

Bizde aglayarak uyaniyoruz ama uyuma olmuyor bide gece beslenmesi istiyor 2 kere su verip yatirdigimda hic uyumuyor ne yapicam bilmiyorum
Bizimkinin beslenmesi yok doktorlar da zaten gece beslenmesini 6.aydan sonra kesin diyolar biz emzirmeyi bırakınca bıraktık gece yatmadan pirinç unu yapıp içine mama koyuyorum mamayı başka türlü yemedi doktorda 2 yaşına kadar önerdi. Zamanla suya alışır canım bizimki de kalkıp su icip yatıyor.
İnan üzülüyorum ama ne alicam diye de düşünüyorum herşeyden var fazlası da kullanılmıyor oğlumda çok şeyi kullanamadım bile . Bakicam yine bikac takım özel olarak alırım oğluma da ikisininde birbirinden aşağı kalsın istemiyorum.
Içine koncak şeyler hazır olsun da canım çanta hazırlamak en fazla 1 saatini alır. 30 lu haftalarda hazirlasan yeterli olur .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…