2021 Şubat Anneleri

Sagol canım. Kahvaltida ekmek yiyor muydun ? Ben suan tam bugdaya gectim. Sen yiyor muydun?

Tatli benjm büyük handikabim o kadar canim istiyor ki. Diyorum ben hamur isi ve tatliyi tamam severdim ama bu kadar degil ne ara bu kadar düşmüşüm

Bende alet aldim. Olceyim o zaman yuksek cikinca yapilmasi gereken seyler var mi? Pandemiden diyetisyene gitmedim de ben o sebeple benle ayni durumda olanlardan bilgi talep ediyorum

Bugün doktora gittik hamdolsun herşey güzel gözüküyor 580 Gr. olmuşuz, bir ay sonra şeker için bakarız dedi sanırım yükleme yapmayacak. Aç gel bakalım sonra karnını doyurursun yine bakarız dedi.
Kizlar boyunu söylemedi, ama oğlum baya hareketliydi

140 ya da 145'ti diye hatırlıyorum. Ben de diyet listesini tam uyguladım diyemem ama şeker çikolata vs. tamamen bırakmıştım. Ölçüm cihazı almadım. Daha sonraki testlerde normal çıkmıştı değerlerim. Ciddi durumlarda diyet dışında ilaç desteği vs de gerekiyor. Sizin takibe ihtiyacınız olsa doktorunuz söylerdi zaten ama yine de içinizin daha rahat etmesi için ölçüm cihazı edinebilirsiniz. Günde iki öğün beslenme sağlıklı bireylerde kan şekerini düzenliyor diyabet riskini azaltıyor diye okumuştum ben de. Hipoglisemi, diyabet varsa riskli olabilir doktor onayı gerekir diyordu. Sizin doktorunuz tavsiye ettiğine göre sizin durumunuz için bi sakıncası yok demek ki. Baslangicta bir kaç gün vücut yeni düzene alisirken zorlanabiliyormus. Sonrasında daha dinc hissediyorsun diyor iki öğün beslenenler.

Eveg cihazı aldim. Icimde kalacakti cunkj takip etmezsem. Doktorum iki öğün gibi bir sey demedi ben bazı ünlü doktorları dinledim onlar diyordu. Ben dayanamam zaten titreme,terleme falan oluyor acikinca uygulayamacagim yani 2 öğünü ara ogun olmadan günü kapatamam
Tekrar yukleme yaptirmam icin bir sey demedi doktor eger degerler yuksek cikmaya devam ederse telrarlatirim. Benimde 148 cikmisti

Ben de yalnız olacağım kendimi değil de 2 yaşındaki kızımı düşünüyorum hastane odasında sefil olmaz hastaneyi inletmez inşallah diye

Ben de yalnız olacağım kendimi değil de 2 yaşındaki kızımı düşünüyorum hastane odasında sefil olmaz hastaneyi inletmez inşallah diye
Bende kızımı yanımda istiyorum 3 yaşında inşallah hayırlısı olur

Bu arada ben denedim gyno Ferro kan hapı alıyordum ya ! Aç karnına alınca ishal ve karin şişkinliği oluyor. Akşam yatarken alıyorum 21 hafta için sizce 580 nasıl?

3 yaşında oğlum babanesine gider heralde annem yanımda zaten yakın oturuyoruz Allah sağlık derdi vermezse annem yanımda olacak başkada kimsem yok zaten

Benim ilk kış gebeliğim. İkisi yaza denk geldiği İçin son aylara Kadar bol beden üstler, hatta eşimin tişörtleri,bi kaç hamile pantolonu, yazlık elbiselerle hamile sezonunu kapatmıştım. Bugün mağazaları gezdiğim istediğim gibi bir şeyşer bulamadım. Sizlerin önerisi var mı acaba triko alt üst takım olarak arıyorum. Trendyol gibi sitelere de baktım ama yok takım bulamıyorum.

Ben de yalnızdım ikinci doğumumda. Ailelere uzak bir ilde yaşıyorduk. 2 yaşındaki oğlum eşimle birlikte Hastanede bekledi. Bir ara bekleme salonunda koltukta uyuyakalmış kuzum. O sıra doğum gerçekleşince eşimden çantamı istemiş hemşireler. Oğlumu hemşireye emanet edip arabaya çantamı almaya inmiş. Halen içim sızlar onu orada uyurken düşününce Allah yardımcımız olsun. Şimdiden beni de aldı telaş. Annemler kronik hasta, kayınvalidem o aylarda bir ameliyat geçirecek. Kim bakacak bilemiyorum virüs var diye kimseyle görüşmediğimiz için bırakmakta zor olacak.

Allah bir kolaylık verir inşaallah.

Bende arıyorum ama bulamıyorum mont da lazım önü açık giysem üşürüm yeni alsam boşa masraf olacak ayakkabıda öyle

Bizimde alerjiniz vardı çok şükür geçti. Yavaş yavaş suyla alıştır canım yoksa çok zorlanırsin iki çocukla .
Sağol canım. Doğum zamanına daha çok var onlar belli olmaz şimdi bide pandemi var hastaneye de kimseyi almazlar eşim.de seni bırakmam diyo bende büyük ihtimalle eşim kalır ama evdeyken annem de gelir çünkü büyük oğlum da 1.5 yasında olucak tek başıma çok zor olur. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun insallah bu pandemi elimizi kolumuzu bağladı.

Kıxlar bu yan yatış yastkları ve düz kafa yastıklarını konusunda ne düşünüyorsunuz?
İlk çocuklarında kullanan var mı veya alıp kullanacak olan??
İkisini de kullanmadım gerek yok tabii bence ama reflü yatağı çok iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…