Kahvalti cok klasikti bu yüzden yazmamistim cnm. 1 haşlanmış yumurta, lor ya da beyaz peynir, 5 zeytin ya da 2 ceviz, 1 dilim ekmek, yeşillik ya da domates salatalik. Yanina yarim bardak süt . Bir gün denemek icin 1 bardak içmiştim sütü ve seker orani yüksek çıkmıştı. Tabi ekmek beyaz ekmek degil, tam buğday ya da benzeri olacakSagol canım. Kahvaltida ekmek yiyor muydun ? Ben suan tam bugdaya gectim. Sen yiyor muydun?
Ayy kıyamam kuzuyaBen de yalnızdım ikinci doğumumda. Ailelere uzak bir ilde yaşıyorduk. 2 yaşındaki oğlum eşimle birlikte Hastanede bekledi. Bir ara bekleme salonunda koltukta uyuyakalmış kuzum. O sıra doğum gerçekleşince eşimden çantamı istemiş hemşireler. Oğlumu hemşireye emanet edip arabaya çantamı almaya inmiş. Halen içim sızlar onu orada uyurken düşününceAllah yardımcımız olsun. Şimdiden beni de aldı telaş. Annemler kronik hasta, kayınvalidem o aylarda bir ameliyat geçirecek. Kim bakacak bilemiyorum virüs var diye kimseyle görüşmediğimiz için bırakmakta zor olacak.
Ben almamıştım kızımda, ama bu sefer baby nest ve reflu yatağı gibi bir sey alabilirim beşik içineKıxlar bu yan yatış yastkları ve düz kafa yastıklarını konusunda ne düşünüyorsunuz?
İlk çocuklarında kullanan var mı veya alıp kullanacak olan??
Yüksek cikarsa bol su iç. Yürüyüş yap. Elma ya da armut gibi sekeri düşüren meyve ve yaninda süt/ yoğurt ye. Stres yapma hiç.Bende alet aldim. Olceyim o zaman yuksek cikinca yapilmasi gereken seyler var mi? Pandemiden diyetisyene gitmedim de ben o sebeple benle ayni durumda olanlardan bilgi talep ediyorum
Bir de benim doktorum örneğin 6-7 saat aç kalma sakin, bir seyler ye demişti. Çekmecemde süt, badem ya da meyve bulunduruyorum bu yüzdenEveg cihazı aldim. Icimde kalacakti cunkj takip etmezsem. Doktorum iki öğün gibi bir sey demedi ben bazı ünlü doktorları dinledim onlar diyordu. Ben dayanamam zaten titreme,terleme falan oluyor acikinca uygulayamacagim yani 2 öğünü ara ogun olmadan günü kapatamam
Tekrar yukleme yaptirmam icin bir sey demedi doktor eger degerler yuksek cikmaya devam ederse telrarlatirim. Benimde 148 cikmisti
Alınacaklar bitmiyor bıktım artık, oda takımı aldım içimden kurmak bile gelmiyor getirmeyin daha esyayı dedim. Al al bitiremedim Allah çok çocuklulura bol bol para versin.Bende alıyorum alıyorum bitmeyecek gibi hissediyorumve her alışveriş sonrasında millet nasıl çocuk yapıyor ne kadar masraflı diyorum. Allah'ım herkese yardım etsin
Bugün beşiğini halledeceğim baya rahatlarım diye düşünüyorum. En azından geçici sğreliğineyoksa alınacak daha bir sürü şey var..
Yarında raporum bitiyor işbaşı yapacağım,hiç işe gidesim yok
Benim birazcık mecburiyet maalesef, Bi Dedemiz var, o da onu o kadar saat bensiz idare edemez... Ben de onu kullanıyordum bıraktım işte . Hoş şimdi yazdığı da aynı... Ferro da kullandım o da öyle... Bana ters etki yapıyor. Gece yatmadan içiyorum aynen...Bende kızımı yanımda istiyorum 3 yaşındainşallah hayırlısı olur
Bu arada ben denedim gyno Ferro kan hapı alıyordum ya ! Aç karnına alınca ishal ve karin şişkinliği oluyor. Akşam yatarken alıyorum21 hafta için sizce 580 nasıl?
Kullanmadım kafası da düz olmadı, bebeği yan yatırınca yan yatıyor zaten bir süre hareketleri kısıtlı zaten... Ben normal ufak Bi yastıkla destek veriyordum arkasından. Bazı şeyler cidden ihtiyaçmış gibi gözümüze sokuluyor Ama, cidden ihtiyaç değilKıxlar bu yan yatış yastkları ve düz kafa yastıklarını konusunda ne düşünüyorsunuz?
Banada direk şeker yüklemesi yapmadı açlık ve tokluk istedi bende öyle yaptırdım bugün de sonucları attım temiz ama karbonhidrat a dikkat et yazmış bi daha da doktora herhalde 28 de falan giderim 6 hafta gelme dediBenim birazcık mecburiyet maalesef, Bi Dedemiz var, o da onu o kadar saat bensiz idare edemez... Ben de onu kullanıyordum bıraktım işte . Hoş şimdi yazdığı da aynı... Ferro da kullandım o da öyle... Bana ters etki yapıyor. Gece yatmadan içiyorum aynen...
Bebişibin kilosu da gayet iyi... Ben de 21de ayrıntılıya gittiğimde 500dü. Geçen cumartesi Dr gittiğimde 850 olmuştuyarın da kan idrar testlerini yaptırıcam sonuçlarına göre şeker yüklemesi yapılacak ya da yapılmayacak... Artık paso yemeye başladım
Yahu bende reflü başladıBenim birazcık mecburiyet maalesef, Bi Dedemiz var, o da onu o kadar saat bensiz idare edemez... Ben de onu kullanıyordum bıraktım işte . Hoş şimdi yazdığı da aynı... Ferro da kullandım o da öyle... Bana ters etki yapıyor. Gece yatmadan içiyorum aynen...
Bebişibin kilosu da gayet iyi... Ben de 21de ayrıntılıya gittiğimde 500dü. Geçen cumartesi Dr gittiğimde 850 olmuştuyarın da kan idrar testlerini yaptırıcam sonuçlarına göre şeker yüklemesi yapılacak ya da yapılmayacak... Artık paso yemeye başladım
Kahvalti cok klasikti bu yüzden yazmamistim cnm. 1 haşlanmış yumurta, lor ya da beyaz peynir, 5 zeytin ya da 2 ceviz, 1 dilim ekmek, yeşillik ya da domates salatalik. Yanina yarim bardak süt . Bir gün denemek icin 1 bardak içmiştim sütü ve seker orani yüksek çıkmıştı. Tabi ekmek beyaz ekmek degil, tam buğday ya da benzeri olacak
Yüksek cikarsa bol su iç. Yürüyüş yap. Elma ya da armut gibi sekeri düşüren meyve ve yaninda süt/ yoğurt ye. Stres yapma hiç.
Cok tesekkur ederim bilgiler icinBir de benim doktorum örneğin 6-7 saat aç kalma sakin, bir seyler ye demişti. Çekmecemde süt, badem ya da meyve bulunduruyorum bu yüzden
Bends yeni atlatan biri olarak söylüyorum abartıldığı gibi değil rabii her bünye farklı ama ben hafif atlattım çok şükür inşallah siz de hafif atlatırsınızÇok teşekkür ederim. Evet ilaç yok ama çok şükür ihtiyaçta duymadım rabbime binlerce şükür kihamileler çabuk yakalanıp hafif atlatıyorlrmış
Bende konyadayim. Ama sivasta panço evde giyilirBende başörtülüyümpançoyla kışın burda donarım Sivas çok soguk oluyor
Ben kullanmadımKıxlar bu yan yatış yastkları ve düz kafa yastıklarını konusunda ne düşünüyorsunuz?
Aaa öyle mont oldugunu bilmiyodum bakayım bi tesekkur ederimBende konyadayim. Ama sivasta panço evde giyilirLCW de hamileler için montlar oluyor önündeki fazlalık kısmı çıkınca zayifkende giyilebilen modeller onlara bak istersen
Yudum yudum ılık süt içmek diyordu İbrahim saraçoğlu. Yandıkça Bi yudum içiyorsun. Kızartma, çiğ sebze, yağlı ve aşırı salçalı yemekler, hele de domates uzak duruyorsun. Benim gastrit reflüm var normalde kızda şişe şişe Gaviscon içtim. Son ayda o da fayda etmedi. Henüz dayanamayacağım Bi yanma başlamadı. Bi de ekmek içini sıkıp hap gibi suyla yutardım. O da bastırıyor Bi süre...Yahu bende reflü başladıçok kötüyüm Allah yardımcımiz olsun. Sürekli boğazım yanıyor yatamiyorum buna bir çözüm varmıdır acaba ilaçsız?
Çok gerekli bir şeymiş gibi anlatıyorlar bu yastığıKullanmadım kafası da düz olmadı, bebeği yan yatırınca yan yatıyor zaten bir süre hareketleri kısıtlı zaten... Ben normal ufak Bi yastıkla destek veriyordum arkasından. Bazı şeyler cidden ihtiyaçmış gibi gözümüze sokuluyor Ama, cidden ihtiyaç değilkafası diyelimki düz yatırmaktan düzleşti, 1 yaşına normale dönüyor...
Allah hepimizin yardımcısı olsun... Bebek hareket edemediğinden ve kusma problemiyle boğulma riski olduğundan ya da yüzü koyun yatağa gömülerek yine boğulma riski olduğundan yan yatırın derler. Yaklaşık 1 ay sadece ensesini kaldırabiliyordu benim kız sadece. Yan yatırıp arkasına ince pamuk battaniyesini bile koysan yeter. ufak Bi yastık koyup sırtından destek verdim. Ah keşke o yastık olsa demedimÇok gerekli bir şeymiş gibi anlatıyorlar bu yastığı
Peki yan yastıklar gerekli mi?
Bebek ilk zamanlardaa Yan yatırınca yan kalıyor mu?
çok tecrübesizim o yüzde saçma bir soru gibi gözükebilir size ve coronadan dolayı yardıma gelecek annemden başka kimsem yok
Farklı hastanede olma korkusu bendede var. Arkadaşımda yasamıştı kendi bi hastanede bebek baska hastanedeydi. Oyuzden ben bu durumu düşünüp ona göre hastane tercih ettim ama tabi o dönem ne olur bilmiyorumMerhaba kızlar bende alışverişimi 30 lü haftalara bırakmadım valla çünkü dışarı ayda yılda bir çıkıyorum o yüzden yavaş yavaş düşüyorum her şeyi. Malum 2 bebek kizim da küçük onu düşünerek de alıyorum
6 kilo sabun aldım 1 koli pamuk aldım 1 koli ıslak mendil yeni doğan şampuanı alt açma bezleri kendime çamaşır pijama . Kızım yaz bebeği olduğu için bir de cinsiyet farkı olduğu için sadece uzun kollu zibin bir kaç tulum hastane cikisi alıp kiyafet işini de kapattım. Lavanta keseleri dikiyorum yakınlarıma vermek için onun da bitmesine az kaldı. Öyle işte azar azar halletmeye çalışıyorum tabi daha alacaklarım var .
Bu ara ben de sezeryan olucam . Hastanede yanimda kalıcak kime yok devlet erkek almıyor zaten eşimde izin alıp kıza bakacak . Annem çok telaşlı kalp ve tansiyon hastası kalamaz. Bilmiyorum ne yapicam . Allah yardımcımız olsun .
Ektim de devlette doğum yaptı dün şeker den dolayı biraz erken doğurdu bebegin kuv3ze girmesi gerekmiş ama koronali hasta çok diye özel başka hastaneye bebeği göndermişler. Anne başka hastanede bebek baska . Bu durum ben dr hamile olduğum için heralde çok üzdü beni .
Bi iç dökeyim dedim . Canım sıkılıyor bu aralar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?