2021 Şubat Anneleri

Benim pek bilgim yok. Ama komsumun esi de buyuk bir firmada çalışıyordu. Calisan cikarmak zorunda kalmislardi. Cikanlara kendiniz istifa ederseniz tazminatinizi veririz demislerdi. Kendi istifa edenlere verdiler. Komsumuz issizlik maasi almak icin kovulmayi tercih etti. Hicbir hakkini alamadi. Davalik oldu. Dediginiz gibi bu davalar cok uzun suruyor. Buyuk bir firmaysa ve haklarinizi veririz diyorlarsa anlasma yoluna gidebilirsiniz bence

Hastanede 2 gece kalmıştım sezaryen olmuştum canım yanımda hem annem hem eşim vardı o yüzden rahattım . Ama ilk gece hepimiz yorgun olduğumuz için zor geçmişti bide sürekli ilk gazı çıkarmanın derdinde oluyosun hemşire olsun doktoru olsun onu bekliyorlar hemde ağrın oluyor biraz zorlaniyorsun. Sağ olsun eşim beni hep yürütmeye çalıştı çok fazla yürüyemedim ama insanın kendine güveni geliyor öbür türlü yataktan kalkmak zor geliyor . 2.gecenin sabahı kontrollerimiz olduktan sonra eve gelmiştik inşallah bu sefer de kolay geçer

Doğumda aslında kimsenin olmaması daha iyi ya adam gibi iş gören biri olacak ya da kimse olmayacak yoksa onla uğraş bunla uğras en temizi kimsenin olmaması Allah kimseyi kimseye düşürmesin

Merhaba arkadaşlar 21+4 hamileyim detay ultrasonda bebeğimin böbrek yada böbrek üstü bezinde 4 mm kist olduğunu yerine emin olamadıklarını 3 kasımda başka bir perinatolog tarafından kontrol edileceğini söylediler,daha önceli taramalarımda bir problem cıkmamıstı cok tedirginim hiç duydunuzmu...

İyi günler ben de öğretmenim idari izinlisiniz ama şartlar nasıldır bilemiyorum benim yerime görevlendirme gelecek mesela çünkü sınıf öğretmeniyim.Canlı dersi de gelecek öğretmen verir ama sizin yerinize girecek biri yoksa girmek durumundasınız,idareciniz isteyebilir yani sizi de yormayacaksa verilebilir.
Bu arada idari izni ne zaman aldınız benim şuan 21+5 aile hekimi 23+0 olur diyor lakin doktorum 24+0 diyor

24+1 da aldım ben öyle verdim kurumuma

Slm canim.Hem avukat hem arabulucuyum.Maalesef dedigin gibi ucretsiz izni kabul etemesen bile bu donem isverenin tek tarafli izne cikartma hakki var.Arabuluculukta da kendin ciktigin yazarsa issizlik maasi alamazsin.Mobing davasinin ispati cok zor hatta imkansiz ancak tanik bulabileceksen ucretlerin elden odenmesi ve fazla mesaiye dayanarak hakli fesih yapabilirsin.

Slm kizlar.Ilk hamilleligim ve cevremde de danisabilecegim kimse yok.Hastane icin nasil bir pjama vs almaliyim.Link atacabilecek varmi?

23+0 olur mu bilmiyorum ben 24 haftayı tamamlayınca 24+0 da aldım . Sekizi sınıflar açıldı onlara öğretmen lazım 5’lerde açılıyor onların da dersine giremeyeceğim . O yüzden idarecim ücretli öğretmen istedi . Belki birden fazla branş öğretmeni olsa okuldaki dersleri ona verirlerdi ama benim durumumda ücretli istemek durumda kaldı idare.

Kızlar kasığımda özellikle tek taraflı geçmek bilmeyen batma hissi için doktora gittim. Bana ortopedik olabilir dedi ne alaka gerçekten anlamadım. Ultrasonda erken doğum riskin yok dedi ama benim dönerken eğilip kalkarken sürekli bir batma hissim var sağ kadığımda bir de geceleri özellikle geceleri alt karnım iyice sertleşip baskı yapıyor. Bunlar normal şeyler sanırım İzmirdeki doktoruma 5 Kasım’da randevum var bir de ona soracağım bakalım

Slm kizlar.Ilk hamilleligim ve cevremde de danisabilecegim kimse yok.Hastane icin nasil bir pjama vs almaliyim.Link atacabilecek varmi?
Lohusa takımları yazın nete çıkar muhtemelen. Ben bir gecelik türü bir de pijama türü almıştım oğlum Aralık bebeğiydi. Geceliği sezaryen olursam rahat olur diye almıştım. Normal Doğum oldu ama geceliği giydim hemen doğumdan sonra. Pijama takımını nerdeyse üzerimden çıkarmadım hastaneden sonra çok rahat oldu.

Benim de kasılma oluyor. Anlattıklarınız normal şeyler bence. Hiç geçmiyorsa başka doktora da görünün ama ara ara oluyorsa normal

Çok şükür bi dha da olmayız inşallah insan kendi için değilde bebeği için endişeleniyor malesef

Kızlar iyi akşamlar nasılsınız herkes iyidir İnşallah benim biraz moralim bozuk ve çok yorgunum kızım 1 haftadır okula başlamıştı. 4. Günü burun akıntımız başladı okulda sürekli maske takıyorlar. Dezenfektan kolonya maske temizliğe dair bütün önlemleri aldığımız halde nezle olması ve hepimize bulaştırması. Her belirtiyi corona mı olduk acaba diye tedirginlikler beni çok yordu yıprattı.etrafimdaki kimse benim kadar korumuyor kendini gördüğüm kadarıyla her yere aylardır ıslak mendille dokunuyorum. Çarpıntım ve düşük tansiyonuma rağmen maskeye o kadar alıştım ki sürekli takıyoruz zaten. Ama size soruyorum arkadaşım nerede hata yapıyorum kızım 1. Haftadan neden nezle oldu anlamaya çalışıyorum

Benimde eşim bu hafta işe başladı ben izne çıkmıştım bigün duş alıp dışarı çıktı akşamında burun akıntısı başladı neyse takviyelerle eşim iyileşti bu sefer 1.5 yaşındaki oğlum hasta geceleri burnundan uyuyamıyor mecbur bende hep yanındayım kendimi de koruyamıyorum Allah yardımcımız olsun bu dönem de hapşırmaya korkuyoruz . Eminim sende çok dikkat ediyorsundur canım ama bi üşümeye bakıyor nezle bu arada havalar bi ısındı bi soğudu hastalık havası oldu ne kadar kendimizi korusak da olucak oluyor. Bundan sonra bol bol c vitamini sarımsaklı şeyler tüketmeye çalışın, biz öyle yapıyoruz oğluma da ilaca başladım çünkü hiç uyiyamiyordu rabbim yavrularımıza sağlık versin . Sizede çok geçmiş olsun inşallah en yakın zamanda atlatırız.

Selam kızlar, bende de bitmek bilmeyen çatal ağırısı var magnezyum kullanıyorum ama geçmedi Yattıkça daha şiddetlendi bacaklarımı kaldırıp indirirken çok ağrıyor benim gibi olan var mı

Amin canım. Ben anladım ki corona belasından kendimizi korudukça bagisikligimiz düşmüş resmen. Çok haklısın ama canım nezle bir üşütmeye bakar. Kızım bir defa atleti terli geldi okuldan sonrası olay zaten. Türkiye soğudu Adana da hala yaz malesef. Gün içinde 1-2 saat serinlik oluyor onun dışında klimayla yaşıyoruz hala çok sıcak. Allah'ım hepimize sağlık versin şu corona illetinden bir an önce kurtarsın bizi hepimizi İnşallah

Amin inşallah canım rabbim sağlıkla yavrularimizi kucagimiza almayı nasip etsin hepimize inşallah hepimiz çok yıprandık.

Kızımı mecburi 18 aylıkken kreşe yolladım. İlk hafta nezle oldu. 2 yaşına gelince karantina sonrası tekrar yolladım yine ilk hafta nezle oldu. Hapşırık burun akıntısı... Bir hatanız yok, sosyal ortamda normal şeyler bunlar. Maskenin koruyuculuğu ne kadar ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…