Bu dönemde bebişler çok uyurmuş canım ondan olabilir :)Kizlar merhaba, biz 22 haftaligiz dünden beri bel ağrım var ve sanki eskisi gibi hareket etmiyor minnakimsizce endişeye gerek var mı?
Bende öyle düşünüyordum ama bunhafta suyuna falan bakıldı sanki terliyor gibiyim çok fazla değil ama akıntı...Kızlar ya sürekli iç çamaşırım ıslak oluyor
Sizde de öyle mi acabaakıntı desem değil bildiğin şeffaf su yani internetten baktımda bebeğin suyu olabilir mi idrar kaçırmada olabilir ama nasıl ayırt edilir ki korktum ya kontrole de daha var
Suyu iyidi en son ama bilemedim ki internetten de baktım bebeğin suyu azaldığı zaman hareketi de azalıyormuş bebeğim hareketli de maşallah. Ama sürekli bir wc e gidiyorum sürekli iç çamaşırım ıslak oluyor avuç kadar ıslaklık bilemedimBende öyle düşünüyordum ama bunhafta suyuna falan bakıldı sanki terliyor gibiyim çok fazla değil ama akıntı...
AA bilemedim doktora yazsanız?Suyu iyidi en son ama bilemedim ki internetten de baktım bebeğin suyu azaldığı zaman hareketi de azalıyormuş bebeğim hareketli de maşallah. Ama sürekli bir wc e gidiyorum sürekli iç çamaşırım ıslak oluyor avuç kadar ıslaklık bilemedim
Telefon numarası yokki. Bazı doktorlar tlfonunu vermiyor maalesefAA bilemedim doktora yazsanız?
Ben yaptırdım 20. Haftada 2. Dozda gidicem bir ay sonra. Sağlık ocakları da gebeliği takip etmek zorunda ve en az üç kez tahlil yapma yükümlülükleri varmış o yüzden aç karna ve erken saatte gidin kan ve idrar verirsiniz bakılır. Hatta benim idrarda enfeksiyon çıktı ama ben kendi doktoruma gösterdim tahliller için bir daha gitmemiştim telefonla aradılar sordular enfeksiyon görünüyor doktora gittiniz mi diye. Çok ilgilendiler kilo tansiyon bilgileri kaydedildi. Detaylı ultrasonu sordularAz önce sağlık ocağından da aradılar hiç gitmedim sağlık ocağına aşım varmış.. Tetanoz aşısıymış yapan var mı kızlar
Sağlık ocağına gidiyim olmazsa ordaki doktora sorarım bakalım
Teşekkür ederim canım :)Ben yaptırdım 20. Haftada 2. Dozda gidicem bir ay sonra. Sağlık ocakları da gebeliği takip etmek zorunda ve en az üç kez tahlil yapma yükümlülükleri varmış o yüzden aç karna ve erken saatte gidin kan ve idrar verirsiniz bakılır. Hatta benim idrarda enfeksiyon çıktı ama ben kendi doktoruma gösterdim tahliller için bir daha gitmemiştim telefonla aradılar sordular enfeksiyon görünüyor doktora gittiniz mi diye. Çok ilgilendiler kilo tansiyon bilgileri kaydedildi. Detaylı ultrasonu sordular
Bizde çalışan Bi alt firma elemanı (sözleşmeli olup khkyla kurum çalışan bünyesine dahil olan) aynı haktan yararlanacak. Kamu çalışanı diyor genelgede memur işçi ayrımı yok...Merhabalar Kamuda çalışıp memur olmayıp 24.hafta iznini alanlar varmı acaba? Memurlara DİE söylediler sadece bu izni haksızlık ama bu
Bence güzelkızlar oğlumuz için yekta ismi nasıl sizce?
Muaz bence zor bir isim anlamı güzel olmasının yanında yasitlarininda teleffuz edebilmesi önemli sankiMuaz nasıl kizlar ? Anlamı çok güzelde
Bende di aynısı oluyor hamileliğin başından beri kum döküyorumKızlar kasığımda özellikle tek taraflı geçmek bilmeyen batma hissi için doktora gittim. Bana ortopedik olabilir dedi ne alaka gerçekten anlamadım. Ultrasonda erken doğum riskin yok dedi ama benim dönerken eğilip kalkarken sürekli bir batma hissim var sağ kadığımda bir de geceleri özellikle geceleri alt karnım iyice sertleşip baskı yapıyor. Bunlar normal şeyler sanırım İzmirdeki doktoruma 5 Kasım’da randevum var bir de ona soracağım bakalım
Ses kaydı maalesef yasal değil ya elim kolum bağlanıyor. Ama avukat mobbing yapıyorlar işten çıkarmaya çalaışıyorlar diye ihtar çekebiliriz diyor. Tabi sonrasında işe gitmem gerek. Ama işe gitsem ücretsiz izne imza at baskısı, nerde oturcağm odama gitmemi bile engelliyorlar hamile halimle bu stresi yaşamak istemiyormCanim sakin hakkını yedirme öyle kolay deil o işler. SGK yatsin sonucta 16 hafta iznin var. Süt iznin var sonrasında. Hsmeyi isten cikarmaya zorlamak çok kötü. Keske ses kaydi alsaydın ama ne bilceksin. Heyette bir rahatsizlik olmasi şart sonucta tek dr deil birkac dr ve bashekim imzaliyor diye biliyorum. Normal rapor da 10 gün 10 gün olarak toplam 40 gün 1 senedeki hakkın. Benim de 32. Haftaya yani iznime tam 7 hafta var. Dayanmaya çalışıyorum.
Aynen dengesiz havalar gerçekten ondan bana bulaştı benim de geniz akıntısı oluyor burun tıkanıyor o yüzden boğaz ağrısı yaşıyorum şimdi daha iyiyiz biz de çok şükür böyle hastalıklara şükür geçer de hatta rahmetli babam severdi grip nezle olmayı sünüzlerimiz temizleniyor derdi. Ama şu corona en ufak bir şeyde acaba diye psikolojik tedirginlige giriyor insan o sinir bozucuBenim kızım da aynı oldu canım sonra bana geçti zaten alerjik astımı vardı hasta olmasına alisiktik havalardan olmuştur okulda terliyorlar usuyorlar şimdi iyi şükür
Bal karabiber limon üstüne sıcak su koydum çok iyi geldi bana hemen gözümü açtırdı tavsiye ederim canimAynen dengesiz havalar gerçekten ondan bana bulaştı benim de geniz akıntısı oluyor burun tıkanıyor o yüzden boğaz ağrısı yaşıyorum şimdi daha iyiyiz biz de çok şükür böyle hastalıklara şükür geçer de hatta rahmetli babam severdi grip nezle olmayı sünüzlerimiz temizleniyor derdi. Ama şu corona en ufak bir şeyde acaba diye psikolojik tedirginlige giriyor insan o sinir bozucu
Teşekkür ederimBal karabiber limon üstüne sıcak su koydum çok iyi geldi bana hemen gözümü açtırdı tavsiye ederim canim
Aynısı bende de oluyor uyurken oluyor daha çok,bacağımı uzatamıyorum bile acıyor.Selam kızlar, bende de bitmek bilmeyen çatal ağırısı var magnezyum kullanıyorum ama geçmedi Yattıkça daha şiddetlendi bacaklarımı kaldırıp indirirken çok ağrıyor benim gibi olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?