2021 Şubat Anneleri

Kızlar ya sürekli iç çamaşırım ıslak oluyor
Sizde de öyle mi acaba akıntı desem değil bildiğin şeffaf su yani internetten baktımda bebeğin suyu olabilir mi idrar kaçırmada olabilir ama nasıl ayırt edilir ki korktum ya kontrole de daha var

Bende öyle düşünüyordum ama bunhafta suyuna falan bakıldı sanki terliyor gibiyim çok fazla değil ama akıntı...

Bende öyle düşünüyordum ama bunhafta suyuna falan bakıldı sanki terliyor gibiyim çok fazla değil ama akıntı...
Suyu iyidi en son ama bilemedim ki internetten de baktım bebeğin suyu azaldığı zaman hareketi de azalıyormuş bebeğim hareketli de maşallah. Ama sürekli bir wc e gidiyorum sürekli iç çamaşırım ıslak oluyor avuç kadar ıslaklık bilemedim

AA bilemedim doktora yazsanız?

Az önce sağlık ocağından da aradılar hiç gitmedim sağlık ocağına aşım varmış.. Tetanoz aşısıymış yapan var mı kızlar
Sağlık ocağına gidiyim olmazsa ordaki doktora sorarım bakalım

Ben yaptırdım 20. Haftada 2. Dozda gidicem bir ay sonra. Sağlık ocakları da gebeliği takip etmek zorunda ve en az üç kez tahlil yapma yükümlülükleri varmış o yüzden aç karna ve erken saatte gidin kan ve idrar verirsiniz bakılır. Hatta benim idrarda enfeksiyon çıktı ama ben kendi doktoruma gösterdim tahliller için bir daha gitmemiştim telefonla aradılar sordular enfeksiyon görünüyor doktora gittiniz mi diye. Çok ilgilendiler kilo tansiyon bilgileri kaydedildi. Detaylı ultrasonu sordular

Teşekkür ederim canım :)

Merhabalar Kamuda çalışıp memur olmayıp 24.hafta iznini alanlar varmı acaba? Memurlara DİE söylediler sadece bu izni haksızlık ama bu
Bizde çalışan Bi alt firma elemanı (sözleşmeli olup khkyla kurum çalışan bünyesine dahil olan) aynı haktan yararlanacak. Kamu çalışanı diyor genelgede memur işçi ayrımı yok...

Muaz nasıl kizlar ? Anlamı çok güzelde

Bende di aynısı oluyor hamileliğin başından beri kum döküyorum

Ses kaydı maalesef yasal değil ya elim kolum bağlanıyor. Ama avukat mobbing yapıyorlar işten çıkarmaya çalaışıyorlar diye ihtar çekebiliriz diyor. Tabi sonrasında işe gitmem gerek. Ama işe gitsem ücretsiz izne imza at baskısı, nerde oturcağm odama gitmemi bile engelliyorlar hamile halimle bu stresi yaşamak istemiyorm
Allah hepimize dayanma gücü versin ve yardımcı olsun

Benim kızım da aynı oldu canım sonra bana geçti zaten alerjik astımı vardı hasta olmasına alisiktik havalardan olmuştur okulda terliyorlar usuyorlar şimdi iyi şükür
Aynen dengesiz havalar gerçekten ondan bana bulaştı benim de geniz akıntısı oluyor burun tıkanıyor o yüzden boğaz ağrısı yaşıyorum şimdi daha iyiyiz biz de çok şükür böyle hastalıklara şükür geçer de hatta rahmetli babam severdi grip nezle olmayı sünüzlerimiz temizleniyor derdi. Ama şu corona en ufak bir şeyde acaba diye psikolojik tedirginlige giriyor insan o sinir bozucu

Bal karabiber limon üstüne sıcak su koydum çok iyi geldi bana hemen gözümü açtırdı tavsiye ederim canim

Selam kızlar, bende de bitmek bilmeyen çatal ağırısı var magnezyum kullanıyorum ama geçmedi Yattıkça daha şiddetlendi bacaklarımı kaldırıp indirirken çok ağrıyor benim gibi olan var mı
Aynısı bende de oluyor uyurken oluyor daha çok,bacağımı uzatamıyorum bile acıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…