2021 Şubat Anneleri

Dimi korudukca zayıf oluyorlar sanki olsun da bağışıklığı güçlensin. Allah evlatlarımıza bize sağlık huzur versin İnşallah

Kızlar söylemekten utanıyorum ama göbeğimin üstünde uzunca tüyler çıktı siz nasıl halediyorsunuz kontrole gittiğim zaman alıyorum eşim sen göbeğinin üstündeki tüyleri aldın mı dedi almamam gerektğini söyledi daha çok olurmuş ama kontrole gidiyorsun o halde gidemezdim yani yanlış mı yaptım acaba

Doğumdan sonra onlar dökülür zaten nette heryerde yazıyor hamilelikde göbekde tüylenme olur diye

ooo benim ust bacak kollar hep ayva tuyu doldu cok rahatsiz edici ama dokulurmus bugun okudum

Benim kızım da aynı oldu canım sonra bana geçti zaten alerjik astımı vardı hasta olmasına alisiktik havalardan olmuştur okulda terliyorlar usuyorlar şimdi iyi şükür

Selam kızlar, bende de bitmek bilmeyen çatal ağırısı var magnezyum kullanıyorum ama geçmedi Yattıkça daha şiddetlendi bacaklarımı kaldırıp indirirken çok ağrıyor benim gibi olan var mı
Bnde de var ya galiba agirliktan dolayı sağa sola dönerken ağrıyor

Canim sakin hakkını yedirme öyle kolay deil o işler. SGK yatsin sonucta 16 hafta iznin var. Süt iznin var sonrasında. Hsmeyi isten cikarmaya zorlamak çok kötü. Keske ses kaydi alsaydın ama ne bilceksin. Heyette bir rahatsizlik olmasi şart sonucta tek dr deil birkac dr ve bashekim imzaliyor diye biliyorum. Normal rapor da 10 gün 10 gün olarak toplam 40 gün 1 senedeki hakkın. Benim de 32. Haftaya yani iznime tam 7 hafta var. Dayanmaya çalışıyorum.

Benim de kasılma oluyor. Anlattıklarınız normal şeyler bence. Hiç geçmiyorsa başka doktora da görünün ama ara ara oluyorsa normal
Sağ kasığımda batma hissi hiç geçmiyor özellikle yatarken çok sinir ediyor beni. O da kistimden diye düşünüyorum ama bir doktorun daha fikrini alacağım bakalım .

evet benimde perşembe günü gün atıyor.bugün 22+1 oldum.24 haftada 15 ekime denk geliyor canım 24+0 da doktora gidip rapor alacağız. 24 ve 32 ye kadar izinli diye
Ya bununla ilgili genelge varmı elinizde bende belediye de çalışıyorum ama müdürüm yok DİE tutturdu

Merhabalar Kamuda çalışıp memur olmayıp 24.hafta iznini alanlar varmı acaba? Memurlara DİE söylediler sadece bu izni haksızlık ama bu

Kizlar merhaba, biz 22 haftaligiz dünden beri bel ağrım var ve sanki eskisi gibi hareket etmiyor minnakim sizce endişeye gerek var mı?

Merhabalar Kamuda çalışıp memur olmayıp 24.hafta iznini alanlar varmı acaba? Memurlara DİE söylediler sadece bu izni haksızlık ama bu
Öyle bişey yok bende memur değilim kamuda çalışıyorum taşeronluk kanun hükmünde kararnameyle belediye şirketlerine personel olarak gecırildik şuan 24.hafta iznindeyim.

Öyle bişey yok bende memur değilim kamuda çalışıyorum taşeronluk kanun hükmünde kararnameyle belediye şirketlerine personel olarak gecırildik şuan 24.hafta iznindeyim.
Ya 170 memurlara dedi sinir oldum müdürüm desen vermek istemiyor sanırım konuşulur diyor bana genelgede bulamadım ki gözüne sokayım bir yazı var ama nette resmi gazetede göremedim ama hakkımı yerlerse hukuki yerlere başvuru yaparım

Kamuda çalışan personele var o izin canım sadece memurlara değil sen iyice araştırıp müdürünle konuş

Kamuda çalışan personele var o izin canım sadece memurlara değil sen iyice araştırıp müdürünle konuş
Tamam canım bu belgeyi gösterecem artık dediğin gibi bende KHK ile belediye şirketine geçiş yaptırdılar

Eklentiler

• IMG-20201026-WA0005.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…