dolgu yaması belki benim de işimi görür. teşekkür ederim.Ben diş taşı temizliği yaptırdım bir de bir dolguma yama gibi üstüne ekleme yapıldı . Ama açıkçası tedirgin oldum benden önce dezenfekte etselerde sonuçta riskli bir durum . Acil bir durumunuz varsa doktorunuza sorup gidin ben öyle yaptım .
146 cikti 1 saat sonunda 50 ml seker yuklemesi, ailede seker var, genetik yatkinligim var, o yuzden erken yaptirdik zaten. bu sebeple dert ediyorum. Sekeri etkileyen faktorleri cok iyi biliyorum ama dun sonucu alinca ister istemez uzuldum engel olamadim.. suanda daha aklim basimda bakalim doktor ne diyecekŞekeriniz kaç çıktı? Bana doktorum 26. Haftadan itibaren baktırıyorum ben şekere dedi. Siz daha 22 de neden dert ettiniz? Ayrıca stres üzüntü de etkiliyor şekeri şimdiden takmayın kafanıza. Herşeyin bir çözümü var çok şükür
Bana diş hekimim her aşamada yaparız ama en rahattı 3-6 ay arası olan demişti. Eğer sıkıntınız varsa zaman geçirmeden bir diş hekimine görünündolgu yaması belki benim de işimi görür. teşekkür ederim.
Benim ilk gebeliğimde 139 çıkmıştı. Sınır 140 dedi doktorum. ilaca falan gerek görmedi. Sadece tatlı hamur işini kes dedi. Meyveyi de az yedim. 10 kilo alarak toplamda oğlumu 3320 gr doğurdum. Korkulacak bir derecede değil sonucunuz hiç dert etmeyin yediklerinize içtiklerinize dikkat edin bence birşey olmaz146 cikti 1 saat sonunda 50 ml seker yuklemesi, ailede seker var, genetik yatkinligim var, o yuzden erken yaptirdik zaten. bu sebeple dert ediyorum. Sekeri etkileyen faktorleri cok iyi biliyorum ama dun sonucu alinca ister istemez uzuldum engel olamadim.. suanda daha aklim basimda bakalim doktor ne diyecek
Cok ayakta kaldinizmi belki hissedememissinizdir hareketlerini hareket halinde oluncaKızlar merhaba benim bebegim 3 gundu r doğru düzgün kımıldamıyor sadece 1 defa 2 kere tekme attı bu 3 gün için de . Birazdan babam gelicek acile gideceğim. Sizce normal mi bu haftalarda bu kadar hareketsizlik . Annem o daha küçük sen evham yapıyorsun bu zaman da acile gitme diyor
Doğal yöntemler arasında eğrelti otu denilen bir ot var onu tencerede kaynatıp leğenin içine döküp dayanabildiğin kadar buharında çömeliyorsun bacaklarına bir örtü alarak ama hamilelikte ne kadar doğru olur bilemem çevremde yapan ve iyileşen arkadaşlarım var böyleArkadaşlar merhaba. Yıllardır olmayan hemoroidim takviyelerden sonra uçuşa geçmiş durumdabitkisel bir şey de içemiyorum. Bir kaç gün geçiyor tekrar başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Araştırıyorum doğal yöntem ama bulamadım.
Şimdi araştırdım da hamileler emzirenler kullanmasın diyor zehirli bir bitkiymiş ondan sanırım Allah yardımcın olsun zordur hemeroidArkadaşlar merhaba. Yıllardır olmayan hemoroidim takviyelerden sonra uçuşa geçmiş durumdabitkisel bir şey de içemiyorum. Bir kaç gün geçiyor tekrar başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Araştırıyorum doğal yöntem ama bulamadım.
Yemekten 5_10 dakika önce Bi kaşık çiğ dereotu ye canım... Dereotu kürü yaz bak istersen...Arkadaşlar merhaba. Yıllardır olmayan hemoroidim takviyelerden sonra uçuşa geçmiş durumdabitkisel bir şey de içemiyorum. Bir kaç gün geçiyor tekrar başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Araştırıyorum doğal yöntem ama bulamadım.
Durum nedir? Merak ettimKızlar merhaba benim bebegim 3 gundu r doğru düzgün kımıldamıyor sadece 1 defa 2 kere tekme attı bu 3 gün için de . Birazdan babam gelicek acile gideceğim. Sizce normal mi bu haftalarda bu kadar hareketsizlik . Annem o daha küçük sen evham yapıyorsun bu zaman da acile gitme diyor
Teşekkür ederim canım. Evet ben de günlerdir bitkisel tedavi yöntemlerine bakıyorum ama çoğu gebelikte önerilmiyor. İşin kötüsü en çokta hamilelikte ortaya çıkıyormuş.Şimdi araştırdım da hamileler emzirenler kullanmasın diyor zehirli bir bitkiymiş ondan sanırım Allah yardımcın olsun zordur hemeroid
Çok teşekkür ederim canım bakayım mutlaka. Dereotu zararsız zaten. Hemen deneyeceğim.Yemekten 5_10 dakika önce Bi kaşık çiğ dereotu ye canım... Dereotu kürü yaz bak istersen...
Ah ah bende aynı şeyden muzdaribim canım kan ilacı yapıyormuş.. hindistan cevizi yağını ve badem yağını duydum iyi gelen.. ama korkuyorum doğumda sıkıntı olur diye..evde azıcık kalmıştı hindistan cevizi yağı onu kullanıyorum ama bitti bitecek. Biraz rahatlattı sanki ama tam emin değilim...Arkadaşlar merhaba. Yıllardır olmayan hemoroidim takviyelerden sonra uçuşa geçmiş durumdabitkisel bir şey de içemiyorum. Bir kaç gün geçiyor tekrar başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Araştırıyorum doğal yöntem ama bulamadım.
ağız mendili, sizin için ped,emzirme sütyeni,süt sağma makinası(isteğe bağlı)Eki Görüntüle 2712006 kızlar böyle bir liste yaptım sizce nasıl olmuş aldıklarımın başına artı koyuyorum
benim dr um grip aşısı yaptırabilirsin ama zatürre yaptıramazsın dedi.Risk grubunda olduğumuz için sağlık bakanlığı öneriyor canım o yüzden sordum zaten corona virüsten korunmak için değil allah korusun ikisine birden yakalanmamak için yaptırın diyorlar en azından grip ve zatürre olma riskini azaltmak için. Çoğunluk yaptirmamaktan yana ama sizlerin doktorları ne dedi belki kafama yatan bişey olur diye soriyim istedim.
Orası öyle onu da çok duydum aşıdan sonra hep bi hastalık hali oluyormuş tam koruyuculuğu da yokmuş ama şu sıra baya gündem acaba yaptırmayarak risk mi alıyorum diye düşündüm. Amin inşallah rabbim karşılaştırmasın bi an önce bitsin şu virüs
ya ikinciyi yükletecek 100 ml lik ya da aletle kontrollü diyet diyecek canım 140 sınır çünkü.146 cikti 1 saat sonunda 50 ml seker yuklemesi, ailede seker var, genetik yatkinligim var, o yuzden erken yaptirdik zaten. bu sebeple dert ediyorum. Sekeri etkileyen faktorleri cok iyi biliyorum ama dun sonucu alinca ister istemez uzuldum engel olamadim.. suanda daha aklim basimda bakalim doktor ne diyecek
son durum nedir canım merak ettim?Kızlar merhaba benim bebegim 3 gundu r doğru düzgün kımıldamıyor sadece 1 defa 2 kere tekme attı bu 3 gün için de . Birazdan babam gelicek acile gideceğim. Sizce normal mi bu haftalarda bu kadar hareketsizlik . Annem o daha küçük sen evham yapıyorsun bu zaman da acile gitme diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?