2021 Şubat Anneleri

dolgu yaması belki benim de işimi görür. teşekkür ederim.

146 cikti 1 saat sonunda 50 ml seker yuklemesi, ailede seker var, genetik yatkinligim var, o yuzden erken yaptirdik zaten. bu sebeple dert ediyorum. Sekeri etkileyen faktorleri cok iyi biliyorum ama dun sonucu alinca ister istemez uzuldum engel olamadim.. suanda daha aklim basimda bakalim doktor ne diyecek

Benim ilk gebeliğimde 139 çıkmıştı. Sınır 140 dedi doktorum. ilaca falan gerek görmedi. Sadece tatlı hamur işini kes dedi. Meyveyi de az yedim. 10 kilo alarak toplamda oğlumu 3320 gr doğurdum. Korkulacak bir derecede değil sonucunuz hiç dert etmeyin yediklerinize içtiklerinize dikkat edin bence birşey olmaz

Arkadaşlar merhaba. Yıllardır olmayan hemoroidim takviyelerden sonra uçuşa geçmiş durumda bitkisel bir şey de içemiyorum. Bir kaç gün geçiyor tekrar başlıyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Araştırıyorum doğal yöntem ama bulamadım.

Kızlar merhaba benim bebegim 3 gundu r doğru düzgün kımıldamıyor sadece 1 defa 2 kere tekme attı bu 3 gün için de . Birazdan babam gelicek acile gideceğim. Sizce normal mi bu haftalarda bu kadar hareketsizlik . Annem o daha küçük sen evham yapıyorsun bu zaman da acile gitme diyor

Cok ayakta kaldinizmi belki hissedememissinizdir hareketlerini hareket halinde olunca

Yalnız benim şekeri dert etme dedigimi yanlış anlayanlar olmuş. Şeker çok yüksekte olsaaaa amaaan olsun boşver demedim ben.. kendimiz bile önüne gecebilirz yada bir diyetle engeleyebilirz.tsh ın dün etkilerini görünce cokcok üzüldüm ve ben 6 aydır bikez bile baktırmadım bu tsh a . Bu sabah doktorum aradı dün ki sonucun 3.52 endkronljıye gitmen gerekiyor cuma günü dedi. Şuan inşşalah bişey olmamıştır zeka ile ilgili bir sıkıntı yoktur diye kendimi yiyip durmam inşşaalah.. sağlıkla gelsn kuzucuklar det sıkıntı hastalık uzakolsun herkesten .

Kızlar ben de 5kg aldım çok takıyorum kafama çok aldım gibi geliyo. Doktor başlangıç kilon düşük dedi o yüzden sorun etmedi ultrasonda da karın yağlanması çok olsa uyarırdı diye düşünüyorum. Grip aşısı ben yaptırmıcam sanırım evden çalışıyorum dışarı pek çıkmıyorum o yüzden gerek kalmayabilir.

Doğal yöntemler arasında eğrelti otu denilen bir ot var onu tencerede kaynatıp leğenin içine döküp dayanabildiğin kadar buharında çömeliyorsun bacaklarına bir örtü alarak ama hamilelikte ne kadar doğru olur bilemem çevremde yapan ve iyileşen arkadaşlarım var böyle

Şimdi araştırdım da hamileler emzirenler kullanmasın diyor zehirli bir bitkiymiş ondan sanırım Allah yardımcın olsun zordur hemeroid

Yemekten 5_10 dakika önce Bi kaşık çiğ dereotu ye canım... Dereotu kürü yaz bak istersen...

Durum nedir? Merak ettim

Şimdi araştırdım da hamileler emzirenler kullanmasın diyor zehirli bir bitkiymiş ondan sanırım Allah yardımcın olsun zordur hemeroid
Teşekkür ederim canım. Evet ben de günlerdir bitkisel tedavi yöntemlerine bakıyorum ama çoğu gebelikte önerilmiyor. İşin kötüsü en çokta hamilelikte ortaya çıkıyormuş.

Ah ah bende aynı şeyden muzdaribim canım kan ilacı yapıyormuş.. hindistan cevizi yağını ve badem yağını duydum iyi gelen.. ama korkuyorum doğumda sıkıntı olur diye..evde azıcık kalmıştı hindistan cevizi yağı onu kullanıyorum ama bitti bitecek. Biraz rahatlattı sanki ama tam emin değilim...

benim dr um grip aşısı yaptırabilirsin ama zatürre yaptıramazsın dedi.

ya ikinciyi yükletecek 100 ml lik ya da aletle kontrollü diyet diyecek canım 140 sınır çünkü.

son durum nedir canım merak ettim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…