2021 Şubat Anneleri

Şeker yüklemesi yaptırdım sabah sonuçlar normal geldi ilk hamileliğimde gebelik şekerim çıkmıştı çok şaşırdım bakalım dr ne yorum yapacak mail attım 1.saat tokluk 100 çıkmış :)

bende anlamıyorum hani böyle aşırı da yemiyorum gerçekten tm biraz hareket kısıtlandı ama bu kadar çabuk kilo alınır mı ya 3 ay kilo almadım ama son 3 ay 6 kilo aldım ne yedim ne içtim de oldu hiççççç anlamadım güya da 12 kiloyla tamamlamak hedefim.:)

kızlar selam. gebelik döneminde diş tedavisi yaptıran var mı? dişim ufak sinyaller vermeye başladı. 22+3 deyim. kritik süreç var mı acaba ?
Bu süreçte diş tedavisi yapıyorlar mı bilemedim pandemi döneminde yani. Gebelikte de pek sıcak bakilmiyor

Bu dönemde birazida ödem aslında kilolarimizin bende ilk zamanlar almadım son 2 ayda falan aldım 7 kiloyu yediklerimde bir değişiklik yok halbuki

kızlar selam. gebelik döneminde diş tedavisi yaptıran var mı? dişim ufak sinyaller vermeye başladı. 22+3 deyim. kritik süreç var mı acaba ?
Benimde 20 liğim zonkluyordu dişçiye gittim. 2 tirmeeter ram dil yaptrmak için en doğru dönem dedi. Kadın doğum dr uma da sordum o da acilse yaptrırabilrsin bu dönemde dedi. Sıkıntı olmayacağını söyledi. Zaten kullanılan lokal anestezi de hamileler için zararlı olmayan gruptaymış.

Eki Görüntüle 2712006 kızlar böyle bir liste yaptım sizce nasıl olmuş aldıklarımın başına artı koyuyorum

telsiz benm 2+1 evm için gerksz ama 2 park beşik 2 reflü yatapı da bana ilgnç geldi herhalde birini annene kayınvalnde bırakcaksn die düşünüyorm. (özel bi sebebi yoksa)

yenidoğan ıslak mendilburun aspiratörü
burun damlasıpişik kremi
bebek bakım seti şamp losyonnem makinesi
ateş ölçerbebek bakım sırt çantası
bebek beziküvet
bebek pamuğusüt pompası
bebek yağıgöğüs kalkanı
pişik kremisilverette gümüş göğüs kapağı
bebk deterjanıgöğüs ucu kremi
ağız bezi 20 adetlohusa pijama
emzik 3 adetemzirme sütyeni
biberon 4 5 adetdoğum sonrası pedi
biberon ısıtıcı mamajokorse
2 adet pamuklu battaniyealt üst takımlar
2 adet yün battaniye10lu hastane çıkışı
2 adet penye battaniyenevresim takımı
5 adet müslin örtüavize
emzirme önlüğüemziklik
çorapmama sandalye
beredoğum
alt açmabebek arabası
yatakhalı
bebek çikolatasıdolap
hastane süsübeşik
uyku seti

Bebeklerim ikiz oyuzden iki tane alacagım

Hayirli kandiller arkadaslar, bugun seker yuklemesi yapildi, aclik sekerim 80, 50ml yukleme sonrasi 1. Saat sonunda ise 146 cikti yarin doktora gidicem, buyuk ihtimal testi 100 mlle tekrar yaptiracak internette oyle yazmislar istemsiz cok moralim bozuldu acikcasi..

Kızlar iyi akşamlar hayırlı kandiller herkese , şu sıralar aşı konusu çok gündemde aranızda zatürre aşısı yaptıran var mı doktorlarınız bu konuda neler diyor merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim.

Benimki çokta faydalı görmedi, çalışmıyorum bu dönem ve evdeyim onyuzden izole olmak daha hayırlı dedi

Benimki çokta faydalı görmedi, çalışmıyorum bu dönem ve evdeyim onyuzden izole olmak daha hayırlı dedi
Bende evdeyim olabildiğince de izole olmaya çalışıyorum ama yinede ailelere gidip geliyoruz tedirgin oluyorum . Şimdiye kadar da hiç bu tip aşı olmadım gerekli mi sizlere de sormak istedim.

Bence yaptırmayın suan hamilesiniz ve vucudunuza vurulacaginjz aşının virüsü enjekte edilecek yan etkisini ağır yasarsaniz bebekte etkilenebilir Allah korusun sonuçta zatürre grip bunlarin suanki durumda koruyuculuğu yok.

Benimde sorum var hanımlar. Göğüs ucu kremi kullancak mısınız ,ne kadar kala başlamalıyım ,öneriniz var mı ? Birde
Göğüs ucu için ayva çekirdeği jeli duydum hiç kullananınız var mı

Ayva jeli cekirdegi asla tavsiye etmem iyi olur dediler gogsumu o kadar kuruttuki daha betwr kanadı tahris oldu gogsum

Hayırlı akşamlar hayirli kandiller arkadaşlar.. zatürre aşısını bilmiyorum ama dr bana grip aşısı mutlaka ol dedi.. Sağlık ocağı da asi olmadığını söyledi.Zaten aşı olmanın da çok gerekli olmadğını falan söyledi.. sürekli bir grip hali oluyormuş asi olunca.. bu sefer de corona mi oldum diye strese girilir dedi...mantıklı geldi bana da açıkçası.. Allah a emanetiz hepimiz de çember daraliyo artık o kadar çok cevrede duyuyorum ki...Olursak da Allah kolay atlatmak nasip etsin özellikle biz hamilelere...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…