- 14 Mayıs 2013
- 1.489
- 2.117
- 103
6 kiloKorkarak soruyorum kaç kilo aldınız kızlar
Ben 27. Haftaya başlıyorum 6-7 kilo almışım
Bu süreçte diş tedavisi yapıyorlar mı bilemedim pandemi döneminde yani. Gebelikte de pek sıcak bakilmiyorkızlar selam. gebelik döneminde diş tedavisi yaptıran var mı? dişim ufak sinyaller vermeye başladı. 22+3 deyim. kritik süreç var mı acaba ?
Bu dönemde birazida ödem aslında kilolarimizin bende ilk zamanlar almadım son 2 ayda falan aldım 7 kiloyu yediklerimde bir değişiklik yok halbukibende anlamıyorum hani böyle aşırı da yemiyorum gerçekten tm biraz hareket kısıtlandı ama bu kadar çabuk kilo alınır mı ya 3 ay kilo almadım ama son 3 ay 6 kilo aldım ne yedim ne içtim de oldu hiççççç anlamadım güya da 12 kiloyla tamamlamak hedefim.:)
Benimde 20 liğim zonkluyordu dişçiye gittim. 2 tirmeeter ram dil yaptrmak için en doğru dönem dedi. Kadın doğum dr uma da sordum o da acilse yaptrırabilrsin bu dönemde dedi. Sıkıntı olmayacağını söyledi. Zaten kullanılan lokal anestezi de hamileler için zararlı olmayan gruptaymış.kızlar selam. gebelik döneminde diş tedavisi yaptıran var mı? dişim ufak sinyaller vermeye başladı. 22+3 deyim. kritik süreç var mı acaba ?
Eki Görüntüle 2712006 kızlar böyle bir liste yaptım sizce nasıl olmuş aldıklarımın başına artı koyuyorum
yenidoğan ıslak mendil | burun aspiratörü | |
burun damlası | pişik kremi | |
bebek bakım seti şamp losyon | nem makinesi | |
ateş ölçer | bebek bakım sırt çantası | |
bebek bezi | küvet | |
bebek pamuğu | süt pompası | |
bebek yağı | göğüs kalkanı | |
pişik kremi | silverette gümüş göğüs kapağı | |
bebk deterjanı | göğüs ucu kremi | |
ağız bezi 20 adet | lohusa pijama | |
emzik 3 adet | emzirme sütyeni | |
biberon 4 5 adet | doğum sonrası pedi | |
biberon ısıtıcı mamajo | korse | |
2 adet pamuklu battaniye | alt üst takımlar | |
2 adet yün battaniye | 10lu hastane çıkışı | |
2 adet penye battaniye | nevresim takımı | |
5 adet müslin örtü | avize | |
emzirme önlüğü | emziklik | |
çorap | mama sandalye | |
bere | doğum | |
alt açma | bebek arabası | |
yatak | halı | |
bebek çikolatası | dolap | |
hastane süsü | beşik | |
uyku seti |
Bebeklerim ikiz oyuzden iki tane alacagımtelsiz benm 2+1 evm için gerksz ama 2 park beşik 2 reflü yatapı da bana ilgnç geldi herhalde birini annene kayınvalnde bırakcaksn die düşünüyorm. (özel bi sebebi yoksa)
yenidoğan ıslak mendil burun aspiratörü burun damlası pişik kremi bebek bakım seti şamp losyon nem makinesi ateş ölçer bebek bakım sırt çantası bebek bezi küvet bebek pamuğu süt pompası bebek yağı göğüs kalkanı pişik kremi silverette gümüş göğüs kapağı bebk deterjanı göğüs ucu kremi ağız bezi 20 adet lohusa pijama emzik 3 adet emzirme sütyeni biberon 4 5 adet doğum sonrası pedi biberon ısıtıcı mamajo korse 2 adet pamuklu battaniye alt üst takımlar 2 adet yün battaniye 10lu hastane çıkışı 2 adet penye battaniye nevresim takımı 5 adet müslin örtü avize emzirme önlüğü emziklik çorap mama sandalye bere doğum alt açma bebek arabası yatak halı bebek çikolatası dolap hastane süsü beşik uyku seti
Bide çikolatayla hastane süsünü çok düşündüm pandemi dönemi oldugu için olurmu bilmiyorumBebeklerim ikiz oyuzden iki tane alacagım
keşke mecbur kalmasam da hiç gitmesemBu süreçte diş tedavisi yapıyorlar mı bilemedim pandemi döneminde yani. Gebelikte de pek sıcak bakilmiyor
Benimki çokta faydalı görmedi, çalışmıyorum bu dönem ve evdeyim onyuzden izole olmak daha hayırlı dediKızlar iyi akşamlar hayırlı kandiller herkese , şu sıralar aşı konusu çok gündemde aranızda zatürre aşısı yaptıran var mı doktorlarınız bu konuda neler diyor merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim.
Bende evdeyim olabildiğince de izole olmaya çalışıyorum ama yinede ailelere gidip geliyoruz tedirgin oluyorum . Şimdiye kadar da hiç bu tip aşı olmadım gerekli mi sizlere de sormak istedim.Benimki çokta faydalı görmedi, çalışmıyorum bu dönem ve evdeyim onyuzden izole olmak daha hayırlı dedi
Kızlar iyi akşamlar hayırlı kandiller herkese , şu sıralar aşı konusu çok gündemde aranızda zatürre aşısı yaptıran var mı doktorlarınız bu konuda neler diyor merak ediyorum yazarsanız çok sevinirim.
Benimde sorum var hanımlar. Göğüs ucu kremi kullancak mısınız ,ne kadar kala başlamalıyım ,öneriniz var mı ? Birde
Göğüs ucu için ayva çekirdeği jeli duydum hiç kullananınız var mı
Yaaa kötü olmuş en iyisi gene kremler zeytinyağı falan sanırımAyva jeli cekirdegi asla tavsiye etmem iyi olur dediler gogsumu o kadar kuruttuki daha betwr kanadı tahris oldu gogsum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?