2021 Şubat Anneleri

Kızlar bu arada indirimde olan beşik ve bebek arabası var
Bize makul geldi erken de olsa aldık inşallah kullanmak da nasip olur
Bebek arabamız geldi gayet güzel

Beşğin siparişini yeni verdik bakalım inşallah oda iyi çıkar
Sizinde aklınızda bulunsun

Eklentiler

• Screenshot_2020-11-04-23-08-53.webp
    26,7 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2020-11-03-14-11-02.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 77
Amin canim insallah artmaz agrilarimiz hatta hafifler, Allah guc versin.. yazarim tabi, sen de yaz canim..

Bir yerde okumuştum burada mıydı hatırlamıyorum 140 ve üstü yüksek görüyor doktorlar belki ilk değer 140dan yüksek diye 2. 140dan düşük olunca normal görmüştür
50 mllik şeker yüklemesi için üst sınır ile 75 mllik olan farklıdır. Yani 50 için 1 saat sonra 152 çıkması yüksek ama 75 lik yükleme için normal aralıkta kabul edilebilir.

Çok ilginç uzun süre açlık yaşamıyorum aksine bu aralar çok yiyorum diye endişeleniyordum.
ciğer tüketemiyorum maalesef. Sakatatla aram yok bu yüzden de hayatım boyunca iyi kolestrolüm hep düşük çıktı. Pekmez, kuru üzüm tüketmeye başlayacağım umarım faydası olur. Bundan sonraki haftalarda kan değerleri daha da düşer dedi doktor.
ağrı için önerinizi deneyeceğim Teşekkür ederim. Ayakta kalmak iyi değil rutin yürümek iyi dedi doktor Sizin de dediğiniz gibi. ben sanırım ayakta kaldığım süreci aktif olarak değerlendirdiğim için çok ağrım var.

İyi günler abla böyle bebek arabalarını elinizden geldiğince az kullanın. Şimdi diceksiniz niye.

dünya sağlık örgütü bi bebeğin araba koltuğu biçiminde olan ana kucağını kullanmayın diyorlar çünkü bebeğin omurgasına zarar veriyor ki gözünüzle bakıncada içinde popo kısmı çukur gibi duruyor bunu destekleyen yok ama ülkemizde zibil gibi her yerde satılıyor. Alan kişiler araştırırsa en fazla 1 saat kullanın sonrası zarar verecektir diye not geçiyorlar bu not ülkemizde yok

2. travel sistemde arabanın üstünde takılı olan kalıp değil germe işlemi ile şekil verilmiş olduğundan oda çok sağlıklı değil böyle ürünleri almadan evvel ki bu ürünler en az 2-3 yıl kullanılacak ürünler yine aynı fiyata daha kullanışlı daha sağlıklı ürünler seçmeye özen gösterin

Geçmiş olsun valla ben birken dayanamadğm, kum aşırı rahatsız ediyor afedersin idrarı bi kerede yapamıyorum ağrılı oluyor

Canım yeşil mercimek tüketmeye çalış üstünedi bir mandalini mis gibi demir yüklemesi, aynı şeyi kırmızı ettedi tavsiye ederim

Kamuda çalışan arkadaşlar şimdi sizlere kafa yakan bir soru sorucam şimdi biz 32.haftaya kadar izinliyiz ya daha yeni de hamilelere hafta bakmaksızın idari izin verildi. Şimdi 32 de calisabilir alıp bu idari izinden yararlanıp yine evde olabilir mıyız yoksa zorla çalışamaz mi aldırırlar? Amacım 2 ay olan izni doğumdan sonraya aktarmak ama musade ederler mi bilemedim

Pekmezi tüketirken biraz limonda sıkarsanız içine faydasını daha cok görürsünüz . Yasa bir bardak suya bi yemek kaşığı pekmez bi kaşık limon suyu . C vitaminiyle alımı etkisini artırıyor

Uzun süre yatırmamak lazım diyosun yani
Bu konuda bilgim yok bi araştırırım sağol uyardığın için
Ama çoğu hastaneden puset olmadan çıkış yaptırmıyolar diye dumuştum
Baktığım birçok puset böyleydi
Bide bebekleri ilk aylarda dümdüz yatırmak da sakıncalı diye duydum belki ondan bi eğimi vardır tabi yatıracağım zaman yine altına destekleyici battaniye falan koymayı düşünüyodum bende

Birdee arabanın üstünde olan şey niye zararlıymış

Nasıl kullanmamız lazım örnek olarak mesela sen nasıl tercih ettin
Şimdi bizim iş işten geçti aldık artık ama alacak arkadaşlara fikir ve bilgi olsun

Sanırım kurumdan kuruma bu uygulama değişir, bizim kurumda arkadaş idari izindeyken çalışabişir raporu aldı verdi izni aktarıldı

Kızlar hastaneden şimdi geldim açlık 98 tokluk 167 çıkmış yüksek gibi geldi daha de a göstermedim

Ben daha beterini gördüm şu takıma iç dış 900 TL dedi cvp dahi yazamadım :)) diktirme işi nasıl oluyo yapıyo mu terziler böyle işler

Eklentiler

• Screenshot_20201102_211813_com.instagram.android.webp
    26,9 KB · Görüntüleme: 60
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…