- 13 Mart 2019
- 15.980
- 61.715
- 598
Yalnız değilsin canim64 ile hamile kaldım şu an 73 um 9 kilo almışım o da dikkat etmeme rağmen
Amin canim insallah artmaz agrilarimiz hatta hafifler, Allah guc versin.. yazarim tabi, sen de yaz canim..Evet Bi tedavisi de yok hiç dayanamazsan katater takılıyormuş ama oda Bi operasyon sonuçta idraryolundan mesane ye ordan da bobrege kadar bir tel takılıyor. İnşallah o aşamaya gelmeyiz. Şu 3 ay biraz keyfini çıkaralım ilk 4 buçuk 5 ay da hep kusmustum.tam geçti derken bu çıktı. Allah beterinden korusun ama zormuş hamilelik. Hepimizin yardımcısı olsun. Sağ salim kavuşalım bebişlerimize. Hayırlı haberlerini yaz canım merak ederim.
Ben de maalesef 9 kilo aldim canimAranızda en çok kilo alan benim heralde
71 le hamile kaldım 24.haftamfayım 80 kilo oldum 9 kilo almışım hatta belki de 10
İnşallah en az rakamla kapatırım
Kızımda 27 kilo almıştım bnmde hedefim 80 e ulaşmadan kapatmakYalnız olmadığıma sevindim canım
Ben pek dikkat edemedim ama baya aldım bu gidişle de devam eder gibi
İnşallah 85 le kapatırım
50 mllik şeker yüklemesi için üst sınır ile 75 mllik olan farklıdır. Yani 50 için 1 saat sonra 152 çıkması yüksek ama 75 lik yükleme için normal aralıkta kabul edilebilir.Bir yerde okumuştum burada mıydı hatırlamıyorum 140 ve üstü yüksek görüyor doktorlar belki ilk değer 140dan yüksek diye 2. 140dan düşük olunca normal görmüştür
Çok ilginç uzun süre açlık yaşamıyorum aksine bu aralar çok yiyorum diye endişeleniyordum.İdrarda keton bende de çıkıyordu. Uzun süre açlık yaşadığım zamanlarda. Bugün benim de hmg im düşük çıktı. Demir ilacı da içiyorum oysa ki. Bağırsak problemlerim olduğu için sanırım bağırsaklarımdan yeterince emilemiyor. Ciğer yemeye başlayacağım. Siz de ciğer yiyip yanında bol yeşillik, c vit içeren şeyler tüketin.
Ağrıya gelince önce ev içinde yürüyün, git gel yapın devamlı. Sonra evin etrafında yürüyün 1-2 tur da olsa. Zaten kimse bizden maraton koşmamızı istemiyor. Sonra tur sayınızı arttırın yetecektir. Birden yüklenmeyin bence alıştıra alıştıra kendinizi dinleye dinleye yapın.
Son aylar insan bir an evvel doğsun diyor zaten. En çokta yüz üstü yatmayı özledimAynı ben de öyle sağa sola dönerken ağrıyor bir de dikis yerim ağrıyor bn de öyle diyorum daha 3 ay var şimdiden böyleyiz
İyi günler abla böyle bebek arabalarını elinizden geldiğince az kullanın. Şimdi diceksiniz niye.Kızlar bu arada indirimde olan beşik ve bebek arabası var
Bize makul geldi erken de olsa aldık inşallah kullanmak da nasip olur
Bebek arabamız geldi gayet güzel
Beşğin siparişini yeni verdik bakalım inşallah oda iyi çıkar
Sizinde aklınızda bulunsun
Geçmiş olsun valla ben birken dayanamadğm, kum aşırı rahatsız ediyor afedersin idrarı bi kerede yapamıyorum ağrılı oluyorBen grade 2 de öğrendim çok ağrım oldu ama herkes bebektendir olur öyle ağrılar dedi bende doktora sormadım. Sonra dayanamayinca gittik grade 2 çıktı. Kum ve enfeksiyon daha da artırır ağrıyi Allah yardımcımız olsun. Hep sol tarafa yatmak ve bol su içmek iyi geliyor bana
Canım yeşil mercimek tüketmeye çalış üstünedi bir mandalini mis gibi demir yüklemesi, aynı şeyi kırmızı ettedi tavsiye ederimÇok ilginç uzun süre açlık yaşamıyorum aksine bu aralar çok yiyorum diye endişeleniyordum.
ciğer tüketemiyorum maalesef. Sakatatla aram yok bu yüzden de hayatım boyunca iyi kolestrolüm hep düşük çıktı. Pekmez, kuru üzüm tüketmeye başlayacağım umarım faydası olur. Bundan sonraki haftalarda kan değerleri daha da düşer dedi doktor.
ağrı için önerinizi deneyeceğim Teşekkür ederim. Ayakta kalmak iyi değil rutin yürümek iyi dedi doktor Sizin de dediğiniz gibi. ben sanırım ayakta kaldığım süreci aktif olarak değerlendirdiğim için çok ağrım var.
Pekmezi tüketirken biraz limonda sıkarsanız içine faydasını daha cok görürsünüz . Yasa bir bardak suya bi yemek kaşığı pekmez bi kaşık limon suyu . C vitaminiyle alımı etkisini artırıyorÇok ilginç uzun süre açlık yaşamıyorum aksine bu aralar çok yiyorum diye endişeleniyordum.
ciğer tüketemiyorum maalesef. Sakatatla aram yok bu yüzden de hayatım boyunca iyi kolestrolüm hep düşük çıktı. Pekmez, kuru üzüm tüketmeye başlayacağım umarım faydası olur. Bundan sonraki haftalarda kan değerleri daha da düşer dedi doktor.
ağrı için önerinizi deneyeceğim Teşekkür ederim. Ayakta kalmak iyi değil rutin yürümek iyi dedi doktor Sizin de dediğiniz gibi. ben sanırım ayakta kaldığım süreci aktif olarak değerlendirdiğim için çok ağrım var.
İyi günler abla böyle bebek arabalarını elinizden geldiğince az kullanın. Şimdi diceksiniz niye.
dünya sağlık örgütü bi bebeğin araba koltuğu biçiminde olan ana kucağını kullanmayın diyorlar çünkü bebeğin omurgasına zarar veriyor ki gözünüzle bakıncada içinde popo kısmı çukur gibi duruyor bunu destekleyen yok ama ülkemizde zibil gibi her yerde satılıyor. Alan kişiler araştırırsa en fazla 1 saat kullanın sonrası zarar verecektir diye not geçiyorlar bu not ülkemizde yok
2. travel sistemde arabanın üstünde takılı olan kalıp değil germe işlemi ile şekil verilmiş olduğundan oda çok sağlıklı değil böyle ürünleri almadan evvel ki bu ürünler en az 2-3 yıl kullanılacak ürünler yine aynı fiyata daha kullanışlı daha sağlıklı ürünler seçmeye özen gösterin
Sanırım kurumdan kuruma bu uygulama değişir, bizim kurumda arkadaş idari izindeyken çalışabişir raporu aldı verdi izni aktarıldıKamuda çalışan arkadaşlar şimdi sizlere kafa yakan bir soru sorucamşimdi biz 32.haftaya kadar izinliyiz ya daha yeni de hamilelere hafta bakmaksızın idari izin verildi. Şimdi 32 de calisabilir alıp bu idari izinden yararlanıp yine evde olabilir mıyız yoksa zorla çalışamaz mi aldırırlar? Amacım 2 ay olan izni doğumdan sonraya aktarmak ama musade ederler mi bilemedim
Canım üzülme rekor bende, 57 işe basladım 72 olmuşum 15 kiloya yaklaştım 24. HaftamdayımAranızda en çok kilo alan benim heralde
71 le hamile kaldım 24.haftamfayım 80 kilo oldum 9 kilo almışım hatta belki de 10
İnşallah en az rakamla kapatırım
Ben daha beterini gördüm şu takıma iç dış 900 TL dedi cvp dahi yazamadım :)) diktirme işi nasıl oluyo yapıyo mu terziler böyle işlerAynen canım, instada denk geldim resmen insanı soymaya kalkıyorlar iç dış şu takıma 500₺ diyorlar ya bi saat giyip kenara atacağım şeye neden o kadar para vereyim ki? O yüzden ben de güzel kumaş seçip diktirmeyi düşünüyorum en azından yarı fiyata gelir, bu modelden düşünüyorum
Seker yuklemesi mi yapildi canim?Kızlar hastaneden şimdi geldim açlık 98 tokluk 167 çıkmış yüksek gibi geldi daha de a göstermedim
Artık kontrole gittiğimde doktora söylerim ya verir ya vermezBende imom ve ferrum kullaniyorum dr dogum a kadar kullanacksin dedi canim.. birde b12 igne de kullaniyirum ben hafta da 1 igne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?