Selam cabım kaç gün yaptırdın yada kaç gün yaptır dendi ben bi kere yaptırdım açlık testini normal değerler çıktı 92 - 101, bi kaç kere daha baktırmaya gerek varmıdır kiKızlar hastaneden şimdi geldim açlık 98 tokluk 167 çıkmış yüksek gibi geldi daha de a göstermedim
Yüksek çıkınca tekrar bakıyorlar benim bildiğim bugün sabah yaptirdimSelam cabım kaç gün yaptırdın yada kaç gün yaptır dendi ben bi kere yaptırdım açlık testini normal değerler çıktı 92 - 101, bi kaç kere daha baktırmaya gerek varmıdır ki
Evet canimSeker yuklemesi mi yapildi canim?
Oha yaBen daha beterini gördüm şu takıma iç dış 900 TL dedi cvp dahi yazamadım :)) diktirme işi nasıl oluyo yapıyo mu terziler böyle işler
Bende öyle düşündüm tekrar gitmedim ama aklım kaldı, ablam da bi kere baktırmıştı zamanında normal çıkınca yaptırmadı ailede değil sülalede bile şeker yok aslında, peki allah muhafaza oldu da varsa kendini belli eder dimi o gün teste yoksa sonradan olursa da belli eder dimi bu olay kendiniYüksek çıkınca tekrar bakıyorlar benim bildiğim bugün sabah yaptirdim
O ne ki benden kimse istemedi, amaan bu doktorların işine akıl sır ermiyo yabazı devletteki Dr lar niye kendini bilmiş zannediyor anlamadım ya kızlar sizden crp her ay istiyorlar mi
Benim ailede var ama kızımda yoktu bunda var diye tahmin ediyorum ağzım çok kuruyor kek börek falan yiyinceBende öyle düşündüm tekrar gitmedim ama aklım kaldı, ablam da bi kere baktırmıştı zamanında normal çıkınca yaptırmadı ailede değil sülalede bile şeker yok aslında, peki allah muhafaza oldu da varsa kendini belli eder dimi o gün teste yoksa sonradan olursa da belli eder dimi bu olay kendini
Kanda enfeksiyon var mı yok mu diye bakıyorlarO ne ki benden kimse istemedi, amaan bu doktorların işine akıl sır ermiyo ya
Olursa nasıl anlicazki ya süreklimi gidip açlığa tokluğa baktırcaz anlamadım, bu haftalarda bakılıyo sonra bitiyo diye biliyorumBenim ailede var ama kızımda yoktu bunda var diye tahmin ediyorum ağzım çok kuruyor kek börek falan yiyincede olursa napicam bilmiyorum
Benden istenmedi gerekmi duyulmadı acaba allah allahKanda enfeksiyon var mı yok mu diye bakıyorlar
Tedbiren istemesi lazım aslında da tam da bilemiyorumBenden istenmedi gerekmi duyulmadı acaba allah allah
Canim 50 ml yuklendiyse eger sinir 140.. benim 146 cikmisti yuruyus ve diyet onerdi doktorum, diyetisyene gitmemi soyledi. Ben gitmiyorum ama dikkat etmeye calisiyorum bi de hergun seker olcuyorum..Evet canim
Ben devlete gitmiyorum ama sanirim hic bakilmadi ya da 1 kere tum herseye bakildiginda bakilmistirbazı devletteki Dr lar niye kendini bilmiş zannediyor anlamadım ya kızlar sizden crp her ay istiyorlar mi
Benim sinirin uzerinde ama bi belirtisi yoktu maalesefBende öyle düşündüm tekrar gitmedim ama aklım kaldı, ablam da bi kere baktırmıştı zamanında normal çıkınca yaptırmadı ailede değil sülalede bile şeker yok aslında, peki allah muhafaza oldu da varsa kendini belli eder dimi o gün teste yoksa sonradan olursa da belli eder dimi bu olay kendini
Tahmin ediyordum sekerim olduğunu belliydi zaten ya nasıl tutucam boğazımıCanim 50 ml yuklendiyse eger sinir 140.. benim 146 cikmisti yuruyus ve diyet onerdi doktorum, diyetisyene gitmemi soyledi. Ben gitmiyorum ama dikkat etmeye calisiyorum bi de hergun seker olcuyorum..
Abla bu arabalar aslında ülkemizde üretilmeye başlandı ve bu arabalar üretilirken sadece şekline önem gösterdiler.Uzun süre yatırmamak lazım diyosun yani
Bu konuda bilgim yok bi araştırırım sağol uyardığın için
Ama çoğu hastaneden puset olmadan çıkış yaptırmıyolar diye dumuştum
Baktığım birçok puset böyleydi
Bide bebekleri ilk aylarda dümdüz yatırmak da sakıncalı diye duydum belki ondan bi eğimi vardır tabi yatıracağım zaman yine altına destekleyici battaniye falan koymayı düşünüyodum bende
Birdee arabanın üstünde olan şey niye zararlıymış
Nasıl kullanmamız lazım örnek olarak mesela sen nasıl tercih ettin
Şimdi bizim iş işten geçti aldık artık ama alacak arkadaşlara fikir ve bilgi olsun
Bnde gitmiyordum da kendi özlük haklarimdan faydalanmak istiyorum özel uzak kalıyor buraya kışın da yollar kapanır mecbur kahrını cekicem Dr unBen devlete gitmiyorum ama sanirim hic bakilmadi ya da 1 kere tum herseye bakildiginda bakilmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?