2021 Şubat Anneleri

Kızlar sleepy sızdırma yapıyormuş belli markalardan vazgeçmeyin bence ben ilk doğunca Prima sonra Molfix e geçtim Molfix ten de çok memnun kaldım ki kızımın alerjisi vardı ıslak mendil olarak da bı tek bim inki adam gibi diğerleri incecik ve büyük abdest lerini silerken elinize bulaşabilir

Tahmin ediyordum sekerim olduğunu belliydi zaten ya nasıl tutucam boğazımı
Iste bu biraz zor bir soru maalesef yani ekmek pilav, makarna tarzi seyler yemesen.. ya da cok azaltsan bence faydasini gorursun eger yiyorsan tabi.. bide tatli maalesef paketli gidalarda yok ve bir de yuruyus

açlıkla nasıl teşhis koydu ki benim açlık önceki gebelik şekeri çıkanda 84 geliyordu bunda gebelik şekeri çıkmadı ama açlık 89 geldi ilginç

Ben baby turco aldım bebek bezi yorumları çok iyiydi

bence sen probiyotik al canım dr una sor hap şeklinde kullan derim afedersin ben 1 kere ishal oldum doğuruyorum sandım sancıdan kıvrandım o günden sonra 1 hafta ince ince ağrı oldu kasıklara doğru probiyotik kullandım hala da arada alıyorum şimdi iyiyim o sancı geçti şükür.

1.saat 75 lik yükleme de sınır 180 canım ondan normal demiştir.Bazı dr lar 75 lik yüklüyor benim ilk hamilelikte çıktığı için bunda direk 75 lik yükledi ya da şüphelendiyse belki hani ondandır dr una da bağlı.

Olursa nasıl anlicazki ya süreklimi gidip açlığa tokluğa baktırcaz anlamadım, bu haftalarda bakılıyo sonra bitiyo diye biliyorum
Hamilelikte şeker i anlamak zor o yüzden şeker yüklemesi yaptırılıyor sonraki aylarda bebekte sorunlar olabiliyor allah korusun. Hergun ölçtüğünüz şekerle yükleme aynı şey olmuyor . Benim doktorum açlık tokluk 3 aylık şeker gibi şeyler istedi onlara bakarak şeker yüklemesi yaptırmadı ama ben ilk gebeligimde yaptirmistim sekerim yoktu ona istinaden bu sefer yapılmadı .
Canim oglum doğduğundan beri sleepy kullanıyorum hiç bir sizdirmasini görmedim çok da memnunum hiç pisik de olmadı oğlum da allerjik bebek hiç sorun yaşamadım ıslak mendilce uni baby yenidoğan kullanıyodum şimdi sleepy e geçtim ondan da memnunum . Biraz bebekten bebeğe değişen bi durum bide ilk doğdukları zaman neye alışırsa öyle gidiyor gibi geliyor banada.

açlıkla nasıl teşhis koydu ki benim açlık önceki gebelik şekeri çıkanda 84 geliyordu bunda gebelik şekeri çıkmadı ama açlık 89 geldi ilginç
Teşhis koymadı canım, normal kontrol sırasında sordu genetikte şeker varmı dedi yok dedim, şeker yüklemeye gerek yok sizde yoktur ama emin olmak için açlık testi yaptıralım dedi gönderdi teste o kadar

Kızlar elektrik li göğüs pompası hangi marka alacaksınız benim ikiz oldugu için mecbur alicam ama kafam çok karıştı sizce en iyisi hangisi

Iste bu biraz zor bir soru maalesef yani ekmek pilav, makarna tarzi seyler yemesen.. ya da cok azaltsan bence faydasini gorursun eger yiyorsan tabi.. bide tatli maalesef paketli gidalarda yok ve bir de yuruyus
Dediklerinin hepsini yapıyorum neyse yapcaz artık biseyler cikmasaydi çok sevincektim

Kizlar nasilsiniz cokdandir yazmadim buraya bugun kizimi 3 D gordum teyzeleri sizde gordunuzmu hic babasina benzeyen bi kizim olcak babasini cok sevdigimden kizida ona benzemis burnundan tut dudaklarina varana kadar ona benzemis 27 haftamiza girmisiz biz 1kilo 200 gram olmusuz

Canım ne güzel açıklayıcı yazmışsın
Evet bende araştırdım ama açıkçası çok detaylı değil
İnşallah çok fazla sıkıntı olmaz o desteği.ben bi şekilde sağlarım artık
Artık aldığımız için çok da yapabikeceğim bişey yok

Anladım cnm bn hiç kullanmadım da yine Molfix ten vazgeçmem sanırım kokulu şeyler falan çok sıkıntı kullanan bı kaç arkadaş öyle demiş demek ki değişiyor çocuktan çocuğa gore

Maşallah kilosu iyi senin kızın bizimki 890 gram 25+5 iz bizim kız da babasına benziyormus

Oh oh maşallah sağlıkla gelsin kuzucuk
Biz de 22.haftamızda görmüştük detaylı da o kadar büyük bi mucize ki Rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin evlatlarımızı
Bu 3 D daha farklı bişey mi

Maşallah sağlıkla gelsin yavrun inşallah 14 ekimde gittim en son 530grdı 22 haftada şuan 25+2deyiz 17 kasımda randevumuz pandemi den dolayı gidesim çok gelmiyor hastaneye İstanbul malum çok fazla vaka var ama ayda bir mecbur bebişler için sağlıkla gelsinler inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…