2021 Şubat Anneleri

Kızlar yenidoğan için bebek bezi markası ne önerirsiniz? Artık bişeyleri almaya başlamam lazım. Nerden alıyorsunuz trendyoldan mı?

Kızlar yenidoğan için bebek bezi markası ne önerirsiniz? Artık bişeyleri almaya başlamam lazım. Nerden alıyorsunuz trendyoldan mı?
Bez topuna hiiic girme her bebeğe her bez olmuyor ben kizimde Prima ile başlamıştım ama içinde petrol türevi var dediler bıraktım, can bebe pişik yaptı,sleepy kalın geldi taşma yaptı, Molfix den memnun kaldık. Şimdi ilk etap yenidoğan Molfix alacağım 50 tane sonra duruma göre bir de bebek çabuk kilo alırsa stok elinde patlar. Ben ebebek den aldim bir de gördüğüm yerlerden iki-üç alıyorum

Sleepy istiyodum eşim netten indirimde görünce 210 lu 1 numara almış tanesi 44 kruşa geliyo diye. İnşallah elimde çok kalmaz :)

Daha iyi saol canım Tuzu azalttım Baya. Belki ondandır diye dikkat ediyorum.
Çok sevindim canım inşallah tekrarlamaz.
Ben oğlumda sleepy natural kullandım çok da memnun kaldım pişik yada taşma yapmadı kilosuyla da uyumlu gitti. Hemde içinde kimyasal yok tamamen doğal bir ürün. Şimdi de sleepy nin sitesinden 80 li 1 numara aldım ilk zamanlar çok çabuk büyüyorlar duruma göre yine alırım ama 1 numara çok kullanılmıyor tabi çocuğun kilosuna da bağlı .

Sleepy 3 yıl öncesinin sleepysi kesinlikle değil. Doğal bir ürün şu anki ürünü... Ben memnunum ne pişik ne taşma yaşamadık, ben beden sorunu yaşıyorum kızımda. 14 kilo ama 6 numara bezi velevki fazla sıktım bacakları kızarıyor. Çocuktan çocuğa değişir bi durum bu da... Canbebe aldım bu defa trendyoldan 170lisi 104 tlydi 3 numara 40 TLlik bi indirimim vardı 62tlye geldi cüzdandaki parayla.. Bi de 1 numara 80li indirimdeyken söyledim trendyoldan... Ben neyle başlarsa öyle devam ettiğini gördüm. 3 numara bir paket daha alırım. Zaten ilk etapta günde 10 bez gidiyor. Bu ürünler 1 ayı bulmadan biter

210 lu çok mu gelir yani? Sleepy ye bakmıştım ben de trendyoldan.

Eklentiler

• BE47219D-5670-487E-A4E9-A943B1D84299.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 18

Oglumda molfix kullandim bundada molfixle baslicam.icerigi temiz çünkü ama cocuklqda alakali kimisi pisik yapıyor kimisi yapmiyor denemekle oluyor

1 numarayı çok küçük diyorlar prematüre bebekler için gibi. 2den mi başlasam diyorum

Benim.oglum.premature 0 lar prematüre icin oluyor biz 0 kullandik başta 1 numara yenidogana uygun olur ama cok adetli almamak lazim tombis dogarsa 2 ye gecilebilir kisa surede ama.zaten 40 cikana kadar baya kaka yaptigu icin bez baya gidiyor ben 1 den baslicam eger zmaaninda dogarsa

Onu ben sipariş verdikten sonra duydum ya elime daha geçmedi boyutunu göremedim henüz çokta anlamam görsemde ama ne kadar kücük merak ediyorum bende

0 lar prematüre icin oluyor 0-3 kilo.icin yani 1 no yenidogana uygun olur merak etmeyin

Ben ikinci kizima minies kullandim hala ona devam ediyorum.gecen kampanya olunca bu kizim içinde minies aldim bir paket

Kızlar yeni kisitlamalrdan haberiniz var-dır. Okulların kapanması iyi olmadı ya, benim çocuğa kim bakıcak, daha 3 haftam var. Hiç düşünmüyorlar bunları. Bizim burada çok vaka yok o yüzden böyle diyorum. Sizlerden çalışan var mı ne yapacaksınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…