70 kiloyum şu an L beden aldım çok iyi oldu.Kaç beden aldın cnm bı de kilon kaçbnde sipariş vericem de ona göre vereyim
Ya bana da biraz ince geldi ama hastane sıcak oluyor diye düşünüyorum geri vermicem. Onun dışında iyi. Kaç liraya aldın seninki de kalınmış daha iyi sanki.Canım bende bunu aldım bugün kumaşı kalın pamuktaniyi günlerde giyelim inşallah Eki Görüntüle 2722547
Bir tık kalın benimki 129₺Ya bana da biraz ince geldi ama hastane sıcak oluyor diye düşünüyorum geri vermicem. Onun dışında iyi. Kaç liraya aldın seninki de kalınmış daha iyi sanki.
Bez topuna hiiic girme her bebeğe her bez olmuyor ben kizimde Prima ile başlamıştım ama içinde petrol türevi var dediler bıraktım, can bebe pişik yaptı,sleepy kalın geldi taşma yaptı, Molfix den memnun kaldık. Şimdi ilk etap yenidoğan Molfix alacağım 50 tane sonra duruma göre bir de bebek çabuk kilo alırsa stok elinde patlar. Ben ebebek den aldim bir de gördüğüm yerlerden iki-üç alıyorumKızlar yenidoğan için bebek bezi markası ne önerirsiniz? Artık bişeyleri almaya başlamam lazım. Nerden alıyorsunuz trendyoldan mı?
Sleepy istiyodum eşim netten indirimde görünce 210 lu 1 numara almış tanesi 44 kruşa geliyo diye. İnşallah elimde çok kalmaz :)Kızlar yenidoğan için bebek bezi markası ne önerirsiniz? Artık bişeyleri almaya başlamam lazım. Nerden alıyorsunuz trendyoldan mı?
Çok sevindim canım inşallah tekrarlamaz.Daha iyi saol canım Tuzu azalttım Baya. Belki ondandır diye dikkat ediyorum.
Ben oğlumda sleepy natural kullandım çok da memnun kaldım pişik yada taşma yapmadı kilosuyla da uyumlu gitti. Hemde içinde kimyasal yok tamamen doğal bir ürün. Şimdi de sleepy nin sitesinden 80 li 1 numara aldım ilk zamanlar çok çabuk büyüyorlar duruma göre yine alırım ama 1 numara çok kullanılmıyor tabi çocuğun kilosuna da bağlı .Kızlar yenidoğan için bebek bezi markası ne önerirsiniz? Artık bişeyleri almaya başlamam lazım. Nerden alıyorsunuz trendyoldan mı?
Sleepy 3 yıl öncesinin sleepysi kesinlikle değil. Doğal bir ürün şu anki ürünü... Ben memnunum ne pişik ne taşma yaşamadık, ben beden sorunu yaşıyorum kızımda. 14 kilo ama 6 numara bezi velevki fazla sıktım bacakları kızarıyor. Çocuktan çocuğa değişir bi durum bu da... Canbebe aldım bu defa trendyoldan 170lisi 104 tlydi 3 numara 40 TLlik bi indirimim vardı 62tlye geldi cüzdandaki parayla.. Bi de 1 numara 80li indirimdeyken söyledim trendyoldan... Ben neyle başlarsa öyle devam ettiğini gördüm. 3 numara bir paket daha alırım. Zaten ilk etapta günde 10 bez gidiyor. Bu ürünler 1 ayı bulmadan biterKızlar yenidoğan için bebek bezi markası ne önerirsiniz? Artık bişeyleri almaya başlamam lazım. Nerden alıyorsunuz trendyoldan mı?
Benim takip ettiklerimde böyleydi. O sebeple kafam karisiyorfu. Ama oturdu suan aralik 8 ocak 9 suan 7 diyecegm
1 numarayı çok küçük diyorlar prematüre bebekler için gibi. 2den mi başlasam diyorumSleepy istiyodum eşim netten indirimde görünce 210 lu 1 numara almış tanesi 44 kruşa geliyo diye. İnşallah elimde çok kalmaz :)
Kızlar yenidoğan için bebek bezi markası ne önerirsiniz? Artık bişeyleri almaya başlamam lazım. Nerden alıyorsunuz trendyoldan mı?
Onu ben sipariş verdikten sonra duydum ya elime daha geçmedi boyutunu göremedim henüz çokta anlamam görsemde ama ne kadar kücük merak ediyorum bende1 numarayı çok küçük diyorlar prematüre bebekler için gibi. 2den mi başlasam diyorum
1 numarayı çok küçük diyorlar prematüre bebekler için gibi. 2den mi başlasam diyorum
Onu ben sipariş verdikten sonra duydum ya elime daha geçmedi boyutunu göremedim henüz çokta anlamam görsemde ama ne kadar kücük merak ediyorum bende
210 lu çok mu gelir yani? Sleepy ye bakmıştım ben de trendyoldan.
Hayır prematüre için 0 var...1 numarayı çok küçük diyorlar prematüre bebekler için gibi. 2den mi başlasam diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?