2021 Şubat Anneleri

Ay allah. Gecmis olsun 3 kez mi tehlike atlatiyorsunuz. Belki psikoljiktir ama 3 kez bu yoldan gecmis birisiniz az cok tahmininiz vardir. Yarin ya da sonraki gun tekrarlatin olmadi devam ederse
Daha önce temaslıydım gene eşimle aynı anda test verip tesadüf eşimin pozitif olduğunu öğrenmiştik, sırt ağrısı eklenince tekrar vermiştim negatif çıkmıştı, ama bu sefer içim huzursuz, hep psikolojiktir diye dua ettim ancak belirti canımı sıkıyor iki cümle konuşayım derin nefes alma ihtiyacı duyuyorum

Sağol canım amin inşallah, sabah ilk iş mesaj atacağım detaylı soracağım asprinide sorarım

Ben sirt yastigi yaptim bende bi ara reflu yatagini düşündüm ama vazgectim gbi. Kayiyor cocuk diyorlar cogundan asagi dgru

Bana da küçük bebeğe örtü ve yorgan tehlikeli olabilir önerilmiyor fln dediler ama kızıma hep örtmüştük o da kış bebegiydi. Hatta annem uyku tulumu almış hiç giydirememistim. Kafami karıştırdı bu konu. Ev de kaloriferli. Çok soğuk olmaz. Anakucaginin içine ilk zamanlar yastık gibi bir şey gerekiyor benim evdeki biraz oyuntulu gibi. Ama baby nest en gereksiz olanı sanırım. Peki sling ya da wrap tarzı bir şey aldınız mı?

Bebistolar buyudugu icin olamaz mi acaba? Bende bu ara biraz daha nefes ihtiyaci hissediyorum. Biraz sirt agrimda var ama baktim bebisler buyudgunden de olabolir diyordu. Insallah saglikla sihhatle atlatiriz ya bu sureci

Ben sirt yastigi yaptim bende bi ara reflu yatagini düşündüm ama vazgectim gbi. Kayiyor cocuk diyorlar cogundan asagi dgru
Kızdan yün yorgan yün bebe yastığımız var bizim de kalan. İnce yastık olduğundan arkasına dayıyordum yan yatırıp yastığı, bunda da öyle kullanırım. Pusete de zaten sarıp sarmalanıp konucak ben de battaniyesini,örterim, extra örtüye girişmem. Allah herkesin gönlüne göre versin... karı koca çalışsak da yarınımız bu korona nedeniyle ben hiç olumlu görmüyorum olabildiğince makul ihtiyaç ürünleri almaya çalışıyorum.

Benimkinde yastik var şu arabaya da konan cinsten normam ana kucagi alsam mi almasam mi kararsiz kaldim.
Bebege yorgan nasil tehlike olcak ki basta dönmüyor bile hem onu kaldirabilir mi acaba donse bile bana cok mantlikli gelmedi. Pek bir yere cikmayacagim yaza kadar belki sigmaz bile. Babasi evdeyken yurursem ya da markete gidersem giderim. Yemek yaparken , is yaparken cocugu sirtimda ya da önümde tasimak mantikli gelmiyor. Park yatak aldim orada bırakacagm. Cikamaz zaten

Sulandırıp iciliyor bende her zaman kullanmak istemem. Kullanmadim da ama ikinmak daha tehlikeli diye düşünüyorum kisa sureli çözüm icin yapacak bjr sey yok.
Ya benim sanırım basurdan oldu Dr basur için krem verdi onu kullanmam lazım yoksa anal fisul ameliyat i falan olmak zorunda kalırım ins kremi kullanınca rahatlarim teşekkür ederim canım bilgiler için

Kizlar bu iki gündür bebeğin hareketlerini çok aşağıda hissediyorum kötü bir şey yoktur inşallah ...
Yok ben bu durum için doktara gittim ultrasonda detaylıda bakınca ayakları aşagıda , baş yukardaydı yani bu bebekler için aslında ters duruştur. Hic bir zararı yok ayaklarda asagı olunca tüm hareket asagıda hiisedliyor. Benimki bildigin tekmeliyor orayı doktor gösterdi. Oyuzden endişe etmeyin . Bir sonraki kontrolünğzde doktorunuzla görüşün içiniz rahat etsin.

Kızlar merhaba kızımdan kalan park yatagımız var bizim ama ilk zamanlar yada ilk sene için beşik almayı düşünüyorum park yatak cok büyük ve sallanınca ses çıkıyor. Ne önerirsiniz . Anne yanı , sepet, katlanıp oda değişen işte bilmediğim türden. Neler aldınız? Yasaklar gelmeye başladı normalde bir ay sonra alışveriş yapacaktım ama başlayacam inşşalah şimdi beşik bez kıyafet . Siz neler yapıyorsunuz?

Hayatım boyunca mideden sıkıntım olmadı. Bu hamilelikte reflüden çektiğim gibi başka birşeyden çekmedim. Uykudan uyandırıp kusturuyor mu dersiniz, ekşi boğazıma dolup öksürtüyor mu dersiniz, bazı geceler uyutmuyor hiç. Şurup ilaç ne varsa doktor verdi kullanıyorum bana mısın demiyor yine boğazıma asidin dolmasıyla uyandım

Sağol canım amin inşallah, sabah ilk iş mesaj atacağım detaylı soracağım asprinide sorarım

Ay lütfen sakin asprin kullanmayin kendi kendielrine meshur ediyolar ilaçları asprin oyle gozuktugu kadar masum bir ilaç degil limon suyununda kan sulandırıcı özelliği var

Ya benim sanırım basurdan oldu Dr basur için krem verdi onu kullanmam lazım yoksa anal fisul ameliyat i falan olmak zorunda kalırım ins kremi kullanınca rahatlarim teşekkür ederim canım bilgiler için
Basur için dereotu kürü yapsana... Ben yıllar önce ondan şifa buldum. Bu hamileliğimde hortladı. Sürekli ishal olmak da sebep oluyor. Decavit vitamin beni ishal yaptı. Gynferol kan ilacı da öyle yaptı... Hoş esas neden hormonlarımız...

Ben şimdi kaviza döndüm şaka gibi

Ay lütfen sakin asprin kullanmayin kendi kendielrine meshur ediyolar ilaçları asprin oyle gozuktugu kadar masum bir ilaç degil limon suyununda kan sulandırıcı özelliği var
Ne kötülüğü varmış ? Ben yüksek tansiyondan dolayı corasprin içmek zorundayım. Ehil ellerde zehir bile şifadır? Siz hangi kaynaktan zararlı olduğunu duydunuz?

Ne kötülüğü varmış ? Ben yüksek tansiyondan dolayı corasprin içmek zorundayım. Ehil ellerde zehir bile şifadır? Siz hangi kaynaktan zararlı olduğunu duydunuz?

Sirf kan sulandrsin diye içilmez o ilaç hic bir ilac ayni şekilde. Sizin rahatsizliginiz varmis ta kullaniyorsunuz. Ayriyeten aspirinin nefes acici ozelligide yok. Kaynak asprinin prospektusu uzakta aramaha gerek yok

Sirf kan sulandrsin diye içilmez o ilaç hic bir ilac ayni şekilde. Sizin rahatsizliginiz varmis ta kullaniyorsunuz. Ayriyeten aspirinin nefes acici ozelligide yok. Kaynak asprinin prospektusu uzakta aramaha gerek yok
Pros. Dediğiniz şeye göre konursursaniz o zaman eczanedeki sadece 2-5 ilaç alabiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…