2-5 diyor kesinlikle öyle değil bedenler bence... 3 kilo doğsa ilk ay en az 1 kilo alsa 4 kilo bebek. Günde en az 8-10 bez gidiyor. Kilolu Bi bebek değilse 15-20günde biter bu bez... Ama riske atmayın 1 bedeni bence çok almayın... En fazla 80 yeter...210 lu çok mu gelir yani? Sleepy ye bakmıştım ben de trendyoldan.
Amin inşallah.. Sağlıkla kucagimiza alalım inşallah hepimizde.. sizin sonuç çıktı mi daha okuyamadım forumuÖyle daha aç sanırım bulaştırıcılğk, şükür bulaşmamış size, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Bizim aldığımızda bundan 105 liraya düşüyo genelde geçenki kampanyadan eşim 92 liraya almış.bu fiyattan alcaksanız şuan biraz bekleyin derim gene iner210 lu çok mu gelir yani? Sleepy ye bakmıştım ben de trendyoldan.
İstanbuldayım 2 yaşında kendini koruyamayan kızımı kimsem yok diye okuya üfleye kreşe yolladım mecburiyetten. Allah yardımcınız olsun, kimsesizliği iyi bilirim... Kaç yaşında acaba, idare edebiilecek yaştaysavGüvenebileceğiniz bi komşu varsa evdeyken gözetlese ara ara... Bakıcı da mantıklı değil bu süreçte...Kızlar yeni kisitlamalrdan haberiniz var-dır. Okulların kapanması iyi olmadı ya, benim çocuğa kim bakıcak, daha 3 haftam var. Hiç düşünmüyorlar bunları. Bizim burada çok vaka yok o yüzden böyle diyorum. Sizlerden çalışan var mı ne yapacaksınız?
Benim bildigim 1 no ile 2 no arasinda cok fark yok. Zaten 1 noyu prematüre bebeklere daha uygun yapmazlar diye düşünüyorum.1 numarayı çok küçük diyorlar prematüre bebekler için gibi. 2den mi başlasam diyorum
Allah hepimizin yardımcısı olsun, sagolun...Babaannemiz var yaşli ama kadın 3 hafta full bakamaz. Ben karnım burnumda ise gidip çocuğa babaanne bakması fln saçma. Okulları kapatıyorlarsa eşlerden biri idari izinli sayılmalı.İstanbuldayım 2 yaşında kendini koruyamayan kızımı kimsem yok diye okuya üfleye kreşe yolladım mecburiyetten. Allah yardımcınız olsun, kimsesizliği iyi bilirim... Kaç yaşında acaba, idare edebiilecek yaştaysavGüvenebileceğiniz bi komşu varsa evdeyken gözetlese ara ara... Bakıcı da mantıklı değil bu süreçte...
Evet ya test sonucu cikmistir artik. Ne cikti acaba? Umarim negatiftir. Tabi negatifte olsa dikkatli olmak lazim. Kendimizi dinlemek lazim cunku negatif kismi bazen hatali olabiliyor.Öyle daha aç sanırım bulaştırıcılğk, şükür bulaşmamış size, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Tansiyonunda düşüyor olabilir mi canımÇok geçmiş olsun inşallah negatif çıkarsın bende de elim ayağım kesiliyor hissi var 2 gündür başka hiç bir şeyim kalmadı decavit kullanamıyorum vitaminsiz kaldım sanırım biraz
Ben 1 numaradan sadece 1 veya 2 paket kullanıp direkt 2 numaraya gectik diye hatırlıyorum. Ayrıca dediginiz gibi pişik vs olabilir. Ben sadece birkaç parca kıyafet aldım. Hicbir şey almadım daha. Uyku tulumu, yenidoğan takımı, baby nest, anakucagi kılıfı ve örtüsü fln araştırıyorum.Ilk paketleri neden bu kadar büyük alıyorsunuz ki
Ben prima aldim 46 liydi ya da 48. Bilemeyiz belki pisik yapacak belki memnun kalmayacagiz. Verdiginiz rakamlar ilk paket için bana cok geliyor.
Haklısınız elon musk 4 tane test yaptırmış. 2 pozitif 2 negatif cikmis. Ve covid pozitifmiş.Evet ya test sonucu cikmistir artik. Ne cikti acaba? Umarim negatiftir. Tabi negatifte olsa dikkatli olmak lazim. Kendimizi dinlemek lazim cunku negatif kismi bazen hatali olabiliyor.
Rapor alamaz mısınız ara ara, saçma olan o kadar çok şey varki... Bizim de dedemiz 75 yaşında 20 gün baktırdım ona mart ayında kreşleri karantinada kapattıklarında, memur olduğumuz halde idari izin alamadık biz de o zamanlarAllah hepimizin yardımcısı olsun, sagolun...Babaannemiz var yaşli ama kadın 3 hafta full bakamaz. Ben karnım burnumda ise gidip çocuğa babaanne bakması fln saçma. Okulları kapatıyorlarsa eşlerden biri idari izinli sayılmalı.
Ben baby nest, uyku tulumu anakucagi kilifi almayi dusunmuyorum. Ben aldim cogu seyi.Ben 1 numaradan sadece 1 veya 2 paket kullanıp direkt 2 numaraya gectik diye hatırlıyorum. Ayrıca dediginiz gibi pişik vs olabilir. Ben sadece birkaç parca kıyafet aldım. Hicbir şey almadım daha. Uyku tulumu, yenidoğan takımı, baby nest, anakucagi kılıfı ve örtüsü fln araştırıyorum.
Benim bu 2 çocuğum olacak inşallah, 7 yıl önce bunlar yoktu yani uyku tulumu fln kullanmamıştık ilk zamanlar sonra büyüyünce kullanmıştım ben. Baby nest diye birşey de yoktu. O kılıflar da yoktu ya da muslin örtüler hep sonradan çıktı ya da ben bilmiyordum. Diğer eşyalar bizde hep var, bunlar eksik. Çok ihtiyaç olur mu bilmem.Ben baby nest, uyku tulumu anakucagi kilifi almayi dusunmuyorum. Ben aldim cogu seyi.
Ay allah. Gecmis olsun 3 kez mi tehlike atlatiyorsunuz. Belki psikoljiktir ama 3 kez bu yoldan gecmis birisiniz az cok tahmininiz vardir. Yarin ya da sonraki gun tekrarlatin olmadi devam ederseTestim negatif çıktı kızlar diğer negatif çıkışlarında sevinmiştim bu 3. Testim zira, ancak bunda sevinemedim gögsüm ağrıyor biraz konuşalım nefesim daralıyor böyle olunca acaba yalancı negatif mi diyorum, yarın tekrar mı gitsem diye düşünüyorum ( S sevnurum1sadekahve sorduğunuz için sağolun kızlar)
Doktorum da covid pozitifmiş. Yarın bi konusucam bakalim. Madem vakalar hızla artıyor artık hamilelere izin verilmeli aslında. Hiç kolaylık gösterilmiyorRapor alamaz mısınız ara ara, saçma olan o kadar çok şey varki... Bizim de dedemiz 75 yaşında 20 gün baktırdım ona mart ayında kreşleri karantinada kapattıklarında, memur olduğumuz halde idari izin alamadık biz de o zamanlarçok etkilendi bu durumdan...
Baby nest bana sacma geliyor ben kucuk yastık yaptim. Ana kucagi kilifi neden olsun ki zaten silinebilir yuzey. 1 muslin aldim ortmeye. Kucucuk cocuga kalin tulum giydirmem yun yorgan yapti annem. Bence yeterli olur benim icin. Bazıları bana göre cok abartiyor.Benim bu 2 çocuğum olacak inşallah, 7 yıl önce bunlar yoktu yani uyku tulumu fln kullanmamıştık ilk zamanlar sonra büyüyünce kullanmıştım ben. Baby nest diye birşey de yoktu. O kılıflar da yoktu ya da muslin örtüler hep sonradan çıktı ya da ben bilmiyordum. Diğer eşyalar bizde hep var, bunlar eksik. Çok ihtiyaç olur mu bilmem.
Cok geçmiş olsunTestim negatif çıktı kızlar diğer negatif çıkışlarında sevinmiştim bu 3. Testim zira, ancak bunda sevinemedim gögsüm ağrıyor biraz konuşalım nefesim daralıyor böyle olunca acaba yalancı negatif mi diyorum, yarın tekrar mı gitsem diye düşünüyorum ( S sevnurum1sadekahve sorduğunuz için sağolun kızlar)
Bunları ben de almıcam reflü yatağı, düz baş yastığı da var almayacaklarım arasında. Kapıya gelen kargocuların da pozitif olma olasılığı arttığı için ben de siparişleri verdim şu bi kaç günde...Ben baby nest, uyku tulumu anakucagi kilifi almayi dusunmuyorum. Ben aldim cogu seyi.
Ya umarım öyle değildir Rabbim yardımcın olsun. Doktoruna aspirin kullanımı sorsan... Kullanabilir miyim diye... Kan sulandırıcı özelliği nedeniyle nefes darlığına iyi geliyor diyordu geçen haberlerde...Testim negatif çıktı kızlar diğer negatif çıkışlarında sevinmiştim bu 3. Testim zira, ancak bunda sevinemedim gögsüm ağrıyor biraz konuşalım nefesim daralıyor böyle olunca acaba yalancı negatif mi diyorum, yarın tekrar mı gitsem diye düşünüyorum ( S sevnurum1sadekahve sorduğunuz için sağolun kızlar)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?