İlkinde de bunda da var artı diş eti kanaması.. Kan hacmi arttığından kılcar damarlar çatlıyor demişti ilkinde drum... Vampiralla gibi devam, doğumdan sonra düzelmişti bu da düzelir diye hiç sormadım dra. Diş etlerini güçlendirmek için tuzlu suyla gargara yapıyorum sadeceHerkese hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar...umarım herkes iyidir.. hemoroid için ilaç verilenlerleri okudum.. bende de o sorun var.. dr a kan ilaci yapiyormus dedim o da gebelik hemoroid sebebi dedi.. kullanabilecegim bir ilac yokmuş öyle söyledi ama bende baya korkuyorum wc ye gitmeye ıkınmaya... ne yapacağız hic bilmiyorum arkadaşın dediği gibi doğumda da ıkınırken sıkıntı olmasın bu hemoroid..birde bende burun kuruluğu ve kanama olmaya başladı.. 3. gebelik benim ama hic yaşamadığım şeyler yaşıyorum bunda ya..böyle olan varmı ne yapmak lazim
Cok cici gule.gule kullanin
Hadi ya çok zorlamış bu ufaklık seni:) hoş benimde ilkinin oluş aşaması zordu hamileliğim prenses gibiydi, ikinci süpriz hemen oldu ama hamileliğim daha zorlu geçiyor gene buna şükür, bende magnimore ile ostecare arasında kaldım ama magnimore alacağım büyük ihtimalle, zaten multivitamin ve solgarın d viti kullanıyorum kanı demiri serum olarak magnimore yeterli gelecek gibiEvet kalsiyum da var öncesinde magnavit kullanıyordum. O hiç bi işe yaramadı. Soda da içiom gün aşırı muz yiyorum. Bana mısın demiyor. 12den beri git gide arttı ağrı. D vit alıyorum, imom vitamin kan hapı bi de bu osteocare. Benim kramplarım da var artık. Uykudan kasılmayla uyanıyorum. Çok zorladı bu ikinci gebelik beni. 3. Düşünmüyorum
Amin inşallahHadi ya çok zorlamış bu ufaklık seni:) hoş benimde ilkinin oluş aşaması zordu hamileliğim prenses gibiydi, ikinci süpriz hemen oldu ama hamileliğim daha zorlu geçiyor gene buna şükür, bende magnimore ile ostecare arasında kaldım ama magnimore alacağım büyük ihtimalle, zaten multivitamin ve solgarın d viti kullanıyorum kanı demiri serum olarak magnimore yeterli gelecek gibisağlıkla kavuşalım
Güzel günlerde kullanın inşallah. Sağlıkla huzurla..
Aynen tabi yapı etkili ama o masaj tek seferlik değil onu belirtmek istedim.Ben ilk gebeliğimde duzenli perine masajı yapmıştım ama epizyotomi uygulandı yine de. Benimle birlikte doğum yapan ve ilk doğumu olan biri hiç kesi ve yırtılması olmadan dikişsiz çıktı doğumdan. Biraz yapıyla ilgili diye düşünüyorum.
Ben kullandım kaşıntı yanma olmadı ama akıntı oldu. Sizin dediğiniz kadar yoğun değildi ama.Bugun doktora gittim kontrolde herşey normal dedi doktor mantar ve enfeksiyon şikayeti ile doktor fitil yazdı.. GYNO-LOMEXIN 600 mg bu ilacı kullanan var mı kızlar.. Kullandığımdan beri gece uyuyamadım.. Kaşıntı,yanmayla birlikte sıvı geliyor sürekli peçete koyuyorum peçete sırılsıklam oluyor.. Biran suyum geliyor sanıyorum bir tuhaf oldum ya
Ben doula eğitimi aldım orada öğrendim. Kendiniz veya eşinizin yapması lazım. Düzenli yaparsanız esneklik artar ve kesi ihtimali azalırEyvah eyvah kendime nasıl yapacağımiçim bir hoş olur benim. hep videolarda doktor perine masajı uyguladık doğum esnasında dediği için ben anlık yapılıyor sanıyordum. Videoları izleyip bi deneyim bakalım
Güzel günlerde kullanın inşallah
İçinde iki tane olan mı bende dün gittm banada verdi daha öncede kullanmıştm ama o zaman akıntı bendede cok olmuştu bu seferde deli gibi kaşıntım var ilacı kullanana yoktuBugun doktora gittim kontrolde herşey normal dedi doktor mantar ve enfeksiyon şikayeti ile doktor fitil yazdı.. GYNO-LOMEXIN 600 mg bu ilacı kullanan var mı kızlar.. Kullandığımdan beri gece uyuyamadım.. Kaşıntı,yanmayla birlikte sıvı geliyor sürekli peçete koyuyorum peçete sırılsıklam oluyor.. Biran suyum geliyor sanıyorum bir tuhaf oldum ya
Evet bana da dün verdi gece kullandım uyku uyuyamadım sabaha kadar çok yanma oldu kaşıntı oldu sıvı şeklinde akıntı oldu.. Şimdi daha iyiym amaİçinde iki tane olan mı bende dün gittm banada verdi daha öncede kullanmıştm ama o zaman akıntı bendede cok olmuştu bu seferde deli gibi kaşıntım var ilacı kullanana yoktu
Akıntı mantarı atmak içindir benim mantar cok yoğun olduğu için doktor odasında batikonla vs temizliyo ikidir ama benim sık sık tekrarlıyoEvet bana da dün verdi gece kullandım uyku uyuyamadım sabaha kadar çok yanma oldu kaşıntı oldu sıvı şeklinde akıntı oldu.. Şimdi daha iyiym ama
Be almadım almayı düşünmüyorum da.göğüs pompasını çalışıyosanız lazım olur ben calışmıyorum o yüzden almadım ihtiyaç olursa o zaman alırım. Reflü yatağınıda kendi yatağının altına battaniyeyle o formu veririm diye düşünüyorumKızlar reflü yatağı ve göğüs pompası almayan var mı aranızda veya almayı düşünmeyen?
Covid arttkça artıyor artık tüm eksiklerimi bitirmrye karar verdim. Netten alıyorum ve alacağım zaten
Beşiğimiz hala gelmedi, beşik korumalığı,cibinliği,benim hastane de şık geceliğim vb eksiklerim kaldı.
Sizin alacak neyiniz kaldı?
Ben daha sadece hastane çıkışı aldım.Kızlar reflü yatağı ve göğüs pompası almayan var mı aranızda veya almayı düşünmeyen?
Covid arttkça artıyor artık tüm eksiklerimi bitirmrye karar verdim. Netten alıyorum ve alacağım zaten
Beşiğimiz hala gelmedi, beşik korumalığı,cibinliği,benim hastane de şık geceliğim vb eksiklerim kaldı.
Sizin alacak neyiniz kaldı?
Kızlar reflü yatağı ve göğüs pompası almayan var mı aranızda veya almayı düşünmeyen?
Sizin alacak neyiniz
İlk hamileligimde bel ve kasık ağrım çok oluyodu canım hep doktora gidiyodum bu yüzden. Ama adet ağrısı gibiyse istersen bi doktoruna yaz normal de olabilir doğumla ilgili de olabilir son zamanlar büyüme ağrısı çok olur. Doğumla ilgili olucağını sanmıyorum ama bi doktoruna yaz.Kızlar adet sancım oldu hafif bel ve karın ağrısı yaşoyorım şuan
Yaşayan varmı
Uzun süredir olmamıştı yani ilk dönemler hariç
Ben de baktım bunlara 3 lü set alıcam sanırımKizlar banyo seti icin iki secenek var e bebekte fiyatta uygun gibi, yenidogan yikama sandalyesi ise yarar mi? Gereksiz mi? Katlanir setlerden alicaktim o da kucuk geldi gozume
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?