2021 Şubat Anneleri

O korku bende aylardır var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Doktora sık gitmiyorum 13te gittim 24 te gittim. Bi daha 32de çalışabilir raporu almaya gittiğimde gidicem. Allaha emanet...

O korku bende aylardır var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Doktora sık gitmiyorum 13te gittim 24 te gittim. Bi daha 32de çalışabilir raporu almaya gittiğimde gidicem. Allaha emanet...
Amin Allah korusun ya doktor benim kan değerlerime bakmadı? Günde bir hap alıyorum acaba normal mi?

Amin Allah korusun ya doktor benim kan değerlerime bakmadı? Günde bir hap alıyorum acaba normal mi?
Düzenli kullanıyorsan normaldir ben ara ara aldığım dönem baktırmıştım önemsemeyecek derecede düşüktü. Hiç kötü dememişti.

Yasaklar da başlıyor. Bu gidişle ben de her şeyi internetten alacağım gibi. Ya bi de benim Bebiş çok kuduruk ya :) gece hiç durmuyor sağımdan soluma dönerken bir hareketleniyor ki uykuya dalamıyorum tekrar. Erken gelir bu gidişle

Teşekkür ederim ama o kadar saldım ki artık hiç bir şey kullanasıM yiyesim içesim yok. Nasıl bir boşvermişlik içindeyim. 3.çocuk olduğu için mi böyle oldum bilmiyorum. Diğerlerinde günlük yemem gereken şeylere öyle dikkat ediyordum ki. Rabbim hepimize sağlık versin inşallah.

osteocare kullanıyorum... ben bu magnezyum takviyelerinden hiç şifa bulmadım. bunu aldığımda da yatakta dönemiyorum ağrıdan. ama önceki kadar şiddetli de değil ağrılarım.
Benim çok şükür kramp yok ama doktor artğk kullansan iyi olur dedi, seninkinin içinde kalsiyumda var sanki

Eyvah eyvah kendime nasıl yapacağım içim bir hoş olur benim. hep videolarda doktor perine masajı uyguladık doğum esnasında dediği için ben anlık yapılıyor sanıyordum. Videoları izleyip bi deneyim bakalım

Covid var ya nasil olcak devlette dogum. Bir yandan bende devlette dusnuyorum ara ara ama cok korkuyorum. Dogumhame varmis sanirim herkes ayni yerde falan oyle mi
Ben Ankara’dayım. Şehir hastanesi kadın doğum kısmında önlemler anlatıldığı gibi ise üst düzeyde. Muayene için gittiğimde de çok dikkat ediliyor önlemlere. Doğum sonrası Refakatçi bile almıyorlarmış. Sancı odasında başka gebelerle bekletmek yerine tek kişilik bölümlerde sancını çekip doğuma aldıklarını söylüyorlar. Bi kaç arkadaşım tecrübe etti. duyum alanlardan duyduklarım da bu şekilde:)

Kizlar 25+5 şeker testi bekliyorum... Doktorum koronanin çok tehlikeli olmaya başladığını söyledi artık bir ayı da geçir gelm sık dedi. Kizlar tırstım ya bebeğim 1 kg olmuş nasıl sizce
Maşallah canım iyi kilosu artık alımları hızlanır Çarşamba 1071 dedi kilosuna, korona bizim zamana az hafiflese keşke

Hic bilemiyorum ya . Rafakatci almamalari cabasi tek kişilik odalar alip almalari gerekir. Neler duyuyoruz. Bana uzak biraz şehir hastanesi. 1 kez gittim cocuga bir saniye bakti cinsiyeti ne diye ben sordum. O 1 saniyede nasil gordu bilmiyorum ama ben 2. Doktor cinsiyti soylesin diye gitmiştim zaten. Hic ilgi alaka yapmayacaklar gbi geliyor bana yoksa bende o kadar para vermem

Özele para verirsem sırf epizyotomi uygulanırken en doğru kararı verecek olmalarından dolayı olur. Onun dışında 3.çocuğum ve en az 5bin TL yi bir doğum için harcamayı hiç düşünmedim. Yani giderlerime dikkat etmeliyim. Henüz bu daha başlangıç. Onların geleceğine yatırım yapmak bana doğru geliyor. İnsanları devlet hastanesinden korkutan kötü tecrübeler. Kötü muameleler. Haklılar da aslında. İnsan o stresli anında en iyi muameleyi görmek istiyor.
Refakatçi olmadan nasıl olur onu ben de bilemiyorum. Sonuçta dikişlerle bebeği alıp koymak bile çok zor. Kafam çok karışık.

Benim çok şükür kramp yok ama doktor artğk kullansan iyi olur dedi, seninkinin içinde kalsiyumda var sanki
Evet kalsiyum da var öncesinde magnavit kullanıyordum. O hiç bi işe yaramadı. Soda da içiom gün aşırı muz yiyorum. Bana mısın demiyor. 12den beri git gide arttı ağrı. D vit alıyorum, imom vitamin kan hapı bi de bu osteocare. Benim kramplarım da var artık. Uykudan kasılmayla uyanıyorum. Çok zorladı bu ikinci gebelik beni. 3. Düşünmüyorum

Herkese hayırlı günler hayırlı cumalar kızlar...umarım herkes iyidir.. hemoroid için ilaç verilenlerleri okudum.. bende de o sorun var.. dr a kan ilaci yapiyormus dedim o da gebelik hemoroid sebebi dedi.. kullanabilecegim bir ilac yokmuş öyle söyledi ama bende baya korkuyorum wc ye gitmeye ıkınmaya... ne yapacağız hic bilmiyorum arkadaşın dediği gibi doğumda da ıkınırken sıkıntı olmasın bu hemoroid..birde bende burun kuruluğu ve kanama olmaya başladı.. 3. gebelik benim ama hic yaşamadığım şeyler yaşıyorum bunda ya..böyle olan varmı ne yapmak lazim

Allah'ın izniyle inşallah bişey olmaz canım hareketlerini hissediyoruz zaten ters bi durum olursa doktoruna yaz gerek görürse gidersin bundan sonra bende 32 de çalışabilir almaya gidicem ondan sonra herhalde o ne derse o zaman giderim. Hastanede de önlem alınır bazı hastaneler ameliyata girmeden test bile yapıyomuş ameliyat ekibine. Doğumdan sonra da odaya kim refakat edecekse sadece onu alcaksın o da odadan çıkmıcak , ben temizlikçi de zırt pırt gelmesin dicem o şekilde hastane sureci biter. Evde de annemle eşim olur kimseyi almam diyorum bakalım

Bnm ilk çocuk belki bu ekonimyle tek bile olabilir ama bana sorsan bende tabiki doğum yerine kenarda kalmasini tercih ederdim para paradir. Ama tam yazdgin sebeplerden bilemiyorum

Trendyol güzel iadesi kolay... Hiç sorun çıkmıoo beğenmediğimi gönderiyorum eşimle iadeye. Marketi bile ordan yapıyorum artık... İlk siparişte indirim var 25 TL markette 5de müşteri memnuniyeti 80tlilik alışverişim 50ye geldi ve ürünler cidden iyiydi marketten gelen. Benimki de öyle kız hep uyuyordu. Bu çok hareketli... Ben göbeğimi aşağıda görüyorum başı aşağıda diye midir nedir. Sanki çıktı çıkacak gibi gelio

Bi arkadaş doğumda kesi olayını sormuş.. Benim ilk doğum hem çok zor hemde çok uzun sürmüştü.. kordon dolanmis ve anlamamislardi...artık sezeryana alin diye ağlıyordum suni sancı öldürmüştü beni.. sezeryan a da alamıyorlardı bebek hazineden çıktığı için.. derken artık kaç cm ile masaya çıktım.bilmiyorum ama kesi olmuştu.. 2.gebelikte çok aktif ve hareketli idim.. ogün doğum yakın diye dip köşe temizlemiştim.. temizlik yaparken de aşağı aşağı baskı gelip gidiyordu meğer sancı imiş bilemedim.. her işimi bitirince bi ebelere gozukeyim diye hast.ye gittim 8 cm açıklık olmuş bu saate kadar ne bekledin dediler ve hemen doğuma aldılar yarim saat içinde bebisi aldık kucagimiza.. kesi falan da gerek duymadılar.. hemde ikisi de devlette olmuştu.. yanı o anda gelişen bi ihtiyaç galiba kesi..siz olmasın diye para odesenizde ihtiyaç okursa gene kesi olur diye düşünüyorum... ay ne çok yazmışım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…