O korku bende aylardır var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Doktora sık gitmiyorum 13te gittim 24 te gittim. Bi daha 32de çalışabilir raporu almaya gittiğimde gidicem. Allaha emanet...H heyecanli_anneee tamam gidelim gitmesine de nasıl doğum yapicaz beni aldı korkusezeryanla olacak birde inşallah şu üç ay içinde vakalar toparlanır
@Ozlem_426 canım doktor söylüyor bana normal dedi bu gitmemizde detayli konuşmadı herşeyi çabuk çabuk yaptı ...gelme telden ulaş dedi
Amin Allah korusunO korku bende aylardır var. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Doktora sık gitmiyorum 13te gittim 24 te gittim. Bi daha 32de çalışabilir raporu almaya gittiğimde gidicem. Allaha emanet...
Düzenli kullanıyorsan normaldir ben ara ara aldığım dönem baktırmıştım önemsemeyecek derecede düşüktü. Hiç kötü dememişti.Amin Allah korusunya doktor benim kan değerlerime bakmadı? Günde bir hap alıyorum acaba normal mi?
Yasaklar da başlıyor. Bu gidişle ben de her şeyi internetten alacağım gibi. Ya bi de benim Bebiş çok kuduruk ya :) gece hiç durmuyor sağımdan soluma dönerken bir hareketleniyor ki uykuya dalamıyorum tekrar. Erken gelir bu gidişleBen bu haftasonu kıyafet, bezden pedime gögüspedime kadar hepsini sipariş ettim. Biz de anneyanımızı evde yer yok diye satmıştık. Cihocco next2me ydi. Şimdi aynısı bana göre fahiş fiyatlarda. Hoş ben rahat sallanabilir bir şey istiyorum bu defa... Kızım kucakta sallamama hayatta izin vermez
Teşekkür ederim ama o kadar saldım ki artık hiç bir şey kullanasıM yiyesim içesim yok. Nasıl bir boşvermişlik içindeyim. 3.çocuk olduğu için mi böyle oldum bilmiyorum. Diğerlerinde günlük yemem gereken şeylere öyle dikkat ediyordum ki. Rabbim hepimize sağlık versin inşallah.Cok gecmis olsun ben çok çektim ondan ilk doğumdan sonra elimde simit minderle gezdim birkaç ay. Ben de korktuğum için kullanmıyorum demir ilacını kan değerim 13'tu 11.7'ye kadar geriledi. Vinalac kullanıyorum onun içinde demir hapı kadar olmasa da demir takviyesi ve probiyotik var probiyotik sayesinde kabiz yapmıyor. Kan değerimi yükseltmese de düşmesine engel olur belki diye umuyorum. Siz de düşünebilirsiniz belki.
Çok zormuş gerçekten yaşayan bilir. Geceleri bile uyutmuyor ağrısı ağlıyorum sinirim bozuluyor.Bana KORTOS diye bir krem verdi ya napicami şaşırdım artik toz şeklinde bı ishal ilacı verdi de o da çok değişik içtim bı bardak o da zorla
Bak buna hayır demem işte. Temin ettiğiniz bir marka-site var mı peki?Cnm doğal karadut özü denedinmi çok güzel kan yapiyor sulandirip.meyvesuyu olarakta tuketebilirsin
Canım çıktı mı sonucunParol hariç ilaç alma dedi doktor meyve yiyorum bol bol
Benim çok şükür kramp yok ama doktor artğk kullansan iyi olur dedi, seninkinin içinde kalsiyumda var sankiosteocare kullanıyorum... ben bu magnezyum takviyelerinden hiç şifa bulmadım. bunu aldığımda da yatakta dönemiyorum ağrıdan. ama önceki kadar şiddetli de değil ağrılarım.
Eyvah eyvah kendime nasıl yapacağımKesi istemiyorsanız 37.haftadan itibaren perine masajını kendiniz yapacaksınız.o masaj tek seferlik doğum anında yapılan bir masaj değil. Bir süreç gerektiriyor. Belirli aralıklarla ve belirli sürelerde yapılıyor
Ben Ankara’dayım. Şehir hastanesi kadın doğum kısmında önlemler anlatıldığı gibi ise üst düzeyde. Muayene için gittiğimde de çok dikkat ediliyor önlemlere. Doğum sonrası Refakatçi bile almıyorlarmış. Sancı odasında başka gebelerle bekletmek yerine tek kişilik bölümlerde sancını çekip doğuma aldıklarını söylüyorlar. Bi kaç arkadaşım tecrübe etti. duyum alanlardan duyduklarım da bu şekilde:)Covid var ya nasil olcak devlette dogum. Bir yandan bende devlette dusnuyorum ara ara ama cok korkuyorum. Dogumhame varmis sanirim herkes ayni yerde falan oyle mi
Maşallah canım iyi kilosu artık alımları hızlanır Çarşamba 1071 dedi kilosuna, korona bizim zamana az hafiflese keşkeKizlar 25+5 şeker testi bekliyorum... Doktorum koronanin çok tehlikeli olmaya başladığını söyledi artık bir ayı da geçir gelm sık dedi. Kizlar tırstım yabebeğim 1 kg olmuş nasıl sizce
Hic bilemiyorum ya . Rafakatci almamalari cabasi tek kişilik odalar alip almalari gerekir. Neler duyuyoruz. Bana uzak biraz şehir hastanesi. 1 kez gittim cocuga bir saniye bakti cinsiyeti ne diye ben sordum. O 1 saniyede nasil gordu bilmiyorum ama ben 2. Doktor cinsiyti soylesin diye gitmiştim zaten. Hic ilgi alaka yapmayacaklar gbi geliyor bana yoksa bende o kadar para vermemBen Ankara’dayım. Şehir hastanesi kadın doğum kısmında önlemler anlatıldığı gibi ise üst düzeyde. Muayene için gittiğimde de çok dikkat ediliyor önlemlere. Doğum sonrası Refakatçi bile almıyorlarmış. Sancı odasında başka gebelerle bekletmek yerine tek kişilik bölümlerde sancını çekip doğuma aldıklarını söylüyorlar. Bi kaç arkadaşım tecrübe etti. duyum alanlardan duyduklarım da bu şekilde:)
Özele para verirsem sırf epizyotomi uygulanırken en doğru kararı verecek olmalarından dolayı olur. Onun dışında 3.çocuğum ve en az 5bin TL yi bir doğum için harcamayı hiç düşünmedim. Yani giderlerime dikkat etmeliyim. Henüz bu daha başlangıç. Onların geleceğine yatırım yapmak bana doğru geliyor. İnsanları devlet hastanesinden korkutan kötü tecrübeler. Kötü muameleler. Haklılar da aslında. İnsan o stresli anında en iyi muameleyi görmek istiyor.Hic bilemiyorum ya . Rafakatci almamalari cabasi tek kişilik odalar alip almalari gerekir. Neler duyuyoruz. Bana uzak biraz şehir hastanesi. 1 kez gittim cocuga bir saniye bakti cinsiyeti ne diye ben sordum. O 1 saniyede nasil gordu bilmiyorum ama ben 2. Doktor cinsiyti soylesin diye gitmiştim zaten. Hic ilgi alaka yapmayacaklar gbi geliyor bana yoksa bende o kadar para vermem
Evet kalsiyum da var öncesinde magnavit kullanıyordum. O hiç bi işe yaramadı. Soda da içiom gün aşırı muz yiyorum. Bana mısın demiyor. 12den beri git gide arttı ağrı. D vit alıyorum, imom vitamin kan hapı bi de bu osteocare. Benim kramplarım da var artık. Uykudan kasılmayla uyanıyorum. Çok zorladı bu ikinci gebelik beni. 3. DüşünmüyorumBenim çok şükür kramp yok ama doktor artğk kullansan iyi olur dedi, seninkinin içinde kalsiyumda var sanki
Allah'ın izniyle inşallah bişey olmaz canım hareketlerini hissediyoruz zaten ters bi durum olursa doktoruna yaz gerek görürse gidersin bundan sonra bende 32 de çalışabilir almaya gidicem ondan sonra herhalde o ne derse o zaman giderim. Hastanede de önlem alınır bazı hastaneler ameliyata girmeden test bile yapıyomuş ameliyat ekibine. Doğumdan sonra da odaya kim refakat edecekse sadece onu alcaksın o da odadan çıkmıcak , ben temizlikçi de zırt pırt gelmesin dicem o şekilde hastane sureci biter. Evde de annemle eşim olur kimseyi almam diyorum bakalımH heyecanli_anneee tamam gidelim gitmesine de nasıl doğum yapicaz beni aldı korkusezeryanla olacak birde inşallah şu üç ay içinde vakalar toparlanır
@Ozlem_426 canım doktor söylüyor bana normal dedi bu gitmemizde detayli konuşmadı herşeyi çabuk çabuk yaptı ...gelme telden ulaş dedi
Bnm ilk çocuk belki bu ekonimyle tek bile olabilir ama bana sorsan bende tabiki doğum yerine kenarda kalmasini tercih ederdim para paradir. Ama tam yazdgin sebeplerden bilemiyorumÖzele para verirsem sırf epizyotomi uygulanırken en doğru kararı verecek olmalarından dolayı olur. Onun dışında 3.çocuğum ve en az 5bin TL yi bir doğum için harcamayı hiç düşünmedim. Yani giderlerime dikkat etmeliyim. Henüz bu daha başlangıç. Onların geleceğine yatırım yapmak bana doğru geliyor. İnsanları devlet hastanesinden korkutan kötü tecrübeler. Kötü muameleler. Haklılar da aslında. İnsan o stresli anında en iyi muameleyi görmek istiyor.
Refakatçi olmadan nasıl olur onu ben de bilemiyorum. Sonuçta dikişlerle bebeği alıp koymak bile çok zor. Kafam çok karışık.
Trendyol güzel iadesi kolay... Hiç sorun çıkmıoo beğenmediğimi gönderiyorum eşimle iadeye. Marketi bile ordan yapıyorum artık... İlk siparişte indirim var 25 TL markette 5de müşteri memnuniyeti 80tlilik alışverişim 50ye geldi ve ürünler cidden iyiydi marketten gelen. Benimki de öyle kız hep uyuyordu. Bu çok hareketli...Yasaklar da başlıyor. Bu gidişle ben de her şeyi internetten alacağım gibi. Ya bi de benim Bebiş çok kuduruk ya :) gece hiç durmuyor sağımdan soluma dönerken bir hareketleniyor ki uykuya dalamıyorum tekrar. Erken gelir bu gidişle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?