- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Negatif canım gribi ağır geçiriyorum biraz 12 gün oldu geçmediCanım çıktı mı sonucun
Canim adet ağrısı gibi ağrı varsa enfeksiyona benzemiyorsa doktoruna yaz mutlaka ben 2 gündür hastanede yatıyordum dün eve çıktık erken doğum riskim var hatta doğdu doğacak bekliyoruz ilk adet ağrısı kasılma sikayetiyle gittimKızlar adet sancım oldu hafif bel ve karın ağrısı yaşoyorım şuan
Yaşayan varmı
Uzun süredir olmamıştı yani ilk dönemler hariç
Benimde ilk hamileligimde ağrı şikayetiyle gittiğimde her doktor adet ağrısı gibi mi diye soruyordu açıkçası arkadaşı da korkutmak istemedim ama önemli bişey doktoruna yazması gerekir. Ciğer geliştirici iğne yaptılar mı? Inşallah biraz daha bekler bebişin canım olabildiğince hep yat yemeği bile yatarak ye. Bende ilk hamilelikte kasılma için ilaç kullanıyordum.Canim adet ağrısı gibi ağrı varsa enfeksiyona benzemiyorsa doktoruna yaz mutlaka ben 2 gündür hastanede yatıyordum dün eve çıktık erken doğum riskim var hatta doğdu doğacak bekliyoruz ilk adet ağrısı kasılma sikayetiyle gittim
Ben 2 tanr hastane cikisi, kuvet, park yatak ve yatak ici aldim.. daha sanki zilyon tane eksik var gibi ama nasil tamamlayacagimi da bilemiyorumKızlar reflü yatağı ve göğüs pompası almayan var mı aranızda veya almayı düşünmeyen?
Covid arttkça artıyor artık tüm eksiklerimi bitirmrye karar verdim. Netten alıyorum ve alacağım zaten
Beşiğimiz hala gelmedi, beşik korumalığı,cibinliği,benim hastane de şık geceliğim vb eksiklerim kaldı.
Sizin alacak neyiniz kaldı?
Evet canım acikcasi bende doktora giderken ciddi birsey düşünmemiştim yazatken biraz cekindim korkutmak olmasin diye ama meğer doğum sancilarim başlamış eğer gelmeseydin bu gece doğardi dedi doktorBenimde ilk hamileligimde ağrı şikayetiyle gittiğimde her doktor adet ağrısı gibi mi diye soruyordu açıkçası arkadaşı da korkutmak istemedim ama önemli bişey doktoruna yazması gerekir. Ciğer geliştirici iğne yaptılar mı? Inşallah biraz daha bekler bebişin canım olabildiğince hep yat yemeği bile yatarak ye. Bende ilk hamilelikte kasılma için ilaç kullanıyordum.
İnşallah biraz daha dayanır canım sen hep yat dinlenmene bak çok fazla da endişe etme bebeğin de strese girmesin iyiki doktora gitmişsin. İlâç başladılar mı ?Evet canım acikcasi bende doktora giderken ciddi birsey düşünmemiştim yazatken biraz cekindim korkutmak olmasin diye ama meğer doğum sancilarim başlamış eğer gelmeseydin bu gece doğardi dedi doktor
2 adet ciğer geliştirici vuruldum şimdi yatıyorum sadece tuvalete kalkmak var ayakta durmak yasak
Yatıyorum canım evet hastanede de birsürü ilaç iğne serum kullandımİnşallah biraz daha dayanır canım sen hep yat dinlenmene bak çok fazla da endişe etme bebeğin de strese girmesin iyiki doktora gitmişsin. İlâç başladılar mı ?
Inşallah canım hepimiz dua edelim sanaYatıyorum canım evet hastanede de birsürü ilaç iğne serum kullandım
Şimdi de verdi 3 tane ilaç evde onları kullanıyorum sancıları takip ediyorum düzenli olursa gidicem hastaneye tekrar
Inşallah biraz daha durur yaramaz oğlum
Geçmiş olsun canım umarım tam zamanında doğar bebisinYatıyorum canım evet hastanede de birsürü ilaç iğne serum kullandım
Şimdi de verdi 3 tane ilaç evde onları kullanıyorum sancıları takip ediyorum düzenli olursa gidicem hastaneye tekrar
Inşallah canım SağolGeçmiş olsun canım umarım tam zamanında doğar bebisin
Inşallah canım Allah razı olsunInşallah canım hepimiz dua edelim sana
Rabbim vaktini hayırlı kılsın, hayırlı vakitte sağlıcakla gelsin kuzunYatıyorum canım evet hastanede de birsürü ilaç iğne serum kullandım
Geçmiş olsun canım. Açılman mı varmış?Evet canım acikcasi bende doktora giderken ciddi birsey düşünmemiştim yazatken biraz cekindim korkutmak olmasin diye ama meğer doğum sancilarim başlamış eğer gelmeseydin bu gece doğardi dedi doktor
2 adet ciğer geliştirici vuruldum şimdi yatıyorum sadece tuvalete kalkmak var ayakta durmak yasak
Geçmiş olsun canım birden mi olduCanim adet ağrısı gibi ağrı varsa enfeksiyona benzemiyorsa doktoruna yaz mutlaka ben 2 gündür hastanede yatıyordum dün eve çıktık erken doğum riskim var hatta doğdu doğacak bekliyoruz ilk adet ağrısı kasılma sikayetiyle gittim
Amin inşallah canım Rabbim hepimize hayırlı vakitte sağlıkla dogurmayi naisp etsinRabbim vaktini hayırlı kılsın, hayırlı vakitte sağlıcakla gelsin kuzun
Rahim boyunda kısalma ve doğum sancıları başlamış açılma yoktuGeçmiş olsun canım. Açılman mı varmış?
28+3 suan inşallah bekler canım sagolÇok geçmiş olsun kaçıncı haftadasın umarım vaktini bekler bebiş erken gelmez
Insallah vaktinde gelir, aman dikkat et, doktor ne dediyse onu yap canim, dua edicemYatıyorum canım evet hastanede de birsürü ilaç iğne serum kullandım
Ben neredeyse 16 . Haftadan beri ara ara kasılmalar yasiyordum 3 gün önce de adet ağrısı gibi ağrı oldu kasılma ile birlikte nst çekildi doktorum geldi doğum sancilarim başlamış rahim uzunluğu o an iyiydi ama sabaha karşı gene sancilandim hastanede bu sefer 4 mm kisaldi bebek doğum pozisyonun da suan hiç kalkmiyorumGeçmiş olsun canım birden mi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?