2021 Şubat Anneleri

Bu da güzelmiş ama benim de var battaniyem. 4 tane ince 2 tane kalın olarak olcak sen bu aldığına güzel diyosan bende alcam hoşuma gitti
Ben 10 TL indirimle 70e aldım sanırım. Bana gelen bu yakından

Eklentiler

• 1605813454476.webp
    52,4 KB · Görüntüleme: 113
  • IMG_20201119_221903.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 116
Kızlar şimdi body almak istiyorum ama uzun kollu alırsam üstüne bi daha uzun kollu zıbın giyemez tek uzun kollu da ince olur sıfır kollu almak daha mı mantıklı? Içinden sıfır kollu giyip zıbın yada tulum giyebilir zaten kombi de açık olur.

Genellikle kisa kollu zibin.0 kol dediklerinden cnm yarim kollar bady dar ise toplaniyor kollari.uzerinede uzun kollu bir body yeterli oluyor.disariya asiya falan giderken de uyku tulumlarini oneririm cok sicak tutuyor

Kesi istemiyorsanız 37.haftadan itibaren perine masajını kendiniz yapacaksınız.o masaj tek seferlik doğum anında yapılan bir masaj değil. Bir süreç gerektiriyor. Belirli aralıklarla ve belirli sürelerde yapılıyor

Ben hiç kısa kollu body almadım. Sorun yaşarsam kızdakilerden dediğin gibi giydircem. Benim kız yazın doğdu analı kızlı yangın ayşeleriz. Kısa kolla geziyorum hala, ayakta çorap yok. Kombi açık sanıyorum sabahtan beri, demin kapalı olduğunu fark ettim kapatayım derken o yüzden bu tecrübesizlikle kışın bebişi inşallah hasta etmem diyorum. Bodyleri de uzun sipariş ettim çok kalın şeyler değil diye...

Ben ilk gebeliğimde duzenli perine masajı yapmıştım ama epizyotomi uygulandı yine de. Benimle birlikte doğum yapan ve ilk doğumu olan biri hiç kesi ve yırtılması olmadan dikişsiz çıktı doğumdan. Biraz yapıyla ilgili diye düşünüyorum.

Kızlar merhabalar alt bacafima en ufak bir harekette sabahları kramp giriyor normal mi yaşayan var mi
Bende iki hafta once oyleydim. 2 kez ciglik cigliga uyandim. Hafta gitmedi kramp etkisi.
Benim bebis 8 subat gozukuyor ama 2 3 gun önce daha cok oynuyordu şimdi o kadar oynamiyor azaltti bu ara oynamayi. Dun doktora gittim ama tedirgin oluyorum. Ve cok gazim var sanki

Covid var ya nasil olcak devlette dogum. Bir yandan bende devlette dusnuyorum ara ara ama cok korkuyorum. Dogumhame varmis sanirim herkes ayni yerde falan oyle mi

Bugun doktora gittim kontrolde herşey normal dedi doktor mantar ve enfeksiyon şikayeti ile doktor fitil yazdı.. GYNO-LOMEXIN 600 mg bu ilacı kullanan var mı kızlar.. Kullandığımdan beri gece uyuyamadım.. Kaşıntı,yanmayla birlikte sıvı geliyor sürekli peçete koyuyorum peçete sırılsıklam oluyor.. Biran suyum geliyor sanıyorum bir tuhaf oldum ya

Kizlar 25+5 şeker testi bekliyorum... Doktorum koronanin çok tehlikeli olmaya başladığını söyledi artık bir ayı da geçir gelm sık dedi. Kizlar tırstım ya bebeğim 1 kg olmuş nasıl sizce

Ben kullandım 3 gün arayla iki fitil. Bende kaşıntı yanma falan olmadı. Ama akıntı yapar sanırım o mantarı falan atmak için.

Genellikle kisa kollu zibin.0 kol dediklerinden cnm yarim kollar bady dar ise toplaniyor kollari.uzerinede uzun kollu bir body yeterli oluyor.disariya asiya falan giderken de uyku tulumlarini oneririm cok sicak tutuyor
Sağol canım bende en iyisi 0 kollu 5 tane alırım abisinden de var çoğu şeyi zaten
Bende öyle ya geceleri terliyorum bile eşim diyor hasta olacaksin eğer üstünü giyersem terlemekten hasta olucam diyorum benimde oglumdan var ama kisa kollu çoğunlukta yaz bebegiydi yetiyodu şimdi hep üstüne bişey giydircez yetmez diye düşündüm en iyisi 5 li sıfır kollu body alıyım

Kizlar 25+5 şeker testi bekliyorum... Doktorum koronanin çok tehlikeli olmaya başladığını söyledi artık bir ayı da geçir gelm sık dedi. Kizlar tırstım ya bebeğim 1 kg olmuş nasıl sizce
Benim doktorum 5-6 haftada 1 gel dedi canım artık onda da çift maske siperlik takicam. Eğer sezaryan sa zaten nstde çok yapılmaz sende aralıklarla git. Maşallah kilosu da gayet iyi

Bebeğin kilosunun normal değerlerine nerden bakabılırız acaba ben 24+3 iken gittiğimde 940 gramdı ama nette 700 olmalı falan yazıyo

H heyecanli_anneee tamam gidelim gitmesine de nasıl doğum yapicaz beni aldı korku sezeryanla olacak birde inşallah şu üç ay içinde vakalar toparlanır
incikartanesi canım doktor söylüyor bana normal dedi bu gitmemizde detayli konuşmadı herşeyi çabuk çabuk yaptı ...gelme telden ulaş dedi

Bol su iç cnm tatlı ye takip et bı de gaz olunca benimki de çok oynamıyor fark ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…