- 13 Mart 2019
- 15.892
- 61.174
- 598
Inşallah canım hepimiz sağlıkla alalım ❤Ne yaptın gittin mi doktora merak ettim?
Feminas inşallah bekler zamanını kuzucuk. Çok geçmiş olsun. Hayırlısı olsun inşallah sağlıkla al kucağına.
Karninda aniden taş gbi bi sertlik oluyor cok kisa suruyor benm.oyle hatta doktorm ultrosonda bile yakaladi kasilma aninda rahimde yumurta buyuklugunde bi sey cikkti once kist sandi ama cok bakti bi anda kayboldu magnezyum eksikligi yapiyor ben hergn iciyorm ve 2 sise soda icyorm cok nadir kaslmam.oluyor artikKızlar bide bu kasılma dediğiniz şey nasıl bişey neye benziyor
Karnıma aniden sancı giriyor iki gündür ama gaz sancısı diye düşünüyordum acaba kasılma onlar mı
Böyle acı verici bi sancı
Ben de hiç anlamıyorum.Kızlar bide bu kasılma dediğiniz şey nasıl bişey neye benziyor
Karnıma aniden sancı giriyor iki gündür ama gaz sancısı diye düşünüyordum acaba kasılma onlar mı
Böyle acı verici bi sancı
Çok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin.. test yatırsaydın keşke arkadaşım...Sağol canım bide dünden beri rahatsızım
Korona olma ihtimalim var
Temaslıyım belirtilerim de var şuan tam anlamıyla gribim eklem ağrılarım çok var ondan dolayı mı bilmiyorum akşam üzeri adet ağrım oldu hafif gidio gelip banyoya baktım gelen giden bişey varmı diye şimdi hafif bel ağrım var sadece ama müthiş giribim dualarınızı beklerim
Anladım cnm ins zamanında gelir miniğin dikkat edicen artık demek ki ne kadar dursa karBen neredeyse 16 . Haftadan beri ara ara kasılmalar yasiyordum 3 gün önce de adet ağrısı gibi ağrı oldu kasılma ile birlikte nst çekildi doktorum geldi doğum sancilarim başlamış rahim uzunluğu o an iyiydi ama sabaha karşı gene sancilandim hastanede bu sefer 4 mm kisaldi bebek doğum pozisyonun da suan hiç kalkmiyorum
Karninda aniden taş gbi bi sertlik oluyor cok kisa suruyor benm.oyle hatta doktorm ultrosonda bile yakaladi kasilma aninda rahimde yumurta buyuklugunde bi sey cikkti once kist sandi ama cok bakti bi anda kayboldu magnezyum eksikligi yapiyor ben hergn iciyorm ve 2 sise soda icyorm cok nadir kaslmam.oluyor artik
Ben de hiç anlamıyorum.
Benim doktor sırt üstü uzan bacaklarını kırmış şekilde,sonra dokunarak kontrol et. Eğer çenenin ucu gibiyse kasılma yok, burnunun ucu gibiyse yarı kasılmadır, alnın gibiyse tam kasılmadır diye örnek vermişti.
Amin sağol canımÇok geçmiş olsun..Allah acil şifalar versin.. test yatırsaydın keşke arkadaşım...
Önce sakin... Bu haftalarda kasılma bel ağrısı normal olağan miniğin 1 kiloyu geçti.... Büyüyor yeri dar geliyor... Doğum sancısı senin bahsettiğin kramplar gibi öylee şiddetli bir ağrı değil... Korona zaten allak bullak etmiş psikolojimizi bi de bunla kendini boş yere heder etme...Sağol canım o zaman bendede oluyor bu kasılmalar ben şişkinlik ve gaz sanıyodum ama
Kasılman arada sırada oluyorsa evet bu normal canım ama sen yinede doktoruna bel ve karın ağrın olduğunu kasılma hissettiğini söyle aynı zamanda korona dan da bahset o sana yol gösterecektir belki vitamin tavsiye eder zaten koronaysan hastaneye de çağıramaz sen durumunu kendin takip edersin. Ama normaldir diyip ihmal etme her an herşey olabiliyor hamilelikte.Allahım inşallah zamanında gelir yavrularımız ben daha 26+4 günlük falanım çok erkenn
Grip oldum çok hapşırıyorum ondan mı aprım oldu bilmiyorum
Doktoruma ne yazsam
Bnde de öyle sertleşme oluyordu sonra geçiyordu bnde gazdandir diyordum takip etmek lazim demek kiSağol canım o zaman bendede oluyor bu kasılmalar ben şişkinlik ve gaz sanıyodum ama
Önce sakin... Bu haftalarda kasılma bel ağrısı normal olağan miniğin 1 kiloyu geçti.... Büyüyor yeri dar geliyor... Doğum sancısı senin bahsettiğin kramplar gibi öylee şiddetli bir ağrı değil... Korona zaten allak bullak etmiş psikolojimizi bi de bunla kendini boş yere heder etme...
Kasılman arada sırada oluyorsa evet bu normal canım ama sen yinede doktoruna bel ve karın ağrın olduğunu kasılma hissettiğini söyle aynı zamanda korona dan da bahset o sana yol gösterecektir belki vitamin tavsiye eder zaten koronaysan hastaneye de çağıramaz sen durumunu kendin takip edersin. Ama normaldir diyip ihmal etme her an herşey olabiliyor hamilelikte.
Bnde de öyle sertleşme oluyordu sonra geçiyordu bnde gazdandir diyordum takip etmek lazim demek ki
Öyle canım bugün kontrole gidecek gibiyim bakalım ne diyecek doktorAnladım cnm ins zamanında gelir miniğin dikkat edicen artık demek ki ne kadar dursa kar
Allah vakitli sağlıklı doğum nasip etsin hepimize arkadaşlar. Birşey soracam belki duyan olmuştur. Bebeğin anne karnında çok hareketli olması dogdugunda cok yaramaz hareketli yada hiperaktif olacagını gösterir mi sizce. Kızıma hamileliğimde yasamadıgım hareketliliği oğluşumda yasayınca bir tuhaf oldu. Az bir baktım internette yorumlar böyle bi sorayım dedim .
Benim bebişimde çok haraketli dün gece dört olmuştu hala uyumamıştı doğuncada çok hareketli olcak demekkiValla benimki oyleydi oglum asiri hareketliydi karnimda sürekli canimi yakardi donmekten hareket etmekten ayaklarini vururdu hep suandada hala hic bi yeri oynamasa ayaklari oynak asiri aktif hic oturmaz vs simdi bende kiza hamileyim oglumun hamileligi ile alakası yokbuda hareketli ama oglum sürekli saniye durmazdi benimki tuttu yani içerde neyse disardada fazlasiyla aktif suan duz duvata tırmanıyor daha 18 aylik düşün cok dua etmiştim Allahim 2.boyle olursa ne yaparım diye çok şükür sesimi duydu bu biraz daha sakin gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?