Ayy ben de liste yaptim ama o kadar yogun calisiuorum ki o listeye bakmayi ve hatta liste yaptigimi bile unutuyorumBen liste yaptım kafama oturdu herşey. Geçen hafta e bebekten birçok şeyi aldım. Dün gece de trendyoldan 3 5 eksik vardı onları sipariş verdim. Bitti gibi bişey benim. Tabi en önemlisi bebek odası ve yatak odasına koyacağım beşiği eksik.
Benimde öyleydi ilk hamilelikte canım kasılmam düzenli değil ama çok oluyordu bol bol dinlen ve su iç magnezyum da içebilirsin ama çok etkisi olmuyor. Devam ederse mutlaka doktoruna yazıp gerek görürse gidersin .Feminas H heyecanli_anneee dün gitmiştim kızlar doktora rahim ağzı uzunluğu 32 yada 35 dedi, kasılman olursa tekrar gelirsin dedi erken doğum yapabilirsin yapmazsın diye bişi diyemem yatıp dinleneceksin dedi
Herşeyin başı sakinlik, her sıkıntının esas nedeni stres... Tecrübesiz olunca her duyduğumuz ya da okuduğumuz belirtiyi acaba bendeki de mi o diyorsun, ki tecrübeliler bile bunu yapıyor. Çünkü her hamilelik aynı kişide bile aynı olmuyor...Bana sorsan 12den beri doğurucam gibi geliyor çok aşağıda hissediyorum çünkü. Doktor normal başı aşağıda en rahat pozisyonda bekliyor olması gerektiği yerde dediAma benim çoğu gazdan bide benim çıkmıyor kendimi sıcak tuttum sonra rahatladım şimdi de yorgan battaniye yatıyorum
Aynen bide sezeryan olucaz ya çok bekletmez ama 38 de alsın istiyorum hatta durursa 39 da olsun . Ben oğlumda pazartesi doğurmuştum bunda da öyle isterim herhaldeH heyecanli_anneee şimdi fark ettim günleri, biz seninle aynı zamanda sezeryan olucaz nuran hanımda büyük ihtimalle
Aman canım dinlen uzunluğun iyiymişFeminas H heyecanli_anneee dün gitmiştim kızlar doktora rahim ağzı uzunluğu 32 yada 35 dedi, kasılman olursa tekrar gelirsin dedi erken doğum yapabilirsin yapmazsın diye bişi diyemem yatıp dinleneceksin dedi
Çok ağrım var şehir dışındayım burda doktor araştırıp tekrar gideceğim duruma göre, ağrı kesici icip yattım cok sağolBenimde öyleydi ilk hamilelikte canım kasılmam düzenli değil ama çok oluyordu bol bol dinlen ve su iç magnezyum da içebilirsin ama çok etkisi olmuyor. Devam ederse mutlaka doktoruna yazıp gerek görürse gidersin .
İnşallah bekleyecek elinden ğeleni yaptın bol bol dinlen, merak ettiğim ayrıntılı usğ de uzunulk 40 mm imiş dün 32 yada 35 dedi acaba devam edermi kafamda sorularAman canım dinlen uzunluğun iyiymiş
Benim 17mm ye inmiş. Bol bol dinlen yorma kendini
Etmez allahın izniyle çok yorma sen kendini özellikle ayakta fazla kalmaİnşallah bekleyecek elinden ğeleni yaptın bol bol dinlen, merak ettiğim ayrıntılı usğ de uzunulk 40 mm imiş dün 32 yada 35 dedi acaba devam edermi kafamda sorular
Aynen bide sezeryan olucaz ya çok bekletmez ama 38 de alsın istiyorum hatta durursa 39 da olsun . Ben oğlumda pazartesi doğurmuştum bunda da öyle isterim herhalde32 de diyelim iskide bi arkadaş var bizi pes peşe dogurt
İnşallah. Ben de çarşamba doğurmuştum 15nde, 15 ocak istiyorum ama 20leri bulur herhalde 38. Haftamız... Çabucak o moda geçmek istiyorum artık... Ondan gün sayar oldum.
Aynen 20 leri rahat bulur . Bende artık doğurmak istiyorum bu pandemi beni korkutuyor kilo aldık çarpıntım oluyor ağır geçirmekten korkuyorum . Kaç zamandır anneme gidemiyorum bişey kaparim diye evde de canım çıkıyor .İnşallah. Ben de çarşamba doğurmuştum 15nde, 15 ocak istiyorum ama 20leri bulur herhalde 38. Haftamız... Çabucak o moda geçmek istiyorum artık... Ondan gün sayar oldum.
Nuran hanım a devam ediyor musunuz ?Ben de 15 ocak istiyorum insallah benim de o civar gelir
Nuran hanım a devam ediyor musunuz ?
Gelir bakarsın annesi kızlar çok beklemez derlerBen de 15 ocak istiyorum insallah benim de o civar gelir
Gelir bakarsın annesi kızlar çok beklemez derlerhoş benimki 40ı geçti sağlıkla gelsinler de inşallah...
Ben de 15 ocak istiyorum insallah benim de o civar gelirburçtan dolayı mı istiyorsunuz? Ben oğlak burcuyum. Pek tavsiye etmemasosyal oluyorlar çünkü. İş hayatına düşkü. Disiplinli. Bende sırf kova olsun diye ocağın 22 sinde doğum düşünüyorum
Canım geçmiş olsun inşallah hayırlı zaman da sağlıkla gelir . Allah yardımcın olsunCanim benim doktorum lekelenmeyi özellikle sordu galiba önemsiyorlar rah ağzı kapalı çıktiysa şimdilik sorun yoktur sanırım benim akşam birşeyim yoktu sancılar devam etti okadar serum ilaca rağmen sonra 4mm kisaldi boyutu hiç belli olmuyor yani ama lekelenmen varsa ihmal etme benimde ilk.doğum olacak çok bilgim yok
Inşallah kısa zaman da sağlıkla atlatırsın sende . Sağlıkla zamanında alırsın bebisini kucağına. Öyle bi zamana denk geldik ki allah yardımcımız olsunSağol canım bide dünden beri rahatsızım
Korona olma ihtimalim var
Temaslıyım belirtilerim de var şuan tam anlamıyla gribim eklem ağrılarım çok var ondan dolayı mı bilmiyorum akşam üzeri adet ağrım oldu hafif gidio gelip banyoya baktım gelen giden bişey varmı diye şimdi hafif bel ağrım var sadece ama müthiş giribim dualarınızı beklerim
Herşeyin başı sakinlik, her sıkıntının esas nedeni stres... Tecrübesiz olunca her duyduğumuz ya da okuduğumuz belirtiyi acaba bendeki de mi o diyorsun, ki tecrübeliler bile bunu yapıyor. Çünkü her hamilelik aynı kişide bile aynı olmuyor...Bana sorsan 12den beri doğurucam gibi geliyor çok aşağıda hissediyorum çünkü. Doktor normal başı aşağıda en rahat pozisyonda bekliyor olması gerektiği yerde dediBak rahatladım sıcak tutunca dedin... Doktorunla konuş... O bizlerden daha iyi biliyordur seni, çünkü takibindesin... Rabbim sağlık versin hepimize...
Canım geçmiş olsun inşallah hayırlı zaman da sağlıkla gelir . Allah yardımcın olsun
Inşallah kısa zaman da sağlıkla atlatırsın sende . Sağlıkla zamanında alırsın bebisini kucağına. Öyle bi zamana denk geldik ki allah yardımcımız olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?