2021 Şubat Anneleri

Ayy ben de liste yaptim ama o kadar yogun calisiuorum ki o listeye bakmayi ve hatta liste yaptigimi bile unutuyorum bide listem tam mi ondan da emin degilim

Benimde öyleydi ilk hamilelikte canım kasılmam düzenli değil ama çok oluyordu bol bol dinlen ve su iç magnezyum da içebilirsin ama çok etkisi olmuyor. Devam ederse mutlaka doktoruna yazıp gerek görürse gidersin .

Ama benim çoğu gazdan bide benim çıkmıyor kendimi sıcak tuttum sonra rahatladım şimdi de yorgan battaniye yatıyorum
Herşeyin başı sakinlik, her sıkıntının esas nedeni stres... Tecrübesiz olunca her duyduğumuz ya da okuduğumuz belirtiyi acaba bendeki de mi o diyorsun, ki tecrübeliler bile bunu yapıyor. Çünkü her hamilelik aynı kişide bile aynı olmuyor...Bana sorsan 12den beri doğurucam gibi geliyor çok aşağıda hissediyorum çünkü. Doktor normal başı aşağıda en rahat pozisyonda bekliyor olması gerektiği yerde dediBak rahatladım sıcak tutunca dedin... Doktorunla konuş... O bizlerden daha iyi biliyordur seni, çünkü takibindesin... Rabbim sağlık versin hepimize...

H heyecanli_anneee şimdi fark ettim günleri, biz seninle aynı zamanda sezeryan olucaz nuran hanımda büyük ihtimalle
Aynen bide sezeryan olucaz ya çok bekletmez ama 38 de alsın istiyorum hatta durursa 39 da olsun . Ben oğlumda pazartesi doğurmuştum bunda da öyle isterim herhalde 32 de diyelim iskide bi arkadaş var bizi pes peşe dogurt

Aman canım dinlen uzunluğun iyiymiş
Benim 17mm ye inmiş. Bol bol dinlen yorma kendini

Benimde öyleydi ilk hamilelikte canım kasılmam düzenli değil ama çok oluyordu bol bol dinlen ve su iç magnezyum da içebilirsin ama çok etkisi olmuyor. Devam ederse mutlaka doktoruna yazıp gerek görürse gidersin .
Çok ağrım var şehir dışındayım burda doktor araştırıp tekrar gideceğim duruma göre, ağrı kesici icip yattım cok sağol

İnşallah bekleyecek elinden ğeleni yaptın bol bol dinlen, merak ettiğim ayrıntılı usğ de uzunulk 40 mm imiş dün 32 yada 35 dedi acaba devam edermi kafamda sorular
Etmez allahın izniyle çok yorma sen kendini özellikle ayakta fazla kalma
Benim artık doğum yakın Rabbim hayırlısıyla sağ salim dogurmayi nasip etsin sağlıksağlıklı olsun da hepsi gerisi gelir

Aynen bide sezeryan olucaz ya çok bekletmez ama 38 de alsın istiyorum hatta durursa 39 da olsun . Ben oğlumda pazartesi doğurmuştum bunda da öyle isterim herhalde 32 de diyelim iskide bi arkadaş var bizi pes peşe dogurt
İnşallah. Ben de çarşamba doğurmuştum 15nde, 15 ocak istiyorum ama 20leri bulur herhalde 38. Haftamız... Çabucak o moda geçmek istiyorum artık... Ondan gün sayar oldum.

İnşallah. Ben de çarşamba doğurmuştum 15nde, 15 ocak istiyorum ama 20leri bulur herhalde 38. Haftamız... Çabucak o moda geçmek istiyorum artık... Ondan gün sayar oldum.
Aynen 20 leri rahat bulur . Bende artık doğurmak istiyorum bu pandemi beni korkutuyor kilo aldık çarpıntım oluyor ağır geçirmekten korkuyorum . Kaç zamandır anneme gidemiyorum bişey kaparim diye evde de canım çıkıyor .

Canım geçmiş olsun inşallah hayırlı zaman da sağlıkla gelir . Allah yardımcın olsun
Inşallah kısa zaman da sağlıkla atlatırsın sende . Sağlıkla zamanında alırsın bebisini kucağına. Öyle bi zamana denk geldik ki allah yardımcımız olsun

Amin canım Allah razı olsun evet herkesin bünyesi belirtisi farklı inşallah hayırlısı ile bu süreci atlatır evlatlarımıza kavuşuruz ❤

Amin canım çok sağol gerçekten zor bi dönem Allah hepimizin yardımcısı olsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…