2021 Şubat Anneleri

Etmez allahın izniyle çok yorma sen kendini özellikle ayakta fazla kalma
Benim artık doğum yakın Rabbim hayırlısıyla sağ salim dogurmayi nasip etsin sağlıksağlıklı olsun da hepsi gerisi gelir
Anneme gelmiş olmam iyi denk geldi oğlumla ilgilenen var bende rahatça yatıyorum, kiloları 1 kilo oldu hemen hemen rabbim sağlıklı kolay bir süreç gecirmeni nasip etsin inşallah

Amin canım sagol

Anneme gelmiş olmam iyi denk geldi oğlumla ilgilenen var bende rahatça yatıyorum, kiloları 1 kilo oldu hemen hemen rabbim sağlıklı kolay bir süreç gecirmeni nasip etsin inşallah
Amin canım hepimize yardım etsin Rabbim

Merhabalar öncelikle Allah sağlıkla zamanında yavrularımızı kucaklarımıza versin inşallah.
Hastanede bebek için 5li takımlar (alt üst şapka eldiven önlük) ince kalır mı battaniye olcağı için yeter li mi sizce ? Birde 2 takım yeter mi

Bebişler bi süre sıcak soğuk ayırt edemiyor. Ben de 5li aldım, yelek, hırka aldım ayrıca... Çantamda durur duruma göre giydiririm. Ama muhtemelen giydirmem çantamda en az iki takım mutlaka olsun. 3 tane aldım bi de hediye gelmişti kaka maka sürülür kışın kolay kurumuyor falan... Hoş çabuk da büyüyorlar... Minnacık şeyler...

Bebişler bi süre sıcak soğuk ayırt edemiyor. Ben de 5li aldım, yelek, hırka aldım ayrıca... Çantamda durur duruma göre giydiririm. Ama muhtemelen giydirmem
Yelek düşünmüştüm ama hiç hırka almamışım siz yazınca fark ettim üstü bi şekilde kat kat oluyoda altı tek alt olunca o yüzden üşürmü acaba kilotlu çorap alsam mı Yanımızda kimse olmama ihtimali beni panikletti :) liste yapmaya calışıyorum

Minnacıklar bunları bile zor giydirizbattaniye ya da kundakları yeter ben nolur nolmaz çantaya koyarım ama cidden giydirmem diye düşünüom hiç külotlu çorap almadım.

Külotlu çorap olmaz canım herhalde çok küçükler bide evlerde kombiler yanar bu seferde çocukları isilik yaparız

Külotlu çorap hırka falan gerek yok bunlara ilk zamanlar zaten genelde battaniyeye sarılı olucaklar kış bebeği olacaklar ama hastanede evde yeterince sıcak oluyor zaten çokta düşünmeyin
Ben narkoz sonrası bebek kucağımda emzirirken kustum. Bütün kıyafetlerimiz battı battaniye dahil. O yüzden bu defa fazlalılıkla giderim. Hırkaya kadar koyayım sağım solum belli olmuo

Ben narkoz sonrası bebek kucağımda emzirirken kustum. Bütün kıyafetlerimiz battı battaniye dahil. O yüzden bu defa fazlalılıkla giderim. Hırkaya kadar koyayım sağım solum belli olmuo
Ben o kusma işini kucağıma almadan halletmistim. Benim belden uyusturdular

Kizlar ben bugün kizi yıkarken çok zorlandım sanki nefes alamaz kadar oldum üst kismim çok sertleşiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…