Anneme gelmiş olmam iyi denk geldi oğlumla ilgilenen var bende rahatça yatıyorum, kiloları 1 kilo oldu hemen hemen rabbim sağlıklı kolay bir süreç gecirmeni nasip etsin inşallahEtmez allahın izniyle çok yorma sen kendini özellikle ayakta fazla kalma
Benim artık doğum yakın Rabbim hayırlısıyla sağ salim dogurmayi nasip etsin sağlıksağlıklı olsun da hepsi gerisi gelir
Amin canım sagolCanım geçmiş olsun inşallah hayırlı zaman da sağlıkla gelir . Allah yardımcın olsun
Inşallah kısa zaman da sağlıkla atlatırsın sende . Sağlıkla zamanında alırsın bebisini kucağına. Öyle bi zamana denk geldik ki allah yardımcımız olsun
Amin canım hepimize yardım etsin RabbimAnneme gelmiş olmam iyi denk geldi oğlumla ilgilenen var bende rahatça yatıyorum, kiloları 1 kilo oldu hemen hemen rabbim sağlıklı kolay bir süreç gecirmeni nasip etsin inşallah
Bebişler bi süre sıcak soğuk ayırt edemiyor. Ben de 5li aldım, yelek, hırka aldım ayrıca... Çantamda durur duruma göre giydiririm. Ama muhtemelen giydirmemMerhabalar öncelikle Allah sağlıkla zamanında yavrularımızı kucaklarımıza versin inşallah.
Hastanede bebek için 5li takımlar (alt üst şapka eldiven önlük) ince kalır mı battaniye olcağı için yeter li mi sizce ? Birde 2 takım yeter mi
Yelek düşünmüştüm ama hiç hırka almamışım siz yazınca fark ettimBebişler bi süre sıcak soğuk ayırt edemiyor. Ben de 5li aldım, yelek, hırka aldım ayrıca... Çantamda durur duruma göre giydiririm. Ama muhtemelen giydirmem
Minnacıklar bunları bile zor giydirizYelek düşünmüştüm ama hiç hırka almamışım siz yazınca fark ettimüstü bi şekilde kat kat oluyoda altı tek alt olunca o yüzden üşürmü acaba kilotlu çorap alsam mı Yanımızda kimse olmama ihtimali beni panikletti :) liste yapmaya calışıyorum
Evet bunları bile giydiremeyebilirim diye düşünüyorumMinnacıklar bunları bile zor giydirizbattaniye ya da kundakları yeter ben nolur nolmaz çantaya koyarım ama cidden giydirmem diye düşünüom hiç külotlu çorap almadım.
Külotlu çorap olmaz canım herhalde çok küçükler bide evlerde kombiler yanar bu seferde çocukları isilik yaparızYelek düşünmüştüm ama hiç hırka almamışım siz yazınca fark ettimüstü bi şekilde kat kat oluyoda altı tek alt olunca o yüzden üşürmü acaba kilotlu çorap alsam mı Yanımızda kimse olmama ihtimali beni panikletti :) liste yapmaya calışıyorum
Sağol canım iyiyim ben şükür aynı bekliyorum
Sağol canım 1 saattir kasılmam var yarın nöbetci doktoru gideceğim
Ben narkoz sonrası bebek kucağımda emzirirken kustum. Bütün kıyafetlerimiz battı battaniye dahil. O yüzden bu defa fazlalılıkla giderim.Külotlu çorap hırka falan gerek yok bunlara ilk zamanlar zaten genelde battaniyeye sarılı olucaklar kış bebeği olacaklar ama hastanede evde yeterince sıcak oluyor zaten çokta düşünmeyin
Tamamen mi uyuşturdular canım? Yoksa belden mi ?Ben narkoz sonrası bebek kucağımda emzirirken kustum. Bütün kıyafetlerimiz battı battaniye dahil. O yüzden bu defa fazlalılıkla giderim.Hırkaya kadar koyayım sağım solum belli olmuo
Ben o kusma işini kucağıma almadan halletmistim. Benim belden uyusturdularBen narkoz sonrası bebek kucağımda emzirirken kustum. Bütün kıyafetlerimiz battı battaniye dahil. O yüzden bu defa fazlalılıkla giderim.Hırkaya kadar koyayım sağım solum belli olmuo
Belden uyuşturunca da kusma oluyor mu?bilmiyordum.Ben o kusma işini kucağıma almadan halletmistim. Benim belden uyusturdular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?