- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Kişiden kişiye değişir canım ben genel anestezili oldum sersemlik olur dediler uyandığımda o kadar kendimdeydim ki ben bile şaşırdım. Senin bunyene bide olayı kendi içinde nasıl buyuttugune bağlı biraz da .Belden uyuşturunca da kusma oluyor mu?bilmiyordum.
Bende çok yorulmussam gün içinde bende de kasılma oluyor canım artık kendimizi yormamiz lazım da evde çocuk olunca zor oluyor .Kizlar ben bugün kizi yıkarken çok zorlandım sanki nefes alamaz kadar oldum üst kismim çok sertleşiyor
Ben genel anestezi oldum kan tutuyor beni. Görür ederim fenalaşırım dedim. Ama bu defa belden tercih edicem gözümü kapamak istemiyorum. Dışarıda bi evlat olunca seni bekleyen değişik oluyor psikoloji... Benim sezeryan ikinci ameliyatın apandisit de oldum genel anesteziyle ama böyle kusmamıştım... Ama kusmam iyi oldu çünkü 4 saat sonra ayağa kalktım hemen...Tamamen mi uyuşturdular canım? Yoksa belden mi ?
Benim annem bugünlerde hastane çantanı hazırlayalım diye kafamı yiyior.Merhabalar, ben
Ben 2 tanr hastane cikisi, kuvet, park yatak ve yatak ici aldim.. daha sanki zilyon tane eksik var gibi ama nasil tamamlayacagimi da bilemiyorumneler alacagimi da bilmiyorum iyice allak bullak oldu kafam
Yaa bu foto cekimi nasil olacak pandemi de? Ben de cok istiyorum ama nasil yapicaz hic bilmiyorum, siz ayarladiniz mi? Bu arada ben normal lohusa pijamasi bile bulamadim dahaBenim annem bugünlerde hastane çantanı hazırlayalım diye kafamı yiyior.Anne bi 32. Haftayı bekleyelm diyorum yok diyor.
Sizde çok geç kalmayın lütfen.özellikle covid artışı beni korkutuyor. Her şeyi 1-2 haftaya halledeceğim inşallah.
Ama beni en zorlayan şu foto çekiminde giyeceğim kıyafet oldu. Hala bir şey bulamadım deliriyorum
Bende anlamadım vallaha hanımefendi birde artıştan korkuyorum demişYaa bu foto cekimi nasil olacak pandemi de? Ben de cok istiyorum ama nasil yapicaz hic bilmiyorum, siz ayarladiniz mi? Bu arada ben normal lohusa pijamasi bile bulamadim dahafoto cekimi icin kiyafeti nasil Bulurum onu da bilmiyorum
147 TL, nuran kıyak'a gidiyorum. Ama yüzde yirmi polise, sağlıkçıya indirimi mevcut. Zam yapılmadan önce 2750 mecburi sezeryan fiyatı demişlerdi. Yeni fiyatını bilmiyorum.Kızlar burda avicenna hastahanesine gidenler vardi galiba doktorunuzun ismi muayne ücreti ve hastahanenin dogum.ucreti hakkinda bilginjz varmi mecburi sezeryan olucak
147 TL, nuran kıyak'a gidiyorum. Ama yüzde yirmi polise, sağlıkçıya indirimi mevcut. Zam yapılmadan önce 2750 mecburi sezeryan fiyatı demişlerdi. Yeni fiyatını bilmiyorum.
Yenidoğan ünitesi mevcut, ama ayrıntılı araştırmadım. Bence uygundur gibi geliyor... Ama H heyecanli_anneee nin ikinci doğumu olucak. O daha iyi biliyordur...Yenidoğan yoğun bakimi varmı peki bilgin var mi ? Yani şöyle premeture dogum olursa küçük haftada ki bebekler icin uygunmu yogun bakimi?
Canim külotlu çorap değil de içlik diyorlar alt patikli ben kızımda ondan giydirmistim ev ne kadar sıcakta olsa yeni doğan bebek tek kat olmaz üşür külotlu çorap ilk etapta nasıl olur bilmem.boyle 6 tane falan var takımlardan hariç içine giydirmelikYelek düşünmüştüm ama hiç hırka almamışım siz yazınca fark ettimüstü bi şekilde kat kat oluyoda altı tek alt olunca o yüzden üşürmü acaba kilotlu çorap alsam mı Yanımızda kimse olmama ihtimali beni panikletti :) liste yapmaya calışıyorum
Yenidoğan ünitesi mevcut, ama ayrıntılı araştırmadım. Bence uygundur gibi geliyor... Ama H heyecanli_anneee nin ikinci doğumu olucak. O daha iyi biliyordur...
Bende nuran hanım a gidiyorum ilk dogumumu da onda yaptım hastaneden de doktorumdan da çok memnun kalmıştım. Fiyat olarak arkadaş bilgi vermiş ben doğumla ilgili daha hiç konuşmadım ama yardımcı oluyorlar . Yenidoğan yoğun bakımı da var canım ama hafta ayırt ediyorlar mı bilmiyorum sen en iyisi pazartesi arayıp detaylı sor bilgi vermezlerse hamileyim gelemiyorum yardımcı olun dersinKızlar burda avicenna hastahanesine gidenler vardi galiba doktorunuzun ismi muayne ücreti ve hastahanenin dogum.ucreti hakkinda bilginjz varmi mecburi sezeryan olucak
Yok yok bende vazgeçtim fotoğrafçıdan. Çok istiyordum doğumhane de olsun ertesi günde odada çektirim diyeYaa bu foto cekimi nasil olacak pandemi de? Ben de cok istiyorum ama nasil yapicaz hic bilmiyorum, siz ayarladiniz mi? Bu arada ben normal lohusa pijamasi bile bulamadim dahafoto cekimi icin kiyafeti nasil Bulurum onu da bilmiyorum
Evet korkuyorum. Ama sonuçta doğum için o hastaneye kesinlikle gireceğiz ve 1 gece kalacağız.evde doğum yapmayacağız sonuçta.Bende anlamadım vallaha hanımefendi birde artıştan korkuyorum demiş
Hastahaneler artik bir gün tutmaya çalışacak yatisi falan, nerede, ne araya sikistirilacak bu işler bilemiyorum. Benim tek derdim sağlıkla bebeği alıp eve dönmek
15 gün önce 140tı. Yine zam mı gelmiş 7 lira?147 TL, nuran kıyak'a gidiyorum. Ama yüzde yirmi polise, sağlıkçıya indirimi mevcut. Zam yapılmadan önce 2750 mecburi sezeryan fiyatı demişlerdi. Yeni fiyatını bilmiyorum.
Bende nuran hanım a gidiyorum ilk dogumumu da onda yaptım hastaneden de doktorumdan da çok memnun kalmıştım. Fiyat olarak arkadaş bilgi vermiş ben doğumla ilgili daha hiç konuşmadım ama yardımcı oluyorlar . Yenidoğan yoğun bakımı da var canım ama hafta ayırt ediyorlar mı bilmiyorum sen en iyisi pazartesi arayıp detaylı sor bilgi vermezlerse hamileyim gelemiyorum yardımcı olun dersin
Yok ya ben 147 diye anımsadım:) ben indirimli ödüyorum canım ücreti15 gün önce 140tı. Yine zam mı gelmiş 7 lira?
2. mecburi benim dediğim fiyattaydı zamdan önce1. Sezeryan 2.sezeryan farkediyormu fiyat cnm bilgin varmi. Evet ariyayim bakalim ptesi yogun bakim.icin
Ben hiç arayıp bilgi almadım canım ocakta zamlaniyor genel olarak o yüzden doğuma yakın konuşurum diye düşündüm . Ama arkadaş yeni fiyat almıştı zaten ilki sezaryense 2.de mecburiye giriyor fiyat arkadaşın dediği gibidir . Hastanede çok ilgiliydi odası da yeterliydi zaten şimdi kimse de gelmicek hayli hayli yeter. Kaç gün hastanede kalınıyor pandemiden dolayı onu da bilmiyorum1. Sezeryan 2.sezeryan farkediyormu fiyat cnm bilgin varmi. Evet ariyayim bakalim ptesi yogun bakim.icin
Ya sarılık marılık olmadan bırtımızı yapıp çıkalım bi günde inşallahBen hiç arayıp bilgi almadım canım ocakta zamlaniyor genel olarak o yüzden doğuma yakın konuşurum diye düşündüm . Ama arkadaş yeni fiyat almıştı zaten ilki sezaryense 2.de mecburiye giriyor fiyat arkadaşın dediği gibidir . Hastanede çok ilgiliydi odası da yeterliydi zaten şimdi kimse de gelmicek hayli hayli yeter. Kaç gün hastanede kalınıyor pandemiden dolayı onu da bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?