2021 Şubat Anneleri

Belden uyuşturunca da kusma oluyor mu?bilmiyordum.
Kişiden kişiye değişir canım ben genel anestezili oldum sersemlik olur dediler uyandığımda o kadar kendimdeydim ki ben bile şaşırdım. Senin bunyene bide olayı kendi içinde nasıl buyuttugune bağlı biraz da .
Kizlar ben bugün kizi yıkarken çok zorlandım sanki nefes alamaz kadar oldum üst kismim çok sertleşiyor
Bende çok yorulmussam gün içinde bende de kasılma oluyor canım artık kendimizi yormamiz lazım da evde çocuk olunca zor oluyor .

Tamamen mi uyuşturdular canım? Yoksa belden mi ?
Ben genel anestezi oldum kan tutuyor beni. Görür ederim fenalaşırım dedim. Ama bu defa belden tercih edicem gözümü kapamak istemiyorum. Dışarıda bi evlat olunca seni bekleyen değişik oluyor psikoloji... Benim sezeryan ikinci ameliyatın apandisit de oldum genel anesteziyle ama böyle kusmamıştım... Ama kusmam iyi oldu çünkü 4 saat sonra ayağa kalktım hemen...

Merhabalar, ben

Ben 2 tanr hastane cikisi, kuvet, park yatak ve yatak ici aldim.. daha sanki zilyon tane eksik var gibi ama nasil tamamlayacagimi da bilemiyorum neler alacagimi da bilmiyorum iyice allak bullak oldu kafam
Benim annem bugünlerde hastane çantanı hazırlayalım diye kafamı yiyior. Anne bi 32. Haftayı bekleyelm diyorum yok diyor.
Sizde çok geç kalmayın lütfen.özellikle covid artışı beni korkutuyor. Her şeyi 1-2 haftaya halledeceğim inşallah.
Ama beni en zorlayan şu foto çekiminde giyeceğim kıyafet oldu. Hala bir şey bulamadım deliriyorum

Yaa bu foto cekimi nasil olacak pandemi de? Ben de cok istiyorum ama nasil yapicaz hic bilmiyorum, siz ayarladiniz mi? Bu arada ben normal lohusa pijamasi bile bulamadim daha foto cekimi icin kiyafeti nasil Bulurum onu da bilmiyorum

Yaa bu foto cekimi nasil olacak pandemi de? Ben de cok istiyorum ama nasil yapicaz hic bilmiyorum, siz ayarladiniz mi? Bu arada ben normal lohusa pijamasi bile bulamadim daha foto cekimi icin kiyafeti nasil Bulurum onu da bilmiyorum
Bende anlamadım vallaha hanımefendi birde artıştan korkuyorum demiş

Hastahaneler artik bir gün tutmaya çalışacak yatisi falan, nerede, ne araya sikistirilacak bu işler bilemiyorum. Benim tek derdim sağlıkla bebeği alıp eve dönmek

Kızlar burda avicenna hastahanesine gidenler vardi galiba doktorunuzun ismi muayne ücreti ve hastahanenin dogum.ucreti hakkinda bilginjz varmi mecburi sezeryan olucak

Kızlar burda avicenna hastahanesine gidenler vardi galiba doktorunuzun ismi muayne ücreti ve hastahanenin dogum.ucreti hakkinda bilginjz varmi mecburi sezeryan olucak
147 TL, nuran kıyak'a gidiyorum. Ama yüzde yirmi polise, sağlıkçıya indirimi mevcut. Zam yapılmadan önce 2750 mecburi sezeryan fiyatı demişlerdi. Yeni fiyatını bilmiyorum.

147 TL, nuran kıyak'a gidiyorum. Ama yüzde yirmi polise, sağlıkçıya indirimi mevcut. Zam yapılmadan önce 2750 mecburi sezeryan fiyatı demişlerdi. Yeni fiyatını bilmiyorum.

Yenidoğan yoğun bakimi varmı peki bilgin var mi ? Yani şöyle premeture dogum olursa küçük haftada ki bebekler icin uygunmu yogun bakimi?

Yenidoğan yoğun bakimi varmı peki bilgin var mi ? Yani şöyle premeture dogum olursa küçük haftada ki bebekler icin uygunmu yogun bakimi?
Yenidoğan ünitesi mevcut, ama ayrıntılı araştırmadım. Bence uygundur gibi geliyor... Ama H heyecanli_anneee nin ikinci doğumu olucak. O daha iyi biliyordur...

Canim külotlu çorap değil de içlik diyorlar alt patikli ben kızımda ondan giydirmistim ev ne kadar sıcakta olsa yeni doğan bebek tek kat olmaz üşür külotlu çorap ilk etapta nasıl olur bilmem.boyle 6 tane falan var takımlardan hariç içine giydirmelik

Yenidoğan ünitesi mevcut, ama ayrıntılı araştırmadım. Bence uygundur gibi geliyor... Ama H heyecanli_anneee nin ikinci doğumu olucak. O daha iyi biliyordur...

Ben medipol vs dusunuyodum ama yogun bakimlari 34 ve sonrasi haftalar icin uygunmus her hastahane bakmiyor prematürelere malesef daha önce prematürelere geçmişim oldugu icin özellikle aradigum bi konu bu bakim.arkadas biliyodur insallah teşekkür ederim

Bende nuran hanım a gidiyorum ilk dogumumu da onda yaptım hastaneden de doktorumdan da çok memnun kalmıştım. Fiyat olarak arkadaş bilgi vermiş ben doğumla ilgili daha hiç konuşmadım ama yardımcı oluyorlar . Yenidoğan yoğun bakımı da var canım ama hafta ayırt ediyorlar mı bilmiyorum sen en iyisi pazartesi arayıp detaylı sor bilgi vermezlerse hamileyim gelemiyorum yardımcı olun dersin

Yok yok bende vazgeçtim fotoğrafçıdan. Çok istiyordum doğumhane de olsun ertesi günde odada çektirim diye
Eşim çekecek kendisi çok becerikli değildir aslında ama bende pozları tek tek kaydedip, fotoğraf prgramlarıyla da oynarım. En kötü evde bir daha çektiririm.
Lohusa pijamaları çok ince. Hem kanama oluyor hem full iç çamaşırlarını gösteriypr.asla beyaz istemedim o yüzden ama pembe veya mavide de belli oluyor. Bana kalsa siyah alırım. Ama fotoğraflarda saflık ön planda bebeğe de beyaz giydireceğim mecbur siyah giydiremeyeceğime göre
İnşallah ağrımız sızımız az olurda zevkle yapabiliriz

Evet korkuyorum. Ama sonuçta doğum için o hastaneye kesinlikle gireceğiz ve 1 gece kalacağız.evde doğum yapmayacağız sonuçta.
Bir kıyafet giyip 5_10 foto çekilmek öyle çok zaman alacak bir şey değil. Zaten en fazla 3 kişi olacaksınız odada. Eskisi gibi akrabalarla ,arkadaşlarla da vakit kaybetmeyeceksin .
Tabi kişiye bağlı bir durum

1. Sezeryan 2.sezeryan farkediyormu fiyat cnm bilgin varmi. Evet ariyayim bakalim ptesi yogun bakim.icin

1. Sezeryan 2.sezeryan farkediyormu fiyat cnm bilgin varmi. Evet ariyayim bakalim ptesi yogun bakim.icin
Ben hiç arayıp bilgi almadım canım ocakta zamlaniyor genel olarak o yüzden doğuma yakın konuşurum diye düşündüm . Ama arkadaş yeni fiyat almıştı zaten ilki sezaryense 2.de mecburiye giriyor fiyat arkadaşın dediği gibidir . Hastanede çok ilgiliydi odası da yeterliydi zaten şimdi kimse de gelmicek hayli hayli yeter. Kaç gün hastanede kalınıyor pandemiden dolayı onu da bilmiyorum

Ya sarılık marılık olmadan bırtımızı yapıp çıkalım bi günde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…