2021 Şubat Anneleri

Tek sebep süt de olmayabiliyor kimi çocuklara hastanede ışın verme durumu olabiliyor... Bahsettiğim o derece yoğun sarılık olması.
Ben hemsireyim serviste bi çok kere sarılıktan dolayı bebek yattı ışık tedavısı veriyorduk . Yatan her anneye eğitim veririz biz ne kadar ışık versekde bebek güzel emmesse yine sarılık olur diye ve yatan bebeği gözetim altında en geç bi saatte bir emmesini sağlarız . Geceden sabaha kadar güzel emen bebegi sabah da kan tahlili ne göre taburcu ederiz

Evet yaaa hep beyaz ucuk pembe, ucuk mavi.. valla anlamadim sanirim ben siyah alicam aman iyi bari dedim nasil olacak pandemi de.. maalesef istedigimiz cogu seyden mahrum kaldik bu korona yuzunden ama saglik olsun.. agrisiz sancisiz oluruz da siz de agzinizin tadiyla cekebilirsiniz insallah Bu arada bana da tuyo vermis oldunuz, bizde profesyonel makine de var aslinda baya eski ama olsun acaba ben de bi esime sorsam mi diye duaundurdu bu fikir beni

Tamam canım bakacağım çok teşekkür ederim

Geçmiş olsun canım inşallah bekler bebeğin vaktini. İlk oğlumda ben de sancıyla gittiğimde ciğer geliştirici iğne yapalım doğabilir demişlerdi ama sonrasında 40haftayı doldurdu. İnşallah sağlıklı hayırlı vaktinde doğar.

Merhabalar, ben

Ben 2 tanr hastane cikisi, kuvet, park yatak ve yatak ici aldim.. daha sanki zilyon tane eksik var gibi ama nasil tamamlayacagimi da bilemiyorum neler alacagimi da bilmiyorum iyice allak bullak oldu kafam
Canım hastane çıkış seti dışında ikili takımlar al 4-5tane daha. Çiş kaka sırtına çıkabiliyor yada tam değiştirirken kazalar yaşanıyor kıyafet lazım oluyor. İç zıbın herkes kullanmayabiliyor ama iç zıbın yine 4-5 tane gerekiyor. Kafanın karışması çok normal yakın zamanda iki bebek büyütmeme rağmen ben bile kararsız kalıyorum neyi kaç tane kısa kol mu alacağıma. Yan yatırıp sırtına destek koyman için minik bir yastık olsun mesela. Pamuklu battaniyesi, penye battaniyesi, ben yarım kundak yapıyorum onun için pazen gibi bir kumaştan 3-4 tane kundak örtüsü diktirmişti kayınvalidem her türlü işime yaramıştı. Yumuşak Tülbentten ağız mendilleri. Pamuklu ya da örgü yeleği olsun bi kaç tane. Aslında insan yaşarken eksiği gediği farkediyor. Şimdiden fazla detay almak bazen işine yaramayacak şeyleri almana sebep oluyor. Nevresim takımı iki tane olsa yeter bence. Biberon, emzik kesin kullandırırım diyorsan alırsın. Yoksa ihtiyaç halinde eczanelerden her daim alabilirsin. İnce bir Uyku tulumu 6 ay bedeninde olabilir. Ben genelde büyük alayım seneye de giyer kafasında olduğum için tulumları bile ayağından sarkıyordu çocukların

Allah tez şifa versin canım korktuğun gibi olmaz inşallah

Valla gercekten oyle.. bide ben bisiler aldim kiyafet anlaminda ama suanda ne aldigimi da hatirlamiorum en iyisi ben onlara bi bakayim bi yazayim neyden kac tane ona gore alayim eksikleri ciplak kalmasin cocugum sonra biberon suanda dusunmuyorum ama emzik dusunuyorum acikcasi.. uyku tulumu dogdugunda giydiremem diye dusundum 6 ay sonra da yaz olacak diye almayi dusunmemistim acikcasi, uyku tulumunu ne zaman giydirmeye basliyoruz?

Ya canım benim de karnım aşağıda duruyor. Diğerlerinde böyle değildi. Leğen kemiklerime vuruyor hareket ettikçe. Bi kaç gündür çatı ve bacak ağrım kesildi de rahatladım. Şimdiden bu ağrı normal değil devam ederse gel demişti doktor. Sanki ben de 38 haftayı zor tamamlayacak gibi hissediyorum .

Ya hayırlısı, çok gergin ve aşağıda. Ama zerre dinlenemiyorum. Ne gece ne de gündüz rahatım. perinatolog erken doğum riskin yok dedi.ben de hep onu düşünüyorum 38de sezeryan olunuo ya daha öncesinde doğum başlarsa ve ben anlamazsam nolacak diye

Valla benimkiler yaz bebeğiydi. Sıfır kollu zıbın ve bezle uyudular, ayaklarına bir müslin örtüyordum. O yüzden kış bebeğini ben de yeni tecrübe edicem. Battaniye yorgan örtünce boğulma riski olabiliyormuş yanında bulunmadığımız anlarda yahut gece uyuduğumuzda. Uyku tulumu her ay için bulunuyor. Ben yarım kundak yapacağım için uyku tulumu almayacağım

Bunlardan kullanan var mı? Çok iyi yorumlar yapılmış ama gerekli oluyor mu gerçekten?

Eklentiler

• 9A4A2A04-FE3B-4724-961D-9E515DA2E952.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 46
  • A33FA569-3181-4CC0-BDC8-049046E01A3A.webp
    21 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar merhaba beşik alma konusunda şu iki model arasında kaldım siz olsanız hangisini tercih edersiniz, ben ahşap diyorum eşim beyaz olanı
Canım kızımdan kalan beşik beyaz olanı, taşınırken boyada hafif çizikler oluştu. hiç yatmadık. Sadece oyun oynarken girdik kullandık. Benimle uyuyor şimdi ona montessori aldık bunu kardeşine kullanıcam bu defa akıllandım, yatırmam yanımaRenk olarak şu an olsam boyasızı tercih ederim...

Bunlardan kullanan var mı? Çok iyi yorumlar yapılmış ama gerekli oluyor mu gerçekten?
Benim almayı düşündüğüm bi ürün. Baby plusınkini alırım. Ama önce doğum öncesi ayva çekirdeği jeli düşünüyorum. İlkinde bilmiyordum... Krem bile sürmedim öncesinde...denerim işe yaramazsa alırım...

Bende soyle bisi mi alsam diye dusunmustum, hastaneden cikarken de kullanirim, sonra geceleri yatarken de..

Eklentiler

• E326BDE9-9E79-46DE-9E4B-A7D704D4020B.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 52
  • 3D6F13D0-6C8A-42DC-BCDC-BF694A7CFA08.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 45
2.500 felan iyi fiyatlar ben henüz Ankara’da 5bin TL altında iyi bir doktor fiyatı alamadım.

Inşallah canım benim doktorum 32 34 du goremeyiz dedi ilk zmanalr dayanır diyordu ama her geçen gün rahim boyu kisaliyor bakalım Rabbim neylerse güzel eyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…