- 17 Şubat 2019
- 1.897
- 2.474
- 133
- 32
Aynen valla o pirt ne fena bişey bekle ki gelsin insanda bi baskı oluyorYa sarılık marılık olmadan bırtımızı yapıp çıkalım bi günde inşallah
Ben medipol çamlıcaya gidiyordum mecburi sezeryan 2500dü orda da, belediye çalışanlarına indirimli falan ama bildiğin ticarethane... sonra burası 2750 dedi. Nuran hanımı da görünce ticarethaneye tercih ederim ilgi alakayı dedim...Ben hiç arayıp bilgi almadım canım ocakta zamlaniyor genel olarak o yüzden doğuma yakın konuşurum diye düşündüm . Ama arkadaş yeni fiyat almıştı zaten ilki sezaryense 2.de mecburiye giriyor fiyat arkadaşın dediği gibidir . Hastanede çok ilgiliydi odası da yeterliydi zaten şimdi kimse de gelmicek hayli hayli yeter. Kaç gün hastanede kalınıyor pandemiden dolayı onu da bilmiyorum
Evet çıkayım iyiyim diyip durdugumdan bırt yaptım dememe inanmamıştı doktor, yalan söylemiyorsun Di mi çıkmak için demişti. Sırf o bırttan ertesi gün 4te çıkabilmiştim... Sevmiyorum hastaneyi.. Ama bu defa çocuktan sebep çabucak çıkmak istiyorum.Aynen valla o pirt ne fena bişey bekle ki gelsin insanda bi baskı oluyor
Sezeryani bor gunde çıkarırlar mi?Ya sarılık marılık olmadan bırtımızı yapıp çıkalım bi günde inşallah
Canım bebeği aç bırakmayıp emzirirsen sarılık olmaz.sarılığın sebebi aç kalmasıdır emmediği içindir.Ya sarılık marılık olmadan bırtımızı yapıp çıkalım bi günde inşallah
Aynen öyle çamlıca medipol açıldığında çok uygundu kuzenim orda doğum yapmıştı memnundu da ama sonradan fiyatlarını fahiş bi şekilde çok arttırdı. Avicennayı ben hiç düşünmüyodum ama dediğin gibi nuran hanım sevdirdi orayı sonra doğumda da çok hoşuma gitti çok hürmetli davrandılar hemşireler olsun temizlikçiler olsun .Ben medipol çamlıcaya gidiyordum mecburi sezeryan 2500dü orda da, belediye çalışanlarına indirimli falan ama bildiğin ticarethane... sonra burası 2750 dedi. Nuran hanımı da görünce ticarethaneye tercih ederim ilgi alakayı dedim...
Bende ilk gece yapmıştım ama baya zorlamıştım kendimi insan hiç yapamicam zannediyor strese giriyor. 2.gunun öğleninde cikariyorlardi simdi nasil bilmiyorum inşallah 1 güne cikariz dediğin gibi çocuk da var hiç bırakmak istemiyorum.Evet çıkayım iyiyim diyip durdugumdan bırt yaptım dememe inanmamıştı doktor, yalan söylemiyorsun Di mi çıkmak için demişti. Sırf o bırttan ertesi gün 4te çıkabilmiştim... Sevmiyorum hastaneyi.. Ama bu defa çocuktan sebep çabucak çıkmak istiyorum.
Her zaman açlıktan olmuyor benim oğlum 3 ay sarilikti kilo alımı da çok güzeldi hatta normalin üstündeydi bazen anne sütü de sarılık yapabiliyor.Canım bebeği aç bırakmayıp emzirirsen sarılık olmaz.sarılığın sebebi aç kalmasıdır emmediği içindir.
2. mecburi benim dediğim fiyattaydı zamdan önce
Ben hiç arayıp bilgi almadım canım ocakta zamlaniyor genel olarak o yüzden doğuma yakın konuşurum diye düşündüm . Ama arkadaş yeni fiyat almıştı zaten ilki sezaryense 2.de mecburiye giriyor fiyat arkadaşın dediği gibidir . Hastanede çok ilgiliydi odası da yeterliydi zaten şimdi kimse de gelmicek hayli hayli yeter. Kaç gün hastanede kalınıyor pandemiden dolayı onu da bilmiyorum
Tek sebep süt de olmayabiliyor kimi çocuklara hastanede ışın verme durumu olabiliyor... Bahsettiğim o derece yoğun sarılık olması.Canım bebeği aç bırakmayıp emzirirsen sarılık olmaz.sarılığın sebebi aç kalmasıdır emmediği içindir.
Ben medipol çamlıcaya gidiyordum mecburi sezeryan 2500dü orda da, belediye çalışanlarına indirimli falan ama bildiğin ticarethane... sonra burası 2750 dedi. Nuran hanımı da görünce ticarethaneye tercih ederim ilgi alakayı dedim...
12.45te doğuma girdim ertesi gün 4te çıktım. 1.5 gün bile değil bırtımı daha erken yapsam daha önce de çıkarırdıSezeryani bor gunde çıkarırlar mi?
Benim o zaman ilk doğumum ani ve tansiyondan dolayı 4 gün tuttular12.45te doğuma girdim ertesi gün 4te çıktım. 1.5 gün bile değil bırtımı daha erken yapsam daha önce de çıkarırdışimdi pandemiden olabildiğince erken bırakırlar gibi geliyor ama her ameliyatta olduğu gibi maalesef bırtla sonuçlanmadan taburcu etmiyorlar
Avicenna da kadın doğum a özel bina yapıldı canım özellikle doğum için çok tercih edilen bi hastane. O bina da yalnız çocuk bölümü ve kadın doğum var bide tek oda fizik tedavi onun haricinde o bina doğum için kullanıyor. Yatılan odalarda o binada istersen haftaiçi bigun gidip hem merak ettiklerini sor hemde odaları gez gerçi pandemi var ama kafanda biseyler netleşir.Ozellikle kocaman hastahanede yogun bakimlarinin prameturelere uygun olmamasi beni ordan geri gitti. Çamlıca erdemde bile prematüre yogun bakim var. Medivia ya baktim ama eski bir hastahane odalari cok kötü dediler bu hastahanenin odalarına vs baktinmi hic
Amin de dur moralini bozma bu dönemde olabildiğince izole olup evde dinlenicez iş güç de yapmicaz yemek yapsak yeter. Kac gündür anneme gidemiyorum çocukla pertim çıktı ama bi yere cikmiyorum artik doguma kadar.Erken doğumu önleyip bide korona olmazsak inşallah doğumdan sonrası daha kolay olur.Benim o zaman ilk doğumum ani ve tansiyondan dolayı 4 gün tuttularKizlar hepimiz inşallah yavruları sağlıkla alır çıkarız
Yok aslında moral bozukluğu değilde sizleri duyunca bir iki günde çıkmış bende şaşırdım açıkçasıAmin de dur moralini bozma bu dönemde olabildiğince izole olup evde dinlenicez iş güç de yapmicaz yemek yapsak yeter. Kac gündür anneme gidemiyorum çocukla pertim çıktı ama bi yere cikmiyorum artik doguma kadar.Erken doğumu önleyip bide korona olmazsak inşallah doğumdan sonrası daha kolay olur.
Insallah seninde bu sefer kolay ve zamanında olur canım zaten tedbirini de almışsınızYok aslında moral bozukluğu değilde sizleri duyunca bir iki günde çıkmış bende şaşırdım açıkçası
Hayırlısı olsun inşallah... Nasip belli olmaz belki bir iki aya toparlanır ülkeyani umitvar olmak önemli
Bence beyaz olan her zaman beyazdan yanayimdirKızlar merhaba beşik alma konusunda şu iki model arasında kaldım siz olsanız hangisini tercih edersiniz, ben ahşap diyorum eşim beyaz olanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?