2021 Şubat Anneleri

Ben medipol çamlıcaya gidiyordum mecburi sezeryan 2500dü orda da, belediye çalışanlarına indirimli falan ama bildiğin ticarethane... sonra burası 2750 dedi. Nuran hanımı da görünce ticarethaneye tercih ederim ilgi alakayı dedim...

Aynen valla o pirt ne fena bişey bekle ki gelsin insanda bi baskı oluyor
Evet çıkayım iyiyim diyip durdugumdan bırt yaptım dememe inanmamıştı doktor, yalan söylemiyorsun Di mi çıkmak için demişti. Sırf o bırttan ertesi gün 4te çıkabilmiştim... Sevmiyorum hastaneyi.. Ama bu defa çocuktan sebep çabucak çıkmak istiyorum.

Kızlar merhaba beşik alma konusunda şu iki model arasında kaldım siz olsanız hangisini tercih edersiniz, ben ahşap diyorum eşim beyaz olanı

Eklentiler

• A14809AA-D51C-460A-B2F8-5F44F91DE9FC.webp
    40,8 KB · Görüntüleme: 60
  • 3AE153DB-8AFF-4F82-AB1D-3A89B1C812E5.webp
    30,5 KB · Görüntüleme: 53
Aynen öyle çamlıca medipol açıldığında çok uygundu kuzenim orda doğum yapmıştı memnundu da ama sonradan fiyatlarını fahiş bi şekilde çok arttırdı. Avicennayı ben hiç düşünmüyodum ama dediğin gibi nuran hanım sevdirdi orayı sonra doğumda da çok hoşuma gitti çok hürmetli davrandılar hemşireler olsun temizlikçiler olsun .
Bende ilk gece yapmıştım ama baya zorlamıştım kendimi insan hiç yapamicam zannediyor strese giriyor. 2.gunun öğleninde cikariyorlardi simdi nasil bilmiyorum inşallah 1 güne cikariz dediğin gibi çocuk da var hiç bırakmak istemiyorum.

1 gün diyolar heryerde ama hastahaneden hastahaneye farkediyormu bilmiyorum tabi.

Canım bebeği aç bırakmayıp emzirirsen sarılık olmaz.sarılığın sebebi aç kalmasıdır emmediği içindir.
Tek sebep süt de olmayabiliyor kimi çocuklara hastanede ışın verme durumu olabiliyor... Bahsettiğim o derece yoğun sarılık olması.

Ozellikle kocaman hastahanede yogun bakimlarinin prameturelere uygun olmamasi beni ordan geri gitti. Çamlıca erdemde bile prematüre yogun bakim var. Medivia ya baktim ama eski bir hastahane odalari cok kötü dediler bu hastahanenin odalarına vs baktinmi hic

Sezeryani bor gunde çıkarırlar mi?
12.45te doğuma girdim ertesi gün 4te çıktım. 1.5 gün bile değil bırtımı daha erken yapsam daha önce de çıkarırdı şimdi pandemiden olabildiğince erken bırakırlar gibi geliyor ama her ameliyatta olduğu gibi maalesef bırtla sonuçlanmadan taburcu etmiyorlar

Benim o zaman ilk doğumum ani ve tansiyondan dolayı 4 gün tuttular Kizlar hepimiz inşallah yavruları sağlıkla alır çıkarız

Avicenna da kadın doğum a özel bina yapıldı canım özellikle doğum için çok tercih edilen bi hastane. O bina da yalnız çocuk bölümü ve kadın doğum var bide tek oda fizik tedavi onun haricinde o bina doğum için kullanıyor. Yatılan odalarda o binada istersen haftaiçi bigun gidip hem merak ettiklerini sor hemde odaları gez gerçi pandemi var ama kafanda biseyler netleşir.

Benim o zaman ilk doğumum ani ve tansiyondan dolayı 4 gün tuttular Kizlar hepimiz inşallah yavruları sağlıkla alır çıkarız
Amin de dur moralini bozma bu dönemde olabildiğince izole olup evde dinlenicez iş güç de yapmicaz yemek yapsak yeter. Kac gündür anneme gidemiyorum çocukla pertim çıktı ama bi yere cikmiyorum artik doguma kadar.Erken doğumu önleyip bide korona olmazsak inşallah doğumdan sonrası daha kolay olur.

Yok aslında moral bozukluğu değilde sizleri duyunca bir iki günde çıkmış bende şaşırdım açıkçası

Hayırlısı olsun inşallah... Nasip belli olmaz belki bir iki aya toparlanır ülke yani umitvar olmak önemli

Insallah seninde bu sefer kolay ve zamanında olur canım zaten tedbirini de almışsınız

Kız analarıkizcelerinize tulum aldınız mı güzel bir model arıyorum LCW dan alan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…