2021 Şubat Anneleri

2.500 felan iyi fiyatlar ben henüz Ankara’da 5bin TL altında iyi bir doktor fiyatı alamadım.
Zamlar gelicek bakalım ne olacak ocakta:) bi ara zam yapıldı zaten... Çokmuş ya... Ama normalde isteğe bağlı sezeryan 4500 üstü bu hastanelerde de...

Inşallah canım benim doktorum 32 34 du goremeyiz dedi ilk zmanalr dayanır diyordu ama her geçen gün rahim boyu kisaliyor bakalım Rabbim neylerse güzel eyler
Dua edelim canım hepimiz aynı riski taşıyorız. Hiç belli olmuyor doğum işi insan tecrübe edince anlıyor. İlk oğlumda erken doğacak dediler 40ı doldurdu. İkinci oğlumda 38 haftalık hiç şikayetsiz rutin kontrolüme gittiğimde sancı ve açıklık çıktı o gün doğum için yattım. Rabbim en sağlıklı zamanı nasip etsin yavrularımız da biz de üzülmeden kucağımızq alalım inşallah.

Bırt ne olaki? Büyük abdest mi?
Gaz canım büyük abdeste 10 gün sonra çıkabilmiştim.
2.500 felan iyi fiyatlar ben henüz Ankara’da 5bin TL altında iyi bir doktor fiyatı alamadım.
Evet fiyat olarak iyi baya 2 sene önce aynı yerde 1600 tl ye sezaryan olmuştum yine baya zam gelmiş ocakta da 3000 ı bulur gibime geliyor bakalım özel hastanelerde bu dönemde daha güvenli geliyor.

Canım nasıl oldun

Inşallah canım benim doktorum 32 34 du goremeyiz dedi ilk zmanalr dayanır diyordu ama her geçen gün rahim boyu kisaliyor bakalım Rabbim neylerse güzel eyler
Sen gönlünü ferah tut arkadaşıma da öyle dediler ama 36 yi gördü kilosu nasıl kuzucugun ...sen aman kalkma WC ve acil ihtiyaçtan başka

Ayyy bu fiyatlara baktıkça iyinki doğum sigortası yaptırdım diyorum
Valla 2 sene önce 1600e doğum yaptım. Zam gelmeyen bir şey yok ki... Bi emziği bile dünya paraya alıyorsun... İyi ki yaptırmışsınız cidden...

Inşallah canim dua edelim dediğin gibi

Valla 2 sene önce 1600e doğum yaptım. Zam gelmeyen bir şey yok ki... Bi emziği bile dünya paraya alıyorsun... İyi ki yaptırmışsınız cidden...
Kesinlikle herşey ateş gibi ... İyiki çoğu şey kızım zamanından var Rabbim ulkemize yardım etsin çok Zor zamanlar

Kesinlikle herşey ateş gibi ... İyiki çoğu şey kızım zamanından var Rabbim ulkemize yardım etsin çok Zor zamanlar
Evet ben de ona seviniyorum... Babası pembiş pembiş şeyleri evde giydir nolacak diyo unisexleri ayırdım bi giysin diye... Beşik var ama sallanabilen bir şey almam lazım. 6 aylık olana kadar kullanılanlardan... Titreşimli ana kucağını da arkadaştan alıcaz.

Ayva cekirdegi jeli kimisine yaramiyor cnm iyce bir bak beni daha kotu yapmisti hep gogsumun ucunu kuruttu parcalandi

Sen suan kacinci haftadasin cnm benimde rahim agzim ilk gebeligimde kisaydi zaten erken doğum yaptım ama Allahin izniyle 30.haftadan sonra bebekler daha sıkı hayata tutunuyorlar ama.tabi en guzeli vaktinde doğum. Ciger geliştirici vururlar zaten haftam yaklastikca çok faydası oluyor onun

28+0 da doğum sancilarim başladı 24 saat arayla 2 doz vurdular ciğer geliştirici suan 28+5 olduk

28+0 da doğum sancilarim başladı 24 saat arayla 2 doz vurdular ciğer geliştirici suan 28+5 olduk

Muhtemelen dogum öncesinde yine vururlar yasam sınırını asmissin zaten cnm bol bol istirahat et 33 haftada 30 hafta uyumlu doğdu benim oğlum Allahin izniyle sende saglikla kucagina alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…