Zamlar gelicek bakalım ne olacak ocakta:) bi ara zam yapıldı zaten... Çokmuş ya... Ama normalde isteğe bağlı sezeryan 4500 üstü bu hastanelerde de...2.500 felan iyi fiyatlar ben henüz Ankara’da 5bin TL altında iyi bir doktor fiyatı alamadım.
Dua edelim canım hepimiz aynı riski taşıyorız. Hiç belli olmuyor doğum işi insan tecrübe edince anlıyor. İlk oğlumda erken doğacak dediler 40ı doldurdu. İkinci oğlumda 38 haftalık hiç şikayetsiz rutin kontrolüme gittiğimde sancı ve açıklık çıktı o gün doğum için yattım. Rabbim en sağlıklı zamanı nasip etsin yavrularımız da biz de üzülmeden kucağımızq alalım inşallah.Inşallah canım benim doktorum 32 34 du goremeyiz dedi ilk zmanalr dayanır diyordu ama her geçen gün rahim boyu kisaliyor bakalım Rabbim neylerse güzel eyler
Gaz canım büyük abdeste 10 gün sonra çıkabilmiştim.Bırt ne olaki? Büyük abdest mi?
Evet fiyat olarak iyi baya 2 sene önce aynı yerde 1600 tl ye sezaryan olmuştum yine baya zam gelmiş ocakta da 3000 ı bulur gibime geliyor bakalım özel hastanelerde bu dönemde daha güvenli geliyor.2.500 felan iyi fiyatlar ben henüz Ankara’da 5bin TL altında iyi bir doktor fiyatı alamadım.
Canım nasıl oldunEvet canım acikcasi bende doktora giderken ciddi birsey düşünmemiştim yazatken biraz cekindim korkutmak olmasin diye ama meğer doğum sancilarim başlamış eğer gelmeseydin bu gece doğardi dedi doktor
2 adet ciğer geliştirici vuruldum şimdi yatıyorum sadece tuvalete kalkmak var ayakta durmak yasak
Sen gönlünü ferah tut arkadaşıma da öyle dediler ama 36 yi gördüInşallah canım benim doktorum 32 34 du goremeyiz dedi ilk zmanalr dayanır diyordu ama her geçen gün rahim boyu kisaliyor bakalım Rabbim neylerse güzel eyler
Ayyy bu fiyatlara baktıkça iyinki doğum sigortası yaptırdım diyorumZamlar gelicek bakalım ne olacak ocakta:) bi ara zam yapıldı zaten... Çokmuş ya... Ama normalde isteğe bağlı sezeryan 4500 üstü bu hastanelerde de...
Valla 2 sene önce 1600e doğum yaptım. Zam gelmeyen bir şey yok ki... Bi emziği bile dünya paraya alıyorsun... İyi ki yaptırmışsınız cidden...Ayyy bu fiyatlara baktıkça iyinki doğum sigortası yaptırdım diyorum
Gümüş kapaktan iki arkadaşım kullandı biriside kullanmam için bana verdiler hiç yara olmadığını söyledi ikiside, umarım bende faydasını görürümBunlardan kullanan var mı? Çok iyi yorumlar yapılmış ama gerekli oluyor mu gerçekten?
Inşallah canim dua edelim dediğin gibiDua edelim canım hepimiz aynı riski taşıyorız. Hiç belli olmuyor doğum işi insan tecrübe edince anlıyor. İlk oğlumda erken doğacak dediler 40ı doldurdu. İkinci oğlumda 38 haftalık hiç şikayetsiz rutin kontrolüme gittiğimde sancı ve açıklık çıktı o gün doğum için yattım. Rabbim en sağlıklı zamanı nasip etsin yavrularımız da biz de üzülmeden kucağımızq alalım inşallah.
Kesinlikle herşey ateş gibi ... İyiki çoğu şey kızım zamanından varValla 2 sene önce 1600e doğum yaptım. Zam gelmeyen bir şey yok ki... Bi emziği bile dünya paraya alıyorsun... İyi ki yaptırmışsınız cidden...
Şükür canım iyiyim evde istirahat ediyorum :)Canım nasıl oldun
Haftasına uyumlu dedi doktor canım inşallah hayırlısı olsun :)Sen gönlünü ferah tut arkadaşıma da öyle dediler ama 36 yi gördükilosu nasıl kuzucugun ...sen aman kalkma WC ve acil ihtiyaçtan başka
Evet ben de ona seviniyorum... Babası pembiş pembiş şeyleri evde giydir nolacak diyoKesinlikle herşey ateş gibi ... İyiki çoğu şey kızım zamanından varRabbim ulkemize yardım etsin çok Zor zamanlar
Benim almayı düşündüğüm bi ürün. Baby plusınkini alırım. Ama önce doğum öncesi ayva çekirdeği jeli düşünüyorum. İlkinde bilmiyordum... Krem bile sürmedim öncesinde...denerim işe yaramazsa alırım...
Sen suan kacinci haftadasin cnm benimde rahim agzim ilk gebeligimde kisaydi zaten erken doğum yaptım ama Allahin izniyle 30.haftadan sonra bebekler daha sıkı hayata tutunuyorlar ama.tabi en guzeli vaktinde doğum. Ciger geliştirici vururlar zaten haftam yaklastikca çok faydası oluyor onunInşallah canım benim doktorum 32 34 du goremeyiz dedi ilk zmanalr dayanır diyordu ama her geçen gün rahim boyu kisaliyor bakalım Rabbim neylerse güzel eyler
28+0 da doğum sancilarim başladı 24 saat arayla 2 doz vurdular ciğer geliştirici suan 28+5 oldukSen suan kacinci haftadasin cnm benimde rahim agzim ilk gebeligimde kisaydi zaten erken doğum yaptım ama Allahin izniyle 30.haftadan sonra bebekler daha sıkı hayata tutunuyorlar ama.tabi en guzeli vaktinde doğum. Ciger geliştirici vururlar zaten haftam yaklastikca çok faydası oluyor onun
Ben hiç almamıştım böyle ekliyim listeme sağolCanim külotlu çorap değil de içlik diyorlar alt patikli ben kızımda ondan giydirmistim ev ne kadar sıcakta olsa yeni doğan bebek tek kat olmaz üşür külotlu çorap ilk etapta nasıl olur bilmem.boyle 6 tane falan var takımlardan hariç içine giydirmelikEki Görüntüle 2725641 Eki Görüntüle 2725640
28+0 da doğum sancilarim başladı 24 saat arayla 2 doz vurdular ciğer geliştirici suan 28+5 olduk
Kuvozde kaldi.mi bebeginiz pekiMuhtemelen dogum öncesinde yine vururlar yasam sınırını asmissin zaten cnm bol bol istirahat et 33 haftada 30 hafta uyumlu doğdu benim oğlum Allahin izniyle sende saglikla kucagina alırsın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?