Ben havlusunu battaniyesini bi tane de tulumu ordan aldım. Kızıma da çoğunlukla ordan giydiriyorum. Çok memnunum..Kizlar çiğit markası hakkında ne düşünüyorsunuz çok cici şeyleri var
Acaba ikinci oldukları için mi kızımda çok sakindiBenimki de öyle uzandım 5 dk durmuyor oğlum böyle değildi bu canımı okuyor
Benimde aynı dediğin gibi oluyor canım kasılma sancı resimleri şey olduğunu bildigim için doktora yazdım o da sağ olsun gel demiş. Ilk hamileligimde yine böyle oluyordum ilaç vermişti şimdi arkadaş da dedi kum döküyor olabilirim şimdi bol bol su içiyorum o nst ye hiç girmek istemiyorum.Bi ben mi rahatım. İnanın koltuktan kalkıp 3 adım atamıyorum normal, karnım sert bacağıma bıçak saplanır gibi ağrı saplanıyor yürümem zorlaştırıyor. Kasığım hep ağrılı. Dra da söyledim, bucopan plus verdi çok ağrın olunca iç dedi. Perinatolog sezeryan sonrası ikinci hamileliklerde olabiliyor demişti. Hiç sancıya yoruyorum o yüzdendinlenemiyorum çocuğun peşinde koşturmaktan... Ben fazla mı rahatım ya önemsememekle aylardır bu haldeyim...
Süper o zaman kızıma da pijama istiyorum o zaman 3 tane birden alayım oğlana da tulum çok beğendimBen havlusunu battaniyesini bi tane de tulumu ordan aldım. Kızıma da çoğunlukla ordan giydiriyorum. Çok memnunum..
Happy days yazan pijamayı aldım gayet güzel. İnce değil ama çok da kalın diyemem... İadesi kolay sıkıntı çıkarmıyor kendi sayfasından sipariş verin daha uygun.Süper o zaman kızıma da pijama istiyorum o zaman 3 tane birden alayım oğlana da tulum çok beğendim
Teşekkür ederıiimmmBence beyaz olan her zaman beyazdan yanayimdir
Zayıf arkadaşlar varsa diye attım sepetindeydi bildirimde gelmiş görmedim, ben kaç kere kum döktüm b kere tahlilde çıktı, döktüğün zamana denk gelirse çıkarmışBende bu hafta arayıp soriyim bakıyım sünneti de sorarım.
Baktım da canım s beden kalmış hep o da olmaz herhalde .
Olabilir canım tahlillerde hep çıkıyor ama normal diyolar bu ara idrarimda bulanikti bak sen diyince uyandım kum da döküyor olabilirim . Sana ilaç verdiler mi ?
Tek ağrı kasılma olunca böbreğe yoruyordum ama kanama korkuttu beniBi ben mi rahatım. İnanın koltuktan kalkıp 3 adım atamıyorum normal, karnım sert bacağıma bıçak saplanır gibi ağrı saplanıyor yürümem zorlaştırıyor. Kasığım hep ağrılı. Dra da söyledim, bucopan plus verdi çok ağrın olunca iç dedi. Perinatolog sezeryan sonrası ikinci hamileliklerde olabiliyor demişti. Hiç sancıya yoruyorum o yüzdendinlenemiyorum çocuğun peşinde koşturmaktan... Ben fazla mı rahatım ya önemsememekle aylardır bu haldeyim...
Kuvozde kaldi.mi bebeginiz peki
Gittiğim hastanede 1. Sezeryan 4200 2. Sezeryan 5200 3. Sezeryanda fark alsalar anlayacağım nereden ne kopartırız peşindeler
Devam ediyor mu Kanaman?Tek ağrı kasılma olunca böbreğe yoruyordum ama kanama korkuttu beniDoktor 4 saatte bir parol içebilirsin dedi hiç içmemeye çalışıyorum, kanama niyeyse korkutuyor
Bol bol dinlen kuzum.. Rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza versin inşallah sağlıkla..Şükür canım iyiyim evde istirahat ediyorum :)
Kaç kilo olmuştu?Evet 20 gun kadar yogun bakimda kuvezde kaldi
Banada son gidişimde iş yapma dedi ama mümkün mü insanın gözüne batıyor evde bebek olunca yemeksiz de olmuyorum onunda yiyebilceģi şeyler yapmaya çalışıyorum. Olabilir abilerini ablalarını duyunca dediğin gibi daha da neseleniyorlar benimki kalabalık da seviyorAcaba ikinci oldukları için mi kızımda çok sakindiAcaba büyüklerin civiltilarini duydukça heyecan mi yapıyorlar tabii birde onlarla uğraşmakta etken. Doktor bana demişti zaten çocuğun var iş yapma o sana yeter diye
Benim her idrarimda eritrosit çıkıyor canım geçen de idrarim bulanikti ara ara döküyorum herhalde çok vitamin içiyorum içinde kalsiyum olanı kesicem.Zayıf arkadaşlar varsa diye attım sepetindeydi bildirimde gelmiş görmedim, ben kaç kere kum döktüm b kere tahlilde çıktı, döktüğün zamana denk gelirse çıkarmış
Yıllardır eritrositim pozitif yanma şikayetim olmadığından kum döktüğümü söylüyordu doktorlar hep... Ama ben hiç ağrı çekmiyordum.Banada son gidişimde iş yapma dedi ama mümkün mü insanın gözüne batıyor evde bebek olunca yemeksiz de olmuyorum onunda yiyebilceģi şeyler yapmaya çalışıyorum. Olabilir abilerini ablalarını duyunca dediğin gibi daha da neseleniyorlar benimki kalabalık da seviyor
Benim her idrarimda eritrosit çıkıyor canım geçen de idrarim bulanikti ara ara döküyorum herhalde çok vitamin içiyorum içinde kalsiyum olanı kesicem.
1680 gram doğdu 2000 kilo olunca teslim ettilerKaç kilo olmuştu?
Benimde öyle yanmam yok ama ağrım oluyor ara sıra . Canım bu cigit in bedenleri nasıl oğlum 17 aylık 18-24 aylık alsam büyük olur mu ?Yıllardır eritrositim pozitif yanma şikayetim olmadığından kum döktüğümü söylüyordu doktorlar hep... Ama ben hiç ağrı çekmiyordum.
Amin inşallah canım hepimiz sağ salim kavusalimBol bol dinlen kuzum.. Rabbim bebişlerimizi sağ salim kucağımıza versin inşallah sağlıkla..
Benimde kızım 1900 doğmuştu 2 olunca verdiler 10 gün tutulmuştu1680 gram doğdu 2000 kilo olunca teslim ettiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?