Evet yaaa hep beyaz ucuk pembe, ucuk mavi.. valla anlamadim sanirim ben siyah alicamaman iyi bari dedim nasil olacak pandemi de.. maalesef istedigimiz cogu seyden mahrum kaldik bu korona yuzunden ama saglik olsun.. agrisiz sancisiz oluruz da siz de agzinizin tadiyla cekebilirsiniz insallah Bu arada bana da tuyo vermis oldunuz, bizde profesyonel makine de var aslinda baya eski ama olsun acaba ben de bi esime sorsam mi diye duaundurdu bu fikir beni
AVent göğüs kalkanı bende aldım. Çok iyi yorumları var. İnşallah memnun kalırımBunlardan kullanan var mı? Çok iyi yorumlar yapılmış ama gerekli oluyor mu gerçekten?
Ben normalde kalıpları büyük buluyorum. Pijamayı seneye giyer dedim 26 aylık(92 cm 14 kg) 3 4 yaş aldım tam oldu. Benim kız tombik olduğundan çok da beden kestiremiyorum... Yazın tulumları yaşına göre aldım tam oldu.Benimde öyle yanmam yok ama ağrım oluyor ara sıra . Canım bu cigit in bedenleri nasıl oğlum 17 aylık 18-24 aylık alsam büyük olur mu ?
Umarım yardımcı olur kalınlığı göstermeye çalıştım. Bana göre yazlık bi incelikten değil...Eki Görüntüle 2726042 Eki Görüntüle 2726043
S SkyAsteR bunlara aşık oldum
Eki Görüntüle 2726044
Bunu da kıza düşünüyorum inşallah tahmin ettiğim gibi kalındır biraz
Ben de aldıktan sonra gördüm önce görsem bunlardan alırdım.Umarım yardımcı olur kalınlığı göstermeye çalıştım. Bana göre yazlık bi incelikten değil...
Ayy süper bendr bu kumaştan istiyorum.... Peki sizlerin evler kaç °C ? Biz 23.8 lerde yaşıyoruz arkadaşlarım 22-21 de yaşıyorlar ve bana soğuk geliyorUmarım yardımcı olur kalınlığı göstermeye çalıştım. Bana göre yazlık bi incelikten değil...
Kombimiz açık değil kısa kolla geziyorumAyy süper bendr bu kumaştan istiyorum.... Peki sizlerin evler kaç °C ? Biz 23.8 lerde yaşıyoruz arkadaşlarım 22-21 de yaşıyorlar ve bana soğuk geliyor
Ayy gencken cok merakliydik kar kis demez fotograf cekmeye giderdik ama cok uzun zamandir elime almadimSevindim siz daha da şanslısınız hem makina oldupuna göre en azndan bizden daha tecrübelisinizdri foto çekiminde
Bende en son siyah alim dedm e oğluşa ne giydircğim.
En son tmm dedm ya max. Yarım saat giyeceğim o da boydan değil al beyaz bir şey gitsin dedim ay yok yine beğenemiyorım.
Bu indirimde bu işi noktalamam gerek.
AVent göğüs kalkanı bende aldım. Çok iyi yorumları var. İnşallah memnun kalırım
Ya bu bırt ne ben anlamadim12.45te doğuma girdim ertesi gün 4te çıktım. 1.5 gün bile değil bırtımı daha erken yapsam daha önce de çıkarırdışimdi pandemiden olabildiğince erken bırakırlar gibi geliyor ama her ameliyatta olduğu gibi maalesef bırtla sonuçlanmadan taburcu etmiyorlar
Alttan gazYa bu bırt ne ben anlamadim
SEÇimi ona göre yapmaktan başka yapcak bişi yok sanırımAynen malesef aslinda sacma bir uygulama bazi hastahaneler aynisini normal dogumdada yapıyor ama işte hastahane iyi olunca bazi şeyleri görmezden geliyor insan
Cuma gecesi 4 kere geldi sanırım, gündüzde bi kere geldi şükür kesildiDevam ediyor mu Kanaman?
Bol su iç canım başka yapcak bişi yokBanada son gidişimde iş yapma dedi ama mümkün mü insanın gözüne batıyor evde bebek olunca yemeksiz de olmuyorum onunda yiyebilceģi şeyler yapmaya çalışıyorum. Olabilir abilerini ablalarını duyunca dediğin gibi daha da neseleniyorlar benimki kalabalık da seviyor
Benim her idrarimda eritrosit çıkıyor canım geçen de idrarim bulanikti ara ara döküyorum herhalde çok vitamin içiyorum içinde kalsiyum olanı kesicem.
ALLAHİM BEN ÇOKK CAHILIM YA doğuma dair hiç birsey bilmiyorm bu bırt normalde mi sezeryan dami oluyor pekiAlttan gaz
Sezeryanda oluyor çünkü organlar hamilelikte yer değiştiriyor ya çocuğu alırken onlara da müdahale olabiliyor. O yüzden gaz çıkarmak önemli ama normal doğum da öyle bişey yok diye biliyorum tabi normal doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir.ALLAHİM BEN ÇOKK CAHILIM YA doğuma dair hiç birsey bilmiyorm bu bırt normalde mi sezeryan dami oluyor peki
Anladım tesekkür ederimSezeryanda oluyor çünkü organlar hamilelikte yer değiştiriyor ya çocuğu alırken onlara da müdahale olabiliyor. O yüzden gaz çıkarmak önemli ama normal doğum da öyle bişey yok diye biliyorum tabi normal doğum yapan arkadaşlar daha iyi bilir.
Hayırlısı inşallah, kötü düşünme... limonlu su iç kum için de....Cuma gecesi 4 kere geldi sanırım, gündüzde bi kere geldi şükür kesildi
Benimde kızım 1900 doğmuştu 2 olunca verdiler 10 gün tutulmuştu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?