Devredilmiyor doğum belgenizde yazan tarihten itibaren 8 haftanız başlar... 657 daha fazla bi hak tanımıyor. Aynı şekilde 40 hafta doldu doğum olmadı. 42de doğurdunuz. O iki haftaya rapor veriliyor geç doğum diye 6 hafta değil,8 haftanız yine devam eder...Kızlar size bişey sorucam doğum öncesi 8 hafta izin varya 32. Haftada başlıyor misal 30. Haftada doğum yaparsan 10 haftamı aktarılıyo doğum sonuna
Kızlar size bişey sorucam doğum öncesi 8 hafta izin varya 32. Haftada başlıyor misal 30. Haftada doğum yaparsan 10 haftamı aktarılıyo doğum sonuna
Sayılır bence çünkü sigortanız devam ediyor. Bende ücretli öğretmenim. 32de normalde çalışamaz alcaktım ama uzaktan eğitime geçildiği için çalışabilir alıp 4 ocaktan sonra duruma göre bakacağım.Kızlar öğretmenim bişey soracam. 32.haftam aralık sonunda . 5 haftalık aktarma için çalışabilir raporu almak istiyorum diyelim. Ama o raporu aldıgım dönemde böyle eğitim uzaktan oldu . Yani çalışmayacam ama raporu alacam. O rapor sayılır aktarılır mı sizce ? Şuan okulmda da bana ihtiyac yok yerime öğretmen geldi . Ama dr dan hertürlü raporu alayım elimde bulunsun diyorum
Ben de kızımda Avent kullandim göğüs ucum bir ay yara olmadı ama sonra kuzuda pamukcuk olunca o bana da bulaştı ondan biraz çekmiştim. O dönemde de ilacı sürüp kalkanı kapatiyordum daha rahat iyileşti. Şimdi yine dezenfekte edip hastane çantama koymayı düşünüyorumBunlardan kullanan var mı? Çok iyi yorumlar yapılmış ama gerekli oluyor mu gerçekten?
Sağol canım bende oğluma bikac bişey aldım küçüğe çok fazla bişey göremedim ona hm den bakıcam çok güzel tulumlar varBen normalde kalıpları büyük buluyorum. Pijamayı seneye giyer dedim 26 aylık(92 cm 14 kg) 3 4 yaş aldım tam oldu. Benim kız tombik olduğundan çok da beden kestiremiyorum... Yazın tulumları yaşına göre aldım tam oldu.
Rennie duo şurup kullanıyorum benSabah kusmalarım geri döndü ve midem artık pert. Gaviscona başladım ama anlık çözüm... Sizlere doktorlarınız başka mide koruyucu önerdi mi hap formunda...
Sabah kusmalarım geri döndü ve midem artık pert. Gaviscona başladım ama anlık çözüm... Sizlere doktorlarınız başka mide koruyucu önerdi mi hap formunda...
Aynen ya her sey internetten maksimum 1 haftada geliyor zaten ihtiyaca göre karar vermek lazim. Ben markete fln hic gitmiyorum pandemi devam ederse de gidilmez ama evde bir kizim var 7 yaşında o disari bahceye cikmak isterse de bebek arabasina koyarim herhaldeBenimkinde yastik var şu arabaya da konan cinsten normam ana kucagi alsam mi almasam mi kararsiz kaldim.
Bebege yorgan nasil tehlike olcak ki basta dönmüyor bile hem onu kaldirabilir mi acaba donse bile bana cok mantlikli gelmedi. Pek bir yere cikmayacagim yaza kadar belki sigmaz bile. Babasi evdeyken yurursem ya da markete gidersem giderim. Yemek yaparken , is yaparken cocugu sirtimda ya da önümde tasimak mantikli gelmiyor. Park yatak aldim orada bırakacagm. Cikamaz zaten
Canim ben de gebeliğimin başından beri kullaniyorum kan pihtilasmam var. Dr veriyor zaten kendi kafama gore ben de asla ilac kullanmam. Parol bile almadım yani o kadar.Ne kötülüğü varmış ? Ben yüksek tansiyondan dolayı corasprin içmek zorundayım. Ehil ellerde zehir bile şifadır? Siz hangi kaynaktan zararlı olduğunu duydunuz?
Kızda daha erken başlamıştı buna da hamd olsun. Ama ben de pert oldum ağzımı açtıkça ejderha gibi ateş saçıcam gibi geliyor. Öyle böyle değil yanmam. Gaviscona 4 kere içiyorum en az. Ve midem kaldırmıyor tadını... Hap tarzı bişey istiyorum. Lansor kullanılabiliyor mu hamileyken, hoş verdiğine göre kullanılıyor demek ki.Bana lansor ve rennie duo verdi
Haftada 5 sise surup iciyorm
Midemin hali harap
Denemişsindir belki ama karbonat içmeyi demedin miKızda daha erken başlamıştı buna da hamd olsun. Ama ben de pert oldum ağzımı açtıkça ejderha gibi ateş saçıcam gibi geliyor. Öyle böyle değil yanmam. Gaviscona 4 kere içiyorum en az. Ve midem kaldırmıyor tadını... Hap tarzı bişey istiyorum. Lansor kullanılabiliyor mu hamileyken, hoş verdiğine göre kullanılıyor demek ki.
Kız daha fena yapmaz mı?Denemişsindir belki ama karbonat içmeyi demedin mi
Ben evdeyken olmuyor ama iş yerinde otururken çok oluyor mide yanmasıBana lansor ve rennie duo verdi
Haftada 5 sise surup iciyorm
Midemin hali harap
Şu fikre tüm ülke sahip olsaydı bugün böyle olmazdıkBir ayı geçti kontrole gitmedik bizde Aralık 15 gibi gideceğim herhalde bu grip beni mahvetti korona falan olmadık Allahtan hastanelere çok girmek gelmiyor Allah düşürmesin eksikte etmesin inşallah
yok hiç denemedim. ilk defa duydum, bakayım. aslında gavisconda karbonat var gibi zatenDenemişsindir belki ama karbonat içmeyi demedin mi
benim de 6 hafta oldu gideli, 2 hafta sonra gidicem dayanmaya çalışıom gitmemek için...Bir ayı geçti kontrole gitmedik bizde Aralık 15 gibi gideceğim herhalde bu grip beni mahvetti korona falan olmadık Allahtan hastanelere çok girmek gelmiyor Allah düşürmesin eksikte etmesin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?