EŞim mide koruyucu ile yaşayan biriydi sonra zararlarını okumuş bıraktı şimdi midesi biraz kötü olsun çir çay kaşığı karbonat üstüne su içiyor, benimde gene oturarak uyuduğum bir gün zorla bana içirdi ve şaka gibi iyi geldi, eşimin reflü baya kötü gece nefesi kesilere uyanıyordu S SkyAsteRKız daha fena yapmaz mı?
Endoskopi oldu mu esin canım helicobakteri diye mide mikrobu var o da mideyi mahvediyor kolay kolay da geçmiyor bende cikmisti 2 kere antibiyotik kürü kullandım hala arada midem ağrıyor sanki yediklerimi sindiremiyorum gibi geliyor hamilelikten sonra bi daha gidicem doktora.
Endoskopi yapılmışmıudı hatırlamıyorum ama doktor helicobacteri olabilir diyip ilaç tedavisi vermiştş, kilo problemide olduğu için sıkıntılı oluyor, doğumdan sonra sende baktır muhakkakEndoskopi oldu mu esin canım helicobakteri diye mide mikrobu var o da mideyi mahvediyor kolay kolay da geçmiyor bende cikmisti 2 kere antibiyotik kürü kullandım hala arada midem ağrıyor sanki yediklerimi sindiremiyorum gibi geliyor hamilelikten sonra bi daha gidicem doktora.
Ben bu hamileligimde hamile olduğumu bilmeden endoskopi yaptirdim canım işte antibiyotik de kullandım. Bundan sonra gaita tahlili veririm endoskopiyi de sürekli yaptırmak zararlı olabiliyormuş. Bu bakteri de %80 herkeste oluyomuş bazisinda belirti veriyormus bazısında vermiyomuş.Endoskopi yapılmışmıudı hatırlamıyorum ama doktor helicobacteri olabilir diyip ilaç tedavisi vermiştş, kilo problemide olduğu için sıkıntılı oluyor, doğumdan sonra sende baktır muhakkak
Yaa, ben de gaviscon içeriğiine baktım sodyum karbonat ve bi karbonat varmış. Mantıklı, deniyim
Panspas hap kullanıyorum. Ama bu aralar yine de uykudan uyandırıp kusturuyor mide yanmalarım. Çok kötü safra kusup boğazım yanıyor.Sabah kusmalarım geri döndü ve midem artık pert. Gaviscona başladım ama anlık çözüm... Sizlere doktorlarınız başka mide koruyucu önerdi mi hap formunda...
Pantpas reflü için kullanılmaz diye biliyorum. Mide koruyucu ilaç ile reflü ilacının görevleri farklıdır daha etkili ilaç kullan bencePanspas hap kullanıyorum. Ama bu aralar yine de uykudan uyandırıp kusturuyor mide yanmalarım. Çok kötü safra kusup boğazım yanıyor.
Bende şimdi size yazacaktımYaa, ben de gaviscon içeriğiine baktım sodyum karbonat ve bi karbonat varmış. Mantıklı, deniyim
Doktorum verdiPantpas reflü için kullanılmaz diye biliyorum. Mide koruyucu ilaç ile reflü ilacının görevleri farklıdır daha etkili ilaç kullan bence
Bende geçen gittiğimde doktorum soğuktu biraz galiba süreçten de korkuyorlarBende kontrol muayene hakkım vardı kasılma için doktora gittim bugün ağrım hiç yoktu, kasılmam da ara ara oldu her zamanki gibi. Tansiyonumu sordu bu ara normal dedim ordada ölçtüler 11/8 cıktı 12/8 oldu mu ilaç başlarız dedi. Açıkçası bu sefer biraz korkuttu nuran hanım bebeğin her şeyi normal çok şükür rahim ağzım da iyiydi . Ama bu haftalarda erken doğum olursa bebek çok uzun kuvozde kalıp hırpalanır 32 'ye kadar kendini yorma dinlen dayanalım dedi. Onu dicek biseyim de yoktu biraz tedirgin oldum açıkçası. Anneme gitmeye de korkuyorum evde çocukla nasıl olucak bakalım
Bizimki korkudan değil ama biraz tedirgin edici konuştu hâlbuki tansiyon haricinde bi sorunum yok o da çok yüksek değil eşim bile kızdı niye böyle konuştu diyeBende geçen gittiğimde doktorum soğuktu biraz galiba süreçten de korkuyorlarsen üzülme daha az hareket et bisiycik olmaz inşallah
Neden o zaman nts yapmadi?Bizimki korkudan değil ama biraz tedirgin edici konuştu hâlbuki tansiyon haricinde bi sorunum yok o da çok yüksek değil eşim bile kızdı niye böyle konuştu diyeinşallah sağlıkla vaktinde tamamlarız hamileliklerimizi
Kasılmam yoktu bugün canım hem istese de yaptırmazdım hastaneye gitmek bize zor geldi oralarda yatmak istemedimNeden o zaman nts yapmadi?
O zaman neden bu kadar korkuttu Allah AllahKasılmam yoktu bugün canım hem istese de yaptırmazdım hastaneye gitmek bize zor geldi oralarda yatmak istemedim
Bazen eski sezaryan yerimde oluyor ama sen bildiğim kadarıyla normal doğum yaptın üşütmüş olabilir misin ?Alt karın ve kasıkta yanma gibi bir ağrı oluyor mu sizde de?
Gaitada çıkmıştı sanırım canım, aman ihmal etmede gerek kalmaz tedaviye inşallahBen bu hamileligimde hamile olduğumu bilmeden endoskopi yaptirdim canım işte antibiyotik de kullandım. Bundan sonra gaita tahlili veririm endoskopiyi de sürekli yaptırmak zararlı olabiliyormuş. Bu bakteri de %80 herkeste oluyomuş bazisinda belirti veriyormus bazısında vermiyomuş.
Şifa olur inşallah canımYaa, ben de gaviscon içeriğiine baktım sodyum karbonat ve bi karbonat varmış. Mantıklı, deniyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?