2021 Şubat Anneleri

Bende 27 de gitmiştim 30 da çağırdı canim.. bende hocam artık uzun süre gelmem diyordum dedim.. yok dedi artık siklastiracagiz kontrolleri dedi.. ama ben yine de 32 de gitmeyi düşünüyorum.. 32 de nst ye de başlayacağız..

Hmm sıklaştırıyolar demek ki o yüzden bu şekilde çağırmış o zaman

Hmm sıklaştırıyolar demek ki o yüzden bu şekilde çağırmış o zaman
Aynen canım artık her kontrolde nst ye gireceğiz..kontrole gitmek güzel oluyor bebisi görüyoruz durumunu öğreniyoruz da virüs patladı ya insan çekiniyo.. hayırlısıyla sağlıkla sin aylarımızı da atlatsaydik

İnşallah atlatırız sağlıcakla her duamda bu var

Senin ilk doğumların normal mi canım? Ben doktor istese de nst istemiyorum bazıları son haftalara kadar nst ye sokmuyor . Benim ilkinde 26haftadan itibaren hep sancim vardı, psikolojik olarak nst yı istemiyorum artık

İnşallah benimde tek duam o sağlıkla yavrularımıza kavuşalım . Gidince söyle ortalık fena ters bişey hissedersen yine gidersin zaten çatı muayenesi de 37 den sonra yapılıyor canım.

Çin'den gelen ilk part asi 11 Aralık da vurulacakmis doğru mu?

Ssvd isteğimi devam mı etmeliyim yoksa haftam gelinci sezeryan mı olmalıyım diye düşünmedeh edemiyorum ssvd deneyecek var mı

Kızlar pijama yerine gecelik daha iyi diyorlar youtube videolarında. Siz ne düşünüyorsunuz? Şunu almayı düşündüm.

Eklentiler

• 67042874-FE6C-4CCB-A37F-FDF7889F5A8A.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 44
Kızlar pijama yerine gecelik daha iyi diyorlar youtube videolarında. Siz ne düşünüyorsunuz? Şunu almayı düşündüm.
Ben pijamayla da rahat ettim o biraz sana bağlı bişey. Doğum da kış olacağı için biraz yazlık gibi geldi bana ama yinede sen bilirsin güzel duruyor resimde.

Olabilir çünkü ben de hep tatlıya aşeriyordum kız bebek olucak. Ekşiden tiksiniyordum hala bile ekşi aramıyorum. Hatta şeker yüklemem yüksek çıktı tatlı yemicem 3 ay boyunca ama canım aşırı çekiyor

Hım öyle mi ? Bak şimdi yine karar veremedim. Saol canım düşüneyim ben.
Şöyle bişey de var canım genelikle bacak kısımları açıkta kalıyorlar açıkçası lohusalikta belli bi zamandan sonra tüyler coklasiyor bildigim kadarıyla alamıyoruz da o yüzden gecelikle bi zamandan sonra eşimin yanında bile rahatsız oldum. O yönden pijama daha kullanisliydi benim icin

Senin ilk doğumların normal mi canım? Ben doktor istese de nst istemiyorum bazıları son haftalara kadar nst ye sokmuyor . Benim ilkinde 26haftadan itibaren hep sancim vardı, psikolojik olarak nst yı istemiyorum artık
Evet canım iki dogumumda normaldi.. inşallah bu da normal olur.. Sen ilk de psikoloji etkilendim sanırım canım.. erken doğum oldu mu peki 26 da başlamış ya...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…