Ne bileyim ben ilkinde 36da girdim onda da doğum sancısı çıktı doktor iğne yaptı erken dedi. Durumumuza göre başlıyor herhalde bu nts süreci... Ya da doktora göre değişiyor... Nts odasında kimin yattığı belli değil ki serili bi havlu kağıdı da özel de olsa steril değil... Ben o yüzden olabildiğince geç isterim...Bende 24.haftada baslamistim nst baglanmaya ve hastahaneded ekaldigim icin gunde 5 kere nst cekilirdik ayy o yuzdwn bende nst görmek istemiyorum,
Aynen öyle bende steril değil diye istemiyorum kimim hasta olup olmadığı belli değil ki . Benim doğuma kadar her hafta nerdeyse nst çekildi hepsinde de hep sancı cıktı ama doğurmadım hatta aileler tatildeydi bi kere baya düzenli sancı cıktı doktor eli kulağında 2-3 gün e gelir dedi gelmedi her sancıda da doğum olmuyor . Ben 32 de giderim sık araliklarla da cagirirsa kontrol hakkımın son günü gitmeyi düşünüyorum sonra bi daha 3 hafta sonra giderim aksilik olmazsa.Ne bileyim ben ilkinde 36da girdim onda da doğum sancısı çıktı doktor iğne yaptı erken dedi. Durumumuza göre başlıyor herhalde bu nts süreci... Ya da doktora göre değişiyor... Nts odasında kimin yattığı belli değil ki serili bi havlu kağıdı da özel de olsa steril değil... Ben o yüzden olabildiğince geç isterim...
Dediğin gibi canım doktor önemli faktör bakalım nasipte ne varsa o olacakEvet psikolojik olarak gözüm hep ekranda stres içinde yatiyodum nst de o yüzden şimdi erken çekilsin istemiyorum. Çok şükür 38+6 da sezeryanla doğum yaptım. Şimdi de sezaryan olacağı için herhalde erkenden nstye bağlamaz gibime geliyor senin normal olduğu için sancıları takip edicek herhalde.
Hayırlısı olsun canım biraz arası azmış ama doktorun iyiyse üstesinden gelirsin .
İlkinde 26 da başlamıştım ama bunda bende istemiyorum söylerim de nst cektirmesin hem virüsten dolayı hemde zaten sezaryan olacağım erkenden olmasına gerek yok .
Hepsi içindeydi canım extra herhangi bir ücret almadılar. Bide doğum zamanı ana binada bundan sorumlu birisi var onunla da konuşursan fiyat da yardımcı oluyorlar haberin olsun .
Ya yanımızda çarşaf mı götürsek eve gidir gitmez atarız tek başına makinayaNe bileyim ben ilkinde 36da girdim onda da doğum sancısı çıktı doktor iğne yaptı erken dedi. Durumumuza göre başlıyor herhalde bu nts süreci... Ya da doktora göre değişiyor... Nts odasında kimin yattığı belli değil ki serili bi havlu kağıdı da özel de olsa steril değil... Ben o yüzden olabildiğince geç isterim...
Aynı şeyler dün akşamdan beri bendede var gece döndükçe acıdan ağrıden uyandımKizlar dün gece acayip aşağı bölgem ağrıdı uyuyamadım baya kivrandirdi bugün herherim ağrıyor
Aslında bu hastalık nefes yoluyla geçiyor fazla kalmadan eve gelir gelmez kıyafetleri kenara atıp direk banyo yaparsak bir sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Sonuçta orada çalışan onca doktor ve sağlık görevlisi var işi kuralına göre oynarsak çokta sorun olmaz inşallah...Ya yanımızda çarşaf mı götürsek eve gidir gitmez atarız tek başına makinaya
Bende de dün başladı çok yorgun hissediyorum. Kasıklarım falan baya zonkluyorAynı şeyler dün akşamdan beri bendede var gece döndükçe acıdan ağrıden uyandım
Allah yardımcımız olsun. dün çok gerildim, kasıldım, nefes alamıyordum. ama inatla 32de gidicem:) üşütüyorum falan, canım sıkkın diye geçiştiriyorum, halimi hep görmezden geliyorum. paşa da hareketli olduğundan sorun yoktur diyorum...Aynen öyle bende steril değil diye istemiyorum kimim hasta olup olmadığı belli değil ki . Benim doğuma kadar her hafta nerdeyse nst çekildi hepsinde de hep sancı cıktı ama doğurmadım hatta aileler tatildeydi bi kere baya düzenli sancı cıktı doktor eli kulağında 2-3 gün e gelir dedi gelmedi her sancıda da doğum olmuyor . Ben 32 de giderim sık araliklarla da cagirirsa kontrol hakkımın son günü gitmeyi düşünüyorum sonra bi daha 3 hafta sonra giderim aksilik olmazsa.
Amin canım, söylesen kontrole çağırır istersen 32 ye 10 gün kala kontrole git 32 de de rapor için gidersin yine erken bakmış olur. Benimde öyle kasilmam oluyor ama gidince hep bi sorun çıkıyor bende gitmicem daha yeni de gittim zatenAllah yardımcımız olsun. dün çok gerildim, kasıldım, nefes alamıyordum. ama inatla 32de gidicem:) üşütüyorum falan, canım sıkkın diye geçiştiriyorum, halimi hep görmezden geliyorum. paşa da hareketli olduğundan sorun yoktur diyorum...
Ne bileyim ben ilkinde 36da girdim onda da doğum sancısı çıktı doktor iğne yaptı erken dedi. Durumumuza göre başlıyor herhalde bu nts süreci... Ya da doktora göre değişiyor... Nts odasında kimin yattığı belli değil ki serili bi havlu kağıdı da özel de olsa steril değil... Ben o yüzden olabildiğince geç isterim...
Doğum sonrası ben ikisinde de gecelik kullandım hastanede. Lavabo ihtiyacımı dikişlerden dolayı ayaküstü hafif eğilerek yapabiliyordum.bunda da gecelik götüreceğim. Lohusa pedini değiştirmesi felan kolay oluyor diğer türlü hastanede pijama indirince yere felan değecek diye huylanırım. Zorlanırım da pijamayla.Kızlar pijama yerine gecelik daha iyi diyorlar youtube videolarında. Siz ne düşünüyorsunuz? Şunu almayı düşündüm.
İnstagramda mühendisinoğlu diye bir hesap var. Ürünlerin içeriklerini inceliyor. Temiz içerikli olanların listeleri var. Oğullarımın zamanında unibaby ıslak mendil temiz içecekti şimdi değiştirmiş içeriği mesela. Yoksa kullanırken hiç bir şey farkedilmiyor alerjenlik dışındaE bebekten deterjanını baby me, şampuanını unı baby aldım. İlk bebişim bişey bildiğimden değil kullanıp görcez.
Dediğin aklıma geldi de çok artış var hastaneye erken gitmek istemiyorum.Amin canım, söylesen kontrole çağırır istersen 32 ye 10 gün kala kontrole git 32 de de rapor için gidersin yine erken bakmış olur. Benimde öyle kasilmam oluyor ama gidince hep bi sorun çıkıyor bende gitmicem daha yeni de gittim zaten
Ben hiç yapmazdım şimdi deli gibi alışveriş yapıyorumDediğin aklıma geldi de çok artış var hastaneye erken gitmek istemiyorum.
Bu indirimler benim aklımı başımdan aldı pofhiç alışveriş yapmayan var mı acaba kendini tutan nasıl yapıyorsunuz
İndirimi alışveriş yapmadan geçiren bordo berelidirDediğin aklıma geldi de çok artış var hastaneye erken gitmek istemiyorum.
Bu indirimler benim aklımı başımdan aldı pofhiç alışveriş yapmayan var mı acaba kendini tutan nasıl yapıyorsunuz
Kan durumun nasıl?Kızlar bana aşırı daralma geliyor. Böyle yemek ortasında felan bırakıp soğuk hava almaya çıkıyorum. Göğsümün ortası sıkışıyor sanki. Darlanıyorum çok fena.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?