2021 Şubat Anneleri

İki dogum arası kaç sene var canım ? Bide bunu her doktor yaptıramıyormuş riskli bir durum diye doktoruna bu konuda güveniyor musun ?
3.5 yaş olacak hemen hemen, şimdiye kadad gittiğim doktoru hasteneyi yüksekliğinden ve doktor güven vermediği için bırakıyorum, bir evimin yakınında ssvd yaptıran var birde bi yarım saat uzaklıkta ssvd de isim yapmış bir doktor var ikisinden birini terçih edeceğim

Hım öyle mi ? Bak şimdi yine karar veremedim. Saol canım düşüneyim ben.
Bence neye alışıksan onunla rahat edersin. Gecelik hiç sevmediğimden ben rahat etmemiştim... Normal doğumda dikişe kasığ bir şey yapar mı bilmem tabi. Sezeryan da ben gayet rahattım...

Senin ilk doğumların normal mi canım? Ben doktor istese de nst istemiyorum bazıları son haftalara kadar nst ye sokmuyor . Benim ilkinde 26haftadan itibaren hep sancim vardı, psikolojik olarak nst yı istemiyorum artık
35ten önce ntsye bağlanıyor muyuz ya ben de 32de girmek istemem...

Ekşi yorumlarda en az 5sene ideal olan diye okumuştum... 3 sene deniyor en az ama ben hiç cesaret edemezdimValla bravo cesaretin için

Bn kızımda Bebelac kullanmıştım memnun kaldım ama sma da iyi diyorlar bn yine Bebelac alicam nasip olursa Aptamil çok gaz yapıyor hero baby de çok hafif

Başlarda çok sık gittim. Sonra ayda 1 gitmeye başladım. En son 25. Haftada gittim. Doktorum 29 gibi yine gel dedi. Ama ben 32de gitcem. Gönlüm gitmek istiyor yalan değil. Çok da merak ediyorum kilosunu falan. Hem virüsten dolayı hem de muayeneye gelen zamdan dolayı maddi açıdan 32de gitcem.

Evet insan gitmek istesede virüsten isteyemiyoruz

H heyecanli_anneee canım ben birşey sorcam sana orada doğum yaptığın için biliyorsundur. Avicennayı doğum ücreti olarak hamile kaldığımda aradığımda telefonda 2200 normal doğum, 2600 sezaryen demişlerdi. Yılbaşından sonra zam gelir o ayrı da, bu ücretten başka ilave ücret alınıyor mu hatırlıyor musun? Tahliliydi aşısıydı vs.?

Evet canım iki dogumumda normaldi.. inşallah bu da normal olur.. Sen ilk de psikoloji etkilendim sanırım canım.. erken doğum oldu mu peki 26 da başlamış ya...
Evet psikolojik olarak gözüm hep ekranda stres içinde yatiyodum nst de o yüzden şimdi erken çekilsin istemiyorum. Çok şükür 38+6 da sezeryanla doğum yaptım. Şimdi de sezaryan olacağı için herhalde erkenden nstye bağlamaz gibime geliyor senin normal olduğu için sancıları takip edicek herhalde.
Hayırlısı olsun canım biraz arası azmış ama doktorun iyiyse üstesinden gelirsin .
35ten önce ntsye bağlanıyor muyuz ya ben de 32de girmek istemem...
İlkinde 26 da başlamıştım ama bunda bende istemiyorum söylerim de nst cektirmesin hem virüsten dolayı hemde zaten sezaryan olacağım erkenden olmasına gerek yok .
Hepsi içindeydi canım extra herhangi bir ücret almadılar. Bide doğum zamanı ana binada bundan sorumlu birisi var onunla da konuşursan fiyat da yardımcı oluyorlar haberin olsun .

E bebekten deterjanını baby me, şampuanını unı baby aldım. İlk bebişim bişey bildiğimden değil kullanıp görcez.
Canım kıyafetlere kaka lekesi olunca sıvı deterjan pek işe yaramıyor. Ben kullanmıştım çamaşırsuyu tozunu da almıştım o da işe yaramıyor ama çok güzel kokusu... Ben dalan roxy denedim granül fena değildi sonra duru granül sabun aldım. Hem etkili hem de kokusu güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…