2021 Şubat Anneleri

Canım Gyno ferro sanol yerine maltofer şurup gibi ondan içiyorum ben. İstersen bi bak.

Sidefer şase var denedin mi?

Hangi şehirdesiniz, bende dayatmıyorum ama neden denemeyeyim mantığındayım, arkadaşım 4400 dü sanırğm ssvd yaptı kilosuna takılmayın

Ömer Asaf da cok guzel
Evet güzel de çok var maalesef o yüzden Asaf Düşünmüyoruz hiç. Ben tek isim istiyorum, eşim iki isim diye direttiğinden yanına ad arıyorum. Kızımın ikinci adı ona eziyet olucak sınavlarda, sünnet diye iki isim dedik ama kullanan yok

Ama sünnet diye bir şey yokmuş istediğinizi yapabilirsiniz dedi bize güvendigimiz bir hoca .... Sadece hadis var Resulullah oğlu olan adımı koysun diye bi kulağına Muhammed diycez ama nüfusta Muaz olacak gibi

Bizimde babasının adı Burak diye kızımda Buğrayı buldu.. Ali Buğra olacak inşallah kızımda Zeynep Masal Aslında ben sadece Buğra olsun diyorum da kızım Ali de olsun benimde iki ismim var diyor Sadece Buğra mu güzel sizce Ali Buğra mı ?

Merhaba hanımlar, Mart annesi olacağım inşallah.. ama sizlere sormak istediğim bir şey var.. 27-28.haftalarda kan uyuşmazlığı iğnesi yapılması gerekiyor.. Bu grupta yaptıran var mıdır? Mor reçete ile verilen bir ilaçmış.. Devlette mi özelde mi yaptırdınız? Süreç hakkında bilgi verebilen olursa çok sevinirim..Şuan 25.haftadayım

Kızlar decavit kullanıyorum ama vücudumda isilik isilik kırmızıliklar var galiba alerji yapıyor bana . Sabahları gynoferro , gun aşırı osteocare , günlük 15 damla d vitamini bide b12 iğnesi oluyorum. Decaviti bıraksam daha multivitamin almama gerek olur mu

Ben decaviti Bayadır içemiyorum içtiğim zaman kusuyorum kızımda içmiştim bunda kabul etmiyor mide kan ilacını da uzun zamandır almıyorum ishal yapıyor Magnezyum içiyorum arada o da mideme dokunuyor ilaç içemiyorum kısacası bu hamileliğimde ilaç içemiyorum

Decavit yerine vinalac kullanabilirsiniz bn onu kullanıyorum

Ben vifolic kullanıyorum memnunum

Decavitle yaşadığım sıkıntı nedeniyle dr bıraktırma yerine imom verdi omegalı... Bilmiyorum canım bence farklı bi ilaç dene doktor tavsiyesiyle. Zor bir süreçten geçiyoruz, vücudunu takviyesiz bırakma... Ben de maltofer alıyorum, ocean d vitamini, osteocare hergün ve de osende b12...

Ilk hamilelikte de bunu kullanıyodum ama böyle olmamıştım bunda baya nokta nokta oldum ilk mantar oldum zannettim sonra decav İt ictigim günler böyle olduğumu farkettim bugünden sonra kesicem bakalım doktoruma sorarım yerine ne alıyım diye.
Decavit yerine vinalac kullanabilirsiniz bn onu kullanıyorum
Sağol canım doktoruma bi soriyim olmadı bakarım onada .
Ben vifolic kullanıyorum memnunum
Omega ayrı alıyorum canım osteacare da magnezyum çinko kalsiyum d vit var b12 ayrı alıyorum demir de içiyorum ayrı daha multi vitamin gerekmez gibi düşündüm ama nuran hanım a yarın sorucam bakalım.

Park beşiği hepsiburada dan aldım. Bugün geldi kargo. Bi hevesle kurmaya çalıştık. Kırık gelmiş. Geri iade edeceğim. Canım sıkıldı
Acın acımdır ama bir de benimkine bak ;Senin yine iyi cnm kargolar aşırı yoğun atıp duruyorlar.
1.5 ay önce şehrimde ki ünlü bir yerel mağazadan beşik sipariş verdim.20 gün sonra kurulu! bir şekilde geldi haliyle her köşesi çarpılmış her yeri çizik göçük direkt firma yetkilisine bu nedir diye yolladım fotoğrafları haklısınız hemen yenisini yaptıralım edelim vb. Ztn sorunsuz bir şeyim olsaydı şaşardım
Yine bir 20 gün geçti ne arayan ne soran. Soruyorum öyle bir sipariş yok dediler
Sonra zorla buldular. Ne zaman gelecek diyorum yok boyanıyor 3 güne hazır.3 gün geçiyor arayan soran yok tam söyledikleri tarihten bir hafta sonra arıyorum. Tmm yarın gelecek,tüm gün bekledik 3 kez aradık 2 saat ertlyip durdular enson20;30 da arayıp yarım saate gelirim 1 saatte de kurarız neyse ertesi gün sabh ilk bana gelen dedim ok dediler saat 1 oldu gelen yok giden yok. Neyse akşam üstü geldi kurdu ama binbir kavgayla yoo stopperı yoo yoo vidası eksik sonra tamamlarız fln.neyse bir gitti silelim dedik aa bi baktık boyalar boydan boya akmış donmuş beşiğin 3 farklı yeri böyle . Aradım meşgul resmleri yolladım cvp yok böyle kaldı elimde.

Tamam canım çok sağol sen kendi dpktpruna mı yazdırdın bu iğneyi yoksa devlete mi gittin
Evet dr um sgk anlaşmalı özel hastanede ilacı kendi yazdı hemen aynı hastandde yaptırdım. Daha önce iki gebelik geçirdim ikisinde de özel muayenehNesi olan dr a gittim Ve 4 defa bu iğneyi oldum tonla para ödedim bu defa çok iyi oldu 78 tl ödedim
Hangi şehirdesiniz, bende dayatmıyorum ama neden denemeyeyim mantığındayım, arkadaşım 4400 dü sanırğm ssvd yaptı kilosuna takılmayın
Bursadayım ben. Yani evet bence de herşey uygun olduktan sonra neden denenmesin
600 küsür tl iğne. Sgk karşılıyor. Sgk anlaşması olan özel hastane yada devlet hstanesine yazdırabilirsiniz.ben yeni yPtırdım 78 tl ödedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…