Canım Gyno ferro sanol yerine maltofer şurup gibi ondan içiyorum ben. İstersen bi bak.Doktor da uyardı ilacını içmelisin diye ama keyfimden değil ki. Kabızlıkla hemoroid tetikleniyor ağrısından ağlıyorum. Beslenmeme ekstra dikkat etmek zorundayım. Yani kendime bakmak şu sıralar en son yaptığım şey.
peki bir sorum olacak. Gyno ferro sanol bana kabızlık yapıyor. Evde ferrum fort var. Onu içsem olur mu? Eşim içme diyor. Doktora ilacı değiştirin dememe rağmen değiştirmedi. O yüzden ferrumu içmekte tereddüt ettim.
Sidefer şase var denedin mi?Şimdi ilacımı içtim inşallah tekrar hemoroidi tetiklemezmecbur beslenmeme ekstra özen göstericem artık kabız olmamak için.
Doğum sancısıyla bu ağrılarımız benzemiyor. Sancı gelince tecrübesi olmayanlarımız da anlar onun farklı bir şey olduğunu. İnşallah vaktinde kolayca doğumlar yapalım hepimiz.
Hangi şehirdesiniz, bende dayatmıyorum ama neden denemeyeyim mantığındayım, arkadaşım 4400 dü sanırğm ssvd yaptı kilosuna takılmayınSelamBende ssvd istiyorum inşallah. Doğumlarım arası 30 ay olacak. 4 yıl içinde 3. Gebeliğim bu.
il doğumum 2016 da 26 haftada normal yPmıştım ikinci doğumu 2018 de sezeryan yaptım. Sezeryan doğumu gö göre göre dr insiyatifi ile olduğumu düşünüyorum.
bu gebeliğimde ; ille olsun demiyorum ama şansım varsa denemek istiyorum. Gerçi şimdiki bebeğimde çok ileri gidiyor sanırı. Nasıl olacak bilmiyorum. 28+6 da 1625 gr..
sizlerin bebeklerin kiloluları nasıl?
Ben dün yAptırdım 28+6 da . Gittiğim hastanede hemen indirect comb testi yapıp reçeteyi yazdılr. İğneyi alıp acilinde yaptırdım hemen. Bu iğnr her eczanede hali hazırda bulanamayabiliyor. Erteleme bence en azından ilacı depodan beklemen gerekirse gün kaybetme
Bol su iç tatlı biseyler ye canım o zmn bak bı deKızlar 27+3 günlük olduk
Dünden beri baya sakin bebeğim
Hareketini nerdryse hissetmiyor gibiyim
Benim gibi olan varmı
Ömer Asaf da cok guzelAA ciddi misin ben de bugün Ömer selim teklif edeyim eşime dediydimeşim sürekli isim değişti ama Ömer ismi kesin
Ama aşırı derecede popüler inanın 5 arkadaşın 3unun çocuğu Ömer Asaf... Ömer Asım da hoş.Ömer Asaf da cok guzel
Evet güzel de çok var maalesefÖmer Asaf da cok guzel
Ama sünnet diye bir şey yokmuş istediğinizi yapabilirsiniz dedi bize güvendigimiz bir hoca .... Sadece hadis var Resulullah oğlu olan adımı koysun diye bi kulağına Muhammed diycez ama nüfusta Muaz olacak gibiEvet güzel de çok var maalesefo yüzden Asaf Düşünmüyoruz hiç. Ben tek isim istiyorum, eşim iki isim diye direttiğinden yanına ad arıyorum. Kızımın ikinci adı ona eziyet olucak sınavlarda, sünnet diye iki isim dedik ama kullanan yok
Ben decaviti Bayadır içemiyorum içtiğim zaman kusuyorum kızımda içmiştim bunda kabul etmiyor mide kan ilacını da uzun zamandır almıyorum ishal yapıyor Magnezyum içiyorum arada o da mideme dokunuyor ilaç içemiyorum kısacası bu hamileliğimde ilaç içemiyorumKızlar decavit kullanıyorum ama vücudumda isilik isilik kırmızıliklar var galiba alerji yapıyor bana . Sabahları gynoferro , gun aşırı osteocare , günlük 15 damla d vitamini bide b12 iğnesi oluyorum. Decaviti bıraksam daha multivitamin almama gerek olur mu
Decavit yerine vinalac kullanabilirsiniz bn onu kullanıyorumKızlar decavit kullanıyorum ama vücudumda isilik isilik kırmızıliklar var galiba alerji yapıyor bana . Sabahları gynoferro , gun aşırı osteocare , günlük 15 damla d vitamini bide b12 iğnesi oluyorum. Decaviti bıraksam daha multivitamin almama gerek olur mu
Ben vifolic kullanıyorum memnunumKızlar decavit kullanıyorum ama vücudumda isilik isilik kırmızıliklar var galiba alerji yapıyor bana . Sabahları gynoferro , gun aşırı osteocare , günlük 15 damla d vitamini bide b12 iğnesi oluyorum. Decaviti bıraksam daha multivitamin almama gerek olur mu
Decavitle yaşadığım sıkıntı nedeniyle dr bıraktırma yerine imom verdi omegalı... Bilmiyorum canım bence farklı bi ilaç dene doktor tavsiyesiyle. Zor bir süreçten geçiyoruz, vücudunu takviyesiz bırakma... Ben de maltofer alıyorum, ocean d vitamini, osteocare hergün ve de osende b12...Kızlar decavit kullanıyorum ama vücudumda isilik isilik kırmızıliklar var galiba alerji yapıyor bana . Sabahları gynoferro , gun aşırı osteocare , günlük 15 damla d vitamini bide b12 iğnesi oluyorum. Decaviti bıraksam daha multivitamin almama gerek olur mu
Ilk hamilelikte de bunu kullanıyodum ama böyle olmamıştım bunda baya nokta nokta oldum ilk mantar oldum zannettim sonra decav İt ictigim günler böyle olduğumu farkettim bugünden sonra kesicem bakalım doktoruma sorarım yerine ne alıyım diye.Ben decaviti Bayadır içemiyorum içtiğim zaman kusuyorum kızımda içmiştim bunda kabul etmiyor mide kan ilacını da uzun zamandır almıyorum ishal yapıyor Magnezyum içiyorum arada o da mideme dokunuyor ilaç içemiyorum kısacası bu hamileliğimde ilaç içemiyorum
Sağol canım doktoruma bi soriyim olmadı bakarım onada .Decavit yerine vinalac kullanabilirsiniz bn onu kullanıyorum
Ben vifolic kullanıyorum memnunum
Omega ayrı alıyorum canım osteacare da magnezyum çinko kalsiyum d vit var b12 ayrı alıyorum demir de içiyorum ayrı daha multi vitamin gerekmez gibi düşündüm ama nuran hanım a yarın sorucam bakalım.Decavitle yaşadığım sıkıntı nedeniyle dr bıraktırma yerine imom verdi omegalı... Bilmiyorum canım bence farklı bi ilaç dene doktor tavsiyesiyle. Zor bir süreçten geçiyoruz, vücudunu takviyesiz bırakma... Ben de maltofer alıyorum, ocean d vitamini, osteocare hergün ve de osende b12...
Acın acımdır ama bir de benimkine bak ;Senin yine iyi cnm kargolar aşırı yoğun atıp duruyorlar.Park beşiği hepsiburada dan aldım. Bugün geldi kargo. Bi hevesle kurmaya çalıştık. Kırık gelmiş. Geri iade edeceğim. Canım sıkıldı
Evet dr um sgk anlaşmalı özel hastanede ilacı kendi yazdı hemen aynı hastandde yaptırdım. Daha önce iki gebelik geçirdim ikisinde de özel muayenehNesi olan dr a gittim Ve 4 defa bu iğneyi oldum tonla para ödedimTamam canım çok sağol sen kendi dpktpruna mı yazdırdın bu iğneyi yoksa devlete mi gittin
Bursadayım ben. Yani evet bence de herşey uygun olduktan sonra neden denenmesinHangi şehirdesiniz, bende dayatmıyorum ama neden denemeyeyim mantığındayım, arkadaşım 4400 dü sanırğm ssvd yaptı kilosuna takılmayın
600 küsür tl iğne. Sgk karşılıyor. Sgk anlaşması olan özel hastane yada devlet hstanesine yazdırabilirsiniz.ben yeni yPtırdım 78 tl ödedim.Merhaba hanımlar, Mart annesi olacağım inşallah.. ama sizlere sormak istediğim bir şey var.. 27-28.haftalarda kan uyuşmazlığı iğnesi yapılması gerekiyor.. Bu grupta yaptıran var mıdır? Mor reçete ile verilen bir ilaçmış.. Devlette mi özelde mi yaptırdınız? Süreç hakkında bilgi verebilen olursa çok sevinirim..Şuan 25.haftadayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?