Bir ay evvel yerlerdeydi. Tekrar bakılmadı düzeltmek için de büyük çaba sarfetmedimKan durumun nasıl?
Ben ilkinde 16 ikincisinde 14 kilo aldım yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi 10 kilo aldım. Ama ilk aylar çok zayıflamıştım zaten. Ben de hayatım boyunca hep zayıf olarak eleştirildiğim için inşallah üç beş kilo bana kalır diyorum ama hepsi gidiyor. Memintolar da totolar da eriyip gidiyorAllah öncelikle sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin hepimizin,dönem olarak çok can sıkııcı böyle sürekli virüs virüs artık bıkkınlık geldi çok takmamama ragmen bugün durup agladım bi boşalttm içimi. Bu da böyle kabusane bir anı olarak kalsın hayatımızda hicbirimize bulaşmadan geçsin gitsin.
Gelelim kafa dagıtmaya şimdi. Benim bu ikinci gebeliğim kızımda olmadı ama bunda totom cok büyüdübasenler yine aldı basını gitti.Toplam 11 kilo aldım şimdiye dek. Kızımda aldgım bütün kiloları bir sene içinde vermiştim ama ozaman 27 yasındaydım. Şimdi32. Bu toto küçülür mü hiç . Ya böyle kalırsam
Ama yapsan iyi olur en azından doğal şeyler.Bir ay evvel yerlerdeydi. Tekrar bakılmadı düzeltmek için de büyük çaba sarfetmedim
Ben henüz girmedim. Diğer gebeliklerimi hatırlamıyorum. Beni hiç bir şeyi hatırlamayan olarak anacaksınız amaKızlar merhaba nst ye ilk ne zaman girdiniz?
Bana 32. Haftam da ilk yapılacak.nir sıkıntı görmediği halde 32 de istemesi normal mi ?
Ay onu bende duydum nasıl oluyor nts de çıkıp bizim anlamamızBen henüz girmedim. Diğer gebeliklerimi hatırlamıyorum. Beni hiç bir şeyi hatırlamayan olarak anacaksınız ama32 de istemesi normal bence. Sonuçta hepimizin erken doğum riski var ve sancılarımızı hissetmesekte ntsde çıkabiliyor.
Nefes darlığına da sebep olur mu diyorsunuz. Doğal şeyler aklıma gelirse yapıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım.Ama yapsan iyi olur en azından doğal şeyler.
Bünyeden mi bilemiyorum ama hiç sancı hissetmeden doğuma girenler var. İkinci oğlumda 38.haftada normal kontrolde nstde sancı çıkınca açılma da var mı diye baktılar mesela. Öyle doğuma girdim o gün. İlk bebeğimde de inat ediyordum sancı var diye gidiyordum sancı çıkmıyordu nstdeAy onu bende duydum nasıl oluyor nts de çıkıp bizim anlamamız
Yapmaz olur mu canım kansızlık insanda herşeyi yapıyor çarpıntı nefes darlığı baş ağrısı halsizlik onu mutlaka doğumdan önce gider çünkü doğumda kana ihtiyacımız olucakNefes darlığına da sebep olur mu diyorsunuz. Doğal şeyler aklıma gelirse yapıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım.
Olmaz mı? Benim dediğiniz 4 .ayda oldu doktor kan ilacı erkenden başladı daha iyiyim şu anNefes darlığına da sebep olur mu diyorsunuz. Doğal şeyler aklıma gelirse yapıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım.
Ciddi misin? Dün ben aşağıda çok ağrı hissettim ve inan uyuyamadım baya ve aklıma bu geldi acaba dedim ondan da korktumBünyeden mi bilemiyorum ama hiç sancı hissetmeden doğuma girenler var. İkinci oğlumda 38.haftada normal kontrolde nstde sancı çıkınca açılma da var mı diye baktılar mesela. Öyle doğuma girdim o gün. İlk bebeğimde de inat ediyordum sancı var diye gidiyordum sancı çıkmıyordu nstde
Ne olucak ismi inşallah, biz de Ömer koyucaz o kesinleşti de yanına yiğit istiyor eşim daha muallak olduğundan isimli tulumlar hiç bakamıyorumBen hiç yapmazdım şimdi deli gibi alışveriş yapıyorumattığım 3 takımı aldım isimli takım aldım içinde battaniye yastık var bide h&m den tulum almak istiyorum da eşim koymuyor
Bizde Ömer Selim koyucaz inşallah canım ilk oğlumda 5.ayda isim belliydi bu sefer bizde biraz zorlandık en son eşim koyduNe olucak ismi inşallah, biz de Ömer koyucaz o kesinleşti de yanına yiğit istiyor eşim daha muallak olduğundan isimli tulumlar hiç bakamıyorumben de bütün maaşımı gömdüm nerdeyse
36da sancım vardı ilk ntsye o zaman bağlandım hiç anlamıyordum da... Hoş Bebiş de anlamıodu tepki verip inmiodu aşağı doğmadıAy onu bende duydum nasıl oluyor nts de çıkıp bizim anlamamız
AA ciddi misin ben de bugün Ömer selim teklif edeyim eşime dediydimBizde Ömer Selim koyucaz inşallah canım ilk oğlumda 5.ayda isim belliydi bu sefer bizde biraz zorlandık en son eşim koydu
İçimiz rahat eder belki zaten maskesiz durmuyoruz, ayakka falan kaldınız mı ben dün 20 dk yürümüşttmAslında bu hastalık nefes yoluyla geçiyor fazla kalmadan eve gelir gelmez kıyafetleri kenara atıp direk banyo yaparsak bir sorun olmaz diye tahmin ediyorum. Sonuçta orada çalışan onca doktor ve sağlık görevlisi var işi kuralına göre oynarsak çokta sorun olmaz inşallah...
Bende de dün başladı çok yorgun hissediyorum. Kasıklarım falan baya zonkluyor
Aynen bende öyle yaptim valla tek ben değilmişim demekkiİndirimi alışveriş yapmadan geçiren bordo berelidir
Ben pijama takımı aldım sadece. İhtiyacım vardı. Lohusayken kendimi iyi hissetmek adına. Çoğu şeyi sepete atıp tatmin oldum sonra birer birer tükendiklerini izledim
Aynı gün dogurmayalim bari kiz bebeleri kariştirmasinlarAA ciddi misin ben de bugün Ömer selim teklif edeyim eşime dediydimeşim sürekli isim değişti ama Ömer ismi kesin
32+0 da alabiliyosun ilk hamileligimde öyleydi.Merhaba.çalısan anneler bir sey sormak istiyorum: çalisabilir raporu icin 32.haftanin bitmesimi gerek ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?