2021 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba nst ye ilk ne zaman girdiniz?
Bana 32. Haftam da ilk yapılacak.nir sıkıntı görmediği halde 32 de istemesi normal mi ?

Ben ilkinde 16 ikincisinde 14 kilo aldım yanlış hatırlamıyorsam. Şimdi 10 kilo aldım. Ama ilk aylar çok zayıflamıştım zaten. Ben de hayatım boyunca hep zayıf olarak eleştirildiğim için inşallah üç beş kilo bana kalır diyorum ama hepsi gidiyor. Memintolar da totolar da eriyip gidiyor

Aslında hiç bir sorun yoksa nst yı son haftalarda yapabiliyorlar canım ama bazı doktorlar erken de istiyor sancı durumuna bakmak için . Ben erken istese de yaptırma taraftarı değilim bu pandemi zamanında.

Kızlar merhaba nst ye ilk ne zaman girdiniz?
Bana 32. Haftam da ilk yapılacak.nir sıkıntı görmediği halde 32 de istemesi normal mi ?
Ben henüz girmedim. Diğer gebeliklerimi hatırlamıyorum. Beni hiç bir şeyi hatırlamayan olarak anacaksınız ama 32 de istemesi normal bence. Sonuçta hepimizin erken doğum riski var ve sancılarımızı hissetmesekte ntsde çıkabiliyor.

Ay onu bende duydum nasıl oluyor nts de çıkıp bizim anlamamız

Ay onu bende duydum nasıl oluyor nts de çıkıp bizim anlamamız
Bünyeden mi bilemiyorum ama hiç sancı hissetmeden doğuma girenler var. İkinci oğlumda 38.haftada normal kontrolde nstde sancı çıkınca açılma da var mı diye baktılar mesela. Öyle doğuma girdim o gün. İlk bebeğimde de inat ediyordum sancı var diye gidiyordum sancı çıkmıyordu nstde

Nefes darlığına da sebep olur mu diyorsunuz. Doğal şeyler aklıma gelirse yapıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım.
Yapmaz olur mu canım kansızlık insanda herşeyi yapıyor çarpıntı nefes darlığı baş ağrısı halsizlik onu mutlaka doğumdan önce gider çünkü doğumda kana ihtiyacımız olucak

Nefes darlığına da sebep olur mu diyorsunuz. Doğal şeyler aklıma gelirse yapıyorum ama yeterli gelmiyor sanırım.
Olmaz mı? Benim dediğiniz 4 .ayda oldu doktor kan ilacı erkenden başladı daha iyiyim şu an
Ciddi misin? Dün ben aşağıda çok ağrı hissettim ve inan uyuyamadım baya ve aklıma bu geldi acaba dedim ondan da korktum
İnşallah hastahaneler 1,2 aya rahatlar

Ben hiç yapmazdım şimdi deli gibi alışveriş yapıyorum attığım 3 takımı aldım isimli takım aldım içinde battaniye yastık var bide h&m den tulum almak istiyorum da eşim koymuyor
Ne olucak ismi inşallah, biz de Ömer koyucaz o kesinleşti de yanına yiğit istiyor eşim daha muallak olduğundan isimli tulumlar hiç bakamıyorum ben de bütün maaşımı gömdüm nerdeyse

Ne olucak ismi inşallah, biz de Ömer koyucaz o kesinleşti de yanına yiğit istiyor eşim daha muallak olduğundan isimli tulumlar hiç bakamıyorum ben de bütün maaşımı gömdüm nerdeyse
Bizde Ömer Selim koyucaz inşallah canım ilk oğlumda 5.ayda isim belliydi bu sefer bizde biraz zorlandık en son eşim koydu

Bizde Ömer Selim koyucaz inşallah canım ilk oğlumda 5.ayda isim belliydi bu sefer bizde biraz zorlandık en son eşim koydu
AA ciddi misin ben de bugün Ömer selim teklif edeyim eşime dediydim eşim sürekli isim değişti ama Ömer ismi kesin

İçimiz rahat eder belki zaten maskesiz durmuyoruz, ayakka falan kaldınız mı ben dün 20 dk yürümüşttm

Aynen bende öyle yaptim valla tek ben değilmişim demekki

Merhaba.çalısan anneler bir sey sormak istiyorum: çalisabilir raporu icin 32.haftanin bitmesimi gerek ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…