- 17 Haziran 2020
- 372
- 539
- 23
- 41
Tesekkur ederim..32+0 da alabiliyosun ilk hamileligimde öyleydi.
Ne olucak ismi inşallah, biz de Ömer koyucaz o kesinleşti de yanına yiğit istiyor eşim daha muallak olduğundan isimli tulumlar hiç bakamıyorumben de bütün maaşımı gömdüm nerdeyse
Bizde birine Muhammed Ömer koyucam biri daha kesin değilBizde Ömer Selim koyucaz inşallah canım ilk oğlumda 5.ayda isim belliydi bu sefer bizde biraz zorlandık en son eşim koydu
Doktor da uyardı ilacını içmelisin diye ama keyfimden değil ki. Kabızlıkla hemoroid tetikleniyor ağrısından ağlıyorum. Beslenmeme ekstra dikkat etmek zorundayım. Yani kendime bakmak şu sıralar en son yaptığım şey.Yapmaz olur mu canım kansızlık insanda herşeyi yapıyor çarpıntı nefes darlığı baş ağrısı halsizlik onu mutlaka doğumdan önce gider çünkü doğumda kana ihtiyacımız olucak
Şimdi ilacımı içtim inşallah tekrar hemoroidi tetiklemezOlmaz mı? Benim dediğiniz 4 .ayda oldu doktor kan ilacı erkenden başladı daha iyiyim şu an
Ciddi misin? Dün ben aşağıda çok ağrı hissettim ve inan uyuyamadım baya ve aklıma bu geldi acaba dedim ondan da korktum
İnşallah hastahaneler 1,2 aya rahatlar
Prospektüs e bak canım hamileler için ne diyor diye eğer kullanılabilir derse iç yada eczaneden doğal demir vitamini de alabilirsin. Gyno ferro yu gece içmeyi denedin mi belki öyle kabızlık yapmaz yada bol bol suyla iç.Doktor da uyardı ilacını içmelisin diye ama keyfimden değil ki. Kabızlıkla hemoroid tetikleniyor ağrısından ağlıyorum. Beslenmeme ekstra dikkat etmek zorundayım. Yani kendime bakmak şu sıralar en son yaptığım şey.
peki bir sorum olacak. Gyno ferro sanol bana kabızlık yapıyor. Evde ferrum fort var. Onu içsem olur mu? Eşim içme diyor. Doktora ilacı değiştirin dememe rağmen değiştirmedi. O yüzden ferrumu içmekte tereddüt ettim.
Ömer ismi de nasıl güzel ama. Abimin ismi olmasa hiç kaçırmazdım. Zaten aile kalabalık herkes naif isimleri kaptı. üçüncü oğlumun ismini babasının isteğiyle de Deniz koymaya karar verdik.Bizde birine Muhammed Ömer koyucam biri daha kesin değilbu sene hep Ömer modası anlaşılan
Benim eşimin ismi Ömer oğlumada babasının ismini koyucam inşallahÖmer ismi de nasıl güzel ama. Abimin ismi olmasa hiç kaçırmazdım. Zaten aile kalabalık herkes naif isimleri kaptı. üçüncü oğlumun ismini babasının isteğiyle de Deniz koymaya karar verdik.
Ömer çok güzel ama ben aslında burak istiyordum bizimde ailelerde çok burak var benimde abim burak o yüzden koymadık. Sizin isminiz de çok güzel olmuş Rabbim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallahÖmer ismi de nasıl güzel ama. Abimin ismi olmasa hiç kaçırmazdım. Zaten aile kalabalık herkes naif isimleri kaptı. üçüncü oğlumun ismini babasının isteğiyle de Deniz koymaya karar verdik.
Şimdi içtim deneyeceğim bakalım. İnşallah zora sokmaz beni. Aslında araştırdım internette gebelikte yazılan takviyerlerden ferrum fort. Ama eşim doktorun vermediği şeyi kullanma diye ısrar ediyor. Teşekkür ederim canım.Prospektüs e bak canım hamileler için ne diyor diye eğer kullanılabilir derse iç yada eczaneden doğal demir vitamini de alabilirsin. Gyno ferro yu gece içmeyi denedin mi belki öyle kabızlık yapmaz yada bol bol suyla iç.
Koyulabilir tabi. Ben de büyük oğlumda Ömer mi olsa felan dedim, eşim abinin ismini mi koyacağız diye burun kıvırdıBenim eşimin ismi Ömer oğlumada babasının ismini koyucam inşallah
Yakın çevrede olunca insan koyamıyor. Ama nasibindeki en hayırlı isimleri koyuyoruz inşallah . Amin, isimleri gibi güzel anlamlı, hayırlı hayat sürsün hepsi iÖmer çok güzel ama ben aslında burak istiyordum bizimde ailelerde çok burak var benimde abim burak o yüzden koymadık. Sizin isminiz de çok güzel olmuş Rabbim kucaklarimiza almayı nasip etsin inşallah
Amin canım ❤Yakın çevrede olunca insan koyamıyor. Ama nasibindeki en hayırlı isimleri koyuyoruz inşallah . Amin, isimleri gibi güzel anlamlı, hayırlı hayat sürsün hepsi i
Ben ilk gebelikte onu kullanıyordum... Ferrum fort. Gyno ferol beni ishal yapıyor doktor da şaşırdıŞimdi içtim deneyeceğim bakalım. İnşallah zora sokmaz beni. Aslında araştırdım internette gebelikte yazılan takviyerlerden ferrum fort. Ama eşim doktorun vermediği şeyi kullanma diye ısrar ediyor. Teşekkür ederim canım.
Babamız, Osman dedi, benan, baran dedi, arda dedi... En son içime sinen Ömeri dedi... Ama çok güzel isim her yaşa uygun...Bizde birine Muhammed Ömer koyucam biri daha kesin değilbu sene hep Ömer modası anlaşılan
Cnm bnde sabahları kayısı yiyip su içiyorum kahvaltıdan önce bnde aynı durumdayım ama geçen seferki kadar kotu olmadım şükür ekmek az yiyorum kan ilacını da içiyorum mecburDoktor da uyardı ilacını içmelisin diye ama keyfimden değil ki. Kabızlıkla hemoroid tetikleniyor ağrısından ağlıyorum. Beslenmeme ekstra dikkat etmek zorundayım. Yani kendime bakmak şu sıralar en son yaptığım şey.
peki bir sorum olacak. Gyno ferro sanol bana kabızlık yapıyor. Evde ferrum fort var. Onu içsem olur mu? Eşim içme diyor. Doktora ilacı değiştirin dememe rağmen değiştirmedi. O yüzden ferrumu içmekte tereddüt ettim.
SelamSsvd isteğimi devam mı etmeliyim yoksa haftam gelinci sezeryan mı olmalıyım diye düşünmedeh edemiyorum ssvd deneyecek var mı
Ben dün yAptırdım 28+6 da . Gittiğim hastanede hemen indirect comb testi yapıp reçeteyi yazdılr. İğneyi alıp acilinde yaptırdım hemen. Bu iğnr her eczanede hali hazırda bulanamayabiliyor. Erteleme bence en azından ilacı depodan beklemen gerekirse gün kaybetmeKan uyuşmazlığı iğnesi için hangi.bölüme gitmem gerekiyor acaba ?
Ben ilk haftalarda acilde vurdurmuştum
Doktorum yeniden gerekli dedi
İndirekt coombs testi diye bi testi yaptırıp hastanemize gelebilirsin dedi
Nerde yaptıracağımı bilmiyorum
28.haftamın içindeyim bu hafta bitmeden iğne olmam gerekiyor
SelamBende ssvd istiyorum inşallah. Doğumlarım arası 30 ay olacak. 4 yıl içinde 3. Gebeliğim bu.
il doğumum 2016 da 26 haftada normal yPmıştım ikinci doğumu 2018 de sezeryan yaptım. Sezeryan doğumu gö göre göre dr insiyatifi ile olduğumu düşünüyorum.
bu gebeliğimde ; ille olsun demiyorum ama şansım varsa denemek istiyorum. Gerçi şimdiki bebeğimde çok ileri gidiyor sanırı. Nasıl olacak bilmiyorum. 28+6 da 1625 gr..
sizlerin bebeklerin kiloluları nasıl?
Ben dün yAptırdım 28+6 da . Gittiğim hastanede hemen indirect comb testi yapıp reçeteyi yazdılr. İğneyi alıp acilinde yaptırdım hemen. Bu iğnr her eczanede hali hazırda bulanamayabiliyor. Erteleme bence en azından ilacı depodan beklemen gerekirse gün kaybetme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?