2021 Şubat Anneleri

Hayır yapılmıyor.en son gittiğimde doktora 28 inci haftada 22 ocak gibi alırız sezeryana dedi 3.sezeryan çok korkuyorum
Zor mu geçti ikincisi peki? Ben ilkinde iyiydim hemen ayaklandım. Bir de yaz diye korse kullanmadım göbekli biri de değilim sarkma olmadı. Kullanmak gerekir mi kışın bu korseyi

Günaydın canım, bence yapılmaz yapılmamalı dediğin gibi normal doğumla alakamiz olmıcak. Rutin nst yapılır herhalde sadece. Doğum tarihini de ne zaman almamız lazım acaba
bu gittiğimizde bi tarih vermez mi:) ben 21 ocaktan önce istiyorum:) 15i istiyorum ama yapmaz...

bu gittiğimizde bi tarih vermez mi:) ben 21 ocaktan önce istiyorum:) 15i istiyorum ama yapmaz...
Bir sorucam bakalım verirse iyi olur ona göre hazırlığı yaparız bide adı konulunca insan daha bi heyecanlı bekliyor :) 37 den sonra yapar herhalde bekletmez bide pandemi var ya . Burçtan dolayı mi 21 den önce olsun ıstiyosun bende kova olsun istiyorum

evet :) ya eltim kova erkeği çok tembel oluyor diyo... ne bileyim ya oğlakla da çok iyi anlaşıyorum. kız aslan kök söktürüyor... şaka maka 50 günden az kaldı ve ağırlaştım da... ben daha ne çamaşır yıkadım ne çanta hazırladım...

Zor mu geçti ikincisi peki? Ben ilkinde iyiydim hemen ayaklandım. Bir de yaz diye korse kullanmadım göbekli biri de değilim sarkma olmadı. Kullanmak gerekir mi kışın bu korseyi
sezeryan işi doktor uzmanlığına bağlı.benim ilki rahattı.2.ci daha ağrılı oldu.farklı bir doktordu.bu gittiğim doktorda sezeryanda başarılı bir doktormuş.konuşmayı pek sevmiyor.sen soru sorarsan cevap veriyor ama benim için elinin iyiliği inşallah sıkıntısız 3. atlatırım.korse hiç kullanmadım ben.sporla destekleyerek iki hamileliğimdede 25 kilo verdim.malum ben hamile olunca tosun gibi oluyorum ama emziröeyle veriyorum.inşallah bunda da öyle olur

Bende kovalar çok zeki bilirim.ben oğlak burcuyum ve çok kararsızım.oğlak erkeği mi kova erkeği mi olsun diye 1 gün araylada kaçırmak istemem.oğlaklar sosyal olmuyorlar ama kovalar çok sosyal derler.

Benim babam kova burcu hiç tembelligini bilmem 56 yaşında hala antrenörlük yapıyor maşallah diyim, bi şeyi var uykuyu çok sever , gezmeyi sevmez ama yemek yapar ev işini yardim eder . Oğlak erkek hiç tanıdığım yok o yüzden ina bişey diyemiyorum . Bende öyle anca yemek yapıp ütü yapıyorum çamaşır yıkıyorum süpürme silme işlerini hep eşim e bıraktım oğlan beni haşat ediyor . Doktordan sonra çamaşır ve çantaya başlamayı düşünüyorum canım az kaldi nolur nolmaz hazır dursun aralıktan sonra bişey kalmıyor.

Hayır ne bileyim bakıyorum olumsuz özelliklere huysuz diyor, sürekli bişey yapmak istemez diyor... Benim de kova erkeği tanıdığım yok... Ama gürültü huysuzluk ben aslandan çok çektim, çekiyorum daen son yazmadan bu yana şeker istedi verdim ozmo istedi verdim başka şeker istiyom diyince yok dededim kefir kefir dedi verdim, bu defa başka kefir başkasını getirdim içerken atacaktı yakaladım. Öyle ağla ağla uyudu haspam gönlünü yapamıyorum dışarı çıkamayışı kimseyi görmeyişi iyice zıvanadan cıkardı 2 yaş sendromunu. bi de ben pcde iş yapınca sinirleniyor gelip kapattı bi güzel çok yoruldum, benim eş de öyle bişeyim ucundan tutayım diyen biri değilBi çocuğu akşam uyutmaya yardım eder...

Tek başına olunca da zor oluyordur canım Allah yardımcın olsun zaten çocuklar başlı başına 1 kişi istiyorlar yanında hele o 2 yaş sendromu bide aslan burcu tahmin edemiyorum işin 2 kat zor eşin yardim etmesi önemli ayriyetten bide extra iş cikarmicak bazısı var hem yardim etmiyor hemde çok şey bekliyor insandan öylesi de zor . Benimki sağolsun çocukla da ilgileniyor işime de yardim ediyor aslında annemi cagirsam gelir de pandemiden korkuyorum. Senin ailen nasıl oldu canım?

annem hariç hepsi gününü doldurdu bugün iyiler. biz de burdan vitaminleri yolladık kargoyla onlara. iyiydi dün gecemiz rahat uyuduk dediler. hamd olsun. inşşahh annemin kritik süreci de 2 güne bitecek.
benim eş o ikinci dediğinden iste, onca yılda belki 3 kere evi süpürmüştür:) ne yicez, çay yok mu meyve yok mu:) hoş ben de despotum tersliyorum öyle yaptığında üstelemiyor ama hergün inatla hizmet beklemekten de vazgeçmiyor:))
dünden beri boğazım ağrıyor, başka bir şeyim yok ama ben de ürktüm. bal limon zencefil yaptım ara ara içiyorum...

Çanta çook geniş içindeüç biberonluk yer var. Bir tane daha gözü var ama fermuarsız. Kumaşı da çok kaliteli geldi bana öyle dandik durmuyor. Sapları deri. Benim çok hoşuma gitti

Ya genis olmasi benim.icin guzel olur 2 bebek olucak bende en azindan ikisinin malzemesini toplar almayi düşünüyorum bende bakalim indirimdeykenmi.aldin sen cnm

Günaydın canım, bence yapılmaz yapılmamalı dediğin gibi normal doğumla alakamiz olmıcak. Rutin nst yapılır herhalde sadece. Doğum tarihini de ne zaman almamız lazım acaba

Cnm doktor muhtemeln dogum tarihi vs verdimi sana?
Birde ziyaretci durumu ne oluyormus 3. Olarakta dogima girmeden covid testi yapiyolarmi bilgin varmi o testten cok korkuyorum burnu kanayan cok insan gordum o yüzden

Iyı çok şükür canım sevindim senin adına insan kendi içinde korkuyor ama yakınlarımıza da içimiz gidiyor . Bu zamanda hiç iş beklemesinler kendimize zor yetiyoruz inan çocuk olmasa yemeği bile zor yaparım ayakta durdukça kasiliyorum carpintim oluyor. Karışımın içine karabiber de at o da çok iyi geliyor boğazı yakıyor ben eşimle odaları ayırdım .

Cnm doktor muhtemeln dogum tarihi vs verdimi sana?
Birde ziyaretci durumu ne oluyormus 3. Olarakta dogima girmeden covid testi yapiyolarmi bilgin varmi o testten cok korkuyorum burnu kanayan cok insan gordum o yüzden
En son 29 da gittim canım hiç sormadım daha var diye önümüzdeki hafta sorucam onları. Sen yarin hepimizin adına sor bizden önce gidiyosun ben 2 kere oldum biraz huylandırıyor ama hiç burnum kanamadı

En son 29 da gittim canım hiç sormadım daha var diye önümüzdeki hafta sorucam onları. Sen yarin hepimizin adına sor bizden önce gidiyosun ben 2 kere oldum biraz huylandırıyor ama hiç burnum kanamadı

Aynen liste yapim sorcaklarimi ben hic covid testi vermedim o yüzden büyük korkum sezeryandan o kadar kormuyom yarın bütün sorularıma cevap alim en iyisi ya iki sezeryan arasi yakın diye cok bekletmez dusuncesindeyim ama bakalim.o.haftqlari gorurmuyum ben yarin ne dicek merak ediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…