2021 Şubat Anneleri

bu gittiğimizde bi tarih vermez mi:) ben 21 ocaktan önce istiyorum:) 15i istiyorum ama yapmaz...

bu gittiğimizde bi tarih vermez mi:) ben 21 ocaktan önce istiyorum:) 15i istiyorum ama yapmaz...
21 i zor bence yapmaz çünkü ben 25 i dedim de bana biraz daha zorlarız dedi şimdi 27 si dicem sizle aynıyım en fazla 15 gün koyuyorlar araya 6 şubat son günüm benim.

Ben de ayrı yatıyorum eczacı olduğu için uzak duruyorum aylardır. Ama çocuğu işte uzak tutamıyorum.. 20 gündür markete bile gitmedim alerjik bi şi herhalde diyorum ama ya kargolardan bişi bulaştıysa pimpirikliği mevcut...

Benimki de tarih vermedi. Çocuğun gelişimine. Göre 21 ocak yazıyordu kağıtta.

Bendeeee oğlak olmasın nolur
Oğlak erkekleri çok tembel,hırsız,huysuz...
Bende kovalar çok zeki bilirim.ben oğlak burcuyum ve çok kararsızım.oğlak erkeği mi kova erkeği mi olsun diye 1 gün araylada kaçırmak istemem.oğlaklar sosyal olmuyorlar ama kovalar çok sosyal derler.
Oğlak kadını da erkeği de çok sosyal. hbenim tanıdıklarım baya kolay arkadaşlık kuruyorlar hatta ve hatta kazık yeseler bile arkadaşlıklarını devam ediyorlar. Bni delirtiyorlar
Cnm doktor muhtemeln dogum tarihi vs verdimi sana?
Birde ziyaretci durumu ne oluyormus 3. Olarakta dogima girmeden covid testi yapiyolarmi bilgin varmi o testten cok korkuyorum burnu kanayan cok insan gordum o yüzden
Benim hastane hem de kovid yapılmıyormuş heçn hafta öğrendim. Çok da iyi bir şey değil bence yapılmalı.

21 i zor bence yapmaz çünkü ben 25 i dedim de bana biraz daha zorlarız dedi şimdi 27 si dicem sizle aynıyım en fazla 15 gün koyuyorlar araya 6 şubat son günüm benim.
O zaman doktorun 38. Haftayı geçmeyi planlıyor benim de 38. Hafta 23ü çünkü:/ neyse bakalım haftaya cumartesi gidicem doktora bakalım ne dicek.

Aynen sor bakalım benimde sezaryan arası çok yok ya bende onu merak ediyorum nasıl olur diye ama ben 38 leri görmek istiyorum eğer o zamana kadar aksilik olmazsa zorlarım sen sor bizede yaz burdan yapmaları iyi bişey aslında korkma valla korkunca daha kötü oluyor
İnşallah bişey yoktur canım bende öyle evden dışarı çıkmıyorum bugün oğlumu aşıya götürdüm şimdi onun endişesi var .. Allahım korusun inşallah hepimizi

Kızlar sezeryan da belden iğne çok acıtıyor mu? Bir de sezeryan kaç dklık bir işlem? İğneden sonra hemen işleme başlıyorlar mi?

Kızlar sezeryan da belden iğne çok acıtıyor mu? Bir de sezeryan kaç dklık bir işlem? İğneden sonra hemen işleme başlıyorlar mi?
Hic acıtmiyor veya cok az aciyor yapan kisinin eline bagli desek daha dogru olur.uyusma olduktan birkac dakika sonra basliyorlar

Hiç korkma. İğne normal kan alırken falan yapıyorlar ya öyle zaten hemen uyuşmaya başlıyor yatırıyorlar anlamıyorsun bile. Ne kadar süreceği doktora ve anneye bağlı sanırım benim yarim saat sürmüştü toplam

Olur ya normal doğum şartları gelişmez de beni de sezaryene alırlarsa benim gibi panik atak biri hangi tür sezaryeni tercih etmeli. Hissediliyor mu işlemler genel anestezi de hiç önerilmiyor yanlış bilmiyorsam

Olur ya normal doğum şartları gelişmez de beni de sezaryene alırlarsa benim gibi panik atak biri hangi tür sezaryeni tercih etmeli. Hissediliyor mu işlemler genel anestezi de hiç önerilmiyor yanlış bilmiyorsam
Hiç duymadım genel anestezi önerilmiyor diye , artik insanlar bebeklerini canlı canlı görmek istiyorlar o yüzden belden uyuşmalı yı daha çok tercih ediyorlar ayrıca ameliyat korkusu olanlar da uyuyup uyanamam diye epidural tercih ediyor. Doktorlarda bu doğumda 500 tl kadar fark alıyorlar . Ben genel sezaryen istedim çok heyecanlı bi tipim bide belden uyuşmalı dan sonra çok baş ağrısı ve bel ağrısı yaşandığını duydum o yüzden tercih etmedim. Şimdide büyük ihtimalle genel olurum. Ilk doğumda 1 saatte odamda ayılmış olarak bebeğimi kucağıma almıştım.

Önerilmiyor canım .... Ben acil dohuma alınırken tümden uyusayim dedim ama kabul etmediler. Önermiyoruz biz doğumlarda belden uyusmayi destekliyoruz dediler. Herhangi bir komplikasyona karşı. Hele şu korona zamanı tümden istemiyorlarmis. Devlet bile belden uyuşma

Ben de korkuyorum sezeryandan, ameliyat sonuçta. Ama herkes oluyor korkmaya gerek yok diyorum sonra. Ne kadar sonra uyuşukluk geçiyor acaba? Bir kaç saat sonra mi?

Ben direk genel sezaryan istedim bunda da aksi bişey olmazsa öyle istiyorum öbür türlü sakinleştirici olmadan duramam onu da istemiyorum. Daha doktorumla konusmadim genel bi karar alindaysa bilmiyorum.

Ya genis olmasi benim.icin guzel olur 2 bebek olucak bende en azindan ikisinin malzemesini toplar almayi düşünüyorum bende bakalim indirimdeykenmi.aldin sen cnm
Ben 90tlye aldım canım. İçi bana çok geniş geldi. Tatile giderken el valizi gibi kullanırsın yani baya eşya alır. Hastane çantam olarak bunu kullanıcam
Genel önerilmiyor aynen. Hem doğumdan sonra anne ile bebek arasında tentene temas olayı için genel olmaması gerekiyor. tentene temas hem sütünüzün gelmesinde etkili hem de bebekle anne arasındaki ilk bağın oluşumunu sağlıyor. Bebeği rahatlatıyor. Bunları düşündüğünde bile genel anestezi olmaması en iyisi

Ben direk genel sezaryan istedim bunda da aksi bişey olmazsa öyle istiyorum öbür türlü sakinleştirici olmadan duramam onu da istemiyorum. Daha doktorumla konusmadim genel bi karar alindaysa bilmiyorum.
Hiiicc gerilme zaten ilk bebisi görünce direk sakinleştirici çakıyorlar

Kızlar doktorunuza sorun ama benim bildiğim korona döneminde genel anestezi yapmıyorlar diye biliyorum.

Bir de sürüntü testi de isterler sanırım bizden. Peki ya eşler? Onlar da yanımızda olabiliyorlar mi?

Bime 11 aralıkta geliyormuş eksiği olan bakabilir

Eklentiler

• Screenshot_20201204_184542_com.instagram.android.webp
    60,5 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20201204_184535_com.instagram.android.webp
    55,5 KB · Görüntüleme: 42
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…