- 22 Kasım 2016
- 1.056
- 808
- 73
Benim arkadaşımda sezeryan oldu genel yapmıyorlar evet ama eğer olumsuz bir durumla karşılaşılırsa arkadaşımdan uyuşma erken gitmiş dikildiğini hissedince tamamen bayıltmışlarKızlar doktorunuza sorun ama benim bildiğim korona döneminde genel anestezi yapmıyorlar diye biliyorum.
Aynen normal doğumda nasıl olacak yarın hastaneyi arayıp sorucam bazı şeyleri?Bir arkadaşım doğum yaptı yanında kim kalacakca ona da sürüntü testi yapıldı. Sezaryende test oluyor da normalde nasıl olacak acaba zamanı belli değilki
Normal doğum düşünmüyor musun?Ben de korkuyorum sezeryandan, ameliyat sonuçta. Ama herkes oluyor korkmaya gerek yok diyorum sonra. Ne kadar sonra uyuşukluk geçiyor acaba? Bir kaç saat sonra mi?
Bilmiyorum artık hangisi denk gelirse. Normal yapmak isterim.Normal doğum düşünmüyor musun?
Ben genel oldum 15 dk sürdü... Hemen de ayılmıştım yarım saat hepsi... Vallahi apandisit ameliyatı kapalı ameliyat olduğundan mı bilmem benim için sezeryandan kat kat zordu. Kendime gelemedim 1 hafta. Ama sezeryan da akşamı bulmadan ayaklandım yürüdüm destekle
Ben il cocuguma ayni sizin hevesle almistiminanin 2 yasina kadar bile yatmadi.park yataklar daha mantikli ama siz bilirsinizKızlar ben bunu aldım. 4 yaşa kadar yatar. Bunu yatak odasına mı koysam odasına koyup bide dolap alıp yatak odasına daha küçük birşey mi alsam bilemedim. Tecrübeli anneler bi fikir alayım.
Ben bebeği görmede değil de daha kesilmeye başlayınca panik olurumHiiicc gerilme zaten ilk bebisi görünce direk sakinleştirici çakıyorlar
Haftaya doktoruma gidicem herşeyi sorucam bakalım o ne dicek eğer yapmıyorlarsa mecbur epidural olucak.Kızlar doktorunuza sorun ama benim bildiğim korona döneminde genel anestezi yapmıyorlar diye biliyorum.
İkinci söylediğin bence daha mantıklı.. Ben beşikte yatıramadım bu defa kararlıyım bu evladım yatacakKızlar ben bunu aldım. 4 yaşa kadar yatar. Bunu yatak odasına mı koysam odasına koyup bide dolap alıp yatak odasına daha küçük birşey mi alsam bilemedim. Tecrübeli anneler bi fikir alayım.
Hım hadi ya. Damar yolu da açık tabi. Sakinleştirici de verirler. Bebeği görünce niye veriyorlar ki herkese mi? Sadece aşırı heyecan yapanlara korkanlara verirler sanki.
Yaaa söylerlerse anlarsın ben birşeyler hisseder gibi oldum sordum ne oluyor bana ultrason ile bebeğin yerine bakiyoz dedilerBen bebeği görmede değil de daha kesilmeye başlayınca panik olurum
Haftaya doktoruma gidicem herşeyi sorucam bakalım o ne dicek eğer yapmıyorlarsa mecbur epidural olucak.
Yatak odasına anne yanı mı al diyosunİkinci söylediğin bence daha mantıklı.. Ben beşikte yatıramadım bu defa kararlıyım bu evladım yatacakAnne yanı beşik de letgodan bakıyorum...
Park beşik alıp onu mu yatak odasına koyayımBen il cocuguma ayni sizin hevesle almistiminanin 2 yasina kadar bile yatmadi.park yataklar daha mantikli ama siz bilirsiniz
Canım sorularında var mı bilmiyorum ama nuran hanıma pandemiden dolayı genel anestezi yapılmıyor mu sorabilir misin öyle bi uygulama var mı acaba merak ettim.Aynen liste yapim sorcaklarimi ben hic covid testi vermedim o yüzden büyük korkum sezeryandan o kadar kormuyom yarın bütün sorularıma cevap alim en iyisi ya iki sezeryan arasi yakın diye cok bekletmez dusuncesindeyim ama bakalim.o.haftqlari gorurmuyum ben yarin ne dicek merak ediyorum
Ayy bilmiyorum kendimi hiç öyle düşünemedim şimdi pandemide var eşimi de almazlar o olsa yine kafam dağılırdı daValla ben yapmayın diye çok direttim ebe de iş bitsin rahatlaticam seni dedi sonra bebeği gördüm gerisi yok odamdaydim
Yaaa söylerlerse anlarsın ben birşeyler hisseder gibi oldum sordum ne oluyor bana ultrason ile bebeğin yerine bakiyoz dedilerSonra bir ağlama sesi duydum meğer kesiyormus
Ben kullanıyorum canım.. dr doğuma kadar kullanacaksın demişti ama.. bende düşünüyorum doğumda falan çok kanama yapar mi diye 15inde kontrole gidince soracağım inş.Corasprin kullanan var mı ne zaman birakacaz?
Yok bana kesecez demişti ama 30 mu32 mi bilemedim sorucam 30 oluncaBen kullanıyorum canım.. dr doğuma kadar kullanacaksın demişti ama.. bende düşünüyorum doğumda falan çok kanama yapar mi diye 15inde kontrole gidince soracağım inş.
Yani bana kullanışlı geldi büyüklüğü iyi bir tane böyle omuz bir tanede biraz daha ilerde sırt çantası almayı planlıyorum.İci kullanislimi ulastimi senin eline cnm
Canım sabahlık yaz da olsa kış da kullanılır yaa. Sonuçta hastanelerde sıcak oluyor.. birde altımızda hasta bezi sabahlık iyi kamufle ederKızlar bir konuda daha fikrinizi almak istiyorum. Lohusalığım yaza denk geldiği için çok sıcaklıyordum hiç kullanmadım. Ama sabahlık hastanede ya da evde lazım olur mu? Ben evde hırka gibi şeyleri de giymeyi seven biri değilim. Ağırlık yapıyor bana. Ama Ablam al lazım olur diyor.
Benim tercihim o yönde olurdu oda da bu kadar büyük bi şi istemem... İstanbul'daki evler malum...Yatak odasına anne yanı mı al diyosun
4 yaşa kadar kullanacaksa zaten odasında da kullanırsın tatlım yatak odan büyükse bunu kullan ben kızıma park yatak almıştım şehir sehir dolaştı o park yatak benimle şimdi kayinvalidelerde bıraktım şimdi de park yatak almayı düşünüyorum aldığın tarz yatak slip odasına koyarımKızlar ben bunu aldım. 4 yaşa kadar yatar. Bunu yatak odasına mı koysam odasına koyup bide dolap alıp yatak odasına daha küçük birşey mi alsam bilemedim. Tecrübeli anneler bi fikir alayım.
Aa öylemi inşallah keser benimki de..Yok bana kesecez demişti ama 30 mu32 mi bilemedim sorucam 30 olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?