2021 Şubat Anneleri

Kızlar doktorunuza sorun ama benim bildiğim korona döneminde genel anestezi yapmıyorlar diye biliyorum.
Benim arkadaşımda sezeryan oldu genel yapmıyorlar evet ama eğer olumsuz bir durumla karşılaşılırsa arkadaşımdan uyuşma erken gitmiş dikildiğini hissedince tamamen bayıltmışlar

Ben de korkuyorum sezeryandan, ameliyat sonuçta. Ama herkes oluyor korkmaya gerek yok diyorum sonra. Ne kadar sonra uyuşukluk geçiyor acaba? Bir kaç saat sonra mi?
Normal doğum düşünmüyor musun?

Ben genel oldum 15 dk sürdü... Hemen de ayılmıştım yarım saat hepsi... Vallahi apandisit ameliyatı kapalı ameliyat olduğundan mı bilmem benim için sezeryandan kat kat zordu. Kendime gelemedim 1 hafta. Ama sezeryan da akşamı bulmadan ayaklandım yürüdüm destekle

Bilmiyorum artık hangisi denk gelirse. Normal yapmak isterim.

Kızlar ben bunu aldım. 4 yaşa kadar yatar. Bunu yatak odasına mı koysam odasına koyup bide dolap alıp yatak odasına daha küçük birşey mi alsam bilemedim. Tecrübeli anneler bi fikir alayım.

Eklentiler

• Screenshot_20201204-212344_Video Player.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 55
Kızlar ben bunu aldım. 4 yaşa kadar yatar. Bunu yatak odasına mı koysam odasına koyup bide dolap alıp yatak odasına daha küçük birşey mi alsam bilemedim. Tecrübeli anneler bi fikir alayım.
Ben il cocuguma ayni sizin hevesle almistiminanin 2 yasina kadar bile yatmadi.park yataklar daha mantikli ama siz bilirsiniz

Hiiicc gerilme zaten ilk bebisi görünce direk sakinleştirici çakıyorlar
Ben bebeği görmede değil de daha kesilmeye başlayınca panik olurum
Kızlar doktorunuza sorun ama benim bildiğim korona döneminde genel anestezi yapmıyorlar diye biliyorum.
Haftaya doktoruma gidicem herşeyi sorucam bakalım o ne dicek eğer yapmıyorlarsa mecbur epidural olucak.

İkinci söylediğin bence daha mantıklı.. Ben beşikte yatıramadım bu defa kararlıyım bu evladım yatacakAnne yanı beşik de letgodan bakıyorum...

Hım hadi ya. Damar yolu da açık tabi. Sakinleştirici de verirler. Bebeği görünce niye veriyorlar ki herkese mi? Sadece aşırı heyecan yapanlara korkanlara verirler sanki.

Valla ben yapmayın diye çok direttim ebe de iş bitsin rahatlaticam seni dedi sonra bebeği gördüm gerisi yok odamdaydim
Ben bebeği görmede değil de daha kesilmeye başlayınca panik olurum

Haftaya doktoruma gidicem herşeyi sorucam bakalım o ne dicek eğer yapmıyorlarsa mecbur epidural olucak.
Yaaa söylerlerse anlarsın ben birşeyler hisseder gibi oldum sordum ne oluyor bana ultrason ile bebeğin yerine bakiyoz dediler Sonra bir ağlama sesi duydum meğer kesiyormus

Canım sorularında var mı bilmiyorum ama nuran hanıma pandemiden dolayı genel anestezi yapılmıyor mu sorabilir misin öyle bi uygulama var mı acaba merak ettim.
Ayy bilmiyorum kendimi hiç öyle düşünemedim şimdi pandemide var eşimi de almazlar o olsa yine kafam dağılırdı da

Ben kullanıyorum canım.. dr doğuma kadar kullanacaksın demişti ama.. bende düşünüyorum doğumda falan çok kanama yapar mi diye 15inde kontrole gidince soracağım inş.
Yok bana kesecez demişti ama 30 mu32 mi bilemedim sorucam 30 olunca

Canım sabahlık yaz da olsa kış da kullanılır yaa. Sonuçta hastanelerde sıcak oluyor.. birde altımızda hasta bezi sabahlık iyi kamufle eder

4 yaşa kadar kullanacaksa zaten odasında da kullanırsın tatlım yatak odan büyükse bunu kullan ben kızıma park yatak almıştım şehir sehir dolaştı o park yatak benimle şimdi kayinvalidelerde bıraktım şimdi de park yatak almayı düşünüyorum aldığın tarz yatak slip odasına koyarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…