2021 Şubat Anneleri

Olur ya normal doğum şartları gelişmez de beni de sezaryene alırlarsa benim gibi panik atak biri hangi tür sezaryeni tercih etmeli. Hissediliyor mu işlemler genel anestezi de hiç önerilmiyor yanlış bilmiyorsam
İşlemin adını bilmiyorum ama belden uyuşturma yaptılar bana çok heyecan yaparsan sakinleştirici yapıyorlar hafif. Genelde ayilma zor oluyormus

Isimli hastane çıkışı ben de düşünüyorum nerden sipariş ettiniz ve fiyati ne kadar dediler? 3 lu takıma kimisi 80 tl dedi kimisi 120 dedi. El işlemesi olanlar 200 civarı.

Isimli hastane çıkışı ben de düşünüyorum nerden sipariş ettiniz ve fiyati ne kadar dediler? 3 lu takıma kimisi 80 tl dedi kimisi 120 dedi. El işlemesi olanlar 200 civarı.
Tuğba kugudan yaptırdım ben battaniye , yastık, zıbın takimi bide büyük oğluma abi oldu t shirt u nu 186 tl ye yaptırdım ilk oğlumda da oraya yaptirmistim memnun kaldım, ürünleri tamamen organikti.

mucize minikler diye bi sayfasan aldim Instagram dan ben. tulum sapka eldiven 65 tl dediler 10 tl ek arka baskisina 10 tlde kargoya verdim. kumasi cok guzel geldi yumusacik bekledigimden cok iyiydi

Tuğba kugudan yaptırdım ben battaniye , yastık, zıbın takimi bide büyük oğluma abi oldu t shirt u nu 186 tl ye yaptırdım ilk oğlumda da oraya yaptirmistim memnun kaldım, ürünleri tamamen organikti.

mucize minikler diye bi sayfasan aldim Instagram dan ben. tulum sapka eldiven 65 tl dediler 10 tl ek arka baskisina 10 tlde kargoya verdim. kumasi cok guzel geldi yumusacik bekledigimden cok iyiydi
Çok sağolun arkadaşlar bir bakayim da sioaris edeyim benim ocak sonu gibi görünüyor ama yine de hazır etmekte fayda var

Bende isimli hastane çıkışı sipariş verdim..hebu elime ulaşmadı ama nakışlı gayet uygun 120 tl..düşünen arkadaşlara fikir olsun..

Eklentiler

• Screenshot_20201204-235137_Instagram.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 59
Bende varım

Yatak odam küçük bunu alır ama sıkış sıkış olcak alanım daralcak. Odasına koy yatak odasına küçük al diyosun sende. Bu park yatakların daha küçükleri var mı ya? Park yatak alsam yatak odasına o da büyük

11 li hastahane çıkışı %100 pamuk
Metal kutudu 50 li bebek çikolatası hepsine 225₺ ödedim arkadaşım evden satışını yapıyordu ben ona yaptırdım

Bu soru aklima gelmemisti yazdim bunuda notuma ahaha doktor dicek paso soru sormaya gelmiş dicek yakin yerden gelmedim hocam hepsini bi kerede halledim

Bu soru aklima gelmemisti yazdim bunuda notuma ahaha doktor dicek paso soru sormaya gelmiş dicek yakin yerden gelmedim hocam hepsini bi kerede halledim
İyi yapiyosun bende hep soru sorucam diye gidiyorum hepsini unutup geliyorum neyse sen benim sorcaklarımı da sorucaksın banada ön bilgi olur

İyi yapiyosun bende hep soru sorucam diye gidiyorum hepsini unutup geliyorum neyse sen benim sorcaklarımı da sorucaksın banada ön bilgi olur

Simdi ciktim muayneden

Nuran Hanıma bayıldım tek kelimeyle harika bir doktor benim kafamdaki soru isaretlerini ben söylemeden kendisi tek tek bana aktardı erken dogum öyküm olduğu için ekstra sık kontrol istedi vitamin destegi vs verdi o yüzden haftaya ctesi tekrar randevu alicam.
Günün özetini anlatiyorum sorulan sorulardan yola çıkarak

Heryer polis kayniyo ama beni durduran olmadi zaten hastahane msj göndermişti durdursalar o msji gostericektim.
Hastahane cok temiz ve nezih bir ortam. Odaları gormek istedim fakat bos oda yoktu o yüzden bir dahakine diyorum
Doğumdan once covid testi yapiliyormus (gözüm korkuyor bu testten ama el mahkum)
Anestezi olarak spinal tercih ediyolarmis genelde ama genel isteyene genel yapiyolarmiş. Spinalde endise ederim diye düşünüyorum o yüzden genel yaptiricam ben %90
Muhtemel doğum tarihi vermedi bana çünkü riskli gebeliğim zaten sıkı takipte olucakmisim duruma göre müdahale edilsin diye
27+3 ama 26+0 uyumlu gebeliğim bebegim 900 gram benden bu kadar

Son olarak Haftaya ctesi randevu alcak olan varsa randevu saatlerinizi yazın tanışalım

Memnun kalmana sevindim canım gerçkten de öyle sen sormadan herşeyi anlatıyor genellikle korkutmuyor da ( geçen biraz korkutmuştu beni) sakin sakin normal bir şekilde anlatıyor herşeyi. Sağol soruyu sordugun için de canım bende büyük ihtimalle genel anestezili olurum eşimi alsalar belki belden uyuşturma isterdim ama pandemiden dolayı almazlar herhalde. 30 lu haftalarda doğumla ilgili daha net bilgi verir şimdi daha erkenmis senin.

28+2 Kızlar bebeğiniz kaç kilo acaba benim doktor senin bebeğin iri bebek dedi 1503 kg olmuş 30. 31 haftayla uyumluymuşum

Oh maşallah ne yedin ne içtin de büyüttün . Peki ileride olması sıkıntı olurmuşmu benimkide bir hafta ileri çıkıyo
Şeker yüklemem yüksek çıkmıştı zaten ondan kaynaklı.. Onun haricinde zaten hep açım ben beyaz ekmeği yasakladım dün.. Şeker, tatlı yasak.. Peynir zeytin çok yerdim fazlası zararlı.. Dikkat edeceğim Biraz geç oldu ama umarım işe yarar.. Zaten doktorum direk dahiliyeye yönlendirdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…