- 15 Ocak 2017
- 1.063
- 1.567
- 83
İşlemin adını bilmiyorum ama belden uyuşturma yaptılar bana çok heyecan yaparsan sakinleştirici yapıyorlar hafif. Genelde ayilma zor oluyormusOlur ya normal doğum şartları gelişmez de beni de sezaryene alırlarsa benim gibi panik atak biri hangi tür sezaryeni tercih etmeli. Hissediliyor mu işlemlergenel anestezi de hiç önerilmiyor yanlış bilmiyorsam
Isimli hastane çıkışı ben de düşünüyorum nerden sipariş ettiniz ve fiyati ne kadar dediler? 3 lu takıma kimisi 80 tl dedi kimisi 120 dedi. El işlemesi olanlar 200 civarı.Bende 1 tane 20 li hastane çıkışı aldım içinde havlusuna kadar vardı bide isimli hastane çıkışı siparişi verdim. Ayrı ayrı 2 takım aldım pijama gibi +1 tulum ( daha da alcaktım eşim yeter dedi) oğlum doğalı da 1.5 sene oldu herşey yeni, tertemiz duruyor onlardan giydircem dediginiz gibi evde olucaz zaten özel şeyler içinde vakti geldiğinde alırım diye düşünüyorum.
Tuğba kugudan yaptırdım ben battaniye , yastık, zıbın takimi bide büyük oğluma abi oldu t shirt u nu 186 tl ye yaptırdım ilk oğlumda da oraya yaptirmistim memnun kaldım, ürünleri tamamen organikti.Isimli hastane çıkışı ben de düşünüyorum nerden sipariş ettiniz ve fiyati ne kadar dediler? 3 lu takıma kimisi 80 tl dedi kimisi 120 dedi. El işlemesi olanlar 200 civarı.
mucize minikler diye bi sayfasan aldim Instagram dan ben. tulum sapka eldiven 65 tl dediler 10 tl ek arka baskisina 10 tlde kargoya verdim. kumasi cok guzel geldi yumusacik bekledigimden cok iyiydiIsimli hastane çıkışı ben de düşünüyorum nerden sipariş ettiniz ve fiyati ne kadar dediler? 3 lu takıma kimisi 80 tl dedi kimisi 120 dedi. El işlemesi olanlar 200 civarı.
Tuğba kugudan yaptırdım ben battaniye , yastık, zıbın takimi bide büyük oğluma abi oldu t shirt u nu 186 tl ye yaptırdım ilk oğlumda da oraya yaptirmistim memnun kaldım, ürünleri tamamen organikti.
Çok sağolun arkadaşlar bir bakayim da sioaris edeyim benim ocak sonu gibi görünüyor ama yine de hazır etmekte fayda varmucize minikler diye bi sayfasan aldim Instagram dan ben. tulum sapka eldiven 65 tl dediler 10 tl ek arka baskisina 10 tlde kargoya verdim. kumasi cok guzel geldi yumusacik bekledigimden cok iyiydi
Bende isimli hastane çıkışı sipariş verdim..hebu elime ulaşmadı ama nakışlı gayet uygun 120 tl..düşünen arkadaşlara fikir olsun..Isimli hastane çıkışı ben de düşünüyorum nerden sipariş ettiniz ve fiyati ne kadar dediler? 3 lu takıma kimisi 80 tl dedi kimisi 120 dedi. El işlemesi olanlar 200 civarı.
Bana da doğuma kadar dedi drBen kullanıyorum canım.. dr doğuma kadar kullanacaksın demişti ama.. bende düşünüyorum doğumda falan çok kanama yapar mi diye 15inde kontrole gidince soracağım inş.
Bende varımMerhaba değerli anne adayları,
Bildiğiniz gibi kısa bir süre önce açtığımız gün gün hamilelik, gebelik sayfasında (tıklayın)hamilelik boyunca bebeğinizin gelişimini gün gün ve tarihe göre izleyebileceğiniz bir uygulama paylaşmıştık. Türkiye'de bir ilk olan bu uygulama sayesinde tahmini doğum tarihini girerek bebeğinizin gelişimini izleyebiliyorsunuz.
Artık bu uygulamada kullanılan bilgileri imza alanınızda diğer kullanıcılar ile paylaşabilirsiniz.
Yapmanız gereken : Profil sayfanıza (tıklayın) girerek, Kişisel Bilgiler bölümündeki Bebeğinizin Tahmini doğum Tarihi alanına bebeğinizin tahmini doğum tarihini gün-ay-yıl formatında yazmanız. Örneğin : 14-02-2021
Bebeğinizin tahmini doğum tarihini doktorunuzdan öğrenebileceğiniz gibi, sitemizde bulunan tahmini doğum tarihi ve gebelik hesaplama sayfasından (tıklayın) da kendiniz hesaplayabilirsiniz.
@4
İSİM YAŞ ŞEHİR KAÇINCI ÇOCUK CİNSİYET BEBEK İSMİ @serguz 30 İzmir 1 @insaatci 28 İstanbul 1 kız @nazenin0666 27 Ankara 1 @sdemiroglu 26 Kastamonu 1 @distance 32 İstanbul 1 kız @Etnografya 32 1 @Tosbik3456 26 Diyarbakır 2 @cilem32 31 Mardin 3 @ikag26 38 Eskişehir 2 @Gonulmeyvesi 24 İstanbul 1 erkek Carpediemssss 30 Çorum 2 kız Pumpkin34 28 İstanbul 1 erkek Yiğit @Bck_bsra444 26 Malatya 3 kız @Labratory 35 2 @enbisevdigim 36 İstanbul 2 kız @Otuken 31 Ankara 2 kız Cesu38 37 Sakarya 1 @fatosayk 35 Aksaray 3 erkek @Berenerva 35 İstanbul 2 erkek @ayparcasi86 34 İstanbul 2 erkek Furkan Eren @Anastasya15 37 Adana 1 @allymcbeal 32 İzmir 1 @Aslimuu93 27 İstanbul 1 bir kız bir ekek ikiz @Storycan 30 İstanbul 1 kız @mobidikK @Bahar2930 26 Fransa 1 kız @Feminas 21 Konya 1 @Nnuurrr 26 1 @Night Night @crassicauda @kirmizidefter 32 Bursa 2 @klbkbr 31 1 erkek @insanbuL 32 Ankara 3 @uzrammm 26 İstanbul 1 @1sadekahve 23 1 kız @Algernonya 31 1 @hayek 31 İstanbul 1 @Cirkinbety 31 Ankara 2 @Daima_Mutlu 28 Aydın 1 S Sosyologg_anne Konya 2 kız @Umbertocumm 3 @Tearss @yellowbride kız @berreee 31 Afyon 2 @2kiz1anne 32 Sivas 3 @Venus3 @Meran01 25 Konya 1 @Kelebekcikk56 @heroine 40 İstanbul 3 @cerenkar 39 Antalya 2 @kararsiz4300 29 İstanbul 2 @lilaandleo 30 İstanbul 1 @Kreps 30 Bursa 1 erkek @aysegul34 31 İstanbul 2 erkek @hanimeli000 33 Kütahya 2 kız @srplmtmtk 29 Kars 1 erkek @proing @ebse26 27 Eskişehir 1 erkek @designerdid 30 İstanbul 1 kız Defne @Kedidilim 29 İstanbul 2 @ygmrk 28 İstanbul 1 Mugolata 29 istanbul 1 erkek @asososos erkek Wonria 24 Antalya 1 kız @Beriberiberil 32 Bolu 2 kız @Msspinkie erkek @seyyav 29 istanbul 2 erkek @Masalmms 29 Diyarbakır 1 kız @kalkuta 34 Ankara 1 erkek @morestrong 34 İstanbul 2 erkek Ayaz @BereliPenguen 26 İstanbul 1 erkek
Evet yatak odam küçük. Bunu kendi yatağımızın ucuna anca koyarım sığar ama öyle böyleBenim tercihim o yönde olurdu oda da bu kadar büyük bi şi istemem... İstanbul'daki evler malum...
Yatak odam küçük bunu alır ama sıkış sıkış olcak alanım daralcak. Odasına koy yatak odasına küçük al diyosun sende. Bu park yatakların daha küçükleri var mı ya? Park yatak alsam yatak odasına o da büyük4 yaşa kadar kullanacaksa zaten odasında da kullanırsın tatlım yatak odan büyükse bunu kullan ben kızıma park yatak almıştım şehir sehir dolaştı o park yatak benimle şimdi kayinvalidelerde bıraktım şimdi de park yatak almayı düşünüyorum aldığın tarz yatak slip odasına koyarım
Isimli hastane çıkışı ben de düşünüyorum nerden sipariş ettiniz ve fiyati ne kadar dediler? 3 lu takıma kimisi 80 tl dedi kimisi 120 dedi. El işlemesi olanlar 200 civarı.
Canım sorularında var mı bilmiyorum ama nuran hanıma pandemiden dolayı genel anestezi yapılmıyor mu sorabilir misin öyle bi uygulama var mı acaba merak ettim.
Ayy bilmiyorum kendimi hiç öyle düşünemedim şimdi pandemide var eşimi de almazlar o olsa yine kafam dağılırdı da
İyi yapiyosun bende hep soru sorucam diye gidiyorum hepsini unutup geliyorum neyse sen benim sorcaklarımı da sorucaksın banada ön bilgi olurBu soru aklima gelmemisti yazdim bunuda notuma ahaha doktor dicek paso soru sormaya gelmişdicek yakin yerden gelmedim hocam hepsini bi kerede halledim
İyi yapiyosun bende hep soru sorucam diye gidiyorum hepsini unutup geliyorum neyse sen benim sorcaklarımı da sorucaksın banada ön bilgi olur
Memnun kalmana sevindim canım gerçkten de öyle sen sormadan herşeyi anlatıyor genellikle korkutmuyor da ( geçen biraz korkutmuştu beni) sakin sakin normal bir şekilde anlatıyor herşeyi. Sağol soruyu sordugun için de canım bende büyük ihtimalle genel anestezili olurum eşimi alsalar belki belden uyuşturma isterdim ama pandemiden dolayı almazlar herhalde. 30 lu haftalarda doğumla ilgili daha net bilgi verir şimdi daha erkenmis senin.Simdi ciktim muayneden
Nuran Hanıma bayıldım tek kelimeyle harika bir doktor benim kafamdaki soru isaretlerini ben söylemeden kendisi tek tek bana aktardı erken dogum öyküm olduğu için ekstra sık kontrol istedi vitamin destegi vs verdi o yüzden haftaya ctesi tekrar randevu alicam.
Günün özetini anlatiyorum sorulan sorulardan yola çıkarak
Heryer polis kayniyo ama beni durduran olmadi zaten hastahane msj göndermişti durdursalar o msji gostericektim.
Hastahane cok temiz ve nezih bir ortam. Odaları gormek istedim fakat bos oda yoktu o yüzden bir dahakine diyorum
Doğumdan once covid testi yapiliyormus (gözüm korkuyor bu testten ama el mahkum)
Anestezi olarak spinal tercih ediyolarmis genelde ama genel isteyene genel yapiyolarmiş. Spinalde endise ederim diye düşünüyorum o yüzden genel yaptiricam ben %90
Muhtemel doğum tarihi vermedi bana çünkü riskli gebeliğim zaten sıkı takipte olucakmisim duruma göre müdahale edilsin diye
27+3 ama 26+0 uyumlu gebeliğim bebegim 900 gram benden bu kadar
Son olarak Haftaya ctesi randevu alcak olan varsa randevu saatlerinizi yazın tanışalım
Oh maşallah ne yedin ne içtin de büyüttün . Peki ileride olması sıkıntı olurmuşmu benimkide bir hafta ileri çıkıyo28+2 Kızlar bebeğiniz kaç kilo acaba benim doktor senin bebeğin iri bebek dedi 1503 kg olmuş 30. 31 haftayla uyumluymuşum
Şeker yüklemem yüksek çıkmıştı zaten ondan kaynaklı.. Onun haricinde zaten hep açım benOh maşallah ne yedin ne içtin de büyüttün . Peki ileride olması sıkıntı olurmuşmu benimkide bir hafta ileri çıkıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?