Ben de 52 ile hamile kaldım 66 kg olmuşum. Ben de kilo almışımŞeker yüklemem yüksek çıkmıştı zaten ondan kaynaklı.. Onun haricinde zaten hep açım benbeyaz ekmeği yasakladım dün.. Şeker, tatlı yasak.. Peynir zeytin çok yerdim fazlası zararlı.. Dikkat edeceğim Biraz geç oldu ama umarım işe yarar.. Zaten doktorum direk dahiliyeye yönlendirdi.
Tatlıyı çokmu tüketiyodun pekiŞeker yüklemem yüksek çıkmıştı zaten ondan kaynaklı.. Onun haricinde zaten hep açım benbeyaz ekmeği yasakladım dün.. Şeker, tatlı yasak.. Peynir zeytin çok yerdim fazlası zararlı.. Dikkat edeceğim Biraz geç oldu ama umarım işe yarar.. Zaten doktorum direk dahiliyeye yönlendirdi.
Aaaa bende 52 ile hamile kaldım şimdi 62 yimBen de 52 ile hamile kaldım 66 kg olmuşum. Ben de kilo almışım
Zaten hep tatlı şeyler yemek istiyordum özellikle gece yarısı uykumdan uyandırıyordu o istekTatlıyı çokmu tüketiyodun peki
Ben kızımda çok yaşadım onu 27 kilo aldım kızımda 4 kilo üstü doğdu çok acikiyordum şimdi temkinliyim şeker sinirdaZaten hep tatlı şeyler yemek istiyordum özellikle gece yarısı uykumdan uyandırıyordu o istek
Memnun kalmana sevindim canım gerçkten de öyle sen sormadan herşeyi anlatıyor genellikle korkutmuyor da ( geçen biraz korkutmuştu beni) sakin sakin normal bir şekilde anlatıyor herşeyi. Sağol soruyu sordugun için de canım bende büyük ihtimalle genel anestezili olurum eşimi alsalar belki belden uyuşturma isterdim ama pandemiden dolayı almazlar herhalde. 30 lu haftalarda doğumla ilgili daha net bilgi verir şimdi daha erkenmis senin.
28+2 Kızlar bebeğiniz kaç kilo acaba benim doktor senin bebeğin iri bebek dedi 1503 kg olmuş 30. 31 haftayla uyumluymuşum
Birde bebeğin boyu usg de nerede yazıyor acabaEki Görüntüle 2733535
Çok sevindim beğenmene.Simdi ciktim muayneden
Nuran Hanıma bayıldım tek kelimeyle harika bir doktor benim kafamdaki soru isaretlerini ben söylemeden kendisi tek tek bana aktardı erken dogum öyküm olduğu için ekstra sık kontrol istedi vitamin destegi vs verdi o yüzden haftaya ctesi tekrar randevu alicam.
Günün özetini anlatiyorum sorulan sorulardan yola çıkarak
Heryer polis kayniyo ama beni durduran olmadi zaten hastahane msj göndermişti durdursalar o msji gostericektim.
Hastahane cok temiz ve nezih bir ortam. Odaları gormek istedim fakat bos oda yoktu o yüzden bir dahakine diyorum
Doğumdan once covid testi yapiliyormus (gözüm korkuyor bu testten ama el mahkum)
Anestezi olarak spinal tercih ediyolarmis genelde ama genel isteyene genel yapiyolarmiş. Spinalde endise ederim diye düşünüyorum o yüzden genel yaptiricam ben %90
Muhtemel doğum tarihi vermedi bana çünkü riskli gebeliğim zaten sıkı takipte olucakmisim duruma göre müdahale edilsin diye
27+3 ama 26+0 uyumlu gebeliğim bebegim 900 gram benden bu kadar
Son olarak Haftaya ctesi randevu alcak olan varsa randevu saatlerinizi yazın tanışalım
Hım teşekkür ederimBenim bildigim fl değeri 7 ile carpiliyor yani 54 (5.4 yani)*7= 37.8 boyu tahminimce
Suyu normal Allahtan.. Dahiliyeye yönlendirdi direk. Zaten yarından somrada uçakla yolculuk var dönüşte mutlaka gel dediGebelik şekeri etkiliyor genelde cnm su fazlalagi vs yok dimi. Ben 30 hafta uyumlu dogum yaptim ilk oglumu 1600 gramdı. Biraz iri gidiyor bebeğin evet sekeri dengelersen duzelir Allahin izniyle yakın takip onermedimi sana genelde gelisim geriligi ve ileriliginde sıkı takip etmek ister doktorlar
Bende de durum aynı şekerim var diyetteyim çok zor diyette olmak 15 gün oldu ama kilo alimim durdu 2.5 kilo verdim bebek iri değil ama ben iriyimŞeker yüklemem yüksek çıkmıştı zaten ondan kaynaklı.. Onun haricinde zaten hep açım benbeyaz ekmeği yasakladım dün.. Şeker, tatlı yasak.. Peynir zeytin çok yerdim fazlası zararlı.. Dikkat edeceğim Biraz geç oldu ama umarım işe yarar.. Zaten doktorum direk dahiliyeye yönlendirdi.
Çok sevindim beğenmene.normal doğum olursa covid testi nasıl olcakmış acaba? Normal doğumun günü yok ki
Suyu normal Allahtan.. Dahiliyeye yönlendirdi direk. Zaten yarından somrada uçakla yolculuk var dönüşte mutlaka gel dedi
Böyle düzenli kıyafetleri görünce imreniyorum maşallahSelamlar güzel anneler :) nasılsınız neler yapıyorsunuz
Geçen gün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim tecrübemiz pek yok şimdilik bu kadar kıyafeti var eğer fırsat olursa birkaç parça daha alırım
geride evin detaylı temizliği dip köşe düzeni kaldı ama artık çok çabuk yoruluyorum iş yaparken gerçekten gücüm yetmiyor
Sizler ev işlerinde nasılsınız
Güle güle giysin. Ebebekin İnternet sitesi çok kötü, sipariş verene kadar kırk kere girdim çıktım, geceden beri uğraşıyorum. Kartı kaydettim de anca öyle sipariş verdim, şimdi kartı silemiyorum uyuz oldumKızlar e bebekten güzel şeyler aldım baya indirim var tavsiye ederim
Battaniyeler ne kadar güzel çok beğendim nerden aldın canım ? Ben de battaniye bakıyodum ebebekten şimdi.Selamlar güzel anneler :) nasılsınız neler yapıyorsunuz
Geçen gün bebeğimin kıyafetlerini yıkadım ütüledim yerleştirdim tecrübemiz pek yok şimdilik bu kadar kıyafeti var eğer fırsat olursa birkaç parça daha alırım
geride evin detaylı temizliği dip köşe düzeni kaldı ama artık çok çabuk yoruluyorum iş yaparken gerçekten gücüm yetmiyor
Sizler ev işlerinde nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?